|
Notki |
Furora Wydarzenia ze świata Furora Moderowanie nowych tematów na tym forum zostało włączone. Proszę pilnie czekać na akceptację tematu. Moderowanie postów w niektórych tematach zostanie włączone. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#4981 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
#4982 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 09 2006
Lokacja: Chełm
Imię: Rodrigez Maximus
Profesja: Elite Knight
Świat: Furora
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#4983 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
tylko jeszcze zapomniales dodac ze pare osob zostalo shakowanych. XD ![]() |
|
![]() |
#4984 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 15 09 2006
Lokacja: Ino
Stan: Na Emeryturze
Imię: Zili Zelin
Gildia: Cze
|
![]() Cytuj:
"Vision stosuje wojne podjazdową dlatego mają tak wielką przewage we fragach." - ta , ale zapamietaj ze osoba ktora zabije tego kogos ma 15 min PZ - wiec czemu duski nie pójdą ich zfragowac majac taka przewage w lvl magicznych profesji (Ymy , Czipsu , Taifun Devilry , Yakapushi Ma~~ itp) Odpowiem Ci - bo każda taka próba kończy sie 5 kolejnymi fragami dla Vision , ponieważ w zgraniu i taktyce Duskiness nie dorównuje Vision . "A ostatnia bitwa nie była dokońca open battle, bo najpierw walka toczyła sie w mieście na murze i w tombie." - to był OB taka jest wersja oficjalna i nie do przebicia , duski przejebaly z kretesem ,mówi sie trudno ![]() "Jednak zagraliście bardzo dobrze w tej bitwie, mam nadzieje, że Duski wyciągnom z tego wnioski." - to jest fakt ![]() Pzdr. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#4985 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
przeciez o to chodzi ziomek, zeby zmiesc ten server, nam tylko i wylacznie o to chodzi, ja juz kiedys w rozmowie na gg z taifunem(lukasz) pisalem ze rozkur*imy ten server i tak jest. pozdro |
|
![]() |
#4986 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#4987 |
Guest
|
![]() Zostaw go on jest wporzo i zarabia na allegro nie wychodzac z domu( w sumie sie dziwie czemu) ostatnio jak jechalem do rynku tramwajem to wsiadl do wagonu rumun z haromijka a obok mial przyczepiony kubek, pare osob mu wrzucilo kase. James pomysl o tym moglbys wyciagac nice one dniowke. Skarany THX.BYE ![]() |
![]() |
#4989 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2006
Świat: RL
|
![]() Cytuj:
Wytłumacz mi co Twoim zdaniem znaczy open battle ?? Bo wydaje mi się raczej że to nie jest bieganie po schodach w dol i w gore i jeszcze przy tym być obstawionym bandą noobow utrudniających dojście do nich... Macie rację mówiąc że później było to open battle jak Duski po pierwszych dedach zaczęli chodzić sami i temu padli. Prawdziwy open to by był gdyby obie gildie od samego początku były na równym terenie bo początek znacznie ułatwił Vision zabicie paru osób. PozdrO i czekam na twoje wytłumaczenie co rozumiesz przez open battle |
|
![]() |
![]() |
#4990 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 09 2005
|
![]() Wam nigdy dobrze nie bedzie... kiedy w koncu uznacie fakt, ze vision wygrywa i zasluguje na wygrana?...
#4991 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2007
Lokacja: Pomorze
Imię: Vive La Vida
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Bound
|
![]() Cytuj:
i marudzicie ze nie to nie byl ob... nie umiecie przegrywac? btw 500 ^^ @down 2 fragi macie przez noobow ;] wiec sie przymknij... OB byl jak najbardziej... pamietam z valori tez tak wygladalo ze np cala gildia napierdziela 1 osobe ;] a ze duski se biegaja sami to chyba nie vision wina? btw OB chyba sie zaczal jak vision wyszlo ;] z tomby...
"Każdy człowiek żyje końcem jakiejś drogi. To tylko szczegół jak żył i jak umarł, który rozróżnia człowieka od innych ludzi" - Ernest Hemingway Ostatnio edytowany przez Cyrillus - 17-03-2007 o 18:32. |
|
![]() |
![]() |
#4992 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2006
Świat: RL
|
![]() Ja prosiłem o wytłumaczenie co rozumiecie przez open battle czy tak jak ja pisałem czy zwykłem chodzenie po schodach tak jak to robiło Vision na początku, dokładnie poszukajcie filmików z prawdziwego open battle chyba że sami już braliście w takim udział w co wątpię ale mogę się mylić. Mówiłem już uznam że Vision jest naprawdę dobre jeżeli pokona Duskiness w prawdziwym 100% open battle bez schodów i bez nobow przeszkadzających dojścia do nich
|
![]() |
![]() |
#4993 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2007
Lokacja: Dębica
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Hmm Zobaczy sie ; )
Świat: Pandoria
|
![]() @up
Pier....sz głupoty. Bez noobów to chyba musieli by się ustawić o 3 nad ranem -.-. Nie OB bez n00bów.
#4994 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 09 2006
Lokacja: Chełm
Imię: Rodrigez Maximus
Świat: Furora
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |