Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Furora

Notki

Furora Wydarzenia ze świata Furora Moderowanie nowych tematów na tym forum zostało włączone. Proszę pilnie czekać na akceptację tematu. Moderowanie postów w niektórych tematach zostanie włączone.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 17-03-2007, 15:02   #4981
Diablord
Użytkownik Forum

Diablord's Avatar

Data dołączenia: 29 06 2005
Lokacja: okolice Poznania

Stan: Na Emeryturze
Imię: Diabllord
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Duskiness
Świat: Furora
Poziom: 376
Skille: 115/97
Poziom mag.: 29
Żarówka

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rodri Pokaż post
Ale przeciez wczesniej mowiliscie ze Duskiness wygrali wojne dlatego ze sobie expia. Teraz nie dosc, ze Vision expi to wygralo open (co tez zawsze bylo argumentem Duskow) i maja ogromna przewage we fragach ;p Zreszta nie ma sie co klocic, jest jak jest i mi tam jest dobrze
zacytuj MOJĄ wypowiedz, w której pisze, że Duski wygrało bo expią. Może któś z dusków tak pisał, ale nie ja. Tej wojny jeszcze nikt nie wygrał i długo nie wygra. Ani Duski ani Vision nie sa bliżej lub dalej wygranej, mimo to uważam, że Duski wygrają Moim zdaniem wojna Aberratio z Vision nie skończyła sie przegrana Aberratio bo ta wojna nadal trwa (nazwy się pozmieniały i doszło sporo nowych graczy do wojny). Wojna to nie tylko fragi. Pisałem już wcześniej, że Vision stosuje wojne podjazdową dlatego mają tak wielką przewage we fragach. A ostatnia bitwa nie była dokońca open battle, bo najpierw walka toczyła sie w mieście na murze i w tombie. Vision stalo na 1 sqm, a w tombie byli otoczeni n00bami. Jednak zagraliście bardzo dobrze w tej bitwie, mam nadzieje, że Duski wyciągnom z tego wnioski.
Diablord jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 17-03-2007, 15:43   #4982
Rodri
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 28 09 2006
Lokacja: Chełm

Profesja: Elite Knight
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Diablord Pokaż post
zacytuj MOJĄ wypowiedz, w której pisze, że Duski wygrało bo expią. Może któś z dusków tak pisał, ale nie ja. Tej wojny jeszcze nikt nie wygrał i długo nie wygra. Ani Duski ani Vision nie sa bliżej lub dalej wygranej, mimo to uważam, że Duski wygrają Moim zdaniem wojna Aberratio z Vision nie skończyła sie przegrana Aberratio bo ta wojna nadal trwa (nazwy się pozmieniały i doszło sporo nowych graczy do wojny). Wojna to nie tylko fragi. Pisałem już wcześniej, że Vision stosuje wojne podjazdową dlatego mają tak wielką przewage we fragach. A ostatnia bitwa nie była dokońca open battle, bo najpierw walka toczyła sie w mieście na murze i w tombie. Vision stalo na 1 sqm, a w tombie byli otoczeni n00bami. Jednak zagraliście bardzo dobrze w tej bitwie, mam nadzieje, że Duski wyciągnom z tego wnioski.
Hehe no moze nie mowiles faktycznie Wiesz o co mi chodzilo przeciez. Ja tam nic do Ciebie nie mam, masz swoje zdanie, szanuje to... Poza tym jestes jednym z nielicznych przykladow na tym forum ze mozna rozmawiac nie bluzgajac sie etc.
Rodri jest offline  
stary 17-03-2007, 16:16   #4983
Teco
Guest

LOL Racja

Cytuj:

tylko jeszcze zapomniales dodac ze pare osob zostalo shakowanych. XD

stary 17-03-2007, 16:20   #4984
Mazurxx
Zbanowany

Data dołączenia: 15 09 2006
Lokacja: Ino

Imię: Zili Zelin
Gildia: Cze
Domyślny

Cytuj:
Bo Vision nie wygrało tej wojny. Jak już ktoś wcześniej powiedział: Vision wygrało bitwe, a nie wojne.
Jak już ktoś powiedział wcześniej Vision wygrało prawie wszystkie bitwy xd

"Vision stosuje wojne podjazdową dlatego mają tak wielką przewage we fragach." - ta , ale zapamietaj ze osoba ktora zabije tego kogos ma 15 min PZ
- wiec czemu duski nie pójdą ich zfragowac majac taka przewage w lvl magicznych profesji (Ymy , Czipsu , Taifun Devilry , Yakapushi Ma~~ itp)
Odpowiem Ci - bo każda taka próba kończy sie 5 kolejnymi fragami dla Vision ,
ponieważ w zgraniu i taktyce Duskiness nie dorównuje Vision .

"A ostatnia bitwa nie była dokońca open battle, bo najpierw walka toczyła sie w mieście na murze i w tombie." - to był OB taka jest wersja oficjalna i nie do przebicia , duski przejebaly z kretesem ,mówi sie trudno P

"Jednak zagraliście bardzo dobrze w tej bitwie, mam nadzieje, że Duski wyciągnom z tego wnioski." - to jest fakt

Pzdr. )))))))
Mazurxx jest offline  
stary 17-03-2007, 16:22   #4985
Teco
Guest

LOL No rejczel

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gwi@zd@ Pokaż post
Furora sie sypie kazdego chakuja ile czasu juz gral caltus ? pamietam jak jeszcze z raffciem sie zadawalem pasterz the swordmaster 102 lvl mial a teraz jaki przesada az strach grac ...tyrku tez ...

przeciez o to chodzi ziomek, zeby zmiesc ten server, nam tylko i wylacznie o to chodzi, ja juz kiedys w rozmowie na gg z taifunem(lukasz) pisalem ze rozkur*imy ten server i tak jest. pozdro

stary 17-03-2007, 16:31   #4986
Teco
Guest

Domyślny nice one

Cytuj:
Bo Vision nie wygrało tej wojny. Jak już ktoś wcześniej powiedział: Vision wygrało bitwe, a nie wojne.
Dobrze ze ty sie nie bijesz w zadnych bitwach, bo twoj POTEZNY pally moglby pokarac nas wszystkich z poteznych hmmmm.

stary 17-03-2007, 16:35   #4987
Teco
Guest

Domyślny H@h@h@h@h@h

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez MarS Pokaż post

wazaap James - rumunie.

hahahahahaha

Zostaw go on jest wporzo i zarabia na allegro nie wychodzac z domu( w sumie sie dziwie czemu) ostatnio jak jechalem do rynku tramwajem to wsiadl do wagonu rumun z haromijka a obok mial przyczepiony kubek, pare osob mu wrzucilo kase. James pomysl o tym moglbys wyciagac nice one dniowke. Skarany THX.BYE

stary 17-03-2007, 17:07   #4988
eloelo520
Zbanowany

Data dołączenia: 07 11 2006

Imię: Revemen
Profesja: Knight
Domyślny

teco zalosny triposterze - wyjdz
eloelo520 jest offline  
stary 17-03-2007, 17:23   #4989
Milten
Użytkownik Forum

Milten's Avatar

Data dołączenia: 28 12 2006

Świat: RL
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mazurxx Pokaż post

"A ostatnia bitwa nie była dokońca open battle, bo najpierw walka toczyła sie w mieście na murze i w tombie." - to był OB taka jest wersja oficjalna i nie do przebicia , duski przejebaly z kretesem ,mówi sie trudno P

Wytłumacz mi co Twoim zdaniem znaczy open battle ?? Bo wydaje mi się raczej że to nie jest bieganie po schodach w dol i w gore i jeszcze przy tym być obstawionym bandą noobow utrudniających dojście do nich... Macie rację mówiąc że później było to open battle jak Duski po pierwszych dedach zaczęli chodzić sami i temu padli. Prawdziwy open to by był gdyby obie gildie od samego początku były na równym terenie bo początek znacznie ułatwił Vision zabicie paru osób.

PozdrO i czekam na twoje wytłumaczenie co rozumiesz przez open battle
Milten jest offline  
stary 17-03-2007, 17:28   #4990
Masywny_Titania
Użytkownik Forum

Masywny_Titania's Avatar

Data dołączenia: 12 09 2005

Domyślny

Wam nigdy dobrze nie bedzie... kiedy w koncu uznacie fakt, ze vision wygrywa i zasluguje na wygrana?...
stary 17-03-2007, 17:28   #4991
Cyrillus
Użytkownik Forum

Cyrillus's Avatar

Data dołączenia: 05 02 2007
Lokacja: Pomorze

Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Bound
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Milten Pokaż post
Wytłumacz mi co Twoim zdaniem znaczy open battle ?? Bo wydaje mi się raczej że to nie jest bieganie po schodach w dol i w gore i jeszcze przy tym być obstawionym bandą noobow utrudniających dojście do nich... Macie rację mówiąc że później było to open battle jak Duski po pierwszych dedach zaczęli chodzić sami i temu padli. Prawdziwy open to by był gdyby obie gildie od samego początku były na równym terenie bo początek znacznie ułatwił Vision zabicie paru osób.

PozdrO i czekam na twoje wytłumaczenie co rozumiesz przez open battle
nic wam sie nigdy nie podoba... byly dwa OB i dla was dwa przegrane...
i marudzicie ze nie to nie byl ob... nie umiecie przegrywac?

btw 500 ^^

@down

2 fragi macie przez noobow ;] wiec sie przymknij... OB byl jak najbardziej... pamietam z valori tez tak wygladalo ze np cala gildia napierdziela 1 osobe ;] a ze duski se biegaja sami to chyba nie vision wina?
btw OB chyba sie zaczal jak vision wyszlo ;] z tomby...

Ostatnio edytowany przez Cyrillus - 17-03-2007 o 18:32.
Cyrillus jest offline  
stary 17-03-2007, 18:16   #4992
Milten
Użytkownik Forum

Milten's Avatar

Data dołączenia: 28 12 2006

Świat: RL
Domyślny

Ja prosiłem o wytłumaczenie co rozumiecie przez open battle czy tak jak ja pisałem czy zwykłem chodzenie po schodach tak jak to robiło Vision na początku, dokładnie poszukajcie filmików z prawdziwego open battle chyba że sami już braliście w takim udział w co wątpię ale mogę się mylić. Mówiłem już uznam że Vision jest naprawdę dobre jeżeli pokona Duskiness w prawdziwym 100% open battle bez schodów i bez nobow przeszkadzających dojścia do nich
Milten jest offline  
stary 17-03-2007, 18:25   #4993
Viexorinio
Użytkownik Forum

Viexorinio's Avatar

Data dołączenia: 12 02 2007
Lokacja: Dębica

Stan: Aktywny Gracz
Świat: Pandoria
Domyślny

@up
Pier....sz głupoty. Bez noobów to chyba musieli by się ustawić o 3 nad ranem -.-. Nie OB bez n00bów.
Viexorinio jest offline  
stary 17-03-2007, 18:26   #4994
Rodri
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 28 09 2006
Lokacja: Chełm

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Milten Pokaż post
Ja prosiłem o wytłumaczenie co rozumiecie przez open battle czy tak jak ja pisałem czy zwykłem chodzenie po schodach tak jak to robiło Vision na początku, dokładnie poszukajcie filmików z prawdziwego open battle chyba że sami już braliście w takim udział w co wątpię ale mogę się mylić. Mówiłem już uznam że Vision jest naprawdę dobre jeżeli pokona Duskiness w prawdziwym 100% open battle bez schodów i bez nobow przeszkadzających dojścia do nich
Myslisz ze nam te nooby ulatwialy sprawe -.- ? Jakby nie nooby nikt od nas by nie padl bo raz trapnely senzla a potem nie moglismy przez nich zabic spaawa i padl thellion ;s
Rodri jest offline  
stary 17-03-2007, 18:29   #4995
neutral.forum.fighter
Użytkownik Forum

neutral.forum.fighter's Avatar

Data dołączenia: 11 03 2007

Poziom: 170
Skille: 20/27
Poziom mag.: 75
Domyślny

Mar 17 2007, 16:12:16 CET Died at Level 110 by a water elemental

teoria sie potwierdza
wystarczy dac im expic...
neutral.forum.fighter jest offline  
stary 17-03-2007, 18:41   #4996
Masywny_Titania
Użytkownik Forum

Masywny_Titania's Avatar

Data dołączenia: 12 09 2005

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez neutral.forum.fighter Pokaż post

teoria sie potwierdza
nie filozofuj, bo zwidek 140 wbil
stary 17-03-2007, 18:46   #4997
NarroweQ
Zbanowany

Data dołączenia: 07 01 2007
Lokacja: 71

Imię: Narrow
Profesja: Knight
Gildia: Avis
Poziom: 50
Domyślny

Cytuj:

teoria sie potwierdza
Podpisałbyś jeszcze kto -,-
NarroweQ jest offline  
stary 17-03-2007, 18:46   #4998
Cyrillus
Użytkownik Forum

Cyrillus's Avatar

Data dołączenia: 05 02 2007
Lokacja: Pomorze

Gildia: Bound
Domyślny

Cytuj:

teoria sie potwierdza
Mar 12 2007, 02:05:35 CET Died at Level 114 by an orc spearman

teoria sie potwierdza ;]
stary 17-03-2007, 18:47   #4999
Khazul
Użytkownik Forum

Khazul's Avatar

Data dołączenia: 19 06 2006
Lokacja: WARSZAWA

Imię: Infamia
Gildia: Vision
Poziom: 224
Skille: 666
Domyślny

furora to raczej stracony serwer :S

post 5000
stary 17-03-2007, 18:49   #5000
Khazul
Użytkownik Forum

Khazul's Avatar

Data dołączenia: 19 06 2006
Lokacja: WARSZAWA

Imię: Infamia
Gildia: Vision
Poziom: 224
Skille: 666
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Khazul Pokaż post
furora to raczej stracony serwer :S

post 5000
@Narr

to Anaboll padl

problem z przeglądarka ;o

Ostatnio edytowany przez Khazul - 17-03-2007 o 18:52.
Khazul jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania