Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Galana

Notki

Galana Wydarzenia ze świata Galana.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 18-02-2007, 22:49   #5021
ButcHer-Szalony
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez FajerWarjor Pokaż post
Cataclism jezeli nie bedziesz mial czasu sie logowac to mozesz odejsc z honorem przechodzac do LS. Chetnie bym skrytykowal hwl tutaj ale co, napiszesz zaraz ze "huahauha ale my pk, PA itd niee no lubimy zabijac itd" a wiesz czemu? bo nie mozesz zaprzeczyc ze hwl wlasnie tak robi i starasz sie to zalatwic odpowiedziami ktore sa fajne(dla ciebie) Kiedys przejzales na oczy i odszedles z hwl a potem zaraz kilka dni pozniej Catrishia znowu w hwl. Dziwi mnie ze dla lvlowania potrafisz sie wyrzec kumpli, coz lvl wazniejszy lol. Kuczera masz w rl przynajmniej a z takim Toxem spotkasz sie w rl? Wypijesz z nim? Kuczer ma honor dlatego stworzyl LS a ty dla lvla potrafisz tak dupe lizac, zaloze sie ze gdyby cie zaatakowal taki Dredix to bys mu zaplacil nawet gdy jestes w jego gildii lol. Przemysl wszystko jeszcze raz.....
/hummm walka z polakami dobreeee dolaczyc do nich bo Catrishia nie ma honoru co za koles z ciebie ..... to jest gra ... a ze kuczer wybral miłosc z chlopakiem to juz jego sprawa wprost jest szalony .... Aga dajcie sobie looz na galanie bo nie pograsz Ema !! :*:*:*

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 18-02-2007, 22:52   #5022
ButcHer-Szalony
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez aragorn uczciwy Pokaż post
Jak chcecie sie wyzywac to na PW, a co do wydarzen z galany, to konda dzisiaj sie zalogowal na chwile
Konda sie logowal cos nowego by znowu isc na ziemie spac? Woja To jest przerywnik w expieniu Ema ;*

stary 18-02-2007, 22:53   #5023
PolishDrinker
Użytkownik Forum

PolishDrinker's Avatar

Data dołączenia: 08 05 2005

Stan: Na emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Galana
Poziom mag.: 7
Domyślny

to ze napisalem o sadzie ostatecznym bylo trzezwym spojrzeniem na zachowanie Catrishii i wypowiedziach wszystkich osob, ktorzy go krytykuja czy popiweraja. jesli myslisz, ze ja placze z powodu jakies gierki, to chyba sam to robisz i teraz innym chcesz wmowic czy przepraszam ironicznie zapytac. nie mam czego zazdroscic, sam nie sam nie wiem jak doszedl do takiego lvl jego sprawa, jego sumienie. a zazdroscic czegos w takiej gierce, lol dziecko powalasz takimi tekstami. to co napisales do mnie w tym poscie jest przynajmnij smieszne.

pozdro
20:27 Wuju'tos [9]: Szukam osoby chetnej do hakowania!60% pienidzy ze sprzedazy eq n a allegro!msg me!
PolishDrinker jest offline  
stary 18-02-2007, 22:56   #5024
Xairax_pl
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 07 07 2006

Stan: Na Emeryturze
Imię: Xairax
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Teh Shizzle
Poziom: 83
Poziom mag.: 62
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kenseji Pokaż post
Raltios nie jest w hwl ,9;0
Bla, bla, bla.
Wiedzialem ze to napiszesz.
RALTIOS BYL W HWL i na filmikach widac jakie sa miedzy wami relacje wiec stfu.

To co robicie to sie nazywa propaganda, bo teraz kazdy patrzy i mowi "ale te LS to nooby, nic nie robia" itp, ale po co to tu piszesz jak tu was nikt nie trawi.
Xairax_pl jest offline  
stary 18-02-2007, 23:05   #5025
Webi
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 15 03 2005

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez PolishDrinker Pokaż post
to ze napisalem o sadzie ostatecznym bylo trzezwym spojrzeniem na zachowanie Catrishii i wypowiedziach wszystkich osob, ktorzy go krytykuja czy popiweraja. jesli myslisz, ze ja placze z powodu jakies gierki, to chyba sam to robisz i teraz innym chcesz wmowic czy przepraszam ironicznie zapytac. nie mam czego zazdroscic, sam nie sam nie wiem jak doszedl do takiego lvl jego sprawa, jego sumienie. a zazdroscic czegos w takiej gierce, lol dziecko powalasz takimi tekstami. to co napisales do mnie w tym poscie jest przynajmnij smieszne.

pozdro
Majac 17 lat nie mow do mnie dziecko. Jak wyzje pisalem, na galane przneioslem sie kilka dni temu, nie znam stosunkow miedyz ludzmi, mam tylko generalne spojrzenie na swiat przekazane mi przez kumpli. A post, ktory napisalem to raczej niezgoda na "twoj swiatopogla polaka-patrioty w grze".

Edit: A co do placzu, byla to metafora, trudne slowo,i gwoli wyjasnienia chodzilo o twoja rozpacz z tego powodu, ze prawdopodobnie lecisz z serwera i probujesz pokazac tu innym jaki to ty byles hero, ze zostales z polakami, a jakis kilku pedalow-polakow poszlo sobie do hwl. I raczej przeciwko sobie mowisz, ze oni z serwa wyleca, a uwierz mi, ze dopoki nie odjebia nic, co by skutkowlao ich huntem to ebda sobie grali i grali

Ostatnio edytowany przez Webi - 18-02-2007 o 23:10.
Webi jest offline  
stary 18-02-2007, 23:23   #5026
DfJ
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Webi Pokaż post
Majac 17 lat nie mow do mnie dziecko. Jak wyzje pisalem, na galane przneioslem sie kilka dni temu, nie znam stosunkow miedyz ludzmi, mam tylko generalne spojrzenie na swiat przekazane mi przez kumpli. A post, ktory napisalem to raczej niezgoda na "twoj swiatopogla polaka-patrioty w grze".

Edit: A co do placzu, byla to metafora, trudne slowo,i gwoli wyjasnienia chodzilo o twoja rozpacz z tego powodu, ze prawdopodobnie lecisz z serwera i probujesz pokazac tu innym jaki to ty byles hero, ze zostales z polakami, a jakis kilku pedalow-polakow poszlo sobie do hwl. I raczej przeciwko sobie mowisz, ze oni z serwa wyleca, a uwierz mi, ze dopoki nie odjebia nic, co by skutkowlao ich huntem to ebda sobie grali i grali

A ty ile masz lat? 12?

stary 18-02-2007, 23:26   #5027
PolishDrinker
Użytkownik Forum

PolishDrinker's Avatar

Domyślny

i tego wlasnie ci brakuje. znajomosci sytuacji na serwerze. nigdy nie pisalem jaki to bylem hero jak to walczylem za polske itd. metafora... hmmm... trudne slowo? moze dla 2latka, nie dla mnie. i przykro mi, ze nie porafisz dostrzec, ze pierdolisz od rzeczy, tlumaczysz sobie moje posty jakos na swoj sposob, w ogole nie zwiazany z trescia wypowiedzi. wiec jeli masz takie rzeczy gadac to nie agdaj w ogole albo pisz na pm to wtedy powymieniamy opinie na swoj temat i swoje poglady. raz jeszcze powtorze ci, ze wypowiedzialem tutaj jedynie TRZEZWE spojrzenie na sytuacje Catrishii, wcale nie udupiajac polakow w hwl, wcale nie obrazajac Cati i nie broniac tych co sa "patriotami" jak to mowisz. i dziecko... moze i nie jestes wiekwo, ale jesi bedziesz tak odbieral moje posty, umocnisz mnie w tym co powiedzialem wczesniej.

pozdro
20:27 Wuju'tos [9]: Szukam osoby chetnej do hakowania!60% pienidzy ze sprzedazy eq n a allegro!msg me!
stary 18-02-2007, 23:55   #5028
Webi
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
i tego wlasnie ci brakuje. znajomosci sytuacji na serwerze. nigdy nie pisalem jaki to bylem hero jak to walczylem za polske itd. metafora... hmmm... trudne slowo? moze dla 2latka, nie dla mnie. i przykro mi, ze nie porafisz dostrzec, ze pierdolisz od rzeczy, tlumaczysz sobie moje posty jakos na swoj sposob, w ogole nie zwiazany z trescia wypowiedzi. wiec jeli masz takie rzeczy gadac to nie agdaj w ogole albo pisz na pm to wtedy powymieniamy opinie na swoj temat i swoje poglady. raz jeszcze powtorze ci, ze wypowiedzialem tutaj jedynie TRZEZWE spojrzenie na sytuacje Catrishii, wcale nie udupiajac polakow w hwl, wcale nie obrazajac Cati i nie broniac tych co sa "patriotami" jak to mowisz. i dziecko... moze i nie jestes wiekwo, ale jesi bedziesz tak odbieral moje posty, umocnisz mnie w tym co powiedzialem wczesniej.

pozdro
Zeby bronic kolesia, ktoreog tu jedziecie za to, ze nie jest z Polakami nawet nie musze wiedziec jak sie server nazywa. To raz.

dwa: Piszac, ze dla kogos przyjdza sad ostateczny jasnym jest, ze nie masz na mylsi teog, ze zrobia z niego ldiera, tylko go wypier**la z serwa. I dodam, ze nie jest to nadinterpretacja.

trzy: Mowisz "nie obrazalem Cathii", a ja ci powiem: cofnij sie troche i rpzeczytja co napisales.

cztery:Mowisz "jezlei nie rpzeszkadza mu to, ze w HWL obrazaja polakow, jeog sumienie" (moze byc niedokladnie),a pozniej ze nie udupiasz polakow w HWL. wymaga komentarza cyz pan dorosly zrozumie co mam na mysli?

piec: mowisz, ze nie potrafie odczytac twoich postow. Zgadzam sie "to ze napisalem o sadzie ostatecznym bylo trzezwym spojrzeniem na zachowanie Catrishii i wypowiedziach wszystkich osob, ktorzy go krytykuja czy popiweraja.". kompletnie ie rozumiem drugiej czesci tego zdania.
stary 19-02-2007, 00:00   #5029
Cataclism
Użytkownik Forum

Cataclism's Avatar

Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Włocławek

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Asterix
Świat: Lunara
Poziom: 135
Skille: 99/97
Poziom mag.: 8
Domyślny

Uzupatorka

Feb 18 2007, 22:49:09 CET Killed at Level 74 by Keekz'Lorenzo
stary 19-02-2007, 00:33   #5030
PolishDrinker
Użytkownik Forum

PolishDrinker's Avatar

Domyślny

dobra skonczmy ta bezsensowna klotnie, bo skoro pierdolisz od rzeczy to nei chce mi sie dyskutowac. bo gdzie w zdaniu "jezlei nie rpzeszkadza mu to, ze w HWL obrazaja polakow, jeog sumienie" obrazam polakow w hwl? a jesli nie rozumiesz niektorych slow czy prostych konstrukcji gramatycznych to radze wrocic sie do sszkoly. na sile wmawiasz mi, ze jestem zle nastawiony do kogokolwiek na tym forum. no i moze masz racje, ale nie jest to ani catrishia, ani zaden polak z hwl tylko ty. powtarzam po raz wtory. dodalem TRZEZWA opinie na temat tego co sie dzieje, nie obrazajac NIKOGO.
stary 19-02-2007, 08:30   #5031
ButcHer-Szalony
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Cataclism Pokaż post
Uzupatorka

Feb 18 2007, 22:49:09 CET Killed at Level 74 by Keekz'Lorenzo
chyba agusie zabolalo ?:> i po co wam byla war ?hehe pozdrawiam kuczera małego dresika

stary 19-02-2007, 10:09   #5032
Webi
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
dobra skonczmy ta bezsensowna klotnie, bo skoro pierdolisz od rzeczy to nei chce mi sie dyskutowac. bo gdzie w zdaniu "jezlei nie rpzeszkadza mu to, ze w HWL obrazaja polakow, jeog sumienie" obrazam polakow w hwl? a jesli nie rozumiesz niektorych slow czy prostych konstrukcji gramatycznych to radze wrocic sie do sszkoly. na sile wmawiasz mi, ze jestem zle nastawiony do kogokolwiek na tym forum. no i moze masz racje, ale nie jest to ani catrishia, ani zaden polak z hwl tylko ty. powtarzam po raz wtory. dodalem TRZEZWA opinie na temat tego co sie dzieje, nie obrazajac NIKOGO.

1) Gdzie w tym jets obrazanie? Mowisz o sumieniu ludzi, poniekad sugerujac, ze ich nie maja skoro potrafia zyc z tym, ze obraza sie Polakow.
2) Jezeli tamto byla prosta konstrukcją gramatyczną to mi to wytłumacz, bo dla mnie to jest po prostu blad jezykowy. Druga czesc zdania blyo kompletnie oderwana od pierwszej, wrecz jakby wyrwana z innego zdania i doklejona. Takze nie ow, ze to ja powinienem sie cofnac do szkoly, moze po prostu ty w niej dluzej zostan, bo jak to moj dyrektor mowil "klasy maturalnej nie trzeba konczyc w cyklu jednorocznym".
I skoro odpowiadanie argumentami czy zarzutami, na twoje slowa jest wg ciebie pierdo**niem od rzeczy to...<tu wpisz co uwazasz za sotosowne>
stary 19-02-2007, 10:48   #5033
Uzu
Użytkownik Forum

Uzu's Avatar

Data dołączenia: 12 01 2007
Lokacja: South-East of Poland

Imię: Uzupatorka
Poziom: 70+
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ButcHer-Szalony Pokaż post
chyba agusie zabolalo ?:> i po co wam byla war ?hehe pozdrawiam kuczera małego dresika

Nie nie ded w tej grze nie boli ^^ to byla moja wina bo zrobilam pz( bo ktos mniewyprowadzil z rownowagi ) i liczylam sie z tym ze za chwilke moge pasc... zastanawia mnie tylko kwestia kto sprzedal keekzowi ze mam skulla ...hmmm
Uzu jest offline  
stary 19-02-2007, 12:25   #5034
dressu
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 07 05 2005

Stan: Niegrający
Poziom: 1+
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Uzu Pokaż post
Nie nie ded w tej grze nie boli ^^ to byla moja wina bo zrobilam pz( bo ktos mniewyprowadzil z rownowagi ) i liczylam sie z tym ze za chwilke moge pasc... zastanawia mnie tylko kwestia kto sprzedal keekzowi ze mam skulla ...hmmm
solo cie rozwalil?
dressu jest offline  
stary 19-02-2007, 12:26   #5035
DendarSaraloker
Użytkownik forum

Data dołączenia: 19 02 2007
Lokacja: NDM

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez aragorn uczciwy Pokaż post
Jakie 9:1?? Przeciez Lovize zabil 2x jakis HWL, i konda chyba malaksa, wiec jest 9:4

Ja widzialem to samo, waliliscie wogole w HWL? Moze mi umklo, albo Xairax inny filmik ogladal, ale wy tam tlyko staliscie i sie patrzyliscie jak wasi padaja... Moze czekaliscie na posilki?
Sory, że dopiero teraz to piszę, ale przez pewien czas niezaglądałem tutaj, a muszę to skomentować.Fajkowy loluś czy jakoś tak jest żałosny.

Tak Xax oglądał inny filmik... zesrał się, nawet niewiesz jacy byli na d lair shoterzy. Widziałem całą akcję z pozycji LS i jakoś niezauważyłem, żeby sie sd niesypało. I ten tekst typu: "blyo ich malo ale nikt nie walil w hwl tylko chyba jedynie tych 3 co blokowalo rpzejscie" jak mieli walić w innych typków z hwl, skoro ich niewidzieli, pozatym część cffaniaków stała piętro niżej.

Oryginalnie napisane przez Xsasero
@Xairax no Ty to naprawde zrobiłeś niezłą rozrube... Postałeś, postałeś padł Szakal padł Dray to ty na dół utana vid albo ring i długa. Nawet nie pomogłeś. I niezła rozruba była... Brawa dla Ciebie za "szybko-biegi"

Tak, masz racje, Xax powinien być cwaniakiem , zostać, napier*alać się z połową hwl żeby tamci mieli więcej fragów, znakomicie. Pozatym niewiesz poco on na niewidce leciał na skorpy więc zamknij dupe,wkur**ają mnie takie txty, objeżdżacie typa, a niemacie pojęcia o całej taktyce.
DendarSaraloker jest offline  
stary 19-02-2007, 12:30   #5036
Uzu
Użytkownik Forum

Uzu's Avatar

Data dołączenia: 12 01 2007
Lokacja: South-East of Poland

Imię: Uzupatorka
Poziom: 70+
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez dressu Pokaż post
solo cie rozwalil?
od nich prawie cala ekipa byla online, od nas zaledwie kilka osob wiec robienie czego kolwiek nie mialo sensu, a rozwalil mnie solo bo rzucilam bp i eq ldziom z guild wiec to logiczne ze automat ded
Uzu jest offline  
stary 19-02-2007, 13:42   #5037
ampse
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mayer Pokaż post
Zazek dolaczyl do HWL... Ciekaw jestem teraz kto bedzie nastepny Febb? Febbul? Malakas? Xioss? a moze Kardear i Grimheim =/
Zazek to noob jak całe HWL Cioty ktos im musi raz a pozadnie wjebać!!!!!!!!!!!!!!!!!!

stary 19-02-2007, 14:30   #5038
Ajron 88
Użytkownik Forum

Ajron 88's Avatar

Data dołączenia: 13 08 2004
Lokacja: Kluczbork

Domyślny

Sam właściwie niewiem co mam tutaj napisac , tak sobie mysle , co do tego honoru i wyzywaniu polaków , wiesz Cataclism , jak ktos mowi ze np. twoja mama smierdzi , to bijesz w ryj ,a nie podajesz reke , jak ktos smieje sie z twojego kraju i narodowosci (nie mowiac tego zartem , tylko powaznie) , to sie podaje reke temu komus zamiast bi w ryj ? Tlumaczyc mozna ze to gra , sorry ale to nie "gra" cie wyzywa a czlowiek , trzymac znim ? hańba , pomagac mu ? żałośc.

"tak sie nie robi , co ty o tym nie wiesz ?"

pzdr.

p.s. Ja mialem dosyc tego wszystkiego , niewazne jakie forum , tibia.de / tibia.com czy jakiekolwiek inne ,w co 2 temacie "damn polaks" "polaks don't deserve it" "polaks lose as always" "polaks sux" "omg this dude suckecked, i can bet he was a pl" , mam dosyc czytania takich gownianych z dupy wzietych opini , latwo jest im oceniac nas na podstawie 50 000 dizeci w wieku 7-13 lat grajacych w tibie z ktorych 90 % (wiecej?) nie jest jeszcze do konca rozwinietych psychicznie (jak inaczej to wytlumaczyc ?).

Jak juz mowilem , ja mialem dosyc. 3 lata pracowalem na opinie polaka , gdy gralem na dolerze , zlego slowa nikt nie powiedzial o polaku , szwed , holender, kanadyjczyk , brazylijczyk , venezuelczyk , peruwianczuyk , amerykanin , wietnamczycy , wszyscy mnie szanowali a co za tym idze reszte polakow na serverze , nawet kiedy nie potrafilem sie wyslowic po angielsku na g/c czy ventrillo , gdy moja gramatyka byla zalosna , ktos sie zasmial , powiedzial mi co zrobilem zle i co bylo w tym smieszne , po czym poprawil. Nikt nie powiedzial "fucking pl can't even speak proper english , go to school fool".

To co sie dzieje w HWL i ogólnie w tibii ostatnimi czasy.. powodzenia bo bedzie wam potrzebne.
19:12 Seemes: does that mean your br?
19:12 Wabasi: -aims shotgun- whos BR?
Ajron 88 jest offline  
stary 19-02-2007, 14:59   #5039
PolishDrinker
Użytkownik Forum

PolishDrinker's Avatar

Domyślny

po tej decyzji kuczer mysle, ze wielu osobom zaimponowales. ze nie bezczynnie stales w miejscu i przyjmowales te obelgi na siebie. moze i wojny sie nie uda wygrac, ale sam fakt, ze majac pewna pozycje w szeregach hwl odlaczyles od nich i pokazales, ze nie jestes jakims damn polackz i ze nie dasz soba tak pomiatac. mysle, ze wsrod osob w tej grze z psychika dobrze funkcjonujaca jak to nazwales wzbudziles szacunek nawet po tym, jak Cie nienawidzili. u mnie wzbudziles

spodziewam sie jakis komentow od Webiego, ale tym razem prosze, daruj sobie

peace & love

Ostatnio edytowany przez PolishDrinker - 19-02-2007 o 15:01.
stary 19-02-2007, 15:41   #5040
ButcHer-Szalony
Guest

Domyślny

Cytuj:
po tej decyzji kuczer mysle, ze wielu osobom zaimponowales. ze nie bezczynnie stales w miejscu i przyjmowales te obelgi na siebie. moze i wojny sie nie uda wygrac, ale sam fakt, ze majac pewna pozycje w szeregach hwl odlaczyles od nich i pokazales, ze nie jestes jakims damn polackz i ze nie dasz soba tak pomiatac. mysle, ze wsrod osob w tej grze z psychika dobrze funkcjonujaca jak to nazwales wzbudziles szacunek nawet po tym, jak Cie nienawidzili. u mnie wzbudziles

spodziewam sie jakis komentow od Webiego, ale tym razem prosze, daruj sobie

peace & love
hummmm .... odlaczyl bo chcial zrobic guild z innymi jak byl by z Hwl to by do agi nikt nie mial ale..... wybral inna droge.. Zobacz w hwl tez sa polacyi i jakos ich nie wyrabali ... jesli jestes spoko dla nich oni sa tacy sami dla ciebie ...no ale teraz wszyscy maja troszke pozamiatane... zycie

Ostatnio edytowany przez ButcHer-Szalony - 19-02-2007 o 15:48.

Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania