![]() |
#501 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Up
Niestety Aldora to nie Furora. Co by EM nie mowilo "mamy nowy plan" buhhha to oni ten plan sobie moga w dupe wsadzic. Nas jest full i zawsze all gotowi do walki, expimi, bijemy lvle etc etc. A EM ? Kiedys chociarz jak robili mass loga po kogos to zabijali chowali sie i tyle a teraz ? Zabija jedna od nas a od nich to tylko kwestia kto ile pztow zrobi i all maja klate xddd. PS. Fajnie patrzec jak EM ma coraz MNIEJSZE lvle xddd a najbardziej lubie Mavadoniego (chyba pada na kazdej akcji rofl, ja bym sie wstydzil wychodzic buhah) |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#502 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
24/7 plx ? :> Nie jestem zwolennikiem wyzywania kogs od no-liferow jak wygrywa, ale panowie to wola o pomste do nieba ;p
![]() |
![]() |
![]() |
#503 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja Ci powiem tak, full ludzi u nas wchodzi kiedy ma czas i zawsze jest tak ze jest ekipa. Ktos wejdzie posiedzi 3-4 godziny i pojdzie, to zaraz przyjdzie ktos nastepny ktory nie mogl wczesniej kiedy tamten byl. Razem postaci jest niby 100 +, walczacych ludzi mamy moze 60+ a stala ekipa to 20-30 +. Jak trzeba sie zebrac to oczywiste ze jest wtedy cos pod te 60
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#504 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 06 2007
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
![]() pzdr z berylii
![]() |
![]() |
#505 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2007
|
![]() Witam Wszystkich
![]() Mam pytanie odnośnie tego serva. Czy są gildie które są uważane za supporterów CO lub EM ? Dzięki za odp. ^^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#506 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wedlug mnie EM powinno sie wycofac na troche. Morale i psychika im na 100% siadły przy takich stratach... nie wiem co tam sie u nich dzieje w ekipie ale w takiej sytuacji przydalby im sie taki wódz z jajami, z bardzo silna psychika ktory nie bedzie sie ogladal w przeszlosc i wrazie kolejnych strat nie speka tylko opracuje cos konkretnego, na ostatnich akcjach popadali bo uciekli na zle pozycje... to chyba tyle, ale niemacie sie co cieszyc bo sytuacja sie jeszcze moze 10x odwrocic...
pzdr0.
![]() |
![]() |
#507 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#508 |
Użytkownik Forum
|
![]() Co do Mavadoniego to obejzyj pare filmow z akcji itp to nie bedziesz mial pytan.
Co do nowego wodza to ponoc EM ma taki nowy plan. Ściagneli jakiegos bencwala ktory teraz nimi bedzie dowodzil buhaha xd niewiem czy to prawda na 100% ale tak slyszalem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#509 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 06 2005
Lokacja: Płock
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#510 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#512 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 08 2004
Lokacja: Opole
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Seraphim Loki
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Eternal March
Świat: Aldora
Poziom: 68
Skille: 80+
Poziom mag.: 17
|
![]() Taaa, sa nimi Maly Wizak, Eleik Roon, Royal Suchy i Eli Stormstriker.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#513 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 12 2004
Lokacja: Kańczuga // Rzeszów
Imię: Hoolgerr
Profesja: Elite Knight
Poziom: 109
Skille: 80+
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#514 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 11 2005
Lokacja: Cicha 6\Racibórz
Imię: 14 gwiazdek
Gildia: Wielka Wielka Wielka
Świat: Niebieska eRka
Poziom: 666
Skille: 14\15
Poziom mag.: xx
|
![]() hmmm... na aldorze sama nuda nic ciekawego się nie dzieje oprócz ładnego pg [CHAR]Mamusia Marylka[/CHAR] która właśnie przed chwilą wbiła\wbił idk owner 200 lvl gratulujemy pięknego pg
Character Information Name: Mamusia Marylka Sex: female Profession: Elite Knight Level: 200 World: Aldora Residence: Liberty Bay House: Marble Lane 3 (Liberty Bay) is paid until Oct 03 2007 Last login: Sep 28 2007, 16:00:33 CEST Account Status: Premium Account
![]() |
#515 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 01 2007
Lokacja: Chicago IL. USA
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Jibav
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 117
|
![]() jak on nawet liceum nie skonczyl wiec jakim cudem ma miec dobry ang ;]
![]() |
#517 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 11 2005
Lokacja: Cicha 6\Racibórz
Imię: 14 gwiazdek
Gildia: Wielka Wielka Wielka
Świat: Niebieska eRka
Poziom: 666
Skille: 14\15
Poziom mag.: xx
|
![]() a co Cie obchodzi jego szkoła? jego życie jego sprawa teraz wystarczy, że pujdzię na budowę pracować do jakiejś firmy, zrobi jakieś uprawnienia i będzie zarabiał taką kasę jak porządny lekarz po stażu...
![]() |
#518 |
Użytkownik Forum
|
![]() A wiec wszyscy tutaj przyjmijmy gorącymi brawami nowych kolegow (i starych) w CO xdxd
Mamusia Marylka ;D ? ![]() Renion xdxdxd Vendeto xdxd Wetan xD Captain Sponge xD Dziok (lepsze CO niz EM xd) Deathmaestro +7 xdxd a u EM moze pozegnamy paru ? buhehe xD HAIL CO Ostatnio edytowany przez inweestor - 29-09-2007 o 16:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#520 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 06 2006
Stan: Na Emeryturze
Imię: Boski Grzegorz
Profesja: Rookstayer
Poziom: 2
|