![]() |
#501 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 03 2005
Lokacja: Miasto
Stan: Na emeryturze
Imię: Hubbert (powód: hack)
Profesja: Paladin
Gildia: -
Świat: Pacera
Poziom: 41
Skille: 75/63
Poziom mag.: 18
|
![]() Cytuj:
Czy figurke z plasteliny zrobisz ołówkiem ? pomyśl troche... -.-
|
![]() |
#502 |
Guest
|
![]() Uwazam ze wiele z tych prac to plagiaty a duza czesc z nich nie mają wogule związku z grą Tibia lug z Tibia.pl co z tego ze jakis kolo narysował rycerza w zbroi z sredniowiecza z ksiezniczką albo jakiegos dziwacznego potwora mam nazdieje ze przy wyborze prac bedzie na to zwracana szczegulna uwaga.
POZDRO 4 ALL poczekajcie az umieszcze swoja praca to bedzie dopiero coś. |
![]() |
#503 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 03 2005
Lokacja: Miasto
Imię: Hubbert (powód: hack)
Gildia: -
Świat: Pacera
Poziom: 41
Skille: 75/63
Poziom mag.: 18
|
![]() Cytuj:
![]() |
#504 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2005
Lokacja: Piła
Profesja: Elite Knight
Świat: Danubia
Poziom: 74
Skille: 82/78
Poziom mag.: 6
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#505 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
TAk sie składa ze gram tesz w Ghotika i to ja to narysowałem..... |
|
![]() |
#506 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 09 2005
Stan: Początkujący
Imię: Dhorgin
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Berylia
Poziom: 3
Skille: 13/10
![]() |
![]() Cytuj:
PS: To na 100% plagiat. Ten rysunek na stronie Gothicka należy do Admina o nicku Advocate. Znajduje się on w jego albumie. Daje to do tematu Plagiaty. Ostatnio edytowany przez Adrian15 - 02-10-2005 o 17:25. |
|
![]() |
![]() |
#507 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2005
![]() |
![]() Cytuj:
Tak sie sklada ze dobrze znam advocate i wiem ze jest on fajnym czlowiekiem a nie jakims pierwszym de**lem walacym takie bledy ortograficzne ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#508 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 07 2005
|
![]() chcialem zauwazyc ze rysunek pijanego rolnika na stronie 5 jest wzorowany na postaci wielkiej malpy z Filmu "Dragon Bull Z"
![]() ![]() retired....Pacera friends.... Ostatnio edytowany przez Horrofic Archer - 02-10-2005 o 18:20. Powód: bledy ortograficzne :D |
![]() |
![]() |
#509 |
Guest
|
![]() <src>http://i10.photobucket.com/albums/a150/rudy_cycus/UO0009.jpg<src>
|
![]() |
#510 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 10 2005
Lokacja: tam gdzie twoja wyobraznia sie kończy
Imię: Atronach of storm
Profesja: Druid
Świat: Aldora
Poziom: 23
Skille: 19/21
Poziom mag.: 37
![]() |
![]() 99% prac w tym konkursie to, że tak powiem g*wno. Tego szajsu się nie da opisać. Mam zamiar zamieścić mój rysuneczek żeby nieco podnieść poziom.
Polske zalewa fala beztalencia..... :/ |
![]() |
![]() |
#511 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Wegorzyno
Stan: Aktywny gracz
Imię: Kulka Ryzowa
Profesja: Knight
Świat: Calmera
![]() |
![]() hmmmm ełstachy czy jak ty tam masz powinienes dostac bana ... to plagiat ;P z gothica napisalem e-maila do tego kto go narysowal i mi odziwo odpisal ze on to narysowal czyli "advocate" a nie ełstachy bana !!
|
![]() |
![]() |
#512 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 09 2005
![]() |
![]() Cytuj:
co do wygranej to nie mam pojecia, ale mi sie najbardziej mnie przyciagnely prace (oprócz mojej ![]() -Mancubus (naprawde dobra praca, mile rozmieshczenie, wykonanie GIT) -pebe83 (pracka ciekawa, dobrze uchwycony GS, dobre rozmieshczenie poprostu GIT) -Sir Azazel (naprawde dobra praca w olowku, dobre cienie, mily i czysty rys. milo sie na niego patrzy ) Jestem konsekwetny,a to są uzytkownicy ktorzy zwrocili moja uwage swoimi pracami ![]() Ostatnio edytowany przez bryndii - 02-10-2005 o 21:03. |
|
![]() |
![]() |
#513 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 03 2005
Lokacja: Troja
Stan: Aktywny gracz
Imię: XxXxX
Świat: Askara rulezZ
Poziom: 9+
Skille: 27/28
Poziom mag.: 3
|
![]() ??
Fajny admin jestes ![]() powiedzcie czy ta praca ![]() Jest nie związana z tibia?? LoL a ja bardzo bym chciał wygrać chociaz raz Paccka ![]() |
![]() |
![]() |
#514 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Solec Kujawski
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Veydeamon
Profesja: Royal Paladin
Świat: Nerana
Poziom: 62
Skille: 81/70
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() Ja uważam, że większość prac jest beznadziejnych, ale jest kilka, które są godne uwagi. Szczerze mówiąc chciałbym, aby wygrała praca "bryndiego"
Tibia Death Team (http://img133.imageshack.us/my.php?i...biateam3kn.jpg) |
![]() |
![]() |
#515 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2005
|
![]() Cytuj:
Kim ty właściwie jesteś że masz czelnośc obraża ludzi którzy włożyli dużo pracy w namalowanie swoich rysunków ( nie wliczając plagiatorów) myślisz że malujesz najpiękniej na świecie co? Jesteś żałosny ![]() ![]() A i chciałabym dodac że narazie nie widze jakoś twojej pracy a więc skoro jest taka świetna to może ją wstawisz na stronke bo dużo gadasz a mało robisz ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Tyrandee - 02-10-2005 o 23:40. |
|
![]() |
![]() |
#516 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 09 2005
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Maharakilla
Świat: Rubera
![]() |
![]() prosze o komenty do mojej pracy
http://img355.imageshack.us/img355/5...omacner8zv.jpg PS. jakby co to moge jeszcze poprawic !!!! |
![]() |
![]() |
#517 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Jaroslaw
![]() |
![]() Cytuj:
myslish ze jak tak pishesh to fajnie wygladash? pszeciesh to nie po polsku.... facet roz*ebujesz mnie takim pisaniem.... prace masz nawet niezle ale przez to ze psizesz tak a nie innaczej, nigdy nie oddal bym na nie "zlamanego glosu". mnie osobiscie najbardziej w tych wszystkich pracach wkurzaja dzieciaki ktore skrobna cos w paincie i mysla ze wygraja (zobaczce sobie ten ->http://forum.tibia.pl/showpost.php?p...&postcount=333 post, a dokladniej podpis pod obrazkiem. ze tez on sie nei wstydzi takiego badziewia dawac, a do tego jeszcze ma nadzieje ze wygra..... mi najbardziej podoba sie praca przedstawiajaca crusader helmet quest. Jedyna wada w niej to wlasnei nazwa, bo brzmi "Crusader Quest" a takiego nie ma...
"The circus has gone, all that's left is the clowns..." "To miejsce na mapie, gdzie kończy się papier, gdzie farba sie zmywa, Polska się nazywa..." Ostatnio edytowany przez Khazar de'Shar - 03-10-2005 o 00:26. |
|
![]() |
![]() |
#519 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
buehe....stary ja tak pishe na klawie od kad pamietam czyli jakies 4-5 lat i wierz mi ze napewno "ty" tego nie zmienish swoimi wywodami na temat moich przyzwyczajen, bo po pierwshe Twoje zdanie na ten temat mnie nie interesuje, po drugie nie jestes dla mnie jakimkolwiek autorytetem (z ktorego mialbym brac przyklad i nie tylko) i shczerze watpie zebys nim kiedykolwiek zostal, a po ostatnie jestem czlowiekiem wolnym, a co sie z tym łączy? to ZE BEDE PISAC JAK MI SIE BEDZIE CHCIALO i tak jak "MI" sie bedzie podobac ![]() btw: Twojego glosu to bym nawet nie chcial Ostatnio edytowany przez bryndii - 03-10-2005 o 01:21. |
|
![]() |
![]() |
#520 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Żul > jak na moje oko to nie jest Twoja praca, moze nie mam jakichs dowodow zeby Cie nazwac plagiatorem, ale jak dla mnie to ewidetnie widac ze Twoj podpis wyglada jakby byl wykonany zupelnie innym medium niz praca, po za tym pod podpisem jest widoczna druga warstwa oryginalnego podpisu (tak oczywiscie mi sie wydaje, a z tego powodu ze nie jestem grafologiem nie moge stwierdzic ostatecznie i dokladnie, a opinia ta jest tylko moją dygresją na ten temat) |
|
![]() |