Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Berylia

Notki

Berylia Wydarzenia ze świata Berylia

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 23-11-2006, 23:06   #501
Jinikao
Użytkownik Forum

Jinikao's Avatar

Data dołączenia: 02 10 2005
Lokacja: Rybnik

Stan: Aktywny gracz
Imię: Jinikao
Profesja: Elite Knight
Świat: Iridia
Domyślny

x log byl najlpeszym rozwiazaniem. Skoro i tak po nich szli to by pewnie padli. a kiedy dasz x loga to masz szanse z ecie wyloguje w ciagu minuty, a szukac miejsca gdzie sniknie pz nie ma sensu.
Jinikao jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 23-11-2006, 23:32   #502
Guardian anubite
Zbanowany

Data dołączenia: 15 07 2006

Profesja: Sorcerer
Gildia: Vis Maior
Świat: Berylia
Poziom: 35+
Poziom mag.: 00
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Jinikao Pokaż post
x log byl najlpeszym rozwiazaniem. Skoro i tak po nich szli to by pewnie padli. a kiedy dasz x loga to masz szanse z ecie wyloguje w ciagu minuty, a szukac miejsca gdzie sniknie pz nie ma sensu.
Myslisz ze kh by ich z wandow walilo ze minuta zleci czy co.. bo w ciagu minuty to oni do nich z mostku dojdą 3 razy.... pomysl potem pisz
Guardian anubite jest offline  
stary 23-11-2006, 23:50   #503
Kajn
Zbanowany

Kajn's Avatar

Data dołączenia: 24 08 2005
Lokacja: Kraków

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Kajn ma numer GG 1337
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gemaro Pokaż post
Oj wiem jedno ze ta wojna bendzie długo z powodu ze Nemesis boji sie dolonczyc trudno kiedys jeszcze przypomna sobie ze mieli szanse ale wtedy bendzie zapózno a Revico z Aga moim zdaniem zle postapili idac na d Lair ale stało sie trzba kupic blesy i walczyc dalej !
Hail Lifestyle !
Hail free Berylia!
Nemesis to smiech a nie gildia kiedy jej czlonkowie padali za nic ci nic nie robili ( dyplomacja) rotfl

chickens
Kajn jest offline  
stary 23-11-2006, 23:51   #504
Gemaro
Użytkownik Forum

Gemaro's Avatar

Data dołączenia: 11 04 2006
Lokacja: Nisko Moim Miastem!

Imię: Gemaro
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Lifestyle
Poziom: 117
Skille: 98/65
Poziom mag.: 20
Domyślny

Cytuj:
MAsz RACJE teraz czase bardzo szybko wyrzuca ale oni juz chcieli wracac i wtedy kh robila ta akcje mysle ze jak by to bylo wczesniej xlog by byl good a tak mogli pomyslec zeby 1 z nich przezylo ale w takiej sytuacji jest panika i latwo jest pisac ale aga by sie troche utrzymala i revciu by mogl dac loga
ale war dalej trwa pozyjemy zomaczymy
Jinikao :*** Pamietnasz Green Leady?

~~~ Hail Lifestyle ~~~
Gemaro jest offline  
stary 23-11-2006, 23:52   #505
Guardian anubite
Zbanowany

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kajn Pokaż post
Nemesis to smiech a nie gildia kiedy jej czlonkowie padali za nic ci nic nie robili ( dyplomacja) rotfl

chickens
W sumie w nemesis są dużo starsi gracze co znam oni chyba wolą popykac normalnie niż walczyc chociaż moze sie myle;p Nie każdy lubi wojny;p
stary 24-11-2006, 08:12   #506
Bilduulach
Użytkownik Forum

Bilduulach's Avatar

Data dołączenia: 27 07 2006

Imię: Maagix
Poziom: 45
Poziom mag.: ~~
Domyślny

Szkoda że padliście ale bywa.Corso czemu najpierw napisałes że zabiłes ich noobcharli, a potem że jakiś 30 lvl? .Co to za pking wczoraj sobie użądzili Knight Chad Klik i jego rl?
19:19 Egzekuttor [24]: demon co to znaczy pay
Bilduulach jest offline  
stary 24-11-2006, 11:26   #507
Rev'ico
Użytkownik Forum

Rev'ico's Avatar

Data dołączenia: 01 06 2006
Lokacja: Tarnów

Gildia: Gipo
Domyślny

Cytuj:
MAsz RACJE teraz czase bardzo szybko wyrzuca ale oni juz chcieli wracac i wtedy kh robila ta akcje mysle ze jak by to bylo wczesniej xlog by byl good a tak mogli pomyslec zeby 1 z nich przezylo ale w takiej sytuacji jest panika i latwo jest pisac ale aga by sie troche utrzymala i revciu by mogl dac loga
ale war dalej trwa pozyjemy zomaczymy
Jinikao :*** Pamietnasz Green Leady?
tylko to bylo tak , ze my tam po przejsciu ognia zatrzymalismy sie sie by poczekax na X , czekalismy juz z 30-35 sec , i wtedy dostalismy info ze zabijaja nam noobchary , więc co wtedy było najrozsadniejsze? przebiec przez te ognie spowrotem by uzyc ich jak " soulfire" na zatrzytmanie X ? czy dac x loga ? mhm?
zreszta niewazne , dentka była , bywa jak to na wojnie
Rev'ico jest offline  
stary 24-11-2006, 13:43   #508
Guardian anubite
Zbanowany

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rev'ico Pokaż post
tylko to bylo tak , ze my tam po przejsciu ognia zatrzymalismy sie sie by poczekax na X , czekalismy juz z 30-35 sec , i wtedy dostalismy info ze zabijaja nam noobchary , więc co wtedy było najrozsadniejsze? przebiec przez te ognie spowrotem by uzyc ich jak " soulfire" na zatrzytmanie X ? czy dac x loga ? mhm?
zreszta niewazne , dentka była , bywa jak to na wojnie
No ogień wszystko wyjaśnia.. trzeba było tak odrazu
stary 24-11-2006, 13:55   #509
Jinikao
Użytkownik Forum

Jinikao's Avatar

Domyślny

@ Guardian. Jesli twierdzisz ze ja mam myslec przed pisaniem to ty powinienes medytowac przed ta czynnoscia. Teraz bede pisal wszystko pokolei zebys pokapowal. Wiec, rev i aga dosatli inf ze nadchodzi kh i mogli wybierac, x log czyli dokladnie 60 sek i postac znika z tibi, albo uciekac i napotkac jakiegos potworka i znow by licznik liczyl 60 sek. Co daje xlog = 60 sek ucieczka + próba wylogowanie = 60 sek + czas potrzebny na uciekanie. Wiec co jest bardziej racjonalne i bardziej rentowne??

@Gemaro- a jakze bym mogl zapomniec Poswieciles sie najbardziej ze wszystkich wspolnie z demonicem i rhyrielem
Jinikao jest offline  
stary 24-11-2006, 14:07   #510
Guardian anubite
Zbanowany

Domyślny

Cytuj:
@ Guardian. Jesli twierdzisz ze ja mam myslec przed pisaniem to ty powinienes medytowac przed ta czynnoscia. Teraz bede pisal wszystko pokolei zebys pokapowal. Wiec, rev i aga dosatli inf ze nadchodzi kh i mogli wybierac, x log czyli dokladnie 60 sek i postac znika z tibi, albo uciekac i napotkac jakiegos potworka i znow by licznik liczyl 60 sek. Co daje xlog = 60 sek ucieczka + próba wylogowanie = 60 sek + czas potrzebny na uciekanie. Wiec co jest bardziej racjonalne i bardziej rentowne??

@Gemaro- a jakze bym mogl zapomniec Poswieciles sie najbardziej ze wszystkich wspolnie z demonicem i rhyrielem
Oni nie podali dokładnej sytuacji gdzie się znajdowali dopeiro przed chwilom napisal rev'ico ze koło ognia więc to zmienia moj tok myślenia. Bo będąc na dragon lordzie mogli by uciekac w najglębszy kont jaskini i tam przeczekać...
stary 24-11-2006, 17:08   #511
Rev'ico
Użytkownik Forum

Rev'ico's Avatar

Domyślny

Dobra dziewczynki nie kłućcie się ;*
Rev'ico jest offline  
stary 24-11-2006, 17:31   #512
Jinikao
Użytkownik Forum

Jinikao's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Guardian anubite Pokaż post
Oni nie podali dokładnej sytuacji gdzie się znajdowali dopeiro przed chwilom napisal rev'ico ze koło ognia więc to zmienia moj tok myślenia. Bo będąc na dragon lordzie mogli by uciekac w najglębszy kont jaskini i tam przeczekać...
nie zmiena to faktu ze mnie obraziles a ja mialem racje, a nawet jak by byli gdzie indziej, np kolo towera to tez by sie bardziej oplacalo xlog
Jinikao jest offline  
stary 24-11-2006, 20:50   #513
Rev'ico
Użytkownik Forum

Rev'ico's Avatar

Domyślny

@up racja , a ja uwazam ze guardian powinien Cię przeprosic
Rev'ico jest offline  
stary 24-11-2006, 22:08   #514
Szkut
Zbanowany

Lokacja: Tczew

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
Świat: Thoria
Domyślny

Cytuj:
Oj wiem jedno ze ta wojna bendzie długo z powodu ze Nemesis boji sie dolonczyc trudno kiedys jeszcze przypomna sobie ze mieli szanse ale wtedy bendzie zapózno a Revico z Aga moim zdaniem zle postapili idac na d Lair ale stało sie trzba kupic blesy i walczyc dalej !
Hail Lifestyle !
Hail free Berylia!
Polowa z nich ma facc nie mowiac o ich pvp Triadne musial wezwac Toralis zeby pomoc mnie ubic bo walil by mnie wieki tylko by napsuli staty ls

Ostatnio edytowany przez Szkut - 24-11-2006 o 22:10.
Szkut jest offline  
stary 25-11-2006, 01:15   #515
Vatariel
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 29 10 2006

Imię: Vatariel
Profesja: Paladin
Gildia: Wave
Poziom: 139
Skille: 102/80
Poziom mag.: 22
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Szkut Pokaż post
Polowa z nich ma facc nie mowiac o ich pvp Triadne musial wezwac Toralis zeby pomoc mnie ubic bo walil by mnie wieki tylko by napsuli staty ls
No może dlatego że Triadne jest rycerzem więc wystarczy jak Ty jako rycerz dasz defa i masz uhy którymi umiesz się leczyć... To że nie był w stanie Cie zabić sam nie znaczy że ma złe pvp. Ja sam kiedyś na 90~ lvl nie mogłem ubić knighta na 26 lvl bo leczył się na "bezpiecznym hp" no ale w końcu skończyły mu się uhy...
Vatariel jest offline  
stary 25-11-2006, 10:49   #516
Klucio
Użytkownik Forum

Klucio's Avatar

Data dołączenia: 21 10 2006
Lokacja: Polska

Imię: Klotnez
Gildia: Greafons
Poziom: 68
Skille: 85/64
Poziom mag.: 16
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vatariel Pokaż post
No może dlatego że Triadne jest rycerzem więc wystarczy jak Ty jako rycerz dasz defa i masz uhy którymi umiesz się leczyć... To że nie był w stanie Cie zabić sam nie znaczy że ma złe pvp. Ja sam kiedyś na 90~ lvl nie mogłem ubić knighta na 26 lvl bo leczył się na "bezpiecznym hp" no ale w końcu skończyły mu się uhy...
Palladyni tez maja nienajgorzej... wystarczy wyskillowac troche shielda i jak jakis mózg cie zacznie bic zarzucac v shielda i czujesz sie prawie jak knight tyle ze ty masz exure vite (nie obrazając knightów) xD

pzdr...
Klucio jest offline  
stary 25-11-2006, 11:24   #517
Rev'ico
Użytkownik Forum

Rev'ico's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Klucio Pokaż post
Palladyni tez maja nienajgorzej... wystarczy wyskillowac troche shielda i jak jakis mózg cie zacznie bic zarzucac v shielda i czujesz sie prawie jak knight tyle ze ty masz exure vite (nie obrazając knightów) xD

pzdr...
taa ale to trzeba miec checi do skillowania np vatarielowi sie chcialo i ma niezle skille xD ja natomiast mam z 38 shielda? xD
Rev'ico jest offline  
stary 25-11-2006, 12:36   #518
Brudinho
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 09 11 2006

Stan: Na Emeryturze
Imię: Brudinho
Poziom: 45
Skille: 78/62
Brudinho ma numer GG 6680248
Domyślny

[quote]taa ale to trzeba miec checi do skillowania np vatarielowi sie chcialo i ma niezle skille xD ja natomiast mam z 38 shielda/quote]

E bo pal nie ma blokować tylko s*******ać trzymać na dystans, wielkość shielda zależy też od rodzaju naszego skillowania ja np skill na rotach/ghoulach wbiłem 63 shielda.

Cytuj:
Polowa z nich ma facc nie mowiac o ich pvp
W dobie dzisiejszych botów, pvp można określić jako umiejętność zakładania trapów przeciwnikowi, bądz ucieczki przed przeciwnikiem.
Brudinho jest offline  
stary 25-11-2006, 13:01   #519
Patrick II
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 27 11 2005
Lokacja: Gdańsk

Stan: Niegrający
Smutny ^.-

Hmm Mylslalem o tym jak pokazac Ruin w glupi sposob tak jak oni proboja to zrobic noobcharami na tibia.com a wiec ..wczoraj gdy bawilismy sie noobcharami zamilismy 46 ms (Char Gaijcy~) no i po paru sekundach wpdl Gajica i zaczol lac wczystkich bo tylko jeden mial skulla ;D Zabil mnie i dwoje innych (20+lvle) i robil Sobie Rsa

Chec Walki?
Chec Zemsty?
Chec Kozactwa?

Czy Coooooooo?

Ostatnio edytowany przez Patrick II - 25-11-2006 o 13:02. Powód: Błedy
Patrick II jest offline  
stary 25-11-2006, 14:13   #520
Klucio
Użytkownik Forum

Klucio's Avatar

Data dołączenia: 21 10 2006
Lokacja: Polska

Imię: Klotnez
Gildia: Greafons
Poziom: 68
Skille: 85/64
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rev'ico Pokaż post
taa ale to trzeba miec checi do skillowania np vatarielowi sie chcialo i ma niezle skille xD ja natomiast mam z 38 shielda? xD
Ja tam skillowałem i mam 64 shielda ale z reguły nie nosze ze sobą tarczy... tak czy tak co ci da tarcza jak cie zaczenie napierac 100+ sorc... jak w moim przypadku -.-...
Klucio jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania