|
|
#521 | |
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
Nikogo tak nie przekonasz, żeby Ci powiedział. Masz jakieś dowody czy nie, jak nie to się nie odzywaj, a jak masz to pokaż. |
|
|
|
|
|
|
|
#522 |
|
Guest
|
Moze byscie cos w koncu wyjasnili bo takto to jest bezsensowne pisanie albo zamknijcie temat..
|
|
|
#523 | |
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
Przyszedł wielki władca i rozkazał nam coś wyjaśnić, bo on nic nie musi wyjaśniać.A może Ty coś wyjaśnisz jak to bardzo chcesz, my przynjamniej próbujemy, czegoś się dowiedzieć od tych co wiedzą jak zrobić, żeby SoF zniknął. PS. Jak masz takie rzeczy pisać, to w ogóle nie pisz. Ostatnio edytowany przez -Per- - 04-02-2007 o 00:22. |
|
|
|
|
|
#524 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2005
Lokacja: Suwałki
Stan: Na emeryturze
Imię: Fummo
Profesja: Elite Knight
Świat: Kyra
|
![]() a jednak mopsmaster mowil prawde dal mi to zdjecie pozwolil wkleic tylko kawalek zbanowali go za darmo... Widac jakie fajne fansite... Moderatorzy przekrenty robia dostaja za to pochwaly a Mops mowi prawde i ladnie bana mu wlepili... |
|
|
|
|
#525 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 02 2007
Lokacja: chernobyl
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Xaonek
Profesja: Rookstayer
Gildia: Rook Warriors
Świat: Astera
Poziom: 25
Skille: 21/26
|
Ja oczywiscie niewieze ze zdobyto spike sworda
mowcie co chcecie ale za kazdym razem jak ktos zalozy taki temat jest gadania na 50 stron a pozniej sie wszystko wyjasnia. Ja mysle ze wszystko jest ukartowane , wiedzieli poprostu o jakiej poze mniejwiecej znika spike sword lub liczyli na fart De'Bove ukryla sie gdzies a Mowicz jej powiedzial kiedy zniknie spike sword wtedy mogla wszystkim porozsylac wiadomosc a moze tak dla pewnosci pokazecie na filmiku tego spike sworda zeby niebylo watpliwosci ?? ![]() |
|
|
|
|
#526 |
|
Guest
|
Moppy, fajny fake... Ciekawe czemu postać jest z brzegu ekranu? Bo mi się wydawało, że zawsze jest na środku ~.~
|
|
|
#527 |
|
Użytkownik Forum
|
|
|
|
|
|
#528 |
|
Użytkownik Forum
|
Ta... ciekawe tylko co to za problem tam pojsc i wkleic napis -.^, nie pokazal spika BO GO TAM NIE BYLO!
|
|
|
|
|
#529 |
|
Użytkownik forum
|
Ten filmik od ktorego zaczal sie temat to jeden wielki przekret
widac ze all jest ukartowane, a tamten screen u gory? tez nobo gdzie niby jest ten spike sword i czemu go niepokzali ? ![]() Na rooku niemam moze duzego lvlu ale wiem o tym bardzo duzo i juz kombinowalem na wiele sposobow. Wiec tak dam wam kilka pomyslow do zrealizowania: 1. W pomieszczeniu na doublet quest jest pewna potargana kartka na scianie textu na niej niepamietam ale jest dziwny chyba po jezyku orcow. 2. W podziemiach z trollami na ziemi jest wyrzezbiona ryba z blota i nikt mi niewmowi ze to przypadek .3. Kojaze ze bylo kiedys glosno o quescie z blind orciem , trzeba bylo zdobyc 100 piece of iron , to takie male kawalki zelaza ja mam ich narazie 18 .To wszystko. Ostatnio edytowany przez Dark_Almeys - 04-02-2007 o 14:50. |
|
|
|
|
#530 |
|
Użytkownik forum
Imię: Magirgor
Profesja: Druid
Świat: Kyra
Poziom: 8
Poziom mag.: 1
|
Wiecie co? Gdyby ona naprawde zdobyła spike sworda to napewno pokazalaby go komuś na trade, to że spike zniknął nieznaczy że ona go ma
Ehh... porobić sie daliście ![]() |
|
|
|
|
#531 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2006
Lokacja: Karton se zrobiłem IQ: 4
|
Rozumiem, że teraz przez następne 10 stron będziecie udowadniać sobie nawzajem, że to fake, nie zważając na to, że już każdy o tym wie. Choć nikt się na to nie nabrał będziecie się świadomie śmiać z tych wymyślonych idiotów i wypominać nie wiadomo po co (bo dostał bana inteligent) temu komuś kłamstwa. A ja na to...
Ukryty tekst:
|
|
#532 |
|
Użytkownik Forum
|
@up
I dletego, już dawno powinni zamknąć temat.
|
|
#533 | |
|
Książe Cieni
Data dołączenia: 03 06 2004
Lokacja: Suwałki / Wrocław
Stan: Na Emeryturze
Imię: Rothes Tavelon
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Tranquilibrium
Świat: Guardia
Poziom: 130
Skille: 22/29
Poziom mag.: 73
|
Cytuj:
9 pkt za zupełny brak kultury w tym temacie (bardzo obraźliwy post z wulgaryzmami) 1 pkt ode mnie za double posting Zanim następnym razem bezpodstawnie oskarżysz o coś moderatorów to dowiedz się jak wygląda sytuacja...
|
|
|
#534 | |
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
@Dark_Almeys 1. Ta kartka nie ma z SoF'em żadnego związku. 2. A co ryba ma z tym związanego? 3. Skąd na rooku piece of iron? A tak w ogóle, to o co Ci chodziło z tymi pomysłami do zrealizowania (jak już cos to są wskazówki), do czego one miały być potrzebne? |
|
|
|
|
|
#536 |
|
Użytkownik forum
|
-Per-
Niewiem niestety do czego one byly potrzebne ale niepowiesz mi ze zrobienie ryby i wody (fal) pod nia z blota bylo przypadkiem. Ta kartka to pewnie jezyk orkow , moze trzeba porozmawiac z blind orkiem o tym nniepytaj mnie bo ja tego niewymyslilem ![]() A "piece of iron" mozna znalezc w kilku zakatkach podziemi rooka i na wiezy z trollami gdzie u samej gory jest ork z owcami. |
|
|
|
|
#538 |
|
Użytkownik Forum
|
|
|
|
|