![]() |
#521 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
@Ader chciałem sobie z vilumkiem pogadać ale mi nie odpisywał :< |
|
![]() |
|
![]() |
#522 |
Zbanowany
Data dołączenia: 01 11 2006
Lokacja: Wawa
Imię: Ancient Bolter
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Correctional Facility
Świat: Titania
Poziom: 121
Skille: Dist 96
Poziom mag.: 21
|
![]() Dobrz dobrze kazdy wie swoje jestescie załosni i tyle NIEKTORZY mogli by sie przyznac ze ustawiaja combo ^^ szczególnie na battlach .
I przestancie juz pierdolic bo mnie glowa boli jak czytam wasze wypowieddzi aliance tez bylo bardzo lojalne to polowa zaplacila i jeeszcze pare osob chce. |
![]() |
![]() |
![]() |
#523 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2004
|
![]() i pomyslec ze jeszcze dosc nie dawno ktos tu pisal, iz to juz koniec Eiv i sobie nie pogramy, teraz zmieniacie swoje stanowisko na " czasami was ponekamy atakami" na poczatku bylo, czemu uciekacie z open battle, a teraz sami dajecie x loga, jedyni unici ktorzy pozostali do konca z wyjatkiem tchorza Rosteina ktory bardziej martwi sie o dead liste swoja niz innych, juz nie gadajcie ze was to bawi, bo doskonale wiem ile czasu poswiecacie na ta gre i wojne, i nie mowcie ze to dla przyjemnosci bo ktos uczony i napewno madrzejszy od was napisal kiedys ze spedzanie przy pc 30h/ miesiac to juz nalog, zastanowcie sie i policzcie sobie ile wy przy nim spedzacie, a potem gadajcie jakies farmazony ze tu chodzi o zabawe, nie tu nie chodzi o zabawe, nie w waszym przypadku posty sa tylko i wylacznie po to aby zatrzec wrazenie fatalnego nastroju panujacego w waszym obozie i zrozumcie wkoncu ze to jest tylko gra ktora zabiera cenny czas waszego jedynego zycia ktory marnujecie bez sensu...
![]() // Emerytowany w Tibi juz Mori . |
![]() |
![]() |
![]() |
#524 | |
Zbanowany
|
![]() Jul 10 2007, 21:53:56 CEST Killed Phero at Level 111 ok
(za rasimz to ma ok) Jul 10 2007, 21:43:54 CEST Killed Vaigo at Level 121 unjustified (jest czarny nazywamy go unas w gildi Choco Vaigo , zabijajac go stalem sie rasista dlatego UNJUST) Pewnien Na-Uczony powiedzial Cytuj:
![]() Ostatnio edytowany przez Bolter - 11-07-2007 o 11:50. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#525 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Pytam sie kto ma/mial chara 170 Ek + oraz 120 RP + zrobionych przed updatem kiedy expilo sie gorzej?Kot teraz siedzi dzien i noc expiac bo ma wreszcie ma mozliwosc? A propos Rosteina cos ci sie chyba pomylilo :O Blokowalismy z mim wejscie do konca zeby Partyzanci mogli sie wylogowac, to byla pewna smierc. A pozniej juz kazdy sam ratowal siebie, bo rozdzielenie sie bylo najlepszym wyjsciem. NIe da sie ukryc ze teraz jest to najgorszy czas dla nas, nie wiem czy sie podniesiemy czy nie. Ale byl rozniez okres w ktorym wy sie przechwalilscie a to my prowadzilsmy. My zmieniamy stanowisko?? Jest inna sytuacja wiec chyba logiczne ze nie bedziemy sie teraz przechwalac. Co mamy wyjsc na opena teraz ? Chyba proste ze nie wyjdziemy bo tej chwili nie mamy zadnych szans. Ale ok i tak beda infantylne stwierdzenia typu "chickens, daja x loga lala" a co mamy hnorowo wszyscy zginac ? Nie boj sie o to czy mamy przyjemnosc z tej gry czy nie ;o Nie sadze zeby ktos siedzial na vent z przymusu. Sa tez inne zajecia niz granie na titani. Akcje sa przygotowywane sporadycznie w porownaniu z tym co kiedys bylo. I jescze jedno powiem chyba pamietasz mam nadzieje jak kiedys rozmawialismy za czasow naszej przewagi ze to sie na pewno zmieni i my bedziemy przegrywac za jakis czas. Wiec przynajmniej mnie nie oskarzaj o zmiane stanowiska. Ciao Kazdy ma swoje chwile chwaly, cieszcie sie poki jest was czas. Ostatnio edytowany przez Komisarzyk - 11-07-2007 o 12:39. Powód: . |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#526 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 07 2006
Lokacja: Chorzów
Profesja: Elder Druid
Gildia: Castus
Poziom: 91
|
![]() Oskarżacie nas o nałogowe granie, chatowanie dniami i nocami przed PC-tem, ale przecież to Wy nie znacie godzin i dat naszym snaekow, a mimo to po kazdym
sie masslogujecie. Świadczy to o tym, że to WY chatujecie przy kompie 24/h. Bynajmniej ja tak na to patrze. Bolter, zapewniam Cię, stając z Vaigo twarzą w twarz na Rl nie powiedziałbyś mu " jesteś jeb**** Murzynem, do pieca z Tobą, Heil Hitler!" , więc nie zgrywaj kozaka przez kabel. Nie chce Cię obrażać, ale przemyśl, zanim na kogoś najedziesz, szczególnie, gdy ma to podteksty rasistowskie. Pozdro i good luck =***
We are hate crew, we stand and we won't fall ! We are for none, and noone for all. FUCK YOU ! We will fight till last hit And make sure we talk no shit ! Ostatnio edytowany przez Crazy Misiek - 11-07-2007 o 13:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#527 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 04 2007
Lokacja: Poznań
Stan: Na Emeryturze
Imię: Veshgar
Profesja: Elite Knight
Poziom: 61
|
![]() Cytuj:
Ostatnio edytowany przez emilok - 11-07-2007 o 19:14. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#528 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wesha, nie tak agresywnie, chłopak się postarał, aż rok poczekał zanim syf zaczął wciskać. Nalać mu, do dna , cierpliwość to cnota !
![]()
![]() |
#529 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2004
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#531 |
Użytkownik Forum
|
![]() Chodziło mi o czatowanie, mój błąd. Ale chyba można było się domyślić, o co mi chodzi.
![]()
![]() |
#532 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2005
Lokacja: Wlkp
Imię: Torpeseq
Poziom: 119
Poziom mag.: 66
|
![]() Jak juz tak bardzo chcesz spolszczac to slowo to chyba czitowanie a nie czatowanie lol
![]() |
#533 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Zapożyczone ze strony sjp.pwn.pl Czy tak trudno zorientować się, że o taki rodzaj "czatowania" mi chodzi? Z resztą, jaki sens miałoby moje zdanie "czatowanie przy PC-tach" w Twojej interpretacji?
![]() |
![]() |
#534 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2007
Lokacja: Łódź
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Sathorina The Brood
Poziom: 99
Skille: =/=
![]() |
![]() Cytuj:
To że oni padają z uśmiechem na ustach i tak nie bardzo zmieni statystki na korzyść Alliance, wy im zabijecie jednego, który później nabije z 5 lvl up i niczego to nie zmieni. A oni za jednym razem nabiją na was z 5 fragów, w sumie to tylko gra, liczy się zabawa, ale statsy jednak też się liczą. I wytłumacz mi ocb w tym ze nie mają szans tego wygrać, bo bedziecie im zabijać jednego membera a oni wam 3 albo 5 =/ Jestem neutralny żeby nie było ![]() Ostatnio edytowany przez Raziel4ever - 11-07-2007 o 17:46. Powód: literówka |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#535 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2005
Lokacja: Wlkp
Imię: Torpeseq
Poziom: 119
|
![]() Cytuj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#536 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
niepowiedzane ze na 100% ja przegrali beda atakowac lepiej/mniej skutecznie ale beda mimo ze opuszcza ich wielu graczy.(zato kiedys podziwiałem Kazadum a teraz byłem zmuszony byc przeciwko nim ![]() @ Misiek niezapewniaj bo niewiadomo co bym powiedzial co bym zrobil niewiadomo ale niestoje jesli obrazamy go mowieniem ze jest Choco Vaigo to trudno tak sie przyjelo A moje Ddopiski przy fragach miały byc w podtekscie żartu ^^ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#537 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 09 2006
Lokacja: Międzyzdroje
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Genkotsu
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Partyzanci
Poziom: 100
Poziom mag.: 63
|
![]() Śmieszą mnie trochę wasze wypowiedzi, ta wasza cała przewaga EiV opiera się na tym, że na ostatnich akcjach jest 10-12 partyzantów i 5-10 alliance. Nie chcę wspominać że przy pierwszym sneaku na ullvarze mało nie straciliście lare, boa, doomzora i bóg wie kogo jeszcze. Śmieszą mnie jakiekolwiek teksty że nie mamy z wami szans, ostatnimi czasy poprostu szala delikatnie przechyliła się na waszą stronę, a wy piszecie jakbyście mieli jakąś miażdżącą przewagę. Skoro mieliście taką miażdżącą przewagę to czemu męczycie się z nami tyle miesięcy? Szczęście też się liczy
![]() Bolter: Skończ już z tym NG botem bo jesteś żałosny, to że zazdrościcie organizacji i zgrania partyzantom, to nie znaczy że bezpodstawne oskarżanie o używanie combo bota podniesie wasze walory;]
Siła i walka określa twój byt - bez tego nie mógłbyś żyć! Ostatnio edytowany przez Yapan - 11-07-2007 o 23:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#538 |
Zbanowany
|
![]() Blablabla tak tak Yapanku Szkoda ze byles tym partyzantem anie swoim MAster SOrcem wylogowanym w Ankr Depot :< (i czemu kochanego Vazza wyzywales :< przeciez on tak ladnego fraga zrobil) skoro tylko to nam pomoglo bylo isc swoim Masterem i zebrac wiecej osob z Aliance a co ng bota wiem swoje i mowielm niebede z wami sie klucic czy macie czy uzywacie wy na nas oskarzaliscie a huj wiedzieliscie.
Ostatnio edytowany przez Bolter - 11-07-2007 o 23:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#539 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2005
Stan: Początkujący
Imię: Seq The Master
Gildia: Oven
Poziom: 178
Poziom mag.: 76
|
![]() Mhmm wydaje mi sie ze szala jest nie rowna ze wzgledu na wakacje. Coz ludzie wyjerdzaja i maja w dupie miasto i komputer. A zreszta wisi mi obecnie polozenie wojny tylko czasem brakuje mi pobicia wrl szczegolnie kiedy sie nudze i nie mam alternatywy (np. kiedy pogoda jest z dupy).
![]() |
#540 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
@Genkotsu Na mój rozum (morze nie najlepszy) to wygląda to tak: Jeśli chodzi o walke alliance + partyzanci. Musze przyznać że wy to macie wielkie owłosione bollsy (przekaz do tych ludzi z alliance) żeby zdecydować się na atak z partyzantami. Osobiście bym nie poszedł bo bym sie bał że padne. Jeśli chodzi o tą miażdżąca przewage to myśle jednak że jej troche mieliśmy, ponieważ przed update po openie w ank jednak troche was nie ciągneło do openów a przecież prawdziwa wojna opiera się na openach (tu proponuje obejżeć filmiki z wojny na Novej). @Bolter A co do ciebie jeśli się nie chcesz kłucić to kurwa nie zacznyaj wogóle tematu. |
|
![]() |