Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Fora główne > Konkursy

Notki

Konkursy To jest forum poświęcone konkursom na tibia.pl

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 03-10-2005, 10:53   #521
Żul
Użytkownik forum

Data dołączenia: 03 10 2005

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Knight
Świat: Lunara
Poziom: 18
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez bryndii
Żul > jak na moje oko to nie jest Twoja praca, moze nie mam jakichs dowodow zeby Cie nazwac plagiatorem, ale jak dla mnie to ewidetnie widac ze Twoj podpis wyglada jakby byl wykonany zupelnie innym medium niz praca, po za tym pod podpisem jest widoczna druga warstwa oryginalnego podpisu (tak oczywiscie mi sie wydaje, a z tego powodu ze nie jestem grafologiem nie moge stwierdzic ostatecznie i dokladnie, a opinia ta jest tylko moją dygresją na ten temat)
Ta masz racje ze inny medium poniewarz nie hcialo mi sie temperowac ołówka no i wziołem pierwszy z brzegu.
Żul jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 03-10-2005, 12:37   #522
Cerverius
Użytkownik Forum

Cerverius's Avatar

Data dołączenia: 04 03 2004
Lokacja: Gród Wojów Wrocławiem Zwany

Gildia: -- brak --
Świat: Astera
Poziom: 20
Skille: 54/55
Poziom mag.: 4
Cerverius ma numer GG 2766913 Cerverius ma login Tlenu cerverius
Domyślny Plagiator cd

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Cor Tibiarz
Nie.. blagam.. prosze nie... brak mi slow. po prostu nie moge wytrzymac takich bezmozgow -.- NAUCZCIE SIE CZYTAC x( z regulaminu wyraznie wynika ze mozna wzorowac sie na czyms rysujac swoj rysunek -.- pozatym jestem poczatkujacym rysownikiem i 6h to dla mnie nie duzo i bylo to niecale 6h -.-
i wez sie zastanow zanim cos powiesz bo jesli sadzisz ze przerysowanie takiego orka to taka latwa sprawa ze wstyd ze az 6h mi to zajelo to narysuj mi lepszego w krotszy czas -.-

Super tylko ze mozna sie wzorowac na pracach ale nie wolno ich bezczelnie przerysowywac ... Mogłeś zaczerpnąć kilka elementów z gothic'a 2 ale bezczelne przerysowanie to juz wstyd :/ to nie jest twoja praca jakiś grafik sie namecył by zrobić tego orka a ty go poprostu przerysowałes ze wszystkimi szczegółami i sie smiesz pod tym podpisywać ? :/

powinieneś sie wycofać z konkursu albo pokazac coś naprawde twojego :/ chyba ze nie zaley ci na dobrym imieniu ;/ dla mnie jesteś tandetnym oszustem a w dodatku bezczelnie leniwym bo nawet niw dodałeąś nic od siebie ;/ co co zrobileł to nie jest jak to mówisz "wzorowanie sie na czyjejś pracy " tylko pospolity plagiat i złodziejstwo

Mam nadzieje że moderatorzy też popierają moje zdanie i nie dopuszcze do tego bezprawia

to tak samo jakbyś przepisał ksiązke albo przekopiował obraz i podpisał sie własnym imieniem i nazwiskiem ;/ to plagiat w biały dzień i marna podróbka ;/

Pozdrawiam wszystkich z Wrocka i z KRUKÓW !!

Sława !!
Cerverius jest offline  
stary 03-10-2005, 16:24   #523
kristoff-desann
Użytkownik forum

Data dołączenia: 15 08 2005
Lokacja: Warszawa

Domyślny

Co sadzicie o mojej pracy i czy mam jakies szanse jest na stronie 8
kristoff-desann jest offline  
stary 03-10-2005, 16:51   #524
bryndii
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 29 09 2005

bryndii ma numer GG *******
Oczko

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez kristoff-desann
Co sadzicie o mojej pracy i czy mam jakies szanse jest na stronie 8
swietna praca, niesamowite uchwycenie ruchu beholdera, nieziemsko wykonany swiatlocien obrazujący wshelkie wypuklosci przez co wyglada jak zywy, poprostu niesamowite, a na dodatek te oczy !!! inne prace mu niedorownują
bryndii jest offline  
stary 03-10-2005, 20:06   #525
kristoff-desann
Użytkownik forum

Data dołączenia: 15 08 2005

Domyślny

Dzieki za ocene ale nie wierze zebys mowil naprawde
kristoff-desann jest offline  
stary 03-10-2005, 20:44   #526
Khazar
Użytkownik Forum

Khazar's Avatar

Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Jaroslaw

Stan: Na emeryturze
Khazar ma numer GG 2714125
Domyślny

Cytuj:
buehe....stary ja tak pishe na klawie od kad pamietam czyli jakies 4-5 lat i wierz mi ze napewno "ty" tego nie zmienish swoimi wywodami na temat moich przyzwyczajen, bo po pierwshe Twoje zdanie na ten temat mnie nie interesuje, po drugie nie jestes dla mnie jakimkolwiek autorytetem (z ktorego mialbym brac przyklad i nie tylko) i shczerze watpie zebys nim kiedykolwiek zostal, a po ostatnie jestem czlowiekiem wolnym, a co sie z tym łączy? to ZE BEDE PISAC JAK MI SIE BEDZIE CHCIALO i tak jak "MI" sie bedzie podobac

btw: Twojego glosu to bym nawet nie chcial
ja wiem ze polska to wolny kraj ale ja Ci "delikatnie" zwrocilem uwage ze przez takich jak Ty przestaje ona byc polska. normalne jest ze wytrwarzaja sie rozne "slangi", jak zreszta w kazdym jezyku ale bez przesady... patrzec tylko jak na maturze z polskiego napiszesz "moshna" albo "pszeciesh". jezeli czujesz sie jakos specjalnie dowartosciowany tym ze w taki a nie inny sposob sie wyslawiasz to psiz tak dalej, ale wiedz ze pozytywnei na tym forum postrzegany nie "bedziesh", co z reszta widac po np powodach kasacji bzdurnych tematow przez adminow.

EOT

"To miejsce na mapie, gdzie kończy się papier, gdzie farba sie zmywa, Polska się nazywa..."
Khazar jest offline  
stary 03-10-2005, 20:57   #527
bryndii
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Khazar de'Shar
ja wiem ze polska to wolny kraj ale ja Ci "delikatnie" zwrocilem uwage ze przez takich jak Ty przestaje ona byc polska. normalne jest ze wytrwarzaja sie rozne "slangi", jak zreszta w kazdym jezyku ale bez przesady... patrzec tylko jak na maturze z polskiego napiszesz "moshna" albo "pszeciesh". jezeli czujesz sie jakos specjalnie dowartosciowany tym ze w taki a nie inny sposob sie wyslawiasz to psiz tak dalej, ale wiedz ze pozytywnei na tym forum postrzegany nie "bedziesh", co z reszta widac po np powodach kasacji bzdurnych tematow przez adminow.

EOT
tylko ze ja siebie nie uznaje w zadnym stopniu za patriote, ja wrecz nie lubie tego kraju, kidzac po samym konkursie polowa prac to plagiaty, polacy nie maja innego zajecia od kradziezy, w tibii jest tak samo - kto wpada na nowe pomysly jak okrasc? PALACY, kto jest najbardziej nie lojalny jak POLAK --> NIKT. W tych czasach polakom brak kultury i krzty honoru i wlasnie dlatego nie uwazam zeby moim celem bylo chronienie tego co polskie dbanie o to jak inni i tak nam zepsuja wizerunek, a pishe tak tylko na klawiaturze i wierz mi ze na maturze tak nie napishe bo dlugopisem jeshcze nigdy tak nie napisalem ja poprostu mam juz to w dłoni (przyzwyczajenie) i wcale nie uwazam ze przez to moglbym byc lepshy od kogokolwiek. A co do postrzegania mnie to jakos hmm....watpie zeby inni ludzie mnie zle postrzegali przez moje przyzwyczajenie
bryndii jest offline  
stary 03-10-2005, 21:18   #528
Jahoh
Użytkownik Forum

Jahoh's Avatar

Data dołączenia: 18 12 2004

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Nova
Poziom: 110
Poziom mag.: 70
Jahoh ma numer GG 6584355
Domyślny

The best ist praca Aschitaki

Aschi ROXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
AK too co nie? D
Jahoh jest offline  
stary 03-10-2005, 21:52   #529
Crova33
Użytkownik forum

Data dołączenia: 25 09 2005
Lokacja: Wisła

Stan: Niegrający
Świat: Trimera
Poziom: 61
Poziom mag.: 5
Crova33 ma numer GG 1701049
Pytanie

Jak umiescic ten obrazek za stronie??
Crova33 jest offline  
stary 04-10-2005, 08:55   #530
Paleon
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 24 09 2005

Imię: Paleon
Profesja: Paladin
Świat: Danera
Poziom: 95+
Skille: 95+/71+
Poziom mag.: 19
Domyślny

Proszę o ocene mojego nowego dzieła. Znajduje sie bodajże na stronie 33.
Paleon jest offline  
stary 04-10-2005, 09:33   #531
Sermat
Użytkownik forum

Data dołączenia: 04 10 2005

Domyślny

ej a moj wam sie podoba praca sermata
Sermat jest offline  
stary 04-10-2005, 10:24   #532
bryndii
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Paleon
Proszę o ocene mojego nowego dzieła. Znajduje sie bodajże na stronie 33.

hmm....shczerze to mi sie bardziej podoba poprzednia praca
bryndii jest offline  
stary 04-10-2005, 10:33   #533
bryndii
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sermat
ej a moj wam sie podoba praca sermata

co do tej pracy to hmm....jak dla mnie to tutaj zdecydowanie widoczny jest brak zroznicowania waloru olowka w w elementach rysunku na pierwshym drugim i trzecim planie, poprostu wshystko sie zlewa w jednosc w sumie no moze troshke widac ze ta "kapota" jest z tylu
bryndii jest offline  
stary 04-10-2005, 12:19   #534
Paleon
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 24 09 2005

Imię: Paleon
Profesja: Paladin
Świat: Danera
Poziom: 95+
Skille: 95+/71+
Poziom mag.: 19
Domyślny

Cytuj:
hmm....shczerze to mi sie bardziej podoba poprzednia praca
Wiem że wszystko psuje ten napis i to beznadziejne odbicie w podłodze, ale znów ktoś by mi próbował wmówić że to plagiat, a tak to przynajmniej nie będzie głupiego gadania.
Paleon jest offline  
stary 04-10-2005, 13:36   #535
bryndii
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Paleon
Wiem że wszystko psuje ten napis i to beznadziejne odbicie w podłodze, ale znów ktoś by mi próbował wmówić że to plagiat, a tak to przynajmniej nie będzie głupiego gadania.

hmm...wiesh chodzi mi o to ze jakas ciekawsha textura by sie przydala itp, sam giant sword on jest takim skromnym mieczem co do wygladu, a przeciez o to chodzi juz nawet nie chodzi mi o napis, a co do plagiatu to chyba mash etapy modelowania to jaki problem, ja mam etapy jak powstawala moja praca i o to ze zostane posadzony o plagiat sie nie martwie
bryndii jest offline  
stary 04-10-2005, 16:27   #536
Rise WTF
Guest

Domyślny

lookajcie na moja pracke i powiedzcie czy wam sie podoba .koledzy mowia ze zle behemota narysowalem, bo on nie ma sierci tlyko brazowa skore. jak wy myslicie? czy behemot ma sierc?

http://members.lycos.co.uk/hcforum2/konkurs.jpg

stary 04-10-2005, 17:45   #537
bryndii
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rise WTF
lookajcie na moja pracke i powiedzcie czy wam sie podoba .koledzy mowia ze zle behemota narysowalem, bo on nie ma sierci tlyko brazowa skore. jak wy myslicie? czy behemot ma sierc?

http://members.lycos.co.uk/hcforum2/konkurs.jpg

zalezy jak mam opisac

(tak w celu pocieshenia) wiec tak, nie shczerze :
-swietna praca nic w niej nie trzeba poprawiac i w ogole swiatlocien super po za tym bardzo dobre rozmieshczenie postaci i samo utrzymanie perspektywy

a teraz shczerze (ale nie pocieshnie jak w/w)

wiec takgdybys nie napisal ze to behemot to bym nie widzial (bohemoth w tibii troshke jednak inaczej wyglada ) po za tym brak w ogole swiatlocienia, postaci są bardziej pozostawione na dzialanie wyobrazni i na domysł no ale moze byc
bryndii jest offline  
stary 04-10-2005, 19:58   #538
The Angel
Użytkownik forum

The Angel's Avatar

Data dołączenia: 02 10 2005

Domyślny

Według mnie najlepszą pracą jest praca stobka. Zarąbiscie wykonana i rzeczywiscie jak się przyjżeć to są tam charakterystyczne cechy np. golden armora wielkie GZGZGZGZGZ
The Angel jest offline  
stary 04-10-2005, 20:23   #539
bryndii
Użytkownik Forum

Domyślny

okas a teraz jak wam sie podoba moja praca ? przyjmuje wshystkie komentarze te pozytywne jak i negatywne. Praca jest caly czas zmieniana i ulepshana i dorabiana takze raczej juz jestem przekonany ze zmienie palla, jeshcze mysle nad magiem

http://img138.imageshack.us/my.php?image=nowy4ut.jpg
bryndii jest offline  
stary 04-10-2005, 20:35   #540
Blacko
Użytkownik Forum

Blacko's Avatar

Data dołączenia: 28 09 2005

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Hmm,mnie tam bardziej podobaja sie te smoczki od postaci Przede wszystkim postacie dzierżą broń zbyt hmm,sztucznie. Niemniej coś jest w twojej kresce, tyle że nie moge oprzeć się wrażeniu, że gdzieś juz to widzialem :S

pozdro
Blacko
Blacko jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania