Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Inne > O wszystkim i o niczym

Notki

O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;)

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 22-09-2008, 21:00   #5401
Yoh Asakura
Użytkownik Forum

Yoh Asakura's Avatar

Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Emirates Stadium
Wpisy bloga: 3

Stan: Niegrający
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Faytah Pokaż post
O tak bo Inter gra defensywnie,haha.Nie widzialem by przez ostatnie 5 lat gral defensywnie.No i tak oczywiscie Inter tez nie gra kombinacyjnie,nigdy przeciez to sa drewniane kolki i graja jak reprezentacja Turkmenistanu.Wskaz jakikolwiek klub w ktorym by pokazal wiecej,najwyrazniej nie ogladasz meczow Interu i wnioskujesz ze sie tam marnuje tylko dlatego bo nie gra na wyspach przez utarty steerotyp tego ze wlochy=murujemy bramke.Polecam optyka.Dodam ze wcale nie trzeba grac a najbardziej medialnej lidze swiata by sie "nie marnowac".Pozatym chociazby w Arsenalu by sie bardziej marnowal wygrywajac Carling Cup raz na jakis czas.Sad but true.
Inter z Mourinho nigdy nie będzie grał szybkiej i kombinacyjnej piłki, która będzie miła dla oka. Nigdy. I uwierz mi, mam C+ i oglądam mecze Interu, głównie ze względu na Zlatana. I widzę, że nie może rozwinąć skrzydeł.
Cytuj:
No widzisz, ale jakos tak sie składa ze Kuyt jednak zawsze coś wywalczy (asysta w meczu z Marsylia), i nie potrzebuje do tego kreatywnosci, fakt techniki tez niema, ale co zrobić ?
No, przez takich zawodników jak Kuyt Liverpool dochodzi do 30-25 metra i nie wie, co zrobić z piłką. Ale co zrobić, Benitez lubi taką taktykę.
Cytuj:
Poczekaj moze do konca sezonu z ocena Keane ? To ze jeszcze nic nie strzelił to nie znaczy ze jestem leszczem, mial dobry sezon w Tottenhamie, więc strzelać potrafi. I za stary to moze jest twój stary, Robbie ma 28 lat, ale sorry, dla kibica Arsenalu stary piłkarz to pewnie dla ciebie 24 lata.
Keane jest saby, Keane to drewno. Denilson na początku sezonu też grał fatalnie, ale wiesz, co odróżnia zawodnika z potencjałem od rzemieślnika, który nie jest w stanie grać na wysokim poziomie ? To, że ten pierwszy w końcu zaczyna świetnie grać, a ten drugi nigdy świetnie grać nie będzie. I jak Denilson dawał dupy na początku, tak teraz dzieli i rządzi w środku pola (ostatni mecz np. - gol i asysta), a Keane jak ssał, tak ssie nadal.
Cytuj:
Skoro Keane i Kuyt to przeciętniaki to kim Eduardo musi być
Popatrz na bramki strzelone przez Da Silvę. Gra bez piłki, technika, wykończenie - jest lata świetlne przed Dirkiem i Robbie'm. No ale pewnie. Skoro Dudu jest Chorwatem, a na dodatek gra w Arsenalu, to znaczy, że przeciętny Holender i przeciętny Brytyjczyk będzie od niego lepszy. Kul.

Cytuj:
Keane stary? haha, 26-30 lat to właśnie wiek, w którym piłkarze zazwyczaj osiągają apogeum możliwości, więc poczekaj z krytyką Robbiego, który ma 28 lat, co najmniej z rok. Poza tym w zeszłym sezonie, kiedy Tottenham miał o wiele słabszą kadrę grał bardzo dobrze i jestem pewien, że również w Liver sobie poradzi
Keane już osiągnął swój szczyt, nigdy lepiej grać nie będzie. I kiedy Tottenham miał rzekomo słabszą kadrę, to potrafił wygrywać mecze. Teraz ma takiego dos Santosa, Modrica, Bentleya i co ? 5 spotkań, 2 punkty.

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 22-09-2008, 21:04   #5402
Fintex
Użytkownik Forum

Fintex's Avatar

Data dołączenia: 17 08 2005
Lokacja: Krosno

Stan: Na Emeryturze
Imię: Seecinha
Świat: Astera
Poziom: 123
Fintex ma numer GG 5302851 Fintex ma login Tlenu maciekz9@tlen.pl
Domyślny

Fragment wywiad z Jose Murinho:

Zawsze chce Pan wygrać?

Cytuj:
Zawsze, ale mówię to bez poczucia, że jestem kłamcą. Choć czasami zdarzy się, że Inter zagra defensywny mecz. Jest jeszcze presja, która może zadziałać na rzecz przeciwnika. Ibrahimović nie może pokazać swojego potencjału w drużynie, która wchodzi na boisko by zremisować, zainspirowana fałszywą, włoską skromnością. Nie może czekać na błąd przeciwnika albo długie podanie. Potrzebuje kolegów mogących mu dorównać; potrzebuje ambitnego Interu.
http://www.sport.pl/sport/1,65025,57..._nie_jest.html <-- tu cały wywiad.

Yoh: Przyznaj sie, czytałeś to?! Trochę masz racji, ale nie do końca się zgodzę z tym, że Inter zawsze gra mecze defensywnie. Z obecnym składem i trenerem myślę, że mogą daleko zajść i grać pięknie. Chociaż nie cierpie włoskiej piłki

Edit: jeszcze cytat z bloga:

Jutro Arsenal spotka się z Sheffield United w Pucharze Ligi. Rzecze Wenger
There is a possibility it will be the youngest side ever. In the first team there are many players around 20. In the Carling Cup we will keep a few in there but the side will be more between 16 and 19. At Arsenal you can say 20 and 21-year-olds are the experienced players.

Carling cup! gogogo

Ostatnio edytowany przez Fintex - 22-09-2008 o 21:05.
Fintex jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 22-09-2008, 21:06   #5403
Yoh Asakura
Użytkownik Forum

Yoh Asakura's Avatar

Domyślny

Nie czytałem, od początku mówię, że oglądam mecze Interu i widzę, że Zlatan nie może grać na 100%. No ale pewnie. Przecież wy, wielce obiektywni forumowicze, wiecie lepiej ode mnie.
stary 22-09-2008, 21:26   #5404
Fintex
Użytkownik Forum

Fintex's Avatar

Domyślny

Nie widzialem twojego posta przed moim i teraz na niego odpowiem.

Mourinho tą wypowiedzią dał do zrozumienia, że chce wykorzystac ten potencjał.....

Czy to ważne dla Mourinho czy Beniteza, żeby grać pięknie ładnie, żeby jakiś Yoh z Polski był nim zachwycony? nie. Ważne są dla nich trofea. Policz sobie ile ich zdobyli Mourinho, Benitez a ile Wenger >_<
Teraz mógłbym powiedzieć, że Barca zamiata i tak wszystkich bo gra pięknie i skutecznie. Zdobyła lige mistrzów, zdobyła 2 razy mistrzostwo hiszpanii ostatnio. Ale to nie w moim stylu.
Ja osobiście bardzo cenie takich zawodników jak Kuyt bo pracują dla innych. Kuyt dla Torresa. A taki Wayne Rooney? przecież on zapieprza w obronie wspomagając Ferdinanda i Vidica. Dzięki temu Cristiano zdobył tyle bramek ile zdobył.

Przeczytałem niedawno: "Artystą chce przecież być każdy, robotnikiem niewielu." Tym bardziej, że artysta jest wszędzie zawsze doceniany i chwalony a robotnik jechany bo nie umie żonglować piłeczką przez co jest jechany przez kibiców pokroju Yoha. Zresztą gra zawodnika nie zależy tylko od zawodnika, ale przede wszystkim od trenera.

Ostatnio edytowany przez Fintex - 22-09-2008 o 21:29.
stary 22-09-2008, 21:37   #5405
Thomisson
Użytkownik Forum

Thomisson's Avatar

Data dołączenia: 17 02 2005
Lokacja: Old Trafford

Thomisson ma numer GG 7120620
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura Pokaż post
. No ale pewnie. Przecież wy, wielce obiektywni forumowicze, wiecie lepiej ode mnie.
O, wiele obiektywny się odezwał, który uważa Eduardo za lepszego napastnika niż Drogba, Ruud, czy Pippo, który uważa, że Kuyt to drewno oraz, że Arsenal to największa drużyna świata

W 100 % zgadzam się z Fintexem. Obok gwiazd rodem z okładek "Bravo Sport", takich jak Zlatan, są też piłkarze, którzy wykonują tytaniczną pracę na boisku, zapieprzają na to, by Krystynka, Walcott, czy J.Cole mogli se porobić tricki z przodu. I Ci właśnie niedocenieni piłkarze też są gwiazdami i należy o nich pamiętać oraz mieć szacunek i nie nazywać ich słabymi tylko dlatego, że nie robią takich sztuczek technicznych co niektórzy sławniejsi koledzy.
Thomisson jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 22-09-2008, 21:40   #5406
Yoh Asakura
Użytkownik Forum

Yoh Asakura's Avatar

Domyślny

Wenger w Anglii zdobył więcej niż Benitez i Mourinho.

Cytuj:
Mourinho tą wypowiedzią dał do zrozumienia, że chce wykorzystac ten potencjał.....
Chcieć a móc, ale Zlatanowi życzę wszystkiego najlepszego. Zasługuje na coś więcej.

Cytuj:
Czy to ważne dla Mourinho czy Beniteza, żeby grać pięknie ładnie, żeby jakiś Yoh z Polski był nim zachwycony? nie. Ważne są dla nich trofea. Policz sobie ile ich zdobyli Mourinho, Benitez a ile Wenger >_<
No wiesz, Wenger z piękną grą zakończył sezon 03/04 bez porażki w lidze. Można połączyć jedno i drugie - ale trzeba być naprawdę świetnym szkoleniowcem.
No i Wenger, w przeciwieństwie do Beniteza, zdobył przynajmniej mistrzostwo kraju.
Have you ever seen Gerrard win the league ?
Cytuj:
Teraz mógłbym powiedzieć, że Barca zamiata i tak wszystkich bo gra pięknie i skutecznie.
Od jakiegoś czasu już nie gra, więc nie mógłbyś powiedzieć
Cytuj:
Ja osobiście bardzo cenie takich zawodników jak Kuyt bo pracują dla innych. Kuyt dla Torresa. A taki Wayne Rooney? przecież on zapieprza w obronie wspomagając Ferdinanda i Vidica. Dzięki temu Cristiano zdobył tyle bramek ile zdobył.
No tak. Można zapieprzać i pracować na innych i można to robić w sposób efektowny. Np. taki Mathieu Flamini - typowy pracuś i walczak, ale potrafił grać kombinacyjnie i inicjować piękne akcje. A przy okazji harował na zespół w defensywie, pracował na Cesca, sprawiał, że ten mógł lecieć do przodu i angażować się bardziej w grę ofensywną. Kuyt nie potrafi robić tego efektownie, swoje braki w kreatywności i błyskotliwości, no i też w technice, nadrabia tym, że lata jak głupi po boisku.
A Rooney to Rooney, osobna bajka.

Cytuj:
Przeczytałem niedawno: "Artystą chce przecież być każdy, robotnikiem niewielu."
A wiesz dlaczego ? Bo zawsze artysta > robotnik, bo robolem może być każdy, a artystą już nie. Bo żeby być artystą, trzeba mieć tę iskrę bożą. Trzeba być wyjątkowym. A nie każdy może taki być.
Cytuj:
Tym bardziej, że artysta jest wszędzie zawsze doceniany i chwalony a robotnik jechany bo nie umie żonglować piłeczką przez co jest jechany przez kibiców pokroju Yoha.
Ale ja potrafię docenić kogoś, kto może i technicznie nie jest szczególnie uzdolniony, kto nie potrafi wykonywać tricków a'la Ronaldinho. I dlatego uwielbiam patrzeć na grę np. Gilberto - sposób, w jaki się ustawia, jak czyta grę...bądź co bądź - jest artystą. Rozumiesz ?
Cytuj:
Zresztą gra zawodnika nie zależy tylko od zawodnika, ale przede wszystkim od trenera.
True.

Cytuj:
O, wiele obiektywny się odezwał, który uważa Eduardo za lepszego napastnika niż Drogba, Ruud, czy Pippo, który uważa, że Kuyt to drewno oraz, że Arsenal to największa drużyna świata
Bo Kuyt drewnem jest.
A spytaj się kibica np., no nie wiem, Plymouth, który klub jest najlepszy na świecie. Zgadnij, co ci powie ?

Cytuj:
W 100 % zgadzam się z Fintexem. Obok gwiazd rodem z okładek "Bravo Sport", takich jak Zlatan, są też piłkarze, którzy wykonują tytaniczną pracę na boisku, zapieprzają na to, by Krystynka, Walcott, czy J.Cole mogli se porobić tricki z przodu. I Ci właśnie niedocenieni piłkarze też są gwiazdami i należy o nich pamiętać oraz mieć szacunek i nie nazywać ich słabymi tylko dlatego, że nie robią takich sztuczek technicznych co niektórzy sławniejsi koledzy.
Można zapieprzać w sposób artystyczny. Vide Gilberto, o którym pisałem wyżej.

Ostatnio edytowany przez Yoh Asakura - 22-09-2008 o 21:45.
Yoh Asakura jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 23-09-2008, 00:24   #5407
Fintex
Użytkownik Forum

Fintex's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Wenger w Anglii zdobył więcej niż Benitez i Mourinho.
Wenger przez 12 lat zdobył 3 mistrzostwa Anglii i 4 razy puchar anglii i 4 razy tarcze dobroczynności. Mourinho w 3 lata zdobył 2 tytuły mistrza Anglii, 1 tytuł pucharu anglii, 2 tytuły pucharu ligii i tarcze dobroczynności.
Huh?

Cytuj:
Chcieć a móc, ale Zlatanowi życzę wszystkiego najlepszego. Zasługuje na coś więcej.
To co może, zobaczymy po tym sezonie. Nie skreślaj go i jego myśli szkoleniowej. (Wielkim fanem Mourinho nie jestem, ale to fakt, że jest obecnie najlepszym trenerem i najbardziej wyjątkowym.

Cytuj:
No wiesz, Wenger z piękną grą zakończył sezon 03/04 bez porażki w lidze. Można połączyć jedno i drugie - ale trzeba być naprawdę świetnym szkoleniowcem.
No i Wenger, w przeciwieństwie do Beniteza, zdobył przynajmniej mistrzostwo kraju.
Have you ever seen Gerrard win the league ?
Piłka nożna w ogóle to piękna gra, nieprawdaż? Barca zrobiła tak 2 razy! co prawda doznawała porażek, ale z piękną grą 2x zdobyli ostatnimi czasy mistrzostwo kraju i LM wygrywając w finale z równie pięknie grającym Arsenalem, który wtedy ledwo co załapał się do 4 w lidze.

Cytuj:
Od jakiegoś czasu już nie gra, więc nie mógłbyś powiedzieć
Może nie zamiata wszystkich ale gra pięknie i ostatnio tak jak Arsenal nie zdobywa trofeów. o.O

Cytuj:
No tak. Można zapieprzać i pracować na innych i można to robić w sposób efektowny. Np. taki Mathieu Flamini - typowy pracuś i walczak, ale potrafił grać kombinacyjnie i inicjować piękne akcje. A przy okazji harował na zespół w defensywie, pracował na Cesca, sprawiał, że ten mógł lecieć do przodu i angażować się bardziej w grę ofensywną. Kuyt nie potrafi robić tego efektownie, swoje braki w kreatywności i błyskotliwości, no i też w technice, nadrabia tym, że lata jak głupi po boisku.
Taaa.. wiedziałem, że podasz przykład piłkarza z Arsenalu. Tylko powiedz mi dlaczego go opchneli do Milanu skoro był taki mega ?! Widocznie są lepsi na jego miejsce. Chyba nie powiesz, że w Arsenalu nie mógł rozwinąć skrzydeł Tak poza tym to rozmawialiśmy o Kuycie który jest napastnikiem. Flamini jest pomocnikiem. Zadaniem napastnika jest strzelanie goli (Nie powiesz chyba, że Kuyt ich nie strzela?!). Zadaniem pomocnika jest inicjowanie akcji (jak mówisz Flamini to robił). Makalele czy Senna są IMO dużo lepsi.

Cytuj:
A wiesz dlaczego ? Bo zawsze artysta > robotnik, bo robolem może być każdy, a artystą już nie. Bo żeby być artystą, trzeba mieć tę iskrę bożą. Trzeba być wyjątkowym. A nie każdy może taki być.
Ale wszyscy zawodnicy z Arsenalu tę iskrę mają?

Cytuj:
Ale ja potrafię docenić kogoś, kto może i technicznie nie jest szczególnie uzdolniony, kto nie potrafi wykonywać tricków a'la Ronaldinho. I dlatego uwielbiam patrzeć na grę np. Gilberto - sposób, w jaki się ustawia, jak czyta grę...bądź co bądź - jest artystą. Rozumiesz ?
Rozumiem i nie rozumiem. Z tego wynika, że Kuyt też jest artystą(przynajmniej na swój sposób) bo nie każdy potrafi tak zapieprzać jak on.
Powiedz mi którego zawodnika grę ty lubisz oprócz (ex)zawodników arsenalu i zlatana? Czasem odnosze wrażenie, że tylko i wyłącznie oglądasz mecze arsenalu jakbyś znał tylko ich.

Cytuj:
Można zapieprzać w sposób artystyczny. Vide Gilberto, o którym pisałem wyżej.
Jak już wspomniałeś. Nie każdy ma tę iskrę bożą.
stary 23-09-2008, 12:58   #5408
Ditto
Zbanowany

Data dołączenia: 31 12 2007

Domyślny

Wes Brown zaapelował do młodych piłkarzy "Czerwonych Diabłów", aby podczas dzisiejszego spotkania z Middlesborough dali z siebie wszystko. Mecze w ramach Carling Cup są jego zdaniem świetną okazją, by pokazać swoje umiejętnosci sir Aleksowi Fergusonowi.

"Carling Cup to wspaniałe zawody" - mówił obrońca dla MUTV. - "Niedawno udało nam się je wygrać [w 2006r. - przyp. red], a nieco wcześniej przegraliśmy w finale [z Liverpoolem w 2003r.]. Kiedy byłem młodszy i nie miałem pewnego miejsca w pierwszej drużynie, to była świetna okazja dla piłkarzy takich jak ja żeby się pokazać".

Kiedy 10 lat temu Brown pierwszy raz zagrał w Pucharze Ligi, sporadycznie grywał już w drużynie seniorskiej. Z kolei piłkarze tacy, jak Jonny Evans, John O'Shea czy Paul Scholes debiutowali właśnie w tych rozgrywkach.

"Nie chodzi tylko o to, ponieważ przystepujemy do wszystkich rozgrywek chcąc je wygrać, ale takie mecze pomagają młodym zawodnikom, ponieważ zdobywają oni niezbędne doświadczenie. Kiedy nasza młodzież przegląda terminarz, szuka przede wszystkim spotkań w ramach Carling Cup. To prawdopodobnie największe zawody, w jakich w tym sezonie weźmie udział. Poza tym to dla nich świetna okazja, by pokazać menedżerowi co są w stanie zrobić, jeśli na nich postawi".

Myślę, że Arsenal bez doświadczonych graczy jest faworytem, a wy?

Cytuj:
A spytaj się kibica np., no nie wiem, Plymouth, który klub jest najlepszy na świecie. Zgadnij, co ci powie ?
Manchester United/Chlesea Londyn/Real Madryt/FC Barcelona?

Ostatnio edytowany przez Ditto - 23-09-2008 o 13:06.
Ditto jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 23-09-2008, 16:07   #5409
Yoh Asakura
Użytkownik Forum

Yoh Asakura's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Fintex Pokaż post
Wenger przez 12 lat zdobył 3 mistrzostwa Anglii i 4 razy puchar anglii i 4 razy tarcze dobroczynności. Mourinho w 3 lata zdobył 2 tytuły mistrza Anglii, 1 tytuł pucharu anglii, 2 tytuły pucharu ligii i tarcze dobroczynności.
Huh?
No i co, zdobył więcej ? Nie.

Cytuj:
To co może, zobaczymy po tym sezonie. Nie skreślaj go i jego myśli szkoleniowej. (Wielkim fanem Mourinho nie jestem, ale to fakt, że jest obecnie najlepszym trenerem i najbardziej wyjątkowym.
Ale ja Interowi (więc i Mourinho) życzę jak najlepiej.

Cytuj:
Piłka nożna w ogóle to piękna gra, nieprawdaż? Barca zrobiła tak 2 razy! co prawda doznawała porażek, ale z piękną grą 2x zdobyli ostatnimi czasy mistrzostwo kraju i LM wygrywając w finale z równie pięknie grającym Arsenalem, który wtedy ledwo co załapał się do 4 w lidze.
A ja nadal nie wiem, dlaczego akurat Pires zszedł...

Cytuj:
Taaa.. wiedziałem, że podasz przykład piłkarza z Arsenalu.
Bo ich znam najlepiej...
Cytuj:
Tylko powiedz mi dlaczego go opchneli do Milanu skoro był taki mega ?! Widocznie są lepsi na jego miejsce. Chyba nie powiesz, że w Arsenalu nie mógł rozwinąć skrzydeł
Zdajesz sobie sprawę z tego, że się ośmieszasz gadką, że został "opchnięty" ?
Cytuj:
Tak poza tym to rozmawialiśmy o Kuycie który jest napastnikiem. Flamini jest pomocnikiem. Zadaniem napastnika jest strzelanie goli (Nie powiesz chyba, że Kuyt ich nie strzela?!).
Ostatni sezon: 48 spotkań, 11 goli. Troszkę mało...
Cytuj:
Zadaniem pomocnika jest inicjowanie akcji (jak mówisz Flamini to robił). Makalele czy Senna są IMO dużo lepsi.
Zadaniem rozgrywającego jest inicjowanie akcji, defensywny pomocnik ma asekurować tyły.
Czy Senna jest lepszy, polemizowałbym, ale dla mnie Makelele, wespół w zespół z Gattuso, to najlepszy DP świata. Nawet w tak "podeszłym" wieku.

Cytuj:
Ale wszyscy zawodnicy z Arsenalu tę iskrę mają?
Niestety nie.

Cytuj:
Rozumiem i nie rozumiem. Z tego wynika, że Kuyt też jest artystą(przynajmniej na swój sposób) bo nie każdy potrafi tak zapieprzać jak on.
Nie, Kuyt nie jest artystą. Nie chcę mi się tego łopatologicznie tłumaczyć.

Cytuj:
Powiedz mi którego zawodnika grę ty lubisz oprócz (ex)zawodników arsenalu i zlatana? Czasem odnosze wrażenie, że tylko i wyłącznie oglądasz mecze arsenalu jakbyś znał tylko ich.
Evertonu i np. Artety, Cahilla, w zeszłym sezonie lubiłem oglądać Carsleya w akcji. Niko Kranjcar, Ashley Young, Agbonlahor...

Cytuj:
Jak już wspomniałeś. Nie każdy ma tę iskrę bożą.
Gilberto ją miał. Co ja gadam, nadal ma.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ditto
Manchester United/Chlesea Londyn/Real Madryt/FC Barcelona?
Plymouth, Ditto, Plymouth...
stary 23-09-2008, 17:53   #5410
Dark Sven
Użytkownik Forum

Dark Sven's Avatar

Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem

Domyślny

To już nawet nie jest śmieszne...

No i Lacio zatonęło!

Zedorf!
Zambrota!
Pato!
Kaka'!

Yoh, ten kibic musiałby być taki jak Ty. Wątpie, że kibic takiego klubu uważa go za najlepszy...

Ostatnio edytowany przez Dark Sven - 23-09-2008 o 17:56.
Dark Sven jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 23-09-2008, 17:53   #5411
Ditto
Zbanowany

Data dołączenia: 31 12 2007

Domyślny

Cytuj:
Zapomniałem o Liverpoolu, Milanie, Juventusie, Interze. Nie powiesz chyba, że Legia należy do tych drużyn?!
Ditto jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 23-09-2008, 18:35   #5412
Xendriel
Użytkownik Forum

Xendriel's Avatar

Data dołączenia: 20 02 2008
Lokacja: okolice Bełchatowa

Xendriel ma numer GG 8764070
Domyślny

Cytuj:
Jasne, a By$iu powie że Flota...
Xendriel jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 23-09-2008, 19:02   #5413
Faytah
Użytkownik Forum

Faytah's Avatar

Data dołączenia: 09 04 2008
Lokacja: Kalisz

Imię: Pan Fayter
Profesja: Elite Knight
Gildia: GoB~!~
Faytah ma numer GG 9161169
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez __DARK_SVEN__ Pokaż post
To już nawet nie jest śmieszne...

No i Lacio zatonęło!

Zedorf!
Zambrota!
Pato!
Kaka'!
nooo ciesze sie ze wkoncu zaczynacie cos grac,moze ten sezon bedzie ciekawy

Lipka Felix
Ukryty tekst:

temat roku
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=212441
Faytah jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 23-09-2008, 19:37   #5414
Articuno
Użytkownik Forum

Articuno's Avatar

Data dołączenia: 27 11 2005
Lokacja: Wrocław

Domyślny

Basco Slask Wroclaw, i bynajmniej Slask nie ma nowego sponsora, tylko basko to dziecko asko, ktore buduja nowa hale dla Slaska na mym osiedlu...
Przy zlych okolicznosciach, 5 miesiecy przerwy Trezegola, damn it.
Articuno jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 23-09-2008, 19:41   #5415
Calen Futh
Zbanowany

Calen Futh's Avatar

Data dołączenia: 21 11 2005
Lokacja: Chrzanów

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Faytah Pokaż post
nooo ciesze sie ze wkoncu zaczynacie cos grac,moze ten sezon bedzie ciekawy
Noo. Ciekawe czy Milan dostanie się w tym sezonie do pucharu Uefa Oj ciekawie będzie.
Calen Futh jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 23-09-2008, 20:02   #5416
By$iu
Michail Fradkow

By$iu's Avatar

Data dołączenia: 05 06 2004
Lokacja: Kawal drogi, nikomu nie radze isć piechotą.

Imię: Bysiu
Profesja: Elite Knight
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Xendriel Pokaż post
Jasne, a By$iu powie że Flota...
W oczach kibica tak, ale zdrowy rozsadek, w przeciwienstwie do Yoha mam i doskonale wiem, ze jest masa duzo lepszych klubow ;-).
stary 23-09-2008, 20:35   #5417
Yoh Asakura
Użytkownik Forum

Yoh Asakura's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez __DARK_SVEN__ Pokaż post
Yoh, ten kibic musiałby być taki jak Ty. Wątpie, że kibic takiego klubu uważa go za najlepszy...
Eh, kiedy zakochujesz się w jakiejś dziewczynie, która jest dla większości paszczurem, to będziesz ją uważał za najpiękniejszą kobietą na świecie. Gdy zakochujesz się w klubie, nie ważne, czy to czołowy europejski zespół czy średniak z 3 ligi, będziesz twierdził, że to właśnie ten jeden jedyny, który jest w twoim sercu, jest najlepszy na świecie.
Mamusia o swoim synku też powie - jesteś najpiękniejszym bobaskiem. I wydrapie oczy innej matce, która powie, że to bullshit, bo to jej bobas jest najlepszy.
stary 23-09-2008, 20:44   #5418
domin3x
Użytkownik Forum

domin3x's Avatar

Data dołączenia: 13 10 2005
Lokacja: Silesia Inferior

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Xevezq
Profesja: Knight
Świat: Pacera
Poziom: 166
Skille: 96/90
Poziom mag.: 8
Domyślny

Cytuj:
Eh, kiedy zakochujesz się w jakiejś dziewczynie, która jest dla większości paszczurem, to będziesz ją uważał za najpiękniejszą kobietą na świecie. Gdy zakochujesz się w klubie, nie ważne, czy to czołowy europejski zespół czy średniak z 3 ligi, będziesz twierdził, że to właśnie ten jeden jedyny, który jest w twoim sercu, jest najlepszy na świecie.
Trochę nie trafiłeś z przykładem, bo dziewczyna jest kwestią gustu, a 'ranking klubowy' nie.
domin3x jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 23-09-2008, 20:47   #5419
Yoh Asakura
Użytkownik Forum

Yoh Asakura's Avatar

Domyślny

Durne rankingi nie mają tutaj nic do rzeczy...
stary 23-09-2008, 20:59   #5420
hoomik
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 29 11 2003

Domyślny

Articuno na derby dolnego slaska na poczatku grudnia idziesz? Bo jesli tak, to na 90% sie na nich spotkamy :) I jakby jeszcze ktos mogl mi wyjasnic jak z Legnickiej/Trzemeskiej dojsc na Oporowska (a konkretniej na stadion WKS) to juz w ogole cud miod :]

BTW, chodza ploty ze Wojcik moze wrocic do Polski, a konkretniej do Czarnych Slupsk. Amagad, to wtedy by sie wyjasnilo na dobre kto w PLK mialby najsilniej obsadzonego centra ; Co ja bym dal, zeby Filipovski wyjebal z Turowa Townesa (wg zeznan naocznych swiadkow jest "nieco" slabszy od Turka, ktory z kolei do piet nie dorownuje Drobnjakowi) i chociaz na jeden sezon zlamal swoja zasade niezatrudniania weteranow ;/;/;/

Cytuj:
Ślask Wrocław SSA informuje, że sponsorem tytularnym zespołu koszykarskiego w sezonie 2008/2009 będzie BASCO sp. z o.o. W związku z tym zmianie ulegnie oficjalna nazwa klubu, która brzmieć będzie BASCO ŚLĄSK WROCŁAW .

Spółka z o.o. BASCO jest firmą należącą do grupy kapitałowej firmy Ascopol sp z o.o.

BASCO swoją działalność operacyjną rozpoczęła w 2008 roku. Celem jej działalności jest wybudowanie i prowadzenie komercyjnego centrum sportowego we Wrocławiu, ze szczególnym przeznaczeniem dla klubu koszykarskiego.
uuuuuuuuuu, * hoomik being jealous ;/;/
hoomik jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 5 (zarejestrowanych: 0, gości: 5)

Zasady postowania