|
Notki |
Furora Wydarzenia ze świata Furora Moderowanie nowych tematów na tym forum zostało włączone. Proszę pilnie czekać na akceptację tematu. Moderowanie postów w niektórych tematach zostanie włączone. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#5461 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
|
![]() |
#5462 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 03 2007
|
![]() Duski ciągle mają jakieś problemy. Jak nie są pingowani to nie mają neta.. Ich wymówki są śmieszne.. Każda ucieczka w ich wykonaniu ma usprawiedliwienie.
~Kibic Gdańskiej Lechii |
![]() |
![]() |
#5463 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 03 2007
|
![]() the old widow na pohu....
@up tak samo mozna powiedziec o tym jak vision sie boi wyjsc na opena tam gdzie chca dusk~~ |
![]() |
![]() |
#5464 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 03 2007
|
![]() Łukaszu Kałwa jak będę w Bielsko Białej to czy ty mieszkasz daleko od stadionu ? Bo ja jestem z sierocińca i nie stać mnie na plan miasta a chciałbym się z tobą spotkać i Ci morde obić.
~Kibic Gdańskiej Lechii |
![]() |
![]() |
#5465 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2006
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Zgadzam sie z bratem po barwach: Wolnemiastogdańsk
W sobote wpadamy do bielska i pokażemy co i jak... i nową piosenke umieć!!!!!! Kto dzisiaj wygra?! Jasne że Gdańska Lechia!(x4) LalLalalalalaLAlaLalalaLAlalalaLaLaLALALALALla |
![]() |
![]() |
#5466 |
Guest
|
![]() Taifun to palorob i trzesi dupa boji sie stracic lvl taka prawda pamietam wojne sun-duss ile on osob kosil mala bania a teraz boji sie zabijac nie wiadomo czemu niedlugo bedziecie mowic "czemu on spierdolil!?" "Bo podobno mial zgage a reni nie pomoglo wiec poszedl na kompot do babci w podpierdzinie dolnej obok slaska"
Moral: Taifun "w tibi" Kozak to on jest w pysku (Zwidzio wiecej fragow zaliczyl jedynie 2 x mniejszy lvl ale nic to jest nasz boski taifun i ma protka u zeusa to sie nie liczy) "na rl" to on kozak moze by byl ale na komedzie powiatowej |
![]() |
#5467 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
#5468 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 03 2007
Imię: Drizer Mastah
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Wolny Strzelec
Świat: Furora
Poziom: 170
Skille: 20/27
Poziom mag.: 75
|
![]() Cytuj:
btw to wy twierdzicie ze vision jest elo i wogole fajni sa tacy i mocni zgraniem nadrabiaja gdzies to slyszalem Ostatnio edytowany przez neutral.forum.fighter - 23-03-2007 o 08:02. |
|
![]() |
![]() |
#5469 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 03 2007
Imię: Drizer Mastah
Gildia: Wolny Strzelec
Poziom: 170
Skille: 20/27
Poziom mag.: 75
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#5470 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 02 2007
|
![]() Zal niektorych z was... Czego wy sie czepiacie ich tak ciagle? Wezcie czepcie sie Imargama ktory na glebe sie wylozyl a nie tylko Dusk...Dusk...Dusk jak wiem to Vision dyktowalo warunki tej wojny... Mowicie ze Taifun spier***** a Katrila co ? tez uciekal po Port Hope
|
![]() |
![]() |
#5471 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2007
Lokacja: Pomorze
Imię: Vive La Vida
Gildia: Bound
|
![]() to jest dobre ^^ petro wie kiedy net padnie ; ]
#5472 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
@Edit Myslisz ze bedziesz mu lizal dupe to cos dostaniesz , fakt jestem za vision ale jedynie dlatego ze mam tam paru kolegow. Ostatnio edytowany przez NiePrzecietny - 23-03-2007 o 12:02. |
|
![]() |
#5473 |
Nikt ważny
|
![]() wyzywajcie się tak dalej... ja lubię warny za to rozdawać
![]() w ostateczności i temat można zamknąć, więc buzie na kłódkę bo będzie źle ![]()
Chuck Norris też gra w Tibię. On ją nawet przeszedł. /About my Retired/Order of The Dreamers/Dziedzictwo Przodków//W "Bukowej Gościenie"/Bitwa na Grunwaldzkiej/ I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the LAW when I lay my vengence upon thee! |
![]() |
![]() |
#5474 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2005
Lokacja: Warszawa
Imię: Na new bedzie głowna :D
Gildia: Ciastkarze :D
Świat: Askara
Poziom: 101
Poziom mag.: 7
|
![]() xDD Wiecie jak macie zly humor przez deda czy cos to proponuje ten temat : D czytanie waszych postow potrafi sprawic ze usmiechnie sei kazdy xD
Jak to jest... Non pvp - nie da sie grac przez polakow bo ci zajebia loot/powyzywaja/beda bloczyc i lurowac A co do war : D Czemu kiedy polacy sie bija zawsze jest o tak "SSIJCIE KURWA SZMATY JEBANE,HAAHHA PADLES PEDALE HAHAAHH FRAJER" itd. Vision vs Duskiness war jak war tyle ze polacy sa po obu stronach.Jednak co czyni ta war wyjatkowa? wasz "szacunek" do przeciwnika xD. Po co wam taka war gdzie kazdy kazdego hackuje? zalled -.- Btw... Jezeli to prawda ze Imargam sie poswiecil to chyba swiadczy ze Vision wcale nie jest banda "polaczkow" ktorzy tylko dla expa zyja i tylko to robic umieja (tak jak ja wszystkich serwerach) Bo jak narazie spotkalem sei tylko raz z takim czyms... Zreszta jak ktos z was byl na war to sam dobrze wie (o ile ktos napisal ty zostajesz my loga dajemy) to ek sie buntowal bo jak to tak on sam nie padnie ! : P Edit: Btw Co do tych ucieczek Taifuna,Katrily phi LUDZIE TO NIE SREDNIOWIECZE tutaj nie ma tak ze jak uciekne z war to bede sie plul do konca zycia ze postapilem nie honorowo :< Jak robi sie syf to trzeba sie wycowaf a potem uderzyc z zaskoczenia ponownie niz trafic lvlel.... myslicie ze open battle to ejst to? Taifun i Imargam maja przes..rane bo w przeciwienstwie do innych jak oni sie pojawiaja na battle to przeciwnik glownie koncentruje sie na nich i stara sie go zlikwidowac :< zeby potem szpanic ze ubili herosa (Dla przykladu imar padl i juz sie zaczelo pisanie :O) Ostatnio edytowany przez Ampul - 23-03-2007 o 12:51. |
![]() |
![]() |
#5475 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 12 2006
Lokacja: Tychy
|
![]() A może poprostu następny frag taifa równał sie z banem ? I wtedy czy by uciekał czy nie to by i tak zniknął.
Ostatnio edytowany przez Reloop - 23-03-2007 o 12:58. |
![]() |
![]() |
#5476 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mar 23 2007, 11:56:36 CET Died at Level 61 by a demon skeleton
2 dni - 2 kicki - 2 dedy kto chce mi kupic aola? ![]()
yoo Ostatnio edytowany przez Khazul - 23-03-2007 o 13:10. |
![]() |
![]() |
#5477 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2007
Lokacja: Wlkp
Stan: Niegrający
Imię: Palla'dino
Profesja: Paladin
Gildia: [*]
Poziom: 48
Skille: [*]
|
![]() @Ampul
To juz drugie takie poswiecenie Imargama w ktorym padl ![]()
22:51 Sasho Pansa [87]: mi fenix napisal zebym przyszedl 22:51 Sasho Pansa [87]: wiec ja tylko polecenie wykonywalem 22:51 Palla'dino [46]: dog 22:52 Sasho Pansa [87]: ja wykonuje tylko polecania 22:51 Palla'dino [46]: n/c |
![]() |
![]() |
#5478 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
#5479 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2005
|
![]() Nie badzcie smieszni.
Imargam wcale sie nie poswiecil...po prostu nie wszystko poszlo po jego mysli i wpadl w zasadzke. Nie byliscie tam nie widzieliscie nawet filmu wiec darujcie sobie takie wywody. Film bedzie opublikowany w najblizszym czasie w formacie wmv.
#5480 |
Guest
|
![]() zamknij pizde kurwo
|