Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Arcania

Notki

Arcania Wydarzenia ze świata Arcania

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 18-06-2007, 13:31   #541
Arm
Użytkownik Forum

Arm's Avatar

Data dołączenia: 03 03 2007
Lokacja: Stolica

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Lindlay
Profesja: Royal Paladin
Świat: Arcania
Poziom: 118
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Amotepek Pokaż post
jak Aata ich zabil ?

na*******al na pałe czy co ?

dokladnie tak;] Zin alin padl juz 3 raz od wlasnych membersow ;]

Arm jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 18-06-2007, 13:45   #542
Amotepek
Użytkownik forum

Data dołączenia: 17 06 2007

Profesja: Druid
Domyślny

Hahaha to mieli hardcore

Ciekawe co zrobia... ja bym sie ostro w*****ł

Gdzie on ich zabił ?
Amotepek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 18-06-2007, 14:09   #543
Medivh Shady
Użytkownik Forum

Medivh Shady's Avatar

Data dołączenia: 25 08 2005
Lokacja: Wrocław

Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 250
Poziom mag.: 84
Domyślny

2x ue i 3 naraz padło , xilvent nie jest w dpft wiec sie nie liczy jako frag

WoW
Realm: Auchindoun
Name: Punish
http://eu.wowarmory.com/character-sh...ndoun&n=Punish
Medivh Shady jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 18-06-2007, 14:28   #544
Arm
Użytkownik Forum

Arm's Avatar

Data dołączenia: 03 03 2007
Lokacja: Stolica

Imię: Lindlay
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 118
Domyślny

co z tego ze nie jest w dpft? atakowal mnie, jest z wami - jest frag, proste;]

Arm jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 18-06-2007, 14:34   #545
Amotepek
Użytkownik forum

Data dołączenia: 17 06 2007

Profesja: Druid
Domyślny

Jak Aata zabił swoich to frag liczy się dla TTT ??
Amotepek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 18-06-2007, 14:39   #546
Dispater
Użytkownik Forum

Dispater's Avatar

Data dołączenia: 01 08 2006
Lokacja: J-w

Imię: Netheril
Domyślny

LOL jaki frag xD przeciez ty nawet w niego z SD nie pociagnales ani razu xD
poza tym DT, Falain - pomagali wam, nawet bili/blokowali DPFT a nie sa liczeni jako fragi. Ten gostek co te statystyki prowadzi przynajmniej trzyma sie jakis zasad i chwala mu za to.

Z drugiej strony w ogole dodawanie Huntera,Josefy,Zina,Xilventa to jakies chore jest ... ani Krecik nic nie zrobil zeby oni padli, ani ty zeby padli ci od DPFT. Tak samo jak DPFT pojdzie na PoI czy cos i Aata walnie ue w srodku questu i polowa sie zlozy to rozumie ze TTT ich by sfragowalo? mimo ze nikogo z nich by tam nie bylo? Smieszne xD

Fragi z dzisiaj to tylko Boil i ty. Nikt wiecej z zadnej stron nie padl przez druga. Pkniecie Keari nie wiem w ogole jaki ma zwiazek z wojna ... a Integra lol moze my zaczniemy doliczac Spartan Soldiers (czy tam jak oni sie zwali) ? albo ludzi jak Gascamo itp ? Trzymajcie sie DPFT/SF vs TTT albo ew. dodawajcie do related frags ludzi z 100/90+ ktorzy aktywnie walcza/pomagaja ktorejs ze stron ale nie sa w gildi.
stary 18-06-2007, 15:04   #547
notop
Użytkownik Forum

notop's Avatar

Data dołączenia: 24 07 2003
Lokacja: saturn

Stan: Początkujący
Imię: sua mea
Profesja: Elder Druid
Świat: arcania
Poziom: 188
Skille: 21/27
Poziom mag.: 79
notop ma numer GG 771065
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Aro aka papa Pokaż post
HAAHAHAHHA i kto to mowi wez ty lizodupie z tym swoim charem ciulanym po katach sie zamknij wreszcie. Zyjesz przeszloscia czlowieku, poczatek serwa loool na poczatku serwa to jestes kims jesli masz czas na pg, z biegiem czasu liczy sie tylko to czy masz jaja czy nie, tobie zawsze ich brakowalo stad tez jestes kim jestes na tym serwie od 2 lat. Rofl i co wbiles sie wkoncu do dpft co? masz swoje 5 minut wreszcie i zaczynasz nagle cwaniakowac, czemu nie byles taki cwany wobec linda pare michow temu jak w dpft byl.
Rofl sua jedzie linda, to tak jakby rl owner aaty smial sie z alunira ze ma slabe pvp.
Juz nie pamietasz jak w czasie war beach vs dpft lizales mi dupke "moze jakies runki/ringi chcesz"..."jak dostane neta wbijam do beach, bo polakom nic nie zawdzieczam na tym serwie" rofl...jakos nie dostales tego neta do czasu zakonczenia wojny ale dziwnym trafem jak sie skonczyla BUM sua dostal super lacze i pg mode on. Jestes zwyklym lapsem czlowieku.
mocne ale popatrz kim ty ejstes,byle gowniany palek ktory bedac 2 lata w dptf umial tylko pekowac i udawac kozaka ,2 lindlay,w pzreciwienstwie do was 2 ja chociaz umie grac i bic lvl a wy...podejsc do 70 lvlv pay boh or hunted by dptf... zalosne,jestescie smieciami teraz czemu tak niecwaniakujesz jak kiedys bedac w dptf??bo syzbko by sie to skonczylo taka prawda,jechac umiesz kogos a sam siebie widzisz jako mastah pvp,
@lindlay
dla scislosci,gdybys niebyl wczensiej w dptf niebylo by cie na arcani od dawna,to co zawdzieczasz zawdzieczasz plecom jakie miales wczesnej a teraz to sie skonczy...dosc szybko

btw i znow musisz kupic blesy
========================================
Ludzie tworza potwory.A potwory maja w naturze niszczyc swych tworcow

Ostatnio edytowany przez notop - 18-06-2007 o 15:08.
notop jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 18-06-2007, 15:17   #548
Nacpany_Wlodek
Użytkownik Forum

Nacpany_Wlodek's Avatar

Data dołączenia: 29 12 2006
Lokacja: Wilczyn

Imię: niewazne
Profesja: Paladin
Gildia: ahusuhasd
Świat: Piździjewo
Poziom: ~7
Skille: 40+
Poziom mag.: ~3
Domyślny

Chyba dodam kolejną rubrykę w war thread'zie - Zabici przez głupotę (coś takiego)
Nacpany_Wlodek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 18-06-2007, 15:58   #549
Eizix
Guest

Domyślny

no neth ma racje ;] a lind przeciez to gada z ironia a nie na serio xD ale smiechy w ogole aata drugi knight'kamos ;d ;d ;d
  Odpowiedz z Cytatem
stary 18-06-2007, 17:09   #550
Ka$z3r
Użytkownik Forum

Ka$z3r's Avatar

Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Braniewo/Gdańsk

Domyślny

sie chlopaki rozkrecili no aata to rozumiem 234 ms i ma powera ale k'k tak fragi wymiata, ojj az strach co k'k bedzie po update czarowal!
Szacunek. Mimo, iż to wirtualny świat, pamiętaj o tym, że jednak po drugiej stronie siedzi żywa osoba, z krwi i kości, która ma uczucia. Okaż mi szacunek, a otrzymasz to samo. Nie podoba się → wy*******aj.
Ka$z3r jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 18-06-2007, 17:16   #551
Nacpany_Wlodek
Użytkownik Forum

Nacpany_Wlodek's Avatar

Data dołączenia: 29 12 2006
Lokacja: Wilczyn

Imię: niewazne
Profesja: Paladin
Gildia: ahusuhasd
Świat: Piździjewo
Poziom: ~7
Skille: 40+
Poziom mag.: ~3
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ka$z3r Pokaż post
sie chlopaki rozkrecili no aata to rozumiem 234 ms i ma powera ale k'k tak fragi wymiata, ojj az strach co k'k bedzie po update czarowal!
Ja juz do Carlin nie przyjdę.
Nacpany_Wlodek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 18-06-2007, 17:16   #552
Aro aka papa
Użytkownik Forum

Aro aka papa's Avatar

Data dołączenia: 18 05 2006

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez notop Pokaż post
mocne ale popatrz kim ty ejstes,byle gowniany palek ktory bedac 2 lata w dptf umial tylko pekowac i udawac kozaka ,2 lindlay,w pzreciwienstwie do was 2 ja chociaz umie grac i bic lvl a wy...podejsc do 70 lvlv pay boh or hunted by dptf... zalosne,jestescie smieciami teraz czemu tak niecwaniakujesz jak kiedys bedac w dptf??bo syzbko by sie to skonczylo taka prawda,jechac umiesz kogos a sam siebie widzisz jako mastah pvp,
@lindlay
dla scislosci,gdybys niebyl wczensiej w dptf niebylo by cie na arcani od dawna,to co zawdzieczasz zawdzieczasz plecom jakie miales wczesnej a teraz to sie skonczy...dosc szybko

btw i znow musisz kupic blesy
Na aro nie gram juz od dawna to raz. Dwa swoja pozycje wywalczylem sobie i nawet majac taki gowniany char 60+ moglem na serwie robic co chcialem, ty z koleji z tym swoim "mega wypasionym" drutem lizesz dupy od 2 lat zeby tylko moc sobie pograc na serwie. MAstah pvp nigdy nie mowilem ze jestem choc jakos sobie radze, a pa jestem bo to mnie bawi i h... ci w dupe lamusie jesli ci to przeszkadza. PG moze kazdy tylko ze nie kazdego to bawi siedziec po nascie h dziennie orac stwory jakies...zeby to chociaz wymagalo jakiegos wysilku intelektualnego to expienie. Jestes najwieksza hlvl pizda na tym serwie i nawet obecni twoji ziomkowie z dpft darli z ciebie lacha sua=good payment. Bo taka jest twoja historia na tym serwie lag/lag/war=payment/lizanie dupy.
Aro aka papa jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 18-06-2007, 18:42   #553
Ivanov Galil
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 07 05 2004

Profesja: Knight
Gildia: Silver Flame
Poziom: 106
Skille: 90.88
Poziom mag.: 7
Domyślny

double ~~~~~~~~~~

Ostatnio edytowany przez Ivanov Galil - 18-06-2007 o 18:47. Powód: double :(
Ivanov Galil jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 18-06-2007, 18:44   #554
Ivanov Galil
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 07 05 2004

Profesja: Knight
Gildia: Silver Flame
Poziom: 106
Skille: 90.88
Poziom mag.: 7
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Koszyk Pokaż post
Ech... spodziewalem sie filmiku... :<
Za szybko wszystko sie dzialo :| Zaluje ze nie mam ssa tamtego momentu no ale trudno :|

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dispater Pokaż post
Z drugiej strony w ogole dodawanie Huntera,Josefy,Zina,Xilventa to jakies chore jest ... ani Krecik nic nie zrobil zeby oni padli, ani ty zeby padli ci od DPFT.
Oj bo sie pogniewamy ktoregos uderzylem kilka razy na poczatku ;d + zostala stworzona sytuacja

@wszyscy przewrazliwieni

to bylo na styl takiej jakby umm lekkiej ironi takiego delikatnego zartu wiec posty w stylu "ahahah uderzyles go 3x po ~30 bo knight pizda jestes a myslisz ze ze swoimi hitami jakis kot jestes" mozecie sobie odpuscic :*
Ivanov Galil jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 18-06-2007, 18:48   #555
notop
Użytkownik Forum

notop's Avatar

Data dołączenia: 24 07 2003
Lokacja: saturn

Stan: Początkujący
Imię: sua mea
Profesja: Elder Druid
Świat: arcania
Poziom: 188
Skille: 21/27
Poziom mag.: 79
notop ma numer GG 771065
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Aro aka papa Pokaż post
Na aro nie gram juz od dawna to raz. Dwa swoja pozycje wywalczylem sobie i nawet majac taki gowniany char 60+ moglem na serwie robic co chcialem, ty z koleji z tym swoim "mega wypasionym" drutem lizesz dupy od 2 lat zeby tylko moc sobie pograc na serwie. MAstah pvp nigdy nie mowilem ze jestem choc jakos sobie radze, a pa jestem bo to mnie bawi i h... ci w dupe lamusie jesli ci to przeszkadza. PG moze kazdy tylko ze nie kazdego to bawi siedziec po nascie h dziennie orac stwory jakies...zeby to chociaz wymagalo jakiegos wysilku intelektualnego to expienie. Jestes najwieksza hlvl pizda na tym serwie i nawet obecni twoji ziomkowie z dpft darli z ciebie lacha sua=good payment. Bo taka jest twoja historia na tym serwie lag/lag/war=payment/lizanie dupy.
malo wiesz duzo gadasz

po 1 wyszlem z DPTF sam bo mialem haka na 82 lvl i niemoglem walczyc nawet tymbardziej ze sie wywinelem i niemialem na blesy nawet
2.zalozylem CN a pozneij doszlem do EZ to ze zaduzo idiotow bylo tam moja wina ze takich invitowalem pozniej sobie niemoglem poradzic z dyscyplina dlatego wyszedlem i sie wyplacilem
3.ponzije SK mnie wzielo do siebie z kilku powodow,znalem kilka osob z SK z innych serwow jeszcze i chcieli abym gral
pozniej stracilem neta i nieexpilem wogole prucz hydr na ktorych robilem2 lvlv w przod 1 w tyl na kickach(popytaj ludzi dlaczego na takim lvlv expilem zawsze z knightem a nie sam a moglem) w
4. w wojnie sk vs dptf niemoglem walczyc bo taki net mailem i po wojnie moglem albo niegrac wogole albo sobie stac na wyspie drutow i pol roku robic uhy(tez tak uczynilem) i zaplacilem
5.w beachach neiwalczylem bo neta odzyskalem w marcu i pomimo ze bylem wolny moglem expic neiexpilem ponad pol roku z powodu neta
6 dostalem neta i expilem co bylo widac odrazu,
pzredewszystkim moze i jestem dla ciebie byle g.. ale mam kilka zalet ktorych ty niemasz
umie przyznac sie do bledu i umie przyznac komus racje i w przeciwienstwie do ciebie mam na bank wiecej osob ktore mnie szanuja na arcani niz ty nawet w TTT pomimo ze walcze przeciwko nim nikt z tych osob(nieliczac holoty jak lind choc on takze na tibi mnie nigdy neiwyzywal za co szacuneczek) nigdy mnie neiwyzywal i niema mi zazle bo zna mnie i wie ze niemam wyjscia innego

wiec na 2 raz zanim cos napiszesz sprawdz wsztystkie szczegoly bo jestes....zalosny
========================================
Ludzie tworza potwory.A potwory maja w naturze niszczyc swych tworcow
notop jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 18-06-2007, 19:45   #556
Thuygioshok
Użytkownik Forum

Thuygioshok's Avatar

Data dołączenia: 11 02 2007
Lokacja: Grudziądz

Imię: Cadix
Poziom: 132
Skille: ^był
Poziom mag.: 67
Domyślny

Cytuj:
Cytuj:
Dwa swoja pozycje wywalczylem sobie
Ta wywalczyłeś pozycje tak samo jak [GUILD]Kupa[/GUILD]...
Cytuj:
ty z koleji z tym swoim "mega wypasionym" drutem lizesz dupy od 2 lat zeby tylko moc sobie pograc na serwie.
Zasadniczo ten "mega wypasiony" drut jest lepszy niż twoje postacie ;s
Cytuj:
pa jestem bo to mnie bawi i h... ci w dupe lamusie jesli ci to przeszkadza.
Zapytaj się tych co tracą kasę/itemy czy ich bawi twoje PA i czy im to przeszkadza. A co do "h...j ci w dupe lamusie" to nie ma jak to być kulturalnym nie?
Cytuj:
PG moze kazdy tylko ze nie kazdego to bawi siedziec po nascie h dziennie orac stwory jakies...zeby to chociaz wymagalo jakiegos wysilku intelektualnego to expienie.
O rly? Na wszystko znajdziesz odpowiedź ; )
Cytuj:
Jestes najwieksza hlvl pizda na tym serwie i nawet obecni twoji ziomkowie z dpft darli z ciebie lacha
Znów pokazujesz twoją kulturę... Ale to nie twoja wina, moja nauczycielka od polskiego mówi "kulturę osobistą wynosi się z domu"...
To wszystko...
stary 18-06-2007, 20:21   #557
Aro aka papa
Użytkownik Forum

Aro aka papa's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez notop Pokaż post
malo wiesz duzo gadasz

po 1 wyszlem z DPTF sam bo mialem haka na 82 lvl i niemoglem walczyc nawet tymbardziej ze sie wywinelem i niemialem na blesy nawet
2.zalozylem CN a pozneij doszlem do EZ to ze zaduzo idiotow bylo tam moja wina ze takich invitowalem pozniej sobie niemoglem poradzic z dyscyplina dlatego wyszedlem i sie wyplacilem
3.ponzije SK mnie wzielo do siebie z kilku powodow,znalem kilka osob z SK z innych serwow jeszcze i chcieli abym gral
pozniej stracilem neta i nieexpilem wogole prucz hydr na ktorych robilem2 lvlv w przod 1 w tyl na kickach(popytaj ludzi dlaczego na takim lvlv expilem zawsze z knightem a nie sam a moglem) w
4. w wojnie sk vs dptf niemoglem walczyc bo taki net mailem i po wojnie moglem albo niegrac wogole albo sobie stac na wyspie drutow i pol roku robic uhy(tez tak uczynilem) i zaplacilem
5.w beachach neiwalczylem bo neta odzyskalem w marcu i pomimo ze bylem wolny moglem expic neiexpilem ponad pol roku z powodu neta
6 dostalem neta i expilem co bylo widac odrazu,
pzredewszystkim moze i jestem dla ciebie byle g.. ale mam kilka zalet ktorych ty niemasz
umie przyznac sie do bledu i umie przyznac komus racje i w przeciwienstwie do ciebie mam na bank wiecej osob ktore mnie szanuja na arcani niz ty nawet w TTT pomimo ze walcze przeciwko nim nikt z tych osob(nieliczac holoty jak lind choc on takze na tibi mnie nigdy neiwyzywal za co szacuneczek) nigdy mnie neiwyzywal i niema mi zazle bo zna mnie i wie ze niemam wyjscia innego

wiec na 2 raz zanim cos napiszesz sprawdz wsztystkie szczegoly bo jestes....zalosny
A co mnie interesuja szczegoly twojej egzystencji na tym serwie...zawsze masz wymowke jak trzeba zaryzykowac chara, dla mnie to brak jaj wszystko w tym temacie.
A i lol, myslisz ze zalezy mi na szacunku ludzi ktorych nie znam w rl? Zawsze bylem bezposredni czego wiekszosc nie lubi a do tego PA czego nie lubia ci ktorych pojechalem a bylo ich wielu
Naprawde ja moge cie zrozumiec, ze pracowales na tego chara xxx czasu i zal ci dupe sciskal ze mozesz go stracic etc etc ale nie wypierniczaj takich postow o lindzie bo od tego sie zaczelo, sam wiesz ze w porownaniu z nim jestes waski.
stary 18-06-2007, 20:24   #558
Aro aka papa
Użytkownik Forum

Aro aka papa's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Thuygioshok Pokaż post
Ta wywalczyłeś pozycje tak samo jak [GUILD]Kupa[/GUILD]...

Zasadniczo ten "mega wypasiony" drut jest lepszy niż twoje postacie ;s

Zapytaj się tych co tracą kasę/itemy czy ich bawi twoje PA i czy im to przeszkadza. A co do "h...j ci w dupe lamusie" to nie ma jak to być kulturalnym nie?

O rly? Na wszystko znajdziesz odpowiedź ; )

Znów pokazujesz twoją kulturę... Ale to nie twoja wina, moja nauczycielka od polskiego mówi "kulturę osobistą wynosi się z domu"...
To wszystko...
Na wszystko znajde odpowiedz bo znam fakty.
Tych ktorych jechalem w 100% zawsze mialem jakis reason, a jak sie im nie podoba GOGOGO non-pvp.
Co do kultury to staram sie/;choc czasem mnie ponosi^^strasznie nie lubie cwaniaczenia moze dlatego tak reaguje czasem.
stary 18-06-2007, 20:57   #559
Thuygioshok
Użytkownik Forum

Thuygioshok's Avatar

Data dołączenia: 11 02 2007
Lokacja: Grudziądz

Imię: Cadix
Poziom: 132
Skille: ^był
Poziom mag.: 67
Domyślny

Moim zdaniem Lindlayowi do notopa dużo brakuje :S zawsze sie trzymał bo miał plecy ;s do czasu aż przegiął
stary 18-06-2007, 21:32   #560
Aro aka papa
Użytkownik Forum

Aro aka papa's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Thuygioshok Pokaż post
Moim zdaniem Lindlayowi do notopa dużo brakuje :S zawsze sie trzymał bo miał plecy ;s do czasu aż przegiął
Ty no nie zaprzecze ale te plecy sobie wypracowal. Ryzykowal charem wygral wiekszosc wars i stad jego pozycja.
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania