![]() |
#541 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 03 2007
Lokacja: Stolica
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Lindlay
Profesja: Royal Paladin
Świat: Arcania
Poziom: 118
|
![]() dokladnie tak;] Zin alin padl juz 3 raz od wlasnych membersow ;]
|
![]() |
#542 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 06 2007
Profesja: Druid
|
![]() Hahaha
![]() ![]() Ciekawe co zrobia... ja bym sie ostro w*****ł ![]() Gdzie on ich zabił ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#543 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2005
Lokacja: Wrocław
Imię: Medivh Shady
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Dark Purples Faster Turtles
Poziom: 250
Poziom mag.: 84
|
![]() 2x ue i 3 naraz padło , xilvent nie jest w dpft wiec sie nie liczy jako frag
![]() |
#544 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 03 2007
Lokacja: Stolica
Imię: Lindlay
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 118
|
![]() co z tego ze nie jest w dpft? atakowal mnie, jest z wami - jest frag, proste;]
![]() |
#545 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 06 2007
Profesja: Druid
|
![]() Jak Aata zabił swoich to frag liczy się dla TTT ??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#546 |
Użytkownik Forum
|
![]() LOL jaki frag xD przeciez ty nawet w niego z SD nie pociagnales ani razu xD
poza tym DT, Falain - pomagali wam, nawet bili/blokowali DPFT a nie sa liczeni jako fragi. Ten gostek co te statystyki prowadzi przynajmniej trzyma sie jakis zasad i chwala mu za to. Z drugiej strony w ogole dodawanie Huntera,Josefy,Zina,Xilventa to jakies chore jest ... ani Krecik nic nie zrobil zeby oni padli, ani ty zeby padli ci od DPFT. Tak samo jak DPFT pojdzie na PoI czy cos i Aata walnie ue w srodku questu i polowa sie zlozy to rozumie ze TTT ich by sfragowalo? mimo ze nikogo z nich by tam nie bylo? Smieszne xD Fragi z dzisiaj to tylko Boil i ty. Nikt wiecej z zadnej stron nie padl przez druga. Pkniecie Keari nie wiem w ogole jaki ma zwiazek z wojna ... a Integra lol moze my zaczniemy doliczac Spartan Soldiers (czy tam jak oni sie zwali) ? ![]()
![]() |
#547 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 07 2003
Lokacja: saturn
Stan: Początkujący
Imię: sua mea
Profesja: Elder Druid
Świat: arcania
Poziom: 188
Skille: 21/27
Poziom mag.: 79
![]() |
![]() Cytuj:
@lindlay dla scislosci,gdybys niebyl wczensiej w dptf niebylo by cie na arcani od dawna,to co zawdzieczasz zawdzieczasz plecom jakie miales wczesnej a teraz to sie skonczy...dosc szybko btw i znow musisz kupic blesy ![]()
======================================== Nadciaga wojna.Widze ja.Plomien przetaczajacy sie nad ziemia.Ciala na ulicach.Miasta obrocone w pyl.Odwet. F.E.A.R ep ======================================== Ludzie tworza potwory.A potwory maja w naturze niszczyc swych tworcow Ostatnio edytowany przez notop - 18-06-2007 o 15:08. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#548 |
Użytkownik Forum
|
![]() Chyba dodam kolejną rubrykę w war thread'zie - Zabici przez głupotę (coś takiego)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#549 |
Guest
|
![]() no neth ma racje ;] a lind przeciez to gada z ironia a nie na serio xD ale smiechy w ogole aata drugi knight'kamos ;d ;d ;d
|
![]() |
![]() |
#550 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Braniewo/Gdańsk
|
![]() sie chlopaki rozkrecili
![]() ![]()
Szacunek. Mimo, iż to wirtualny świat, pamiętaj o tym, że jednak po drugiej stronie siedzi żywa osoba, z krwi i kości, która ma uczucia. Okaż mi szacunek, a otrzymasz to samo. Nie podoba się → wy*******aj. |
![]() |
![]() |
![]() |
#551 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#552 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 05 2006
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#553 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 05 2004
Imię: Krecik De'Omerta
Profesja: Knight
Gildia: Silver Flame
Poziom: 106
Skille: 90.88
Poziom mag.: 7
|
![]() double
![]() Ostatnio edytowany przez Ivanov Galil - 18-06-2007 o 18:47. Powód: double :( |
![]() |
![]() |
![]() |
#554 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 05 2004
Imię: Krecik De'Omerta
Profesja: Knight
Gildia: Silver Flame
Poziom: 106
Skille: 90.88
Poziom mag.: 7
|
![]() Za szybko wszystko sie dzialo :| Zaluje ze nie mam ssa tamtego momentu no ale trudno :|
Cytuj:
![]() @wszyscy przewrazliwieni to bylo na styl takiej jakby umm lekkiej ironi takiego delikatnego zartu wiec posty w stylu "ahahah uderzyles go 3x po ~30 bo knight pizda jestes a myslisz ze ze swoimi hitami jakis kot jestes" mozecie sobie odpuscic :* |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#555 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 07 2003
Lokacja: saturn
Stan: Początkujący
Imię: sua mea
Profesja: Elder Druid
Świat: arcania
Poziom: 188
Skille: 21/27
Poziom mag.: 79
![]() |
![]() Cytuj:
po 1 wyszlem z DPTF sam bo mialem haka na 82 lvl i niemoglem walczyc nawet tymbardziej ze sie wywinelem i niemialem na blesy nawet 2.zalozylem CN a pozneij doszlem do EZ to ze zaduzo idiotow bylo tam moja wina ze takich invitowalem pozniej sobie niemoglem poradzic z dyscyplina dlatego wyszedlem i sie wyplacilem 3.ponzije SK mnie wzielo do siebie z kilku powodow,znalem kilka osob z SK z innych serwow jeszcze i chcieli abym gral pozniej stracilem neta i nieexpilem wogole prucz hydr na ktorych robilem2 lvlv w przod 1 w tyl na kickach(popytaj ludzi dlaczego na takim lvlv expilem zawsze z knightem a nie sam a moglem) w 4. w wojnie sk vs dptf niemoglem walczyc bo taki net mailem i po wojnie moglem albo niegrac wogole albo sobie stac na wyspie drutow i pol roku robic uhy(tez tak uczynilem) i zaplacilem 5.w beachach neiwalczylem bo neta odzyskalem w marcu i pomimo ze bylem wolny moglem expic neiexpilem ponad pol roku z powodu neta 6 dostalem neta i expilem co bylo widac odrazu, pzredewszystkim moze i jestem dla ciebie byle g.. ale mam kilka zalet ktorych ty niemasz umie przyznac sie do bledu i umie przyznac komus racje i w przeciwienstwie do ciebie mam na bank wiecej osob ktore mnie szanuja na arcani niz ty nawet w TTT pomimo ze walcze przeciwko nim nikt z tych osob(nieliczac holoty jak lind choc on takze na tibi mnie nigdy neiwyzywal za co szacuneczek) nigdy mnie neiwyzywal i niema mi zazle bo zna mnie i wie ze niemam wyjscia innego wiec na 2 raz zanim cos napiszesz sprawdz wsztystkie szczegoly bo jestes....zalosny
======================================== Nadciaga wojna.Widze ja.Plomien przetaczajacy sie nad ziemia.Ciala na ulicach.Miasta obrocone w pyl.Odwet. F.E.A.R ep ======================================== Ludzie tworza potwory.A potwory maja w naturze niszczyc swych tworcow |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#556 | ||||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2007
Lokacja: Grudziądz
Imię: Cadix
Gildia: IP/UNB/BETRAYED
Poziom: 132
Skille: ^był
Poziom mag.: 67
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
To wszystko...
![]() |
![]() |
#557 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
A i lol, myslisz ze zalezy mi na szacunku ludzi ktorych nie znam w rl? Zawsze bylem bezposredni czego wiekszosc nie lubi a do tego PA czego nie lubia ci ktorych pojechalem a bylo ich wielu ![]() Naprawde ja moge cie zrozumiec, ze pracowales na tego chara xxx czasu i zal ci dupe sciskal ze mozesz go stracic etc etc ale nie wypierniczaj takich postow o lindzie bo od tego sie zaczelo, sam wiesz ze w porownaniu z nim jestes waski. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#558 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Tych ktorych jechalem w 100% zawsze mialem jakis reason, a jak sie im nie podoba GOGOGO non-pvp. Co do kultury to staram sie/;choc czasem mnie ponosi^^strasznie nie lubie cwaniaczenia moze dlatego tak reaguje czasem. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#559 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2007
Lokacja: Grudziądz
Imię: Cadix
Gildia: IP/UNB/BETRAYED
Poziom: 132
Skille: ^był
Poziom mag.: 67
|
![]() Moim zdaniem Lindlayowi do notopa dużo brakuje :S zawsze sie trzymał bo miał plecy ;s do czasu aż przegiął
![]() |
#560 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |