Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Xerena

Notki

Xerena Wydarzenia ze świata Xerena
-->
Odpowiedz

Opcje tematu
stary 17-12-2007, 20:32   #541
Użytkownik forum

Data dołączenia: 04 08 2007
Lokacja: Siedlce

Stan: Początkujący
Imię: Ferretix
Profesja: Elder Druid
Świat: Xerena
Poziom: 57
Poziom mag.: 54
Domyślny

No Pepe, ty to chyba prorok jesteś
Wczoraj widziałem jak Sire Horna Hampish gonił do dp, może tylko się bawili , a może coś jest na rzeczy
Fret jest offline   Odpowiedz z Cytatem

--> -->
PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 17-12-2007, 20:43   #542
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 22 07 2006
Lokacja: miast0 FxP

Stan: Na Emeryturze
Imię: Namsto
Domyślny

@pepe
Czemu żałosne ? Wkoncu to 'glupia gierka'...

Ostatnio edytowany przez wrogonastawiony - 17-12-2007 o 20:44.
wrogonastawiony jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-12-2007, 20:58   #543
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 13 11 2007

Domyślny

@wrogonastawiony

A czy ty zabiłbys swojego rl w tej 'głupiej gierce' ? Aha sry zapomniałem Tibia for Life...
Pepe1990 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-12-2007, 22:31   #544
Użytkownik Forum

Domyślny

Dla ciebie ? Niewiem po co mi to piszesz ale mnie to nie obchodzi. Jezeli tak cie to jara to graj sobie, graj...
stary 18-12-2007, 12:10   #545
Użytkownik Forum

Varcetti's Avatar

Data dołączenia: 30 05 2007
Lokacja: KbK

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Varcetti
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 95+
Skille: 88/68
Poziom mag.: 19
Varcetti ma numer GG 4869629
Domyślny

Popieram Pepe~
Zabijanie swoich rl'i w tej "glupiej grze" jest naprawde żalosne.
Mam parugrających w tibie którzy mnie nie raz wkurzyali jednak żadnego z nich nie ubilem, tylko dla tego że są moimi rl.
stary 18-12-2007, 19:50   #546
Użytkownik forum

elunxx's Avatar

Data dołączenia: 24 08 2007

Imię: Atiti
elunxx ma numer GG 3126101
Domyślny

Najgorsze jest gdy KTOS Cie leje, a Twoj rl Ci nie pomaga, tylko patrzy.. ale przeciez Tibia for Life.

Ostatnio edytowany przez elunxx - 18-12-2007 o 19:52.
elunxx jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 18-12-2007, 22:07   #547
Zbanowany

Golden'Fanatyk's Avatar

Data dołączenia: 01 01 2005
Lokacja: ObeRschlesien

Poziom: 189
Domyślny

"Nie wybrałeś mnie, żegnaj więc.."

Doda <3'

P.S. To mój ostatni post w tym temacie, naprawdę uważam, że nie ma sensu zniżać się do poziomu poniektórych tu osób czy też marnować czas na czytanie ich żałosnych wypowiedzi.. keep flaming :*
Golden'Fanatyk jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 19-12-2007, 20:14   #548
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 13 05 2007

Domyślny

@up Masz rację, nie wiem jakie masz nerwy, aby wysłuchiwać po każdym swoim poście milionów obelg itp... Ja bym to już zrobił chyba z rok temu....

Ludzie to się staję głupie i mało dojrzałe. Co Falcon napisze tutaj zaraz mu leci tysiące odpowiedzi jaki on fe bo z Tengu trzyma. Czy w tej grze kiedy robisz postać/konto jest gdzieś kolumna, w której wybieramy narodowość? Nie każdy chce trzymać tylko z Polakami. Może on grał z nimi wcześniej lub po prostu woli z nimi grać? Sami gadacie : "Tibia to TYLKO gra...". To czemu macie do niego jakiś żal? Każdy dobiera sam sobie przyjaciół, z którymi gra. Tak samo denerwujące jest to, że gadacie, że z Tengu przy władzy to okropność. Ale powiedzcie szczerze... Co WY byście zrobili gdybyście wygrali wojnę i przejęli serwer? Wiem, wiem trochę się "wyżywają" lub tylko odgrywają się po wojnie ;] Zrozumcie wreszcie to jest TYLKO gra... Właśnie taka jest gra na pvp... Wojny.... PK... Przegrani oczywiście muszą się podporządkować lub zrobić "rewolucje". I tu znowu muszę się powtórzyć... Mówiliście/mówicie : To jest tylko gra...! Możemy ją w każdej chwili rzucić, nic dla nas nie znaczy... TO CZEGO TO TAK WSZYSTKO PRZEŻYWACIE? Trzecia rzecz jaka jest irytująca to, że non stop pada jedno hasło : Tibia for Life.... Yyy ee? A co Ciebie to obchodzi? Każdy ma swoje życie... Jedni np. nie mają kilka dni szkoły i mogą sobie zrobić nockę inni np. są chorzy i zrobią sobie jakieś pg... Każdy z was miał tak kiedyś... Może wreszcie zastanowicie się nad sobą? Nad swoim sposobem życia? Może postaracie się, aby to forum wróciło do normalności? Zastanówcie się dobrze nad tym co napisałem... Bo to co teraz pokazujecie jest ŻAŁOSNE ! Nie wiem jak tym chcecie pokazać swoją dorosłość czy też mądrość... Tym można tylko pokazać swoją głupotę i słabe strony... Rozpisałem się tak ponieważ już ostro przesadzacie... Chcemy chyba tutaj podyskutować o wydarzeniach z xereny prawda? Ale jak?! Jak tutaj co drugi post to wyzywanie Tengu etc... Nawet ludzie, którzy stoją "po drugiej stronie barykady" nie mogą tutaj nic napisać... Rozumiem nie lubicie ich ale pokażcie jacy wy jesteście mądrzy i piszcie kulturalnie... A jak nie to nie powinniście żegnać innych tylko siebie...
16:01 Daffz [9]: MI BAY FRINDS !!!! 10GP EACH
16:01 Equantis [32]: Wrong Channel!
16:01 Knight of Havoc [12]: ...
16:01 Daffz [9]: nie mam
16:01 Equantis [32]: English Here!
16:01 Daffz [9]: mi bay frinds hep mi to bay frinds
16:02 Knight of Havoc [12]: This isnt funny...
16:03 Onyx Insane [105]: In this channel you can ask about help , not friends.
16:03 Daffz [9]: mi veri sori

OWN3D!
ElynAlvia jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 19-12-2007, 21:49   #549
Użytkownik Forum

Domyślny

Nie sraj żarem, wlasnie dlatego ze 'to tylko gra', nie bierz SOBIE TRESCI TYCH POSTóW na serio !
stary 19-12-2007, 21:55   #550
Użytkownik Forum

Freddd's Avatar

Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Iława

Świat: Azura / Obsidia
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ElynAlvia Pokaż post
@up Masz rację, nie wiem jakie masz nerwy, aby wysłuchiwać po każdym swoim poście milionów obelg itp... Ja bym to już zrobił chyba z rok temu....

Ludzie to się staję głupie i mało dojrzałe. Co Falcon napisze tutaj zaraz mu leci tysiące odpowiedzi jaki on fe bo z Tengu trzyma. Czy w tej grze kiedy robisz postać/konto jest gdzieś kolumna, w której wybieramy narodowość? Nie każdy chce trzymać tylko z Polakami. Może on grał z nimi wcześniej lub po prostu woli z nimi grać? Sami gadacie : "Tibia to TYLKO gra...". To czemu macie do niego jakiś żal? Każdy dobiera sam sobie szczerze... Co WY byście zrobili gdybyście wygrali wojnę i przejęli serwer? Wiem, wiem trochę się "wyżywają" lub tylko odgrywają się po wojnie ;] Zrozumcie wreszcie to jest TYLKprzyjaciół, z którymi gra. Tak samo denerwujące jest to, że gadacie, że z Tengu przy władzy to okropność. Ale powiedzcieO gra... Właśnie taka jest gra na pvp... Wojny.... PK... Przegrani oczywiście muszą się podporządkować lub zrobić "rewolucje". I tu znowu muszę się powtórzyć... Mówiliście/mówicie : To jest tylko gra...! Możemy ją w każdej chwili rzucić, nic dla nas nie znaczy... TO CZEGO TO TAK WSZYSTKO PRZEŻYWACIE? Trzecia rzecz jaka jest irytująca to, że non stop pada jedno hasło : Tibia for Life.... Yyy ee? A co Ciebie to obchodzi? Każdy ma swoje życie... Jedni np. nie mają kilka dni szkoły i mogą sobie zrobić nockę inni np. są chorzy i zrobią sobie jakieś pg... Każdy z was miał tak kiedyś... Może wreszcie zastanowicie się nad sobą? Nad swoim sposobem życia? Może postaracie się, aby to forum wróciło do normalności? Zastanówcie się dobrze nad tym co napisałem... Bo to co teraz pokazujecie jest ŻAŁOSNE ! Nie wiem jak tym chcecie pokazać swoją dorosłość czy też mądrość... Tym można tylko pokazać swoją głupotę i słabe strony... Rozpisałem się tak ponieważ już ostro przesadzacie... Chcemy chyba tutaj podyskutować o wydarzeniach z xereny prawda? Ale jak?! Jak tutaj co drugi post to wyzywanie Tengu etc... Nawet ludzie, którzy stoją "po drugiej stronie barykady" nie mogą tutaj nic napisać... Rozumiem nie lubicie ich ale pokażcie jacy wy jesteście mądrzy i piszcie kulturalnie... A jak nie to nie powinniście żegnać innych tylko siebie...
Nie wiesz jak jest to sie nie wypowiadaj
1. Sprawa Falcona
Falcon i jego kumple z Chorzowa to grupa dupolizów którzy trzymaja palec Tengusom w dupie zeby tylko sobie móc wbic tych kilka lvlków.
2. Sprawa wojny
Fakt gdyby polacy wygrali wojne to tez PA by bylo tak jest na wielu serwach pvp ze gildia trzymajaca wladze robi PA.
3.Sprawa na temat stosunku ludzi do Tengu
Dlaczego ludzie tak Tengu nie lubia ??
Dlatego ze jeszcze przed wojna Tengu robilo takie PA ze az sie grac odechciewalo co chwila ktos na GC pisal "Mitzum, Xazez, Nargoriel itd itp. wpadli mi na exp i zazadali boh" Wiesz co sie dzialo jezeli ktos im tych boh nie dal ?? DED
Tak wiec nie dziw sie ze wielu ludzi tak nie lubi Tengu bys poczul ich PA na wlasnej skórze to tez bys o nich zmienil zdanie.

Ostatnio edytowany przez Freddd - 19-12-2007 o 21:56.
Freddd jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 19-12-2007, 22:12   #551
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 19 09 2006
Lokacja: Warszawa
Wpisy bloga: 2

Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Guildless
Poziom: 140
Skille: 96/70
Poziom mag.: 21
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Freddd Pokaż post
Nie wiesz jak jest to sie nie wypowiadaj
1. Sprawa Falcona
Falcon i jego kumple z Chorzowa to grupa dupolizów którzy trzymaja palec Tengusom w dupie zeby tylko sobie móc wbic tych kilka lvlków.
2. Sprawa wojny
Fakt gdyby polacy wygrali wojne to tez PA by bylo tak jest na wielu serwach pvp ze gildia trzymajaca wladze robi PA.
3.Sprawa na temat stosunku ludzi do Tengu
Dlaczego ludzie tak Tengu nie lubia ??
Dlatego ze jeszcze przed wojna Tengu robilo takie PA ze az sie grac odechciewalo co chwila ktos na GC pisal "Mitzum, Xazez, Nargoriel itd itp. wpadli mi na exp i zazadali boh" Wiesz co sie dzialo jezeli ktos im tych boh nie dal ?? DED
Tak wiec nie dziw sie ze wielu ludzi tak nie lubi Tengu bys poczul ich PA na wlasnej skórze to tez bys o nich zmienil zdanie.
No coz... sama prawda, chociaz jakby polacy mieli rzadzic to byloby jeszcze gorzej.
krzysheak jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 19-12-2007, 22:43   #552
Użytkownik Forum

Domyślny

lol
A od kiedy PA zalezy od narodowosci ? PA bylo, jest i bedzie, zawsze i wszedzie ];->
stary 19-12-2007, 23:48   #553
Użytkownik Forum

Freddd's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez krzysheak Pokaż post
No coz... sama prawda, chociaz jakby polacy mieli rzadzic to byloby jeszcze gorzej.
Tengu przed wojna robilo takie PA ze chyba na zadnym serwie takiego nie bylo. Mysle ze polacy zaraz po wojnie by robili duzo PA ale pózniej by to sie uspokoilo.
stary 20-12-2007, 00:02   #554
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 19 09 2006
Lokacja: Warszawa
Wpisy bloga: 2

Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Guildless
Poziom: 140
Skille: 96/70
Poziom mag.: 21
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Freddd Pokaż post
Tengu przed wojna robilo takie PA ze chyba na zadnym serwie takiego nie bylo. Mysle ze polacy zaraz po wojnie by robili duzo PA ale pózniej by to sie uspokoilo.
Wiem gralem wtedy tzn mialem 50+ sorca , Xuva z Mitzumem biegali po spawnach i kazali oddawac cale eq lacznie z bp i zostawiali cie bez czegokolwiek np. na necro
... a Bonczek itp zajebiscie lizali dupe tengu
krzysheak jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 20-12-2007, 11:19   #555
Użytkownik Forum

Varcetti's Avatar

Domyślny

Można się z deczka wkur**c jak taki przybiegnie tobie na spawna i każe oddawać boszki. Albo padasz albo oddajesz, wybór nalezy do ciebie
stary 20-12-2007, 13:20   #556
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 26 11 2006

Domyślny

Akurat na mnie pa nigdy nie zrobili. Zabili mnie tylko raz na 110 lvlu, tyle ze na drugi dzien my zabilismy Zulina ;p jak dobrze pamietam to nie bylo dawaj bohy lub dead tylko dałeś bohy i itak dead
Waldo1910 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 20-12-2007, 16:43   #557
Użytkownik Forum

Freddd's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez krzysheak Pokaż post
Wiem gralem wtedy tzn mialem 50+ sorca , Xuva z Mitzumem biegali po spawnach i kazali oddawac cale eq lacznie z bp i zostawiali cie bez czegokolwiek np. na necro
... a Bonczek itp zajebiscie lizali dupe tengu
Masz racje wieli ludzi lizalo dupe Tengu ale wkoncu przejzeli na oczy i utworzyli gildie i wypowiedzieli Tengu wojne
Co do PA Tengu mialem raz taki przypadek. Siedzialem sobie na vamp hell az tu nagle wpada Mitzum i mówi "pay boh" ja zawsze chodzilem w boszkach ale mialem takze przy sobie leather boots i napisalem mu ze mam tylko leather boots to Mitzum do mnie "pay armor" a ja mu calego p seta wylozylem on tylko napisam "aff..." i sobie poszedl Mialem szczescie ze mnie wtedy nie zejebal
stary 20-12-2007, 21:51   #558
Użytkownik Forum

Varcetti's Avatar

Domyślny

Mnie coraz bardziej zaczyna denerwować jedna rzecz. Niektórzy swe jebią cie bez powodu, a jak ich ruszysz to zaraz tekst: "Touch me and you will see who is my pro", "Would you like if Tengu come?", etc.
Robią PA, ruszyć ich nie można. Gdy chciałem kumplowi pomóc, to zaraz swe do mnie z takimi tekstami że kogo on to niezna, kim on nie jest.
stary 20-12-2007, 22:39   #559
Użytkownik Forum

Freddd's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Varcetti Pokaż post
Mnie coraz bardziej zaczyna denerwować jedna rzecz. Niektórzy swe jebią cie bez powodu, a jak ich ruszysz to zaraz tekst: "Touch me and you will see who is my pro", "Would you like if Tengu come?", etc.
Robią PA, ruszyć ich nie można. Gdy chciałem kumplowi pomóc, to zaraz swe do mnie z takimi tekstami że kogo on to niezna, kim on nie jest.
Niestety jezeli chcesz grac na Xerenie to musisz sie do tego przyzwyczaic ze polacy zawsze beda jebanie przez szwedów.
stary 20-12-2007, 23:02   #560
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 12 09 2007
Lokacja: Konin

Stan: Początkujący
Poziom: 60
Skille: 79/59
Poziom mag.: 12
Mapacza ma numer GG 7114539
Domyślny

mnie tez to w*****a ... jebany 40ktoreys ed jebie cie z sd przed dp w ank i nic mu nie zrobisz bo zaraz obok stoi koles z voorstring i chuj co mazna mu zrobic ... biegaja 2 low levele i na*******laja z sd ... jak np jesz cos albo ogladasz albo gadasz na gg i dostaniesz z 3 sd i gleba i kurwa nic nie mozesz zrobic ...

Ostatnio edytowany przez Mapacza - 20-12-2007 o 23:06.
Mapacza jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz
-->

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania