|
Notki |
Furora Wydarzenia ze świata Furora Moderowanie nowych tematów na tym forum zostało włączone. Proszę pilnie czekać na akceptację tematu. Moderowanie postów w niektórych tematach zostanie włączone. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#5681 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 03 2007
Lokacja: 3miasto
Stan: Aktywny Gracz
Imię: 26 sorc ;]
Profesja: Sorcerer
Świat: Obsidia
Poziom: 26
Skille: 999/999
Poziom mag.: 32
|
![]() Spaaw'a znowu urąbali
Mar 25 2007, 22:06:38 CEST Killed at Level 196 by Zwidek and by Haasky MA ktoś filmik ;p? |
![]() |
|
![]() |
#5682 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 09 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]() @up:
Ale jestes na czasie ![]() Poprzednie 5 stron conajmniej jest dyskusja o tym jak spaaw i reszta duss padlo i jest tam gdzies film leniwcze ![]() ![]()
#5683 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 03 2007
Lokacja: 3miasto
Stan: Aktywny Gracz
Imię: 26 sorc ;]
Profesja: Sorcerer
Świat: Obsidia
Poziom: 26
Skille: 999/999
Poziom mag.: 32
|
![]() o sory ;]mój błąd
|
![]() |
![]() |
#5684 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 12 2006
Lokacja: Tychy
|
![]() Prawie jak Polska – Azerbejdżan.
Czapki z głów, dobrze rzucane mwalle Spaaw odcięty od reszty i gleba. Ymy to raczej nic wielkiego, sami Dusk~ przyczynili się do jego trapa. Dre, usuń z hotkeya exori flam, nie umie się to się nie używa. Dusk~ ściągnijcie sobie jakiegoś Ots pod Tibie 7.92 i poćwiczcie, coś próbujecie ale to jeszcze nie to, może następnym razem. @ Visio&Dusk~. Proponował bym obgadać sprawę nowej Pricelisty. Wojna będzie jeszcze długa a ceny za itemy są straszne. Gdyby poszły one o 50-60% w górę nikt by się nie obraził a wam by też to trochę ułatwiło sprawę. Proszę o odpowiedz z obu stron. Pzdr. @ down Masz kłopoty ze sobą? Jeżeli ci to pomaga wyładować stres, uspokaja twoje ADHD to pisz sobie co chcesz lecz nierobisz na mnie żadnego wrażenia tym ze napiszesz ku*wa czy je*ać. Jeżeli niewiesz co to ADHD wpisz sobie w google.pl i poczytaj napewno niejedną ceche posiadasz. Respekt dla Ciebie, czym by było to forum bez Ciebie. Ostatnio edytowany przez Reloop - 26-03-2007 o 13:30. |
![]() |
![]() |
#5685 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Wczorajszy open battle był ustawiony przez dusków, chcieli 21:00 Okolice Thais-DB-Venore. My sie zjawilismy, a oni uciekli i dawali loga w panice gdzie tylko mogli ![]() ![]() Najlepszy to byl charo, 1 jego walka w tej wojnie a jako 1szy dal loga ![]() |
|
![]() |
![]() |
#5686 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Zera Taifun mowicie ze z sunblade karal i fragow w huj mial bo nie bylo cipbota(na ktorego kazdy tak nazekal i mowil ze ten kto go uzywa to jest 0 pvp) i tibing ^^ cu tyle z mojej strony Dusski 4ever tak czy siak to oni sa legenda furrory pokanali sunblade czy jak im tam a vision sie zap[isze w historii hackami i biciu przeciwnika na bocie zalll po co oni graja ? zawsze dusski musza wpadac do nich bo oni boja sie tam gdzie dusski chca czyzby tibiang tam nic nie dawala oO?
[CHAR]Hujargam[/CHAR] sprawdz jesli nie wierzysz ^^ Ostatnio edytowany przez Sachar - 26-03-2007 o 14:26. |
|
![]() |
![]() |
#5687 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 09 2006
Lokacja: Chełm
Imię: Rodrigez Maximus
Profesja: Elite Knight
Świat: Furora
|
![]() @MarS
Charo to taki nasz blazen wojenny ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Rodri - 26-03-2007 o 14:28. |
![]() |
![]() |
#5688 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 03 2007
|
![]() Rodri kazdy ma zawsze ssa twój blad ogladaj filmiki z uwaga bo żal yeetro bodajże latal bez utamo i bez ssa dość długo (filmik jak padł imargam)
ale Yumeii, Sprzataczka Widać że znajomi |
![]() |
![]() |
#5689 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2007
Lokacja: Pomorze
Imię: Vive La Vida
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Bound
|
![]() @milten itp
mowisz ze vision na noobach stalo? no i co z tego/? taka taktyka? proste?
#5690 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 15 09 2006
Lokacja: Ino
Imię: Zili Zelin
Profesja: Elite Knight
Gildia: Cze
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#5691 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
a co do mojego name w tibi w podpisie to namelocka sprobuje zalatwic dla Imargama bo to moj nick on skerowal bo imargam pocodzi od hujargam
[CHAR]Hujargam[/CHAR] sprawdz jesli nie wierzysz ^^ Ostatnio edytowany przez Sachar - 26-03-2007 o 15:53. |
|
![]() |
![]() |
#5692 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Paladyn, ssammy, Tiquanda... ;] Pozdro... Ostatnio edytowany przez Yebro - 26-03-2007 o 16:08. |
|
![]() |
![]() |
#5693 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2007
Lokacja: Pomorze
Imię: Vive La Vida
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Bound
|
![]() Cytuj:
Created: Aug 04 2005, 08:29:48 CEST powodzenia zycze ; p napewno bede tak pisal do taifuna :<
![]() |
#5694 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 09 2005
|
![]() Cytuj:
Nie bede odpowiadal juz na twoje idiotyczne posty, bo jeszcze sie znize przypadkiem do twojego poziomu usilujac zrozumiec twoja glupote. Bye
O.S.T.R Vs. Banda Jebanych Innowiercow Ostatnio edytowany przez Masywny_Titania - 26-03-2007 o 16:37. |
|
![]() |
![]() |
#5695 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 03 2007
|
![]() taaak taifun uciekal tylko po to bo jak padnie to bedzie 20 stron smiechu na tibia pl? zaal
11:19 You see Imagram Huju (Level 1). He has no vocation. ------------------------------------------------- 14:45 Shunsoku [7]: lubisz banany ze smietana ? 14:45 Migotka Druid [18] : moj brat chodzi do garow i mi daje co wieczor 14:46 Shunsoku [7]: z naturalna smietana ? 14:46 Migotka Druid [18] :tak |
![]() |
![]() |
#5696 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Nie napisałem, że TD spierdolilł, bo się bał polewki na forum, tylko chodziło mi o to, że lepiej by było dla normalnych forumowiczów, żeby nie padł, bo nie chemy czytać 20+ stron bluzgów z powodu jego deda. Mam nadzieję, że tym razem zrozumiesz mój post. |
|
![]() |
![]() |
#5697 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 09 2006
Świat: Titania
|
![]() hahahhahahahah
Dre'Furora bext pvp z exori flam w swojego... Co on chciał zrobić? Mane im zjarać żal takich jak on.
#5698 |
Użytkownik Forum
|
![]() dobra musimy przyznac wam racje
![]() |
![]() |
![]() |
#5699 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2006
|
![]() @up
No i przez twoj głupi żart będziemy oglądać 20 stron postow: " No i co?! To ja jestem Geniusz!" |
![]() |
![]() |
#5700 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 03 2007
|
![]() |
![]() |