Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Furora

Notki

Furora Wydarzenia ze świata Furora Moderowanie nowych tematów na tym forum zostało włączone. Proszę pilnie czekać na akceptację tematu. Moderowanie postów w niektórych tematach zostanie włączone.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 26-03-2007, 11:17   #5681
Olaf13245346
Użytkownik forum

Data dołączenia: 26 03 2007
Lokacja: 3miasto

Stan: Aktywny Gracz
Imię: 26 sorc ;]
Profesja: Sorcerer
Świat: Obsidia
Poziom: 26
Skille: 999/999
Poziom mag.: 32
Smutny Spaaw ded ;[

Spaaw'a znowu urąbali

Mar 25 2007, 22:06:38 CEST Killed at Level 196 by Zwidek
and by Haasky

MA ktoś filmik ;p?
Olaf13245346 jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 26-03-2007, 11:21   #5682
Masywny_Titania
Użytkownik Forum

Masywny_Titania's Avatar

Data dołączenia: 12 09 2005

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

@up:
Ale jestes na czasie
Poprzednie 5 stron conajmniej jest dyskusja o tym jak spaaw i reszta duss padlo i jest tam gdzies film leniwcze
stary 26-03-2007, 11:24   #5683
Olaf13245346
Użytkownik forum

Data dołączenia: 26 03 2007
Lokacja: 3miasto

Imię: 26 sorc ;]
Profesja: Sorcerer
Świat: Obsidia
Poziom: 26
Skille: 999/999
Poziom mag.: 32
Domyślny

o sory ;]mój błąd
Olaf13245346 jest offline  
stary 26-03-2007, 13:09   #5684
Reloop
Użytkownik Forum

Reloop's Avatar

Data dołączenia: 17 12 2006
Lokacja: Tychy

Domyślny

Prawie jak Polska – Azerbejdżan.

Czapki z głów, dobrze rzucane mwalle Spaaw odcięty od reszty i gleba. Ymy to raczej nic wielkiego, sami Dusk~ przyczynili się do jego trapa. Dre, usuń z hotkeya exori flam, nie umie się to się nie używa.

Dusk~ ściągnijcie sobie jakiegoś Ots pod Tibie 7.92 i poćwiczcie, coś próbujecie ale to jeszcze nie to, może następnym razem.

@ Visio&Dusk~.

Proponował bym obgadać sprawę nowej Pricelisty. Wojna będzie jeszcze długa a ceny za itemy są straszne. Gdyby poszły one o 50-60% w górę nikt by się nie obraził a wam by też to trochę ułatwiło sprawę. Proszę o odpowiedz z obu stron.

Pzdr.

@ down
Masz kłopoty ze sobą? Jeżeli ci to pomaga wyładować stres, uspokaja twoje ADHD to pisz sobie co chcesz lecz nierobisz na mnie żadnego wrażenia tym ze napiszesz ku*wa czy je*ać.

Jeżeli niewiesz co to ADHD wpisz sobie w google.pl i poczytaj napewno niejedną ceche posiadasz.

Respekt dla Ciebie, czym by było to forum bez Ciebie.

Ostatnio edytowany przez Reloop - 26-03-2007 o 13:30.
Reloop jest offline  
stary 26-03-2007, 14:10   #5685
MarS
Użytkownik Forum

MarS's Avatar

Data dołączenia: 11 09 2004
Lokacja: Wodzisław Śląski

Imię: ?
Gildia: Vision
Świat: Furora
Poziom: ?
Skille: ?
Poziom mag.: ?
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Milten Pokaż post
Hmm czemu tych noobow tyle nie było 4 dni temu kiedy padł Imargam i inni z Vision, wtedy pierwsi zaatakowali Duski i nie przyszli z bandą noobow. Wydaje mi się że te nooby są z wami i tyle (Nie wieżę w to że jak Wy się logujecie to już każdy biegnie zobaczyć jak będziecie się bic, a już nagle jak Duski się logują to nikt nie przychodzi) :| i ta wojna staje się już nudna ;/ Poza tym to gz dla Vision
kiedy padł Imargam Duskiness zaskoczyło nas mass logiem. Nie bylismy przygotowani ani ustawieni a MIMO TO był remis - 5:5.

Wczorajszy open battle był ustawiony przez dusków, chcieli 21:00 Okolice Thais-DB-Venore. My sie zjawilismy, a oni uciekli i dawali loga w panice gdzie tylko mogli tyle ze 8.. powinelo noge

Najlepszy to byl charo, 1 jego walka w tej wojnie a jako 1szy dal loga
MarS jest offline  
stary 26-03-2007, 14:25   #5686
Sachar
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 07 03 2007

Imię: Hujargam
Profesja: Knight
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Masywny_Titania Pokaż post
Zdejmij bryle, zaloz spodnie, idz sie przewietrzyc
Nie wiem czym tak sie podniecacie w tym Vision wlaczy nie uczciwie i bez zasad ! haha to banda zerowcow ktorzy nic nie potrafia a myslisz ze dlaczego dopiero w tibi 7.9 i po zaprzyjaznieniu sie z Harceshem cos potrafia.(cipbot itp. hacki itp.)
Zera Taifun mowicie ze z sunblade karal i fragow w huj mial bo nie bylo cipbota(na ktorego kazdy tak nazekal i mowil ze ten kto go uzywa to jest 0 pvp) i tibing ^^ cu tyle z mojej strony Dusski 4ever tak czy siak to oni sa legenda furrory pokanali sunblade czy jak im tam a vision sie zap[isze w historii hackami i biciu przeciwnika na bocie zalll po co oni graja ?

zawsze dusski musza wpadac do nich bo oni boja sie tam gdzie dusski chca czyzby tibiang tam nic nie dawala oO?

Ostatnio edytowany przez Sachar - 26-03-2007 o 14:26.
Sachar jest offline  
stary 26-03-2007, 14:26   #5687
Rodri
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 28 09 2006
Lokacja: Chełm

Profesja: Elite Knight
Domyślny

@MarS
Charo to taki nasz blazen wojenny ja go tam lubie

Ostatnio edytowany przez Rodri - 26-03-2007 o 14:28.
Rodri jest offline  
stary 26-03-2007, 14:55   #5688
Widzialem_Bota_Cien
Użytkownik Forum

Widzialem_Bota_Cien's Avatar

Data dołączenia: 15 03 2007

Domyślny

Rodri kazdy ma zawsze ssa twój blad ogladaj filmiki z uwaga bo żal yeetro bodajże latal bez utamo i bez ssa dość długo (filmik jak padł imargam)

ale Yumeii, Sprzataczka Widać że znajomi
Widzialem_Bota_Cien jest offline  
stary 26-03-2007, 15:16   #5689
Cyrillus
Użytkownik Forum

Cyrillus's Avatar

Data dołączenia: 05 02 2007
Lokacja: Pomorze

Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Bound
Domyślny

@milten itp

mowisz ze vision na noobach stalo? no i co z tego/? taka taktyka? proste?
stary 26-03-2007, 15:27   #5690
Mazurxx
Zbanowany

Data dołączenia: 15 09 2006
Lokacja: Ino

Imię: Zili Zelin
Profesja: Elite Knight
Gildia: Cze
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sachar Pokaż post
Nie wiem czym tak sie podniecacie w tym Vision wlaczy nie uczciwie i bez zasad ! haha to banda zerowcow ktorzy nic nie potrafia a myslisz ze dlaczego dopiero w tibi 7.9 i po zaprzyjaznieniu sie z Harceshem cos potrafia.(cipbot itp. hacki itp.)
Zera Taifun mowicie ze z sunblade karal i fragow w huj mial bo nie bylo cipbota(na ktorego kazdy tak nazekal i mowil ze ten kto go uzywa to jest 0 pvp) i tibing ^^ cu tyle z mojej strony Dusski 4ever tak czy siak to oni sa legenda furrory pokanali sunblade czy jak im tam a vision sie zap[isze w historii hackami i biciu przeciwnika na bocie zalll po co oni graja ?

zawsze dusski musza wpadac do nich bo oni boja sie tam gdzie dusski chca czyzby tibiang tam nic nie dawala oO?
Srry ale to vision nazywa sie "polish del'toro" a nie duskow , a i juz zapisali sie w histori furory jako jedyna gildia ktora wygrywa/wygrala z Duskinefonosami
Mazurxx jest offline  
stary 26-03-2007, 15:49   #5691
Sachar
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 07 03 2007

Imię: Hujargam
Profesja: Knight
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Masywny_Titania Pokaż post
chuj kogo obchodza czasy jak nie bylo bota... to bylo dawno i nieprawda
prawda jest taka ze teraz vision nuraja dusski jak chca a noobki sie bronia na forach jakimis dziwnymi pretekstami, w stylu ze sa pingowani...
Ty kogos nazywasz banda zerowcow? Popatrz sie na swoj opis, podniecasz sie ze wymysliles sobie nick Hujagram i myslisz ze jestes smieszny... idz sobie pograc w mario bros albo sapera, potem policz do 10 i wroc
fajne teksty jak na 10latka masz -.^ vision sa noobami a ty lizesz dupe im bo wygrywaja(pinguja i to jest pewne choc i tak by wygrali bez pingowania) a jak dusski ich sklepia(wygraja wojne , vision odejdzie ) to Taifun fajna bluze masz ooo jaki fajny armor jaki to plz odpisz mi na priv !! wez ja cie lubialem i bede lubial Taifun pomozesz mi w quescie plz !
a co do mojego name w tibi w podpisie to namelocka sprobuje zalatwic dla Imargama bo to moj nick on skerowal bo imargam pocodzi od hujargam

Ostatnio edytowany przez Sachar - 26-03-2007 o 15:53.
Sachar jest offline  
stary 26-03-2007, 16:07   #5692
Yebro
Użytkownik Forum

Yebro's Avatar

Data dołączenia: 05 03 2006
Lokacja: Gdynia

Świat: EWRYŁER
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Widzialem_Bota_Cien Pokaż post
Rodri kazdy ma zawsze ssa twój blad ogladaj filmiki z uwaga bo żal yeetro bodajże latal bez utamo i bez ssa dość długo (filmik jak padł imargam)

Paladyn, ssammy, Tiquanda... ;]
Pozdro...

Ostatnio edytowany przez Yebro - 26-03-2007 o 16:08.
Yebro jest offline  
stary 26-03-2007, 16:08   #5693
Cyrillus
Użytkownik Forum

Cyrillus's Avatar

Data dołączenia: 05 02 2007
Lokacja: Pomorze

Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Bound
Domyślny

Cytuj:
fajne teksty jak na 10latka masz -.^ vision sa noobami a ty lizesz dupe im bo wygrywaja(pinguja i to jest pewne choc i tak by wygrali bez pingowania) a jak dusski ich sklepia(wygraja wojne , vision odejdzie ) to Taifun fajna bluze masz ooo jaki fajny armor jaki to plz odpisz mi na priv !! wez ja cie lubialem i bede lubial Taifun pomozesz mi w quescie plz !
a co do mojego name w tibi w podpisie to namelocka sprobuje zalatwic dla Imargama bo to moj nick on skerowal bo imargam pocodzi od hujargam
Created: Feb 27 2007, 23:29:16 CET

Created: Aug 04 2005, 08:29:48 CEST

powodzenia zycze ; p

napewno bede tak pisal do taifuna :<
stary 26-03-2007, 16:26   #5694
Masywny_Titania
Użytkownik Forum

Masywny_Titania's Avatar

Data dołączenia: 12 09 2005

Domyślny

Cytuj:
Jestem za vision i mam swoje powody, a dupy nikomu nie lize i nie bede, bo nie musze. Nie wiem o co ci chodzi w tym twoim super pwnz0r poscie, bo chyba za duzo sie z lekcjii polskiego zrywales, ale jesli myslisz ze jestem za vision tylko dlatego ze wygrywaja to masz nierowno pod sufitem. Nie znasz mnie, wiec sie nie wypowiadaj gnoju... a tak btw, to kilka stron wczesniej dalem swoje zdjecie, tak jak prosiles-przygotuj sobie jakiegos posta na bluzgatorze, albo jebnij kolejnego 1 lvl chara z fajnym nickiem.
Nie bede odpowiadal juz na twoje idiotyczne posty, bo jeszcze sie znize przypadkiem do twojego poziomu usilujac zrozumiec twoja glupote. Bye

Ostatnio edytowany przez Masywny_Titania - 26-03-2007 o 16:37.
Masywny_Titania jest offline  
stary 26-03-2007, 16:33   #5695
Ellein
Użytkownik Forum

Ellein's Avatar

Data dołączenia: 25 03 2007

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Khazul Pokaż post
Oryginalnie napisane przez Nacpany_Wlodek
Jestem naprawdę ciekaw jak wyglądała ta bitewka.

A co do Taifuna to nawet dobrze, że uciekł, bo jakby padł i powstało by 20 stron na forum z czego 10 by było o waleniu konia z tego powodu
taaak taifun uciekal tylko po to bo jak padnie to bedzie 20 stron smiechu na tibia pl? zaal
11:19 You see Imagram Huju (Level 1). He has no vocation.

-------------------------------------------------

14:45 Shunsoku [7]: lubisz banany ze smietana ?
14:45 Migotka Druid [18] : moj brat chodzi do garow i mi daje co wieczor
14:46 Shunsoku [7]: z naturalna smietana ?
14:46 Migotka Druid [18] :tak
Ellein jest offline  
stary 26-03-2007, 16:39   #5696
Nacpany_Wlodek
Użytkownik Forum

Nacpany_Wlodek's Avatar

Data dołączenia: 29 12 2006
Lokacja: Wilczyn

Imię: niewazne
Profesja: Paladin
Gildia: ahusuhasd
Świat: Piździjewo
Poziom: ~7
Skille: 40+
Poziom mag.: ~3
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ellein Pokaż post
taaak taifun uciekal tylko po to bo jak padnie to bedzie 20 stron smiechu na tibia pl? zaal
Widzę, że nie zrozumiałeś sensu tego postu jak chociażby Hellreiser, ale postaram ci się go wytłumaczyć.

Nie napisałem, że TD spierdolilł, bo się bał polewki na forum, tylko chodziło mi o to, że lepiej by było dla normalnych forumowiczów, żeby nie padł, bo nie chemy czytać 20+ stron bluzgów z powodu jego deda.

Mam nadzieję, że tym razem zrozumiesz mój post.
Nacpany_Wlodek jest offline  
stary 26-03-2007, 17:20   #5697
Novacainee
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 10 09 2006

Świat: Titania
Domyślny

hahahhahahahah

Dre'Furora bext pvp z exori flam w swojego...
Co on chciał zrobić? Mane im zjarać żal takich jak on.
Tell me that I won't feel a thing
So give me Novacaine
Novacainee jest offline  
stary 26-03-2007, 17:21   #5698
MarS
Użytkownik Forum

MarS's Avatar

Data dołączenia: 11 09 2004
Lokacja: Wodzisław Śląski

Imię: ?
Gildia: Vision
Poziom: ?
Skille: ?
Poziom mag.: ?
Domyślny

dobra musimy przyznac wam racje Pingujemy naraz wszystkich ludzi z duskiness. Ale wiecie to pingowanie jest takie "magiczne" bo biegaja normalnie jak pojebani ale dopiero jak przychodzi moment kiedy sie maja UHAĆ dostają laga bo ich pingujemy. ot cala tajemnica. To prawda ze nie padaja od wlasnej glupoty tylko dlatego ze uciekac nie umieja i placza sie tam gdzie nie trzeba. to wszystko wina tego ze ich pingujemy.. wszystko...
MarS jest offline  
stary 26-03-2007, 17:34   #5699
Slovik
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 27 09 2006

Domyślny

@up

No i przez twoj głupi żart będziemy oglądać 20 stron postow: " No i co?! To ja jestem Geniusz!"
Slovik jest offline  
stary 26-03-2007, 17:45   #5700
Widzialem_Bota_Cien
Użytkownik Forum

Widzialem_Bota_Cien's Avatar

Data dołączenia: 15 03 2007

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ~Baku~ Pokaż post
Bede biegal jak chce i zmienial ssy kiedy chce, nie padlem jeszcze na open wiec... JAAAAAPA LAMUUUUSIEEEEEEEEEE!
o.O nie spodziewałem sie tak mało inteligentnego posta no cóż... wiekszosc ludzi widze ma problemy ze soba i rozumieniem tekstu... szkoda
Widzialem_Bota_Cien jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 6 (zarejestrowanych: 0, gości: 6)

Zasady postowania