![]() |
#5762 |
Użytkownik Forum
|
![]()
13:57 Ziomus Losek [14]: spotkamy sie na rl na sex? 13:57 Vatta [6]: co to jest i gdzie Ostatnio edytowany przez losek_13 - 13-03-2008 o 20:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5763 |
Ulka
Data dołączenia: 08 05 2006
Lokacja: Radlin/Ustroń
Wpisy bloga: 1
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Aerie
Profesja: Elder Druid
Gildia: Seventh Kingdom
Świat: Honera
Poziom: 132
Skille: 20/28
Poziom mag.: 78
|
![]() @Niepozorny
raz zerkałam tą stronkę i powiem ci że nie zawsze mówi prawdę sprawdziłam na swoich acc @yesterday~ nie mam zamiaru się kłócić z wami kto jaką ma rację, po prostu widzicie, że mam rację bo łamiecie wszystkie reguły po kolei koniec rozmowy ![]() Ostatnio edytowany przez Aerie - 13-03-2008 o 20:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5764 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2006
Stan: Zbanowany
Imię: ~Fokus
Profesja: Elite Knight
Gildia: Yesterday Future
Poziom: 102
|
![]() Cytuj:
94level, 220k today owned - ciekawy dzien po szkole pompy z ludzi na forum, potem zbieranie pirat itemkow dla Gumejaaa, potem dragi na edron, nieproszeni goscie~: ![]() no i advens x]: ![]() Oczywiscie zabijanie nie jest legalne, pozatym kocham te dragi na edron swietna miejscowka do pomagania ludzia XD
Chcesz być zajebisty? Zajeb mi styl! Gdybym był tobą też bym chciał być taki jak ja! Ostatnio edytowany przez Sir_Piapi - 13-03-2008 o 21:27. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5765 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 04 2007
Stan: Na Emeryturze
Poziom: 106
Skille: nvm
|
![]() LooooL
Tymi dwoma postami roz****eś/roz*****aś<taka ironia ;]> mnie NIcole ... Wez już przestań "być fajnym" bo to sie pociąć idzie ![]() ![]() gz all adv
![]() |
#5766 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 12 2007
Lokacja: Łódź
Imię: Nicole Lady
Gildia: Poj za stoka
Poziom: 112
Poziom mag.: 71
|
![]() @up
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5767 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2006
Stan: Zbanowany
Imię: ~Fokus
Gildia: Yesterday Future
Poziom: 102
|
![]() ![]() Nadrabiam wasze marne gadanie kilkoma botami, nie chcialo mi sie robic screenow padlo dwoch, loot to okolo 20k~ dzieki ;dd
![]() |
#5768 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 04 2007
Poziom: 106
Skille: nvm
|
![]() Cytuj:
Szczerze to ch*j mnie obchadza twoje emocje związane z przeczytaniem mojego posta myślałem że coś do ciebie trafi ale widać jesteś 12 letnim dzieckiem neo któremu tibia wyżarło wszystko co można było nazwać mózgiem ... tiaaa i nie myśl że cokolwiek odpowiem na next twój post bo będzie pewnie tak samo żałosny jak ten poprzedni Jedyne co potrafisz gdy ktoś ci SŁUSZNIE pojedzie powiedzieć "kocham e-kozaków" ... pytanie tylko czy aby nie ty nim jesteś ? naprawde mam głęboko twoje jak przypuszczam "ciekawe zdanie" na ten temat ... narraaaa ![]() @edit Umiesz czytać ? (...)"nie myśl że cokolwiek odpowiem na next twój post"(...) Wyj***ne w ciebie ;]
R.I.P 25 August 2008 Ostatnio edytowany przez freeman_xtr - 14-03-2008 o 01:06. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5769 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 12 2007
Lokacja: Łódź
Imię: Nicole Lady
Gildia: Poj za stoka
Poziom: 112
Poziom mag.: 71
|
![]() @up
No i po co dalej ciągniesz ten temat...(?)'Jedyne co potrafisz gdy ktoś ci SŁUSZNIE pojedzie powiedzieć "kocham e-kozaków" ... ' <--Nie napisałem tak, do dlaczego tak sądzisz?'(...)W dupie mam "fajnych kolegów" i wedłgu ciebie co mnie rozbawiło "sławe" ...' <-- O jakiej sławie Ty wogóle mówisz? O Twoje wyobrażonej Tibijskiej Sławie ? Widzę, że na siłe chcesz pokazac jaki Ty to nie jestes,ale jebie mnie to co sobie popiszesz na necie/forum etc. Wydawało mi się, po Twoich wcześniejszych postach, że jesteś 'normalny', ale chciałeś pokazac, że jesteś fajniejszy, bo moje posty byly jak to powiedziałeś 'denne' czy coś w tym stylu Nawet nie wiem czy grasz na Honerze, a jak grasz to jaki masz nick ![]() @edit "Umiesz czytać ? (...)"nie myśl że cokolwiek odpowiem na next twój post"(...) Wyj***ne w ciebie ;]" <--Ja nie umiem czytać, a Ty nie umiesz poprawnie napisać ;< Wyj***ne NA Ciebie, jak już słusznie Niepozorny poprawił ;*, i widzę, że masz rozdwojenie jaźni,bo wcale nie odpowiedziałeś na mojego posta, nie prawdasz? ![]() Ostatnio edytowany przez 19Satan10 - 14-03-2008 o 14:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5770 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 07 2006
Lokacja: Dużo za daleko Dlugosc członka: 5,5m
Stan: Początkujący
![]() |
![]() @freeman~
samą edycją swojego posta odpowiedziałeś. pozatym "mam wyjebane w Ciebie" - niepoprawnie "mam wyjebane NA Ciebie" - poprawnie @down. nie czuję się zobowiązany do pisania dużej litery na początku zdania gdy tą osobę do której się zwracam mam w 'Odbycie' ? @Aerie. Porozmawiać sobie, wiesz, powymieniać się literkami ![]()
Ostatnio edytowany przez Niepozorny - 14-03-2008 o 16:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5772 |
Ulka
|
![]() Nie rozumiem po co te kłótnie, mogli byście się normalnie zachowywać a nie jeden drugiemu wyrzucać, jeden drugiemu wypisuje bzdury a drugi sprowokowany tym odpisuje następne bzdury. Chcecie normalnie pogadać to zacznijcie normalnie pisać i bez wyzywania w tibi\stronie i bez prowokowania w stylu ssów i sentencji itp.
Dziś Nikaia pisze w tibi "plx ulka pogadamy?" jak milusio napisane, a za parę minut znów zacznie wyzywać tak jak cała wasza reszta, więc po co mam się do was odzywac? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5773 |
Użytkownik Forum
|
![]() HUAHsauhsuAhsuahAUhahhuAhAahuASHAHsauhAUshAUshAUsa u
GLEBA XD Wedlug mnie Aerie zamiast sie klocic to lepiej bys napisala o swoich marzeniach erotycznych o ktorych mi opowiadalas. Mysle ze to bylo by bardziej interesujace niz te klotnie. Co to bylo strazak czy policjant? Bo nie pamietam :/ btw. Wiesz, warto by sprobowac pogadac a moze jednak ... Ostatnio edytowany przez Nikaia - 14-03-2008 o 16:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5774 |
Ulka
|
![]() Ukryty tekst:
@Nikaia Kto zaczął całą kłótnię wklejając post? Wiadomo o jaki post biega jeśli ktoś sprawdza forum to wie. Opowiadałam? A poza tym nie odróżniasz zabawy od powagi, to tyle. Sam widzisz jak posta zacząłeś, nie ma sensu gadać z wami bo już na początku posta prowokujesz, tylko dzieci tak lubią prowokować np rodziców ![]() @edit zacznij się poważnie zachowywać Ostatnio edytowany przez Aerie - 14-03-2008 o 16:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5775 |
Zbanowany
|
![]() @aerje
skoncz juz pier*olic, bo zapewne jak Ci sie skoncza argumenty to nas pobanujesz na forum... @zeby nie bylo offtopa ![]() jak cos to 1x trzeci vers i 3x drugie versy. Ostatnio edytowany przez DexteroO - 14-03-2008 o 17:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5776 |
Ulka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5777 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 02 2008
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 52
Poziom mag.: 15
|
![]() Spoko foty tylko szkoda, że na 4 ostatnie strony tego tematu zobaczyłem kilka ss, a 50 postow z kłótniami.Naprawde mówię wam albo zróbcie sobie inny temat np. "Wojna słów na honerze" i tam się wyzywajcie albo w ogóle przestańcie bo to się wkur****ce zaczyna robic >.<
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5778 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 01 2008
Lokacja: Łuków
Poziom: 155
Skille: 89/86
|
![]() Nie ma sensu klocic sie z 12-13 latkami. Ulka daj spokoj i olej ich. Nic im do tych lbow juz nie wbijesz.
![]() |
#5779 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2006
Lokacja: Polska
Profesja: Sorcerer
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
![]() |