![]() |
#561 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Braniewo/Gdańsk
|
![]() Cytuj:
Szacunek. Mimo, iż to wirtualny świat, pamiętaj o tym, że jednak po drugiej stronie siedzi żywa osoba, z krwi i kości, która ma uczucia. Okaż mi szacunek, a otrzymasz to samo. Nie podoba się → wy*******aj. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#562 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2007
Lokacja: Grudziądz
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Cadix
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: IP/UNB/BETRAYED
Świat: Arcania
Poziom: 132
Skille: ^był
Poziom mag.: 67
|
![]() @up
Mądrze prawi piwa mu nalać!
![]() |
#563 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2004
Lokacja: Warszawa
Imię: Tomasi
|
![]() Cytuj:
no prosze Cie czlowieku... wyszedlem, doszedlem... wiem, ze to jest wypominanie itp...no ale sa granice;]to az boli jak sie czyta. @temat aata wymieka no poprostu... mialem "przyjemnosc" siedziec na ventrilo z tym gosciem...no poprostu takie sceny jakie sie z nim dzialy to jest taka komedia... taka jedna anegdotka: nie wiem czy pamietacie jak TPSA costam zniemila ze do francji bla bla bla i byly przez to lagi... lagi sie skonczyly dzien bez lagow...nikt nie mial.. godzina ok 22.00 siedzimy na ventrilo z 20-30(z tego ok 15 TPSA) mowimy ze zaraz cos sie bedzie dzialo itp. na co Aata (bo niestety luki bodajze nie mogl na nim grac ![]() aata: "ale chlopaki ja mam lagi przez TPSA" na co wszyscy: "aata gamoniu lagi sie juz skonczyly TPSA naprawila" aata: "ale ja mam lagi nie moge grac" wszyscy: "no ale lagow nie ma nie kituj" aata: "ale ja musze isc bo zaraz bede musial przestac grac" ---===aata wylogowal z venrilo===--- no tego naprawde nie zapomne ![]() dlatego smiac mi sie chce jak widze ludzi rozpisujacych sie i broniacych aaty;]jaki to dobry gracz...a trzeba przyznac ze on nawet expic dobrze nie potrafil(sua cos o tym wie, warlocki plx ![]()
![]() |
![]() |
#564 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 07 2003
Lokacja: saturn
Stan: Początkujący
Imię: sua mea
Profesja: Elder Druid
Gildia: Dark Purples Faster Turtles
Świat: arcania
Poziom: 188
Skille: 21/27
Poziom mag.: 79
![]() |
![]() Cytuj:
to moja decyzja co robie i keidy skonczmy juz te przekomarzanki,sua to nie moj 1 char stracilem juz 8 innych na 8 swiatach w tym 2 ktore byly cenniejsze dla mnie niz sua(niechodzi o lvl) i jakos zyje @tomasi ata dla mnie jest osoba ktora umi tylko expic ale szanuje go zawsze za to ze wyznaje pewna zasade jak ja"exp i pozwol expic innym" a nie jak banda idiotow dzieci bitych w domach "mam 80 lvl i ejstem kozakiem bo mam super glidie za mna i moge robic co chce" end
======================================== Nadciaga wojna.Widze ja.Plomien przetaczajacy sie nad ziemia.Ciala na ulicach.Miasta obrocone w pyl.Odwet. F.E.A.R ep ======================================== Ludzie tworza potwory.A potwory maja w naturze niszczyc swych tworcow Ostatnio edytowany przez notop - 18-06-2007 o 23:09. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#565 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2004
Lokacja: Warszawa
Imię: Tomasi
|
![]() Cytuj:
widzisz kazdy czerpie inna przyjemnosc z tej gry;] no dla mnieniestety nie bylo frajda siedziec 48 godzin na dobe(wymuszony zart sytuacyjny;]) i bic lvle...tylko czasem takze bic cos innego ![]()
![]() |
![]() |
#566 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2004
Imię: Wiatrak De'Omerta
Profesja: Elite Knight
Poziom: 150
Skille: 94/91
Poziom mag.: 8
![]() |
![]() hmmm ciekawa macie opinie w swiecie, dzisiaj na tescie many dal pare itemkow ktore chcialem kupic za to ze nie jestem w TTT bo jak to stwierdzil "they are noobs"
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#567 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 05 2006
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#568 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 06 2007
Profesja: Druid
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#569 |
Użytkownik Forum
|
![]() To jednak troche zabawne bo jakby nie patrzec to aro i sua to najstarsze pryki na tym forum, wy macie juz troche na karku (bez urazy dla obu panow
![]() UWAGA UWAGA! Ten spor bedzie naglosniony przez TVN... dnia 20 czerwca br. w programie Anna Maria Wesołowska zostanie rozstrzygniety spor Arowix vs. Sua Mea...prosimy nastawic odbiorniki ![]()
Szacunek. Mimo, iż to wirtualny świat, pamiętaj o tym, że jednak po drugiej stronie siedzi żywa osoba, z krwi i kości, która ma uczucia. Okaż mi szacunek, a otrzymasz to samo. Nie podoba się → wy*******aj. |
![]() |
![]() |
![]() |
#570 | |
Moderator
Data dołączenia: 10 05 2005
Lokacja: Szczecin
|
![]() Cytuj:
@topic Ta dyskusja robi sie coraz ciekawsza
![]() |
![]() |
#572 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 06 2007
|
![]() @ Sua - chłopie Ty jesteś dorosły chłop a zachowujesz się jak dziecko czasem - jak tak można? Ciagle się czepiasz do biednego Lindlaya. To normalnie wstyd jest.
![]() @ Tomasi - wódki mu bo on często gada na jakimś poziomie ![]() @ Thuygioshok - Lindlaya i Sua nie da się porównać to kompletnie inne osoby. Każdy z nich postępuje inaczej, Sua ma swoja strategię a Lindlay swoją. ...przestańcie się wyzywać , obrażać i zachowywać jak banda rozwydrzonych przedszkolaków walczących o dostęp do piaskownicy. To jest TYLKO gra...naprawdę. Ostatnio edytowany przez tsch - 19-06-2007 o 01:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#573 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
======================================== Nadciaga wojna.Widze ja.Plomien przetaczajacy sie nad ziemia.Ciala na ulicach.Miasta obrocone w pyl.Odwet. F.E.A.R ep ======================================== Ludzie tworza potwory.A potwory maja w naturze niszczyc swych tworcow |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#574 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#575 |
Użytkownik Forum
|
![]() tak to jest z ludzmi jak o 01:00 ogladaja klan!!!!! Boze co ten klan zrobil z tymi ludzmi! ;/
![]() |
![]() |
![]() |
#576 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 05 2006
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#577 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 06 2007
|
![]() @ Sua - i o to chodzi
![]() @ Ka$z3r - jakoś nikt nigdy odwagi nie miał ![]() @ Aro - ee nie jest aż tak źle ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#578 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() czuje ze sapiesz do mnie...ja ci dam..zabiore ci wiadereczko i lopatke a jak sie wkurze to foremki do babek z piaskownicy !!
======================================== Nadciaga wojna.Widze ja.Plomien przetaczajacy sie nad ziemia.Ciala na ulicach.Miasta obrocone w pyl.Odwet. F.E.A.R ep ======================================== Ludzie tworza potwory.A potwory maja w naturze niszczyc swych tworcow Ostatnio edytowany przez notop - 19-06-2007 o 12:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#579 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2007
Lokacja: Grudziądz
Imię: Cadix
Gildia: IP/UNB/BETRAYED
Poziom: 132
Skille: ^był
Poziom mag.: 67
|
![]() Niedawno się pojawił ciekawy temat na forum tibia.com "UPDEJT", ja tam spadłem z krzesła xd