Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Arcania

Notki

Arcania Wydarzenia ze świata Arcania

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 18-06-2007, 22:14   #561
Ka$z3r
Użytkownik Forum

Ka$z3r's Avatar

Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Braniewo/Gdańsk

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Aro aka papa Pokaż post
Na wszystko znajde odpowiedz bo znam fakty.
Tych ktorych jechalem w 100% zawsze mialem jakis reason, a jak sie im nie podoba GOGOGO non-pvp.
Co do kultury to staram sie/;choc czasem mnie ponosi^^strasznie nie lubie cwaniaczenia moze dlatego tak reaguje czasem.
Ja tez ogladam Fakty w TVN! Ale nic o lindlayu nie mowili ani o sua... moze jakies specjalne odcinki ogladales? ;p tak offtop to ty masz gadane i jednak umiesz gadac z sensem, a lind niestety porazka i koledzy z wovimusa ;/
Szacunek. Mimo, iż to wirtualny świat, pamiętaj o tym, że jednak po drugiej stronie siedzi żywa osoba, z krwi i kości, która ma uczucia. Okaż mi szacunek, a otrzymasz to samo. Nie podoba się → wy*******aj.
Ka$z3r jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 18-06-2007, 22:31   #562
Thuygioshok
Użytkownik Forum

Thuygioshok's Avatar

Data dołączenia: 11 02 2007
Lokacja: Grudziądz

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Cadix
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Arcania
Poziom: 132
Skille: ^był
Poziom mag.: 67
Domyślny

@up
Mądrze prawi piwa mu nalać!
stary 18-06-2007, 23:03   #563
Thomasi
Użytkownik Forum

Thomasi's Avatar

Data dołączenia: 31 07 2004
Lokacja: Warszawa

Imię: Tomasi
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez notop Pokaż post
malo wiesz duzo gadasz

po 1 wyszlem z DPTF sam bo mialem haka na 82 lvl i niemoglem walczyc nawet tymbardziej ze sie wywinelem i niemialem na blesy nawet
2.zalozylem CN a pozneij doszlem do EZ
powiem jedno sua...zawsze ludzia wypominales brak kultury itp..ale nie wiem czy byles nawalony piszac tego posta no ale sory... wyszlem... doszlem...

no prosze Cie czlowieku... wyszedlem, doszedlem... wiem, ze to jest wypominanie itp...no ale sa granice;]to az boli jak sie czyta.

@temat

aata wymieka no poprostu... mialem "przyjemnosc" siedziec na ventrilo z tym gosciem...no poprostu takie sceny jakie sie z nim dzialy to jest taka komedia... taka jedna anegdotka:
nie wiem czy pamietacie jak TPSA costam zniemila ze do francji bla bla bla i byly przez to lagi... lagi sie skonczyly dzien bez lagow...nikt nie mial.. godzina ok 22.00 siedzimy na ventrilo z 20-30(z tego ok 15 TPSA) mowimy ze zaraz cos sie bedzie dzialo itp. na co Aata (bo niestety luki bodajze nie mogl na nim grac)
aata: "ale chlopaki ja mam lagi przez TPSA"
na co wszyscy: "aata gamoniu lagi sie juz skonczyly TPSA naprawila"
aata: "ale ja mam lagi nie moge grac"
wszyscy: "no ale lagow nie ma nie kituj"
aata: "ale ja musze isc bo zaraz bede musial przestac grac"
---===aata wylogowal z venrilo===---

no tego naprawde nie zapomne

dlatego smiac mi sie chce jak widze ludzi rozpisujacych sie i broniacych aaty;]jaki to dobry gracz...a trzeba przyznac ze on nawet expic dobrze nie potrafil(sua cos o tym wie, warlocki plx)poprostu ma duzo czasu i tyle;]
stary 18-06-2007, 23:06   #564
notop
Użytkownik Forum

notop's Avatar

Data dołączenia: 24 07 2003
Lokacja: saturn

Stan: Początkujący
Imię: sua mea
Profesja: Elder Druid
Świat: arcania
Poziom: 188
Skille: 21/27
Poziom mag.: 79
notop ma numer GG 771065
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Aro aka papa Pokaż post
Ty no nie zaprzecze ale te plecy sobie wypracowal. Ryzykowal charem wygral wiekszosc wars i stad jego pozycja.
tak dla scislosci,wyjsc z wojny teraz moge za free i gwarancja nietykalnosci ale niechce bo mam neta i walcze bo chce,w pzreciwienstwie do ciebie ja sie niebije podejmowac decyzji z myusla(co powiedza jak zaplace)
to moja decyzja co robie i keidy

skonczmy juz te przekomarzanki,sua to nie moj 1 char stracilem juz 8 innych na 8 swiatach w tym 2 ktore byly cenniejsze dla mnie niz sua(niechodzi o lvl) i jakos zyje

@tomasi

ata dla mnie jest osoba ktora umi tylko expic ale szanuje go zawsze za to ze wyznaje pewna zasade jak ja"exp i pozwol expic innym" a nie jak banda idiotow dzieci bitych w domach "mam 80 lvl i ejstem kozakiem bo mam super glidie za mna i moge robic co chce"

end
========================================
Ludzie tworza potwory.A potwory maja w naturze niszczyc swych tworcow

Ostatnio edytowany przez notop - 18-06-2007 o 23:09.
notop jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 18-06-2007, 23:14   #565
Thomasi
Użytkownik Forum

Thomasi's Avatar

Data dołączenia: 31 07 2004
Lokacja: Warszawa

Imię: Tomasi
Domyślny

Cytuj:

@tomasi

ata dla mnie jest osoba ktora umi tylko expic ale szanuje go zawsze za to ze wyznaje pewna zasade jak ja"exp i pozwol expic innym" a nie jak banda idiotow dzieci bitych w domach "mam 80 lvl i ejstem kozakiem bo mam super glidie za mna i moge robic co chce"

end

widzisz kazdy czerpie inna przyjemnosc z tej gry;] no dla mnieniestety nie bylo frajda siedziec 48 godzin na dobe(wymuszony zart sytuacyjny;]) i bic lvle...tylko czasem takze bic cos innegono ale kazdy woli co innego^^
stary 18-06-2007, 23:33   #566
Wiatrak
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 03 05 2004

Profesja: Elite Knight
Poziom: 150
Skille: 94/91
Poziom mag.: 8
Wiatrak ma numer GG 2733780
Domyślny

hmmm ciekawa macie opinie w swiecie, dzisiaj na tescie many dal pare itemkow ktore chcialem kupic za to ze nie jestem w TTT bo jak to stwierdzil "they are noobs"
Wiatrak jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 18-06-2007, 23:47   #567
Aro aka papa
Użytkownik Forum

Aro aka papa's Avatar

Data dołączenia: 18 05 2006

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Cytuj:
tak dla scislosci,wyjsc z wojny teraz moge za free i gwarancja nietykalnosci ale niechce bo mam neta i walcze bo chce,w pzreciwienstwie do ciebie ja sie niebije podejmowac decyzji z myusla(co powiedza jak zaplace)
to moja decyzja co robie i keidy

skonczmy juz te przekomarzanki,sua to nie moj 1 char stracilem juz 8 innych na 8 swiatach w tym 2 ktore byly cenniejsze dla mnie niz sua(niechodzi o lvl) i jakos zyje

@tomasi

end
Ty no ale kogo obchodzi ile miales charow przed sua? Mnie napewno nie ale pewnie dla wielu tutejszych low lvli jestes teraz mega ziom! Piszesz zeby skonczyc polemike a 4 wersy potem aluzja do mnie ze jestem idiota bitym w domu. Tak jak Tomasi napisal niektorzy czerpia przyjemnosc z bicia czegos innego niz stwory po nascie h dziennie jak ty, czy ja jade ci ze nie masz rl?ze siedzisz w tej grze i bazujesz sie jaki ty to jestes super pg, gdzie pg=no rl, bo to taka gra jest. A skoro straciles juz tyle extra charow na 8 swiatach to moze byl sygnal zeby wybrac nonpvp? Jak na 27 lat to medrzec z ciebie zajebisty, szkoda tylko ze przeslanie masz slabe.
Aro aka papa jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 18-06-2007, 23:52   #568
Amotepek
Użytkownik forum

Data dołączenia: 17 06 2007

Profesja: Druid
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Thuygioshok Pokaż post
Moim zdaniem Lindlayowi do notopa dużo brakuje :S zawsze sie trzymał bo miał plecy ;s do czasu aż przegiął
Pamiętaj :

Każdy inny wszyscy równi
Amotepek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 19-06-2007, 00:15   #569
Ka$z3r
Użytkownik Forum

Ka$z3r's Avatar

Domyślny

To jednak troche zabawne bo jakby nie patrzec to aro i sua to najstarsze pryki na tym forum, wy macie juz troche na karku (bez urazy dla obu panow ), a naprawde jedziecie sie jak dzieciaki ;p

UWAGA UWAGA! Ten spor bedzie naglosniony przez TVN... dnia 20 czerwca br. w programie Anna Maria Wesołowska zostanie rozstrzygniety spor Arowix vs. Sua Mea...prosimy nastawic odbiorniki
Szacunek. Mimo, iż to wirtualny świat, pamiętaj o tym, że jednak po drugiej stronie siedzi żywa osoba, z krwi i kości, która ma uczucia. Okaż mi szacunek, a otrzymasz to samo. Nie podoba się → wy*******aj.
stary 19-06-2007, 01:03   #570
Koszyk
Moderator

Koszyk's Avatar

Data dołączenia: 10 05 2005
Lokacja: Szczecin

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ka$z3r Pokaż post

UWAGA UWAGA! Ten spor bedzie naglosniony przez TVN... dnia 20 czerwca br. w programie Anna Maria Wesołowska zostanie rozstrzygniety spor Arowix vs. Sua Mea...prosimy nastawic odbiorniki
Spadlem z krzesla...

@topic
Ta dyskusja robi sie coraz ciekawsza
stary 19-06-2007, 01:24   #571
Filush
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 07 04 2007
Lokacja: JW

Imię: Arcy Filu
Profesja: Paladin
Gildia: GTW
Poziom: 20
Skille: 50/34
Poziom mag.: 5
Domyślny

Będe bogaty !
stary 19-06-2007, 01:53   #572
tsch
Użytkownik forum

Data dołączenia: 12 06 2007

Domyślny

@ Sua - chłopie Ty jesteś dorosły chłop a zachowujesz się jak dziecko czasem - jak tak można? Ciagle się czepiasz do biednego Lindlaya. To normalnie wstyd jest.
@ Tomasi - wódki mu bo on często gada na jakimś poziomie
@ Thuygioshok - Lindlaya i Sua nie da się porównać to kompletnie inne osoby. Każdy z nich postępuje inaczej, Sua ma swoja strategię a Lindlay swoją.
...przestańcie się wyzywać , obrażać i zachowywać jak banda rozwydrzonych przedszkolaków walczących o dostęp do piaskownicy. To jest TYLKO gra...naprawdę.

Ostatnio edytowany przez tsch - 19-06-2007 o 01:59.
tsch jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 19-06-2007, 02:07   #573
notop
Użytkownik Forum

notop's Avatar

notop ma numer GG 771065
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez tsch Pokaż post
@ Sua - chłopie Ty jesteś dorosły chłop a zachowujesz się jak dziecko czasem - jak tak można? Ciagle się czepiasz do biednego Lindlaya. To normalnie wstyd jest.
@ Thuygioshok - Lindlaya i Sua nie da się porównać to kompletnie inne osoby. Każdy z nich postępuje inaczej, Sua ma swoja strategię a Lindlay swoją.
...przestańcie się wyzywać , obrażać i zachowywać jak banda rozwydrzonych przedszkolaków walczących o dostęp do piaskownicy. To jest TYLKO gra...naprawdę.
calkowicie sie zgadzam z koncowka choc ja bylem kulturalny do czasu az lindlay walnol jakis pojechany txt wtedy znizylem sie do zalosnego poziomu no ale czas wrocic do normalnej dyskucji na temat wojny
stary 19-06-2007, 02:10   #574
Ka$z3r
Użytkownik Forum

Ka$z3r's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez tsch Pokaż post
a zaje*al ci ktos kiedys grabki? albo lopatke? Piaskownica to ciezki teren...nieustanne walki o miejsce!
stary 19-06-2007, 02:13   #575
Ka$z3r
Użytkownik Forum

Ka$z3r's Avatar

Domyślny

Cytuj:
calkowicie sie zgadzam z koncowka choc ja bylem kulturalny do czasu az lindlay walnol jakis pojechany txt wtedy znizylem sie do zalosnego poziomu no ale czas wrocic do normalnej dyskucji na temat wojny
tak to jest z ludzmi jak o 01:00 ogladaja klan!!!!! Boze co ten klan zrobil z tymi ludzmi! ;/
stary 19-06-2007, 02:14   #576
Aro aka papa
Użytkownik Forum

Aro aka papa's Avatar

Data dołączenia: 18 05 2006

Domyślny

Cytuj:
a zaje*al ci ktos kiedys grabki? albo lopatke? Piaskownica to ciezki teren...nieustanne walki o miejsce!
Szczegolnie w warszawie:*@hunchback lindxD
Aro aka papa jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 19-06-2007, 02:19   #577
tsch
Użytkownik forum

Data dołączenia: 12 06 2007

Domyślny

@ Sua - i o to chodzi
@ Ka$z3r - jakoś nikt nigdy odwagi nie miał
@ Aro - ee nie jest aż tak źle
tsch jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 19-06-2007, 12:34   #578
notop
Użytkownik Forum

notop's Avatar

notop ma numer GG 771065
Domyślny

Cytuj:
tak to jest z ludzmi jak o 01:00 ogladaja klan!!!!! Boze co ten klan zrobil z tymi ludzmi! ;/
czuje ze sapiesz do mnie...ja ci dam..zabiore ci wiadereczko i lopatke a jak sie wkurze to foremki do babek z piaskownicy !!

Ostatnio edytowany przez notop - 19-06-2007 o 12:37.
stary 19-06-2007, 16:28   #579
Thuygioshok
Użytkownik Forum

Thuygioshok's Avatar

Data dołączenia: 11 02 2007
Lokacja: Grudziądz

Imię: Cadix
Poziom: 132
Skille: ^był
Poziom mag.: 67
Domyślny

Niedawno się pojawił ciekawy temat na forum tibia.com "UPDEJT", ja tam spadłem z krzesła xd
stary 19-06-2007, 16:32   #580
Kulpecka_Arcania
Użytkownik Forum

Kulpecka_Arcania's Avatar

Data dołączenia: 13 12 2006
Lokacja: Miasto Królów Polski

Imię: Kulpecka
Poziom: 52
Poziom mag.: 50
Domyślny

Na Kabine Gościa
Kulpecka_Arcania jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania