|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 04 2005
Stan: Niegrający
|
![]() Prawda jest taka, że w Polsce jednak jest mało ludzi, którzy mają same oryginalne gry. Ja najczęściej nie mam żadnych gier, na kompie tylko CSa mam zainstalowanego z oryginalnym steamem. A mówienie tutaj, że uczciwi, którzy mają tylko oryginalne gry / programy są normalni mija się z celem. A za Photoshopa nie wydałbym ~1kzł. Wolę robić formata co 30dni
![]() Cytuj:
Nielegalne mp3? Pokazać zawartość mp3playerów! ![]() Cytuj:
![]()
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() @up: bo fotosklep, 3dstudio itd nie tworzone pod zwykłuch userów, a pod poważne firmy które stać na zakup 10 orginalnych fotosklepów po 3 kafle... dla zwykłych jest Gimp, Blender, Open Office itd... a na dodatek i wiele firm się na freeware przerzuca, tyle, że oni nie załatwią ci obsługi klienta jak photoshop... skoro ktoś jest w stanie zapłacić 3 kafle to warto i wręcz wymaga się dla niego odpowiedniej obsługi...
A co do gier, widzisz, dobrowolnie zaopatrzyłem się niedawno w mienorginalną wersję Paradise, tylko po to by sprawdzić, czy ta gra ruszy na moim złomie. I wiecz co ci powiem? Zainstalowałem, chodzi i USUNOŁEM.... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 02 2006
|
![]() A ja nawet jakbym chciał ściągać jakieś gry, to nie mogę, bo mam limit transferu
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#44 |
Zbanowany
|
![]() następna sprawa Polscy producenci...na zachodzie każdy się już cieszy grą pro evolution soccer 6 ale nie u nas oczywiście(pomijając piratów)
takich przykładów jest wiele edit:Racja Bambuko ale w pesie to chyba nawet by się zgadzało ,że producenci...Polski komentarz&Żuraw na pudełku Ostatnio edytowany przez PiXik - 12-11-2006 o 11:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy
Stan: Niegrający
|
![]() To wydawcy, nie producenci...
EDIT: Nie wiem, o co chodzi ci z pes6, ale jeśli była to wina producenta, to chyba nie polskiego?
. Ostatnio edytowany przez Bambuko - 12-11-2006 o 11:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() |
![]() |
#47 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() @up: a ile minęło od preiery GTA VC? Pół roku? zanim ukazała się w EUROPIE!... ale to już nie jest wina polskich dystrybutowór, a raczej producentów, bo wątkie by ktoś nie interesował się wydaniem takiego GTA:VC czy PES6 w polsce... (Z Polskich producentów ofkors, bo wydawcy mogą się nad tym zastanawiać...)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 03 2005
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |