|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Guest
|
![]() wpisując 'czchw' znalazłem to forum i dyskusję na temat parkouru Rohena.. przeczytałem, że ktoś dla porównania dał link naszego składu filmik [rzekomo jesteśmy jego kumplami], ale zarejestrowałem się tu specjalnie po to, żeby oznajmić, że ktoś bezmyślnie znalazł nasz filmik i się chce wywyższyć. Teraz do tego gościa: nie gadaj takich głupot człowieku, bo nikogo z nas nie znasz! Jestem pewien bo nikt od nas nigdy by nie dał linku, żeby się przechwalać, bo jak już pewien użytkownik stąd powiedział, że w parkourze nie o to chodzi i tego się trzymamy! Każdy parkour robi na swój sposób i nie ma tu rywalizacji... tak więc można twierdzić, że ten koleś jest mocny w gębie podszywając się pod nasz skład... żenada.
|
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 01 2007
|
![]() Parkour... <mlask>, pare tygodni temu znów zacząłem ćwiczyć
![]()
Fuck you, I won't do what you tell me... Ostatnio edytowany przez Thot - 12-02-2007 o 17:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Guest
|
![]() Fajne fikołki.
Down: Aleś po nim pojechał. Ostatnio edytowany przez TomGorz - 14-02-2007 o 16:49. |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2004
Lokacja: Sanok
![]() |
![]() Jestes fristajler i elo ziom pro skejter i w ogole !1 jestes moim idolem raz!raz
Takie fikolki to ja potrafie bez trenowania i nazywania tego parkour'em... u mnie pelno takich dzieci biega pod blokami i gowno umieja, tak jak na tym filmiku |
![]() |
![]() |