|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 12 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Xelijew
Profesja: Druid
Świat: Aldora
Poziom: 31
Skille: 20/20
Poziom mag.: 30
|
![]() Tasior... A wiec to ciebie spotkalem miesiac temu? Masz racje mam 14 lat, jestem gnebiony w szkole i wszyscy sie nademna znecaja
![]() ![]() Trudno ze tak o mnie myslisz. Ja tego nie zmienie ![]() ![]() Mowi sie trudno, nie zawsze jest jak chcesz xD Pozdrawiam DoJade Ciem Za tO rZe mi TakOm KsZywDe zRobIIłesI ![]() edit dziwie sie ze jeszcze nikt nie wystawil mi notki w stylu "dziecko neostrady ktore jest gnebione i udaje mastah na necie" :> @down Nie musisz mi norm wymieniac bo je znam. I teraz tak. Dajmy ze mam juz powod(najczesciej to jest pobil albo sprzedal mojego kolege), co wtedy robie? Moge podejsc i bic go po ryju, ALE TAK NIE ROBIE, gadam z nim zeby nabrac przewagi psychicznej, zgnebic go co mi pomoze w walce. Moze pisze bez ladu ale wlasnie to chcialem przekazac, przepraszam jesli zrozumiales zle. Goscia zaczolem gnebic w gimnazjum(tak to inny typ) a tego z mojej terazniejszej klasy(jeszcze nie gnebie tylko czasem go pocinam, chociaz niedlugo bedzie gorzej bo sie nie stawia xD), lubie sie bic, sam nie wiem czemu. Wg mojej teorii kazdy jest chory umyslowo, wiec takze ja. Nie sadze ze jestem wyjatkowo chory. Moze to blad mlodosci a moze juz wyrosne na szuje? Moze i daze do sprokowania. Ale jak moj kolega(1 gim) idzie sobie korytarzem i kopie butelke,podchodzi do niego koles(2 gim) i zaczyna mu ja zabierac, jak on mu mowi zeby ja oddal to on go wyzywa i pruje sie do niego nie wiadomo o co. W koncu moj kolega jest "kotem" i takie zachowanie jest tolerowane. Jak ty bys sie zachowal? Jasne ze poszedl do mnie, a ja mu nie odpowiedzialem "idz do pani wychowawczyni, da sie to jakos zalatwic". Poszlismy do niego i mowie ze jak jest kozak to zeby sie bili(oni dwaj, ja sie nie mialem wtracac). Juz tak nie kozaczyl. Zachowalem sie wporzadku wg mnie. Oczywiscie zaraz znajda sie osoby ktore powiedza "nie nalezy go bic". Ale jak rodzic bije swoje dziecko, to jest git. Sasiedzi to slysza wiedza co sie dzieje ale nic nie robia. W koncu roznica wieku wynosi TYLKO 25 lat, wiec ten dzieciak sobie poradzi. Ale jak juz bije sie 2 mniej wiecej rownych sobie to juz wszyscy "NIE BIC SIE ZARAZ DZWONIE NA MILICJE". Wytlumaczylem ci dlaczego sadze ze nie przekraczam norm. Podam jeszcze tylko jedna rzecz. Kiedys jak bylem w 2 gim to z kolegą krecilismy filmy w stylu jackass. Najbardziej lubilem robic udawane walki z kolega kolo supermarketu. Jak bilismy sie 1 vs 1, to KAZDY przechodziec byl chetny zebysmy przestali. Jak potem spotkalismy sie i zrobilismy walke 7 VS 8 czy 8 VS 8(nie pamietam bo to bylo 2 lata temu) to NIKT sie nie wtracil. Juz to dla nich za wielkie wyzwanie. Nie znasz mnie wiec nie dopowiadaj sobie na moj temat nie wiadomo czego. Ostatnio edytowany przez Andrzej_czarnoksieznik - 21-12-2006 o 15:09. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 | |||||||||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Poza tym jeżeli ten powód z późniejszego posta to ten: Cytuj:
Już nie chce mi się szukać cytatów, ale ogólnie jest tak: piszesz, że sam zacząłeś gnębić gościa, piszesz, że lubisz się bić i wreszcie, że jesteś chory umysłowo. Możliwe też, że sam pewnie sobie nie zdajesz sprawy co robisz. Wydaje ci się, że masz jakiś powód, ale tak naprawdę to podświadomie dążysz sam do sprowokowania bójki. Cytuj:
Ps. Proszę nie proś mnie, abym ci teraz wymieniał te normy. Ja tam nie wiem, ale pewnie większość się zgodzi, że takie bicie bez powodu je przekracza. A jeżeli nie to chyba nie żyje w cywilizowanym kraju. Edit: Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Dobra walne podsumowanie na zakończenie. Po 1 nie przepraszaj za to że piszesz bez ładu i składu tylko tak nie pisz. Potem widzisz trudno ciebie zrozumieć. No i więc o tej przemocy. Z początku twoich postów jedyne co szło wywnioskować to to, że jesteś gnębiciel itp. Teraz się zasłaniasz tym, że zawsze masz powód. Moim zdanie należy trochę rozróżnić tą przemoc. Taka przemoc o których się mówi w tych różnych akcjach to nie chodzi o to że tam jeden kolega się pokłóci z drugim i się wyzywają, a potem biją. Imo takiemu czemuś to się nie zaradzi. Każdego faceta może tam czasem coś zirytować (nie mówię musi, a może) i się pobiją. Imo raczej chodzi o taką typową agresję, że ktoś gnębi kogoś bez powodu. I jeżeli ty Andrzeju jesteś po prostu zwykłym chłopcem, który tylko jest konfliktowy trochę i się często bije i zwykle nie ze swojej winy, to to jeszcze ujdzie. Twój problem. Ale jak gnębisz bez powodu tylko po to by zaspokoić swoje potrzeby (co wynikało z twoich postów) albo te twoje powody są takie jakie są to już nie ujdzie. Ostatnio edytowany przez Eivrel - 21-12-2006 o 15:46. |
|||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik forum
|
![]() @VeLvet
Tez ci dalem notke ![]() @Eivrel Zalozmy ze masz racje, i ze moje postepowanie jest zle wiec powiedz mi co mam zrobic w takiej sytuacji. Moj kolega mial pewien zatarg z innym typem i chcial sie z nim bic. Ale moj kolega wiedzial ze dostanie w dupe wiec ja mowi zeby sprubowal ze mna. I bilem sie z nim, minimalnie wygrywajac. A zalozmy ze nie chcialbym uzywac agresji i przemocy w takiej sytuacji. Oczywiscie jak powinienem sie zachowac, aby pomoc koledze, nie sprzedac tego typa i nie uzywac agresji? I co powinienem zrobic skoro wg ciebie walka z kims za dreczenie mojego kolegi jest zla? "Ale jak rodzic bije swoje dziecko, to jest git." chodzilo mi ze tak uwaza wiekszosc spoleczenstwa. Ty mowisz ze przyznalem sie do choroby umyslowej, ja mowie ze nie ma zdrowego czlowieka, a zatem jestem chory ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2005
Lokacja: Kraków
Stan: Na Emeryturze
Imię: Ruzam
Profesja: Royal Paladin
Świat: Morgana
Poziom: 142
![]() |
![]() " Nie lubię, gdy to robisz. Chciałbym żebyś przestał".
<lol2.69> Ostatnio edytowany przez Vasth - 21-12-2006 o 16:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Andrzejku, ownujesz = ) Jak bym patrzył na tych "silnych psychicznie" i "lubiących się bić" z mojej szkoły = ) Dodam tylko, że w większości to wybitne matoły.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik forum
|
![]() Moze jestem matolem xD
Wiesz, mozesz mnie obrazac mnie to nie rusza ![]() ![]() @down Wiesz, sadze ze nie czytales calego tematu ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam ![]() Ostatnio edytowany przez Andrzej_czarnoksieznik - 21-12-2006 o 16:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Nie powiedziałem, że jesteś matołem. Przypominasz mi ludzi, o których mam takie zdanie. Czytanie ze zrozumieniem? I, gdybym mógł, to bym ci to chętnie powiedział stojąc przed tobą, ale jakoś niezbyt mam możliwość. O ile byś mnie nie zmiażdżył swoją silną psychiką.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
![]() Cytuj:
Re.Down Nie chcę cię wyzywać, ty kurwo jeba... Ostatnio edytowany przez Thero - 21-12-2006 o 16:46. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik forum
|
![]() Wyzwij mnie. Dzieki temu sie wyzyjesz
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Idzie taki Andrzej po korytarzu. Widzi jakiegoś kolesia co siedzi pod ścianą. Jendruś przysiada się, zaczyna rozmowe i w pewnym momecie wyskakuje z textem: - Masz coś do mojej wady wymowy? Od tego czasu Jendrek regularnie wyżywa się na tym kolesiu. Także widzisz nie mówię, że walka za dręczenie kolegi jest zła. Ja mówie, że takie bicie bez powodu jest złe. @down No tak teraz tak mówisz, ale wcześniej na to nie wyglądało. I poza tym to był tylko przykład. Btw. znowu o notkach wspominasz. Tak bardzo ich chcesz? Dobra też ci wystawie skoro to jest takie ważne (i żeby nie zepsuć tradycji taką samą jak wszyscy). Ostatnio edytowany przez Eivrel - 21-12-2006 o 17:03. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik forum
|
![]() Text o wadzie wymowy sluzy temu ZEBY ZGNEBIC GO PSYCHICZNIE, przed walka. Ale stosuje to tylko wtedy kiedy mam powod. Przykro mi ze pisze chaotycznie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 11 2005
Lokacja: Chrzanów
|
![]() @up: A ty byś się nie poczuł zraniony psychicznie gdyby podjechała do Ciebie banda dresów, i ich "przywódca" z groźnym wyrazem twarzy powiedziałby do Ciebie : "Ej ty ! Masz wade wymowy !" ?
buaheuaheau xDD |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tylko, że tekst brzmiał "Czy ty naśmiewasz się z mojej wady wymowy?".
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2005
Lokacja: Las Vegas, Podlaskie.
Wpisy bloga: 4
Imię: pani destrukcji
Profesja: Knight
Świat: kraina czarów
|
![]() Co do akcji...
MOJA SZKOŁA W NIEJ UCZESTNICZY, CHOLERA. Musimy nosić jakieś pi****e plakietki w każdy poniedziałek, ja tam noszę plakietkę z napisem "Zanim mnie uderzysz, pomyśl jakie mogą być tego konsekwencje", ale to tak btw. Po drugie, musimy się błaźnić przedstawiając scenki przeciw przemocy oraz mamy robić marsze po osiedlu z transparentami. Tylko się modlić, aby was to nie spotkało. Ale w poniedziałki fajnie jest grzmocić innych po głowie tymi plakietkami ![]()
![]() |
#57 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Bialystok
Stan: Niegrający
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
|
![]() Cytuj:
Mam te szczescie, ze cos takiego jak przemoc w szkole mnie nie dotyczy, zarowno w gim jak i w ogolniaku. W pewnym stopniu pewnie dlatego, ze mam 180cm, 73kg i fryzura na lyso xD. Do tego cwicze troche pk, akrobatyke i zapasy (z racji tego, ze lubie walczyc). Ale poza tym przez cale gim od poczatku nie dawalem soba pomiatac i w razie czego nie balem sie powiedziec kilku ostrych slow nawet jesli grozilo to konfrontacja. Kluczem do wszystkiego jest wlasciwa postawa. Jesli pokazesz, ze mozna toba pomiatac, to znajda sie debile ktorzy to wykorzystaja. Cytuj:
![]() ![]() ![]()
![]() Ostatnio edytowany przez spider-bialystok - 22-12-2006 o 00:24. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Cytuj:
No ba! Bo takie coś jak rozmowa to nie istnieje, siła argumentu siły jest ponad wszystko! Howk! -.-'' żal.pl? Ironia, ukryta aluzja, słownik j.polskiego... A czy ty urodziłeś się "pakerem" nie! Więc przestań chodzić na siłownię! Mi się to nie podoba... -.-'' (ironia, ukryta aluzja) A ja się nie uważam za lepszego od innych... z takim podejściem to do MW zapraszam... -.-'' Tak, a jak spierzesz 8'latka to też powiesz, że mógł mieć lepszą technikę... -.-'' A co to? Kolega nie ma jaj* i nie może sam się prać?... (*-metafora... chyba, że trafiłem bez metafory ;]) W tym się z tobą zgadzam, jesteś! Zadzwoń do psychiatryka, może coś tam na to poradzą... Kończę, bo mi się kolorki kończą... Nie mam zamiaru już więcej komentować wszystkich twoich wypowiedzi, pozostanę tylko przy tych skierowanych do mnie lub bardzo "ciekawych" Podsumowując: Aktualnie uważam ciebie za chłopaka z gatunku 2x2-bezszyjowiec który nie zna pojęcia "negocjacje" tylko korzysta z gnębienia (psychicznego i fizycznego) co dla mnie niestety wyznacznikiem kultury i ynteligencji i ciebie lokuje na dość niskiej pozycji... To, że umiesz się tylko napieprzać nie znaczy, że to jest dobre... To, że pierzesz się średnio raz na miech to też nie znaczy, że bicie (i ogólnie gnębienie) jest dobre... To znaczy tylko tyle, że nie dorosłeś do życia i że w twoim przypadku pełnoletni =/= dorosły... Ciekawe, czy jak zacznie ciebie irytować pani z okienku ZUSu też wejdziesz jej za kontuar i spierzesz dupę... Respekt dla ciebie i bezjajecznych kolegów... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2006
|
![]() Przeczytalem prawie wszystkie wasze posty i jedyne co moge powiedziec to ze nalezy poprostu cwiczyc (silownia, boks, byle nie karate bo to sie na ulicy/w szkole nie przyda), i nie dac po sobie jezdzic. A wysportowani chlopcy podobaja sie dziewczynom;];](i inteligentni oczywiscie!) Znam kolesie(starszy odemnie o jakies 8 lat) ktory byl niezwykle gruby, w 7 klasie szkoly podstawowej wazyl 113 kg, wszyscy mu dokuczali, kilka lat pozniej zaczal jezdzic duzo na rowerze i chodzic na silwonie. Teraz(po sklepaniu kilku twarzy) nikt juz nic mu nie wytyka;]
Pozdrawiam PS. Spider czy to ty grales kilka lat temu na julerze? Pamietasz grzesia byku?(zjebany nick nie?) |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
![]() Tu się nie zgodzę. Karate to przede wszyskim sprawność fizyczna, ona zawsze się przydaje. Dalej: na karate (oczywiście zależy od odmiany) uczą cię paktycznych ciosów, i w jaki sposób odeprzeć atak. Dobrym przykładem może być Viet Vo Dao.
|
![]() |
![]() |