|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Zbanowany
Data dołączenia: 09 11 2006
Lokacja: Konin
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Fensen
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: We Watch With Closed Eyes
Świat: Keltera
Poziom: 60
Skille: xx/xx
Poziom mag.: 51
|
![]() lol ale lipa nie widac roznicy
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2006
Lokacja: Stąd
Profesja: Royal Paladin
|
![]() lol...co wy sie czepiacie infernal bolts?on walil testowal je na dl-u,który ma znacznie wieksza obrone od draga...dajcie film jakiegos najta,nawet se sovem czy innym sc'a,który walnie w dla za 200+ -.-
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2006
|
![]() kaszana! ;/
myslalem ze beda hity 200+ a tu lipa ostra ;/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Guest
|
![]() a ja mam pytanie koles tam mial jakies czerwone bolty sa to jakby lepsze bolty ?
bo zauwazylem ze z nowej kuszy moze szczelac z normal bolt i z tych czerwonoch niech ktos powie cos o tych new boltach |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 03 2004
|
![]() lol ... widze ze sie podniecają osoby ktore nie maja hlvl palkow ...
imho z moim 99 skilla wyskoczylem z nowa kusza na dwa 2 godzinne hunty na dle PoI wnioski = ... ? ze stara kusza 1:45h na dlach = 200k exp z nowa kusza 1:45h na dlach = 210k exp szajs ^.~ brak roznicy w hitach , moze srednie hity troche wyzsze , ale wychodzi na jedno przy dlugich huntach ... 1sq wiecej zasiegu ... hmmm nie robi mnie to ... no ale i tak wezme kusze jak skoncze PoI ... w koncu coś dla palków a nie same siekiery i miecze |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 11 2006
|
![]() Mam nadzieje , że rodzice ci kupili słownik pod choinke ;] ? A co do filmu to mogli się bardziej postarać cipy z tą kuszą. ;]
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2004
Lokacja: Opole
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 12 2006
Lokacja: Krotoszyn
Świat: Selena
![]() |
![]() Tak, tylko, że takie "Brazole" jednak lepiej myślą od Ciebie, ponieważ jak byś nie zauważył to Swordy posiadają Ice Rapier, a wiec jednak coś by mogli dać do Axe. Chociaż 2-Ręcznego, byle by było.
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2006
|
![]() hehe dobre
![]() ta kusza na non-pvp to tylko ozdoba, zwykla kusza tez robil takie dmg - wystraczy obejrzec inne jego filmiki, a to ze napisal ze quite many 130+ - coz, chcial pochwalic ze jest to cos warte- bo tak naprawde, nie jest. Jeden jedyny hit z infernal bolt 195 - wow? Ta kusza jest git przy pvp... wtedy naprawde sie przydaje ![]() A swoja droga to lipa, bo teraz co, kusza troche warta... wiec palek z aol? xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 01 2006
Lokacja: Find me if you can
|
![]() Kusza super.
Hity piękne. Locik wypasiony. Miał koleś szczęście. A w ogóle to od dragów żadnych hitów nie dostawał.
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 11 2006
|
![]() Ta..... w końcu ice rapier to taki dobry miecz i niepowtarzalny , że jednak cipy powinny jakąś siekierke stworzyć?
Podpis może mieć max. 20kb. << co mnie to ;] ? Ostatnio edytowany przez Obiektywista - 25-12-2006 o 11:59. Powód: ;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 12 2006
Imię: Zidus of Khadgar
Profesja: Elder Druid
Świat: Amera
Poziom: 33
Skille: 14/23
Poziom mag.: 36
![]() |
![]() WoW
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Użytkownik Forum
|
![]() Sam arbalest ladnie wypadl, widac ze wiecej hitow wchodzi, ale te infernal bolty rzeczywiscie jakies slabe takie... myslalem ze beda znacznie silniejsze od zwyklych...
@down shield nie leci XD a mms ma 37 defa :> Ostatnio edytowany przez Fpitolony w sprawe - 29-12-2006 o 16:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 12 2006
Lokacja: 3miasto
Stan: Na Emeryturze
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2005
Imię: Feerox
Profesja: Paladin
Gildia: Sweet Guys
Świat: Unitera
|
![]() No tak, kusza może niezła, ale gadacie, że niczym się nie różni.
A więc: 1. Z nowej kuszy mogą latać wszystkie zwykłe bolty i infernal a power bolty? 2. Ładniej wygląda, 3. Czy hit z PB jest "lepszy" od hita z IB? 4. Niech ktos ztestuje punkt 1 i 2 ;p, 5. Coś mi się wydaję, że daje szczęście: najpierw serpent później rh i prawie dragi go nie hitały O_o... (Gdyby nie miał szczęścia codziennie to by nie pisał do kumpli o dropniętym rh ![]() To tylko moje zdanie, nie musi być prawdziwe ![]() Pozdrawiam Michalusik
![]() |
#59 |
Użytkownik Forum
|
![]() Rozwieje wasze mżonki.
Dzisiaj w nocy na Guardii ukonczylismy PoI quest, pare paladynow wybralo arbalest i zabralo sie do testowania. Na poczatek kolega zapolowal na smoki normalna kusza zdobywajac 90k exp na 2000 bolts, nastepnie uzywal arbalest i znowu zdobyl 90k exp na 2000 bolts. Ja poszedlem na bone beasty i wystrzeliwujac 1600 beltow uzyskalem 75k exp zarowno normalna kusza jak i arbalest'em. Rownie czesto zdarzaja sie "missy", wpadaja belty po 0-50dmg, max dmg nie rowniez nie ulegl zmianie. 16:47 You see an arbalest. It weighs 95.00 oz. It is a bit heavy due to the iron mounting, but very precise. "a bit heavy" to raczej malo powiedziane. Wartosc kuszy zmusza do uzywania AoLa... Jedynym plusem jest zwiekszony zasieg w poziomie o 1 kratke, co oznacza zwiekszony zasieg o okolo 18%. Moze dodam tylko, iz bodajze 2 updaty temu zwykla kusza miala zasieg lepszy niz obecna arbalest, ale cipsoft zdecydowal ze trzeba go zmniejszyc o 2 kratki. Moim zdaniem ta kusza to kpina.
![]() |
#60 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 12 2006
Lokacja: Bartoszyce
Imię: Carlineczek
Profesja: Elite Knight
Gildia: Cult Of the Damned
Świat: Calesta
Poziom: 111
Skille: 102/100
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() K E Y L O G G E R ! ! !
AntiVir Found nothing ArcaVir Found nothing Avast Found nothing AVG Antivirus Found nothing BitDefender Found BehavesLike:Trojan.ShellStartup (probable variant) ClamAV Found nothing Dr.Web Found nothing F-Prot Antivirus Found nothing F-Secure Anti-Virus Found nothing Fortinet Found nothing Kaspersky Anti-Virus Found nothing NOD32 Found nothing Norman Virus Control Found nothing VirusBuster Found nothing VBA32 Found nothing |
![]() |
![]() |