|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Guest
|
![]() Jak przeczytałem wszystkie odpowiedzi i wasze komenty, to śmiać mi się chce, bo każdy gada co innego, każdy ma swoją racje, a tak naprawde, żaden z was tej racji może nie mieć ;] ... Proponuje aby osoba grająca na serwerze, na którym został pobity rekord expa, zapytała poprostu osobę - rekordziste - jak to uczyniła i skopiowała rozmowe ;] ...
Ps. Dla rekordzisty wielkie Gratz i Respekt ;] |
![]() |
|
![]() |
#42 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 05 2005
|
![]() Cytuj:
![]() (btw sry offtop ale nie moglem sie powstrzymac, lecza mnie tacy ludzie;P) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2005
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Arcania
|
![]() Cytuj:
Nie wiesz nic jak sam tego nie przeszedłeś Btw nikt nie ocenia ludzi po lvl (przynajmniej, 70%) bo uważam ze 8 lvl jest takim samym człowiekiem jak ja (każdy zaczynał), Ale sa mądrale, co nie znają się na tej grze i się wymądrzają wiec sorki, ale właśnie ty jesteś jedna z nich i tylko obrażasz innych @topik Gz Dla Tego Pana (szkoda rl życia ale co tam) Ostatnio edytowany przez Amirez - 10-01-2007 o 16:09. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 05 2005
|
![]() Ten mądrala spędził znacznie więcej czasu na badaniu tej gry niż ci się wydaje. I w przeciwieństwie do innych mądrali wie doskonale co mówi, a ten typ to jest z wielu którzy 'wjeżdżają' do tematu i wyzywają na około wszystkich od noobków bez konkretnych powodów. Pozdrawiam :*
Przy okazji zapytam - skąd wiesz, że on wie więcej odemnie? ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez LarvaExotech - 10-01-2007 o 23:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2007
Świat: Askara
|
![]() poi dle expil niby jakis palek mu bloczyl nawet po 4 dle na raz a ten z mort hura walil a na screenie jest jego 1 dniowy loot mozna sie domyslec gdzie expil i ~1k bp manasow mu poszlo i dla palka na leczenie aco do błedów w erigu to jak sie jest online do 3+ w nocy to juz exp nabity przechodzi na nastepny dzien ofc ten zdobyty podczas bycia zalogowanym
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Łodź
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 65
|
![]() Cytuj:
zes odswiezyl temat i napisaol to co napisal xx osob przed toba -.- Ostatnio edytowany przez Kasztaniaczek - 15-01-2007 o 22:17. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik forum
Lokacja: Lewe okno po prawej
Świat: Falusowo
|
![]() Słyszałem, że jego kolega donosił mu MF ( mana fluid) Backpackami non stop.
Siedział na nowym Dragon Lair (co widac po loocie napewno zabił zaje... dużo dragó). Wielkie GZ DLA TEGO PANA! ~~CONGRATULATIONS~~ PS: Nabił w 1 dzień tyle expa ile j nie nabiłem przez 2 miesiące. ![]() Wydał 1cc na MANA FLUID'Y !!! Ostatnio edytowany przez Glorzz - 15-01-2007 o 22:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Zbanowany
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Łodź
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 65
|
![]() to ze pall (herg i pan) bloczyli mu to- logiczne ze sie leczyli vita i to ze poszlo 1000bp mf widac i na ssku i o tym pisalo wiele ludu... a z eirg netem tez ktos pisal(jesli jednak nie w tym temacie, bylo ich kilka -.-, to srry..)ale i tak nie jest to zadna nowosc.....-.-
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
|
![]() ano nie przyjzalem sie dla sska
![]() |
![]() |