![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2006
Stan: Na Emeryturze
Imię: Menel Marian
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() Każdy tutaj wypofiata się że Harmonia to tragedia, 'boże ile tam ludzi, nie ma gdzie expić, jejj'. To nie grajcie, takim sposobem ją troche odciążycie.
![]() Co do tego: 'wszyscy się tam zwalają bo chcą poznać MDW'. Moim zdaniem to jest śmieszne iść na świat bo jest tam MTFU, FOF MOSZE MI DA MPA -.- i nie sądze że ktoś tak robi a jeżeli tak to musi być nieźle popierdolony. ![]() Miałem z nim przyjemność gadać kilka razy i nie widze w tym nic podniecającego, jest to taki sam gracz jak większość Tibijczyków tyle że traktuje to już troche poważniej. Uważam że ten temat jest kompletnie bezsensowany, chyba typowi się nudziło ostro jak go zakładał. A i jeszcze jedno 'lagi', co do moich lagów miałem je około 5 razy na Harmoni. ;p @UP Grorlam*. Był już niedawno na Harmoni i zabił only 9 os. przynajmniej z tego co ja wiem. Lurneli go do Thais, tzn pod.
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 05 2007
Lokacja: Kraków
Imię: Mocny Jasko
Świat: Harmonia
Poziom: 72
|
![]() mnie to tam nie cieszy zbytnio (lagi,przepełnione expowiska itd.)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 04 2007
|
![]() Moim zdaniem to tylko sie smiac..
jakiś noob pomysli "o zagram sie na harmonii moze Mateusz da mi cos" ![]() znam mateusza troch kupywałem u niego itemki... stałem z mateuszem przed domkiem i gadaliśmy zaraz momentalnie po chwili zjechało sie full noobów prosząc o "fri itanz" ![]() ![]() ![]() P O J E B A N E /\ ? ON I TAK WAM NIC NIEDA TO ZMIENCIE SERV NAJLEPIEJ ZEBY NA HARMONI TYLKO JA GRAŁEM ![]() ![]() ![]() ![]() A JEŚLI CHODZI O NOWE SERVERY TO ZDECYDOWANIE ZGADZAM SIE Z WAMI POWINNY BYC NON-PVP ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2007
Stan: Niegrający
Profesja: Royal Paladin
Świat: Aurea
|
![]() Cytuj:
Mateusz dragon wielki pewnie tak samo sadzi o tobie, w ogole co to za sens i faza gadac z mateuszem, jak by to byl jakis pvp mastah i jak jestes jego ziomkiem to masz szacunek na calym serwie? Mateusza pewnie nie obchodzi cala harmonia jemu ważny jest tylko jego level i tak czy siak juz on nie gra ta postacia pewnie znowu szaruje z jakims ziomkiem knighta |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 04 2007
|
![]() Palkiem
A CO DO TEGO POSTA TO NIEWIEM CZEMU TO NAPISAŁEM? może że chodziło o to że nooby grają na tym servie bo chcą itemy? za free? moze NIEWIEM ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2007
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Eternia
Poziom: 70+
Skille: 80+
|
![]() Cytuj:
Ty nie mozesz to inni nie moga? Przykro mi ; ( |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 07 2007
|
![]() No tak widziałem scenkę (nie z Mateuszem ale z innym gościem) w depo, gość wyłożył na stół ze 100 crystal coins'ów (chyba dobrze napisałem) i zapytał kolesia na podajże 9 lev. o to czy to chce a on na to "plz" idiota i niestety polak, ten drugi był anglikiem i założę sie że tamten noob nawet nie zrozumiał słów "have a dreaming"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2008
Lokacja: Olsztyn
Imię: thunderstorm axe
Profesja: Knight
Gildia: -
Poziom: 13
Skille: rosna
Poziom mag.: 3
|
![]() w tym mdw przyciaga wiele noobow proszacych go o items
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 11 2007
|
![]() ja logowalem sie o 2 i bez problenu nie mam pacca klikam na postac ktora chce grac i jusz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Guest
|
![]() Widac ze server dla polakow
|
![]() |
![]() |
#56 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2007
Imię: Romano The Knight
Profesja: Elite Knight
Gildia: Mysterious Heroes
Poziom: 72
Skille: loading
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() ja tez jakos ostatnio nie musze czekac. bywalo ze x miesiecy temu trzeba bylo czekac z godz/dwie aby wejsc, ale teraz juz nie..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2008
Lokacja: Carlin
Imię: Spoko Sorcerrer
Profesja: Sorcerer
Poziom: 13
Skille: 15/18
Poziom mag.: 5
|
![]() Najprościej expic na Harmoni jest nad ranem kiedy nie ma kolejek i malo osob jest
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#58 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 12 2007
Gildia: Legendary Friends
Poziom: 90
|
![]() zawsze na Harmonii gra dużo ludzi, najbardziej popularny obok Secury świat Non-PvP i tyle.
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 01 2008
Lokacja: Wejherowo
Świat: Iridia
Poziom: 33
Skille: duzee
Poziom mag.: 36
![]() |
![]() heh ja od 4 dni gram na harmonii dla beki i jak narazie 31 knight ze skillami 54/50(wiem ze sux ;/) ale jest ciekawie
20:37 Vedels [61]: kibel to moje temple xd 20:40 Hendel Cyrus [41]: ja tu juz tydzien expie wiec niepierdol 21:36 Jakal The Lord [33]: i am going to send a msg to cipsoft to put training monk on tibia |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 08 2008
Profesja: Royal Paladin
Świat: Pandoria
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |