|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2006
Lokacja: Tu
Stan: Początkujący
![]() |
![]() Cytuj:
![]() To się tyczy też do reszty drużyny, że nie powinniście się przejmować. Zresztą jak przeczytałem wypowiedź jednego zioma, który przed tym questem spał 4,5h i wstał po to, aby ten quest wykonać to się nie dziwie, że ... (tu każdy domyśla się swojej wersji).
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Offtop: Ima~ nie uważam się sam za jakiegoś super gracza i tak dalej, ale na tym poziomie chyba powinienneś wiedzieć, że Banshee wykonać mozna tylko Raz [ Czyt. tylko raz mozna podejść]. Ja bym się schował pod stolik ^. -
@Topic: Grajcie dalej nie zważając na to co piszą ludzie. Tibia to ma być zabawa, a nie wytykanie komuś błędów [mój offtop up up lekko temu przeczy ?! ![]() @Lotar: zachowałes sie lekko nie lojalnie. ![]()
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dwa slowa i jeden znak interpunkcyjny okreslajacy ten film zal.ru
Na banshee queen byl piekny popis noobostwa.. na askarze gdy to robilem 2x 60-65ms na 1 ue kazdy i bylo po klopocie a tu takie problemy W samym roomie.Uwazam ze byscie to zrobili ale ten gosciu to nie wiem czy tam wlazl przez laga czy myslal ze moze sie wrocic up.Gdyby nie to to mysle ze udaloby sie to zrobic. LOL a pozniej to chwalenie sie tym gsem.. omfg .. bloker zostaje do samego konca az all shooterzy wyleza a nie ratuje swoje dupsko bo po ta sa chyba blokerzy,moim skromnym zdaniem zeby POMAGALI JAK NAJDLUZEJ SIE DA i blokowali dane potwory. Moje 3 grosze xd
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2005
Profesja: Elder Druid
|
![]() Usunięto w roku 2010.
Nie. Ostatnio edytowany przez SQsek - 28-05-2010 o 01:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 02 2006
Lokacja: Gliwice
Stan: Początkujący
Imię: Renion
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Chosen Ones
Świat: Aldora
Poziom: 192
Skille: 101
Poziom mag.: 24
|
![]() 22:42 Yhasit [72]: KU^^A MAM GS
22:42 Yhasit [72]: KU^^A MAM GS huhaushuahuashuahuas banda debili xD! najlepiej jakis typ tam i see movie i know this quest iam the best hajl me xDDD nie moge nie moge rotfl on the floor xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 01 2005
Lokacja: Gdańsk
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Cytuj:
Hehe ![]()
![]() |
![]() |
#47 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
bo wez sie czlowieku w rl zasmiej "hsuadhushaudgasudhauehausgeausega" |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#49 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 27 07 2006
Lokacja: Localhost
Stan: Na Emeryturze
Świat: RL
|
![]() Cytuj:
![]() @autor filmu mogl troche odciagnac potworki do lewej sciany, w ten sposob basnhee i dle nie ciskaly by w magów, moze bylaby szansa... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2005
Lokacja: Wolsztyn
|
![]() Po prostu weszedłem na w/w stronę, w filtrach "Quests" poszukałem pierwszego filmu z Banshee Quest.
Morał: WYSTARCZY POSZUKAć! ps. to nie ja, ten user co uploadnął tamuj
![]() Ostatnio edytowany przez SkateElement - 09-01-2007 o 00:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2005
|
![]() Nie dziwie sie, wlazenie w dupe polowie serwa jest czasochlonne.
Cytuj:
Taaaa szlachetny joe walczacy z sharingiem...litosci, pol twojej nazwijmy to gildii sharuje...i nie staraj sie nawet nikomu wmowic ze takie retardy w stylu cavalorma graja sami. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |||||||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 03 2006
Stan: Niegrający
|
![]() @Joe twoje żałosne próby wyjscią z sytuacji nic już nie zmienią.
Tłumaczysz sie że byłes niewyspany , a co ma twoje niewyspanie z noobostwem twojego teamu i Ciebie samego. Próby obrażania mnie pokazują tylko jak prostym 15stolatkiem jesteś. Yahist blokował prawie świetnie?Z niecierplowością czekam na demon helmet. Joe myślałeś że sobie nowego przyjaciela znalazłes? Nie zmieniłem zdania o Tobie dziecko i nigdy nie zmienie. A teraz możesz dalej próbować sie usprawiedliwiać, ale nic już nie zmienisz. Przynajmniej jesteś sławny ![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Nom Cytuj:
Cytuj:
Zachował sie najlepiej. Cytuj:
Cytuj:
No zajebiscie biegłes.Twoje największe osiągniecie w tibiowej karierze. Sprint do temple. Cytuj:
Pozatym możliwość odpręzenia sie po ciezkim dniu. Okej.
Retired , out of here. Ostatnio edytowany przez Dwimenor - 11-01-2007 o 18:13. |
|||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 06 2006
|
![]() Zamiast zejsc odrazu za tym typem co zszedl pierwszy na dol zeby mu pomoc to kazdy stoi i nie wiadomo na co czeka... Druga sprawa reszta popadala przez pana ktory krecil ten film i nizej chyba juz zejsc nie mogl i all zlurowac do gory ;]
Joe Observator [78]: padlem Joe Observator [78]: koniec z tibia czlowieku to jest tylko gra. Gra sie dla relaxu a nie po to zeby sie spinac |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 10 2005
Lokacja: Tczew
Profesja: Elder Druid
Świat: Thoria
|
![]() Offtop:
Czy te filmiki dzialaja z zwiazku z update? |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 04 2004
Świat: Thoria
|
![]() musisz odpalic tibicam z poprzednia wersja klienta (7.9 - podajze - ta, ktora miales przed sciagnieciem wczorajszego klienta).
![]() |
#56 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 04 2006
Lokacja: Gryfice
Imię: Markus The Dark Master
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Immortal Souls
Świat: Harmonia
|
![]() pr0 teram hahahaha
oglądałem to już wcześniej ale zajebis** jest xD, niema to jak zgrana ekipa ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2005
Wpisy bloga: 2
Imię: Imargam
Profesja: Elite Knight
Gildia: Ekipa Misia
Świat: Furora
Poziom: 327
Skille: 104/102
Poziom mag.: 10
|
![]() Cytuj:
No wiesz ziomek nie wiem dokladnie jak to jest na tym banshe , ale wedlug mnie jesli ktos padl i nie wszedl w teleport to moze wrocic do rooma no chyba ze tak jak ziomek "KURWA MAM GS" i wszedl w teleport xd a bohy etc :< ? 17k zarobil za cene 60-70 k XDDD Jesli sie myle to sry jestem noobem , pa , pk ~ Co do tego banshe no to poszukuje osob chetnych na banshe quest ;] |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2005
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Kyra
|
![]() Hahahahah widac ze polacy potrafia
![]()
![]() |
#59 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2005
Profesja: Elite Knight
Świat: Refugia
|
![]() Do knightów: Wiecie co to exeta res? Bo za bardzo z tego użytku nie zrobiliście... Mogło wyjść gdyby ten co miał na sobie 1 banshee (pikuś) exetnał te 2 banshee Yasitha, albo chociaż tego GS'a. Kolejny błąd... Staliście w kupie, mieliście się rozproszyć, a staliście jak debile jeden obok drugiego i shooterzy dostawali.
Ostatnio edytowany przez Zarandiel - 09-01-2007 o 12:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 01 2007
|
![]() @do ALl napisalem te KURWA MAM GS z capslockiem ... niechodzilo ze sie ciesze ze mam gs tylko ze zdazylem tylko to wziasc. Druga sprawa bloczylem tak jak kazal clao odejsc w lewo < to odszedlem spojzcie na VOTHEra ktory mial isc w > a bloczyl przy schodach wiec pretensjie prosze do kolegi. Zszedlem troche na dol aby looknac co z bladiewem a ze jak podszedlem odrazu ujzalem has left party to zaczelem uciekac na swoja pozycje zreszta sram smiejcie sie o to chodzi NO SMIEJCIE SIE hahahashsauhsausasaisahsaisahsauisaisahsaujsaisahs a MORE PLAX
ja tak patrze na was tych co sie smieja to mi zal niechce mi sie gadac bo mnie to wqrwa ze wzielem tylko gs a i do super bossa 200lvl o stracenie to chodzi ci o te uhy co mi zeszly czy o te nagordy ktorych nie wzielem? Lotar zalosny jestes. |
![]() |
![]() |