|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
|
![]() Duszlik policzyłem to dla tych, którzy pierdolą że by padł ^^
Sorcowie mogli by wejsc, ale skąd mieli wiedzieć ze oni są trapnięci? @Nirvy Zgadzam się z tobą w 100% @Kann No ;d ambitna praca Ale gdyby nie ja to oni by nawet 1 demona na tym dhq nie zabili. Dharel padl ale zobacz jaka była różnica, było mniej sorców i nie było tam 150+ ms's PS. jak by nie było to w final roomie bloknąłem 1 dema i w drodze powrotnej 2 ^.- Ostatnio edytowany przez Hunab - 13-01-2007 o 23:52. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 | |
Guest
|
![]() A to nie byl taki plan ze sorcowie tuz po knightach mieli wejść??
Cytuj:
Ten argument rozważ jeszcze Najlepszą robotę Ty miałeś Hun ![]() |
|
![]() |
![]() |
#43 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 27 05 2006
Lokacja: Kalisz
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Setzer Gambler
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Julera
|
![]() Cytuj:
Sam mam 14 lat i latwo nawiazuje kontakt z innymi <nawt starzymi o xx lat>... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 10 2006
Lokacja: Svargrond
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Unstoppable
Świat: Candia
Poziom: 200
Skille: 99
Poziom mag.: 99
|
![]() nie zeszlismy, bo poczatkowa teza byla taka, ze knighci sie rozchodza, 1 idzie do switcha, i maka czysci solo, niestety jak wszystkich trapnelo, i gdyby kazdy sorc zszedl pokolei - kazdy by zapewne padl, a w ciagu kilku sec nie daloby sie wszystkiego DOBRZE ustalic. Co z tego ze dharel padl ? Odrazu jest pr0 hax0r ? Druid spokojnie mogl to "bloknac" na te 2-3 sec i tyle.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2005
Lokacja: Krotoszyn
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Noob'y to są prędzej z was. Jak on miał wam wierzyć, iż wy go nie wykołujecie skoro was dobrze nie zna? No właśnie, ja go dobrze znam jeszcze z poprzedniego świata i wiem, że to spoko kolo. Żaden noob z niego nie jest, więc przestańcie oceniać ludzi po jednym filmiku. N/C.
![]() |
#46 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Po 2. dzięki niemu prawie nie zrobiłem quest bo nie chciał pilnowac resp. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 12 2005
Lokacja: Częstochowa
Imię: Knight'elemental
Profesja: Elite Knight
Świat: Shanera
Poziom: 43
Skille: 77/76
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Tyle mieliście tych narad, tyle odliczeń tyle przygotowań że nie wiadomo było w którym momęcie zwolnić....
Ale ogólnie film fajny. Założę się że te wszystkie odpadki tego forum takie jak : -Mroku -damjack -Nirvy (niechce mi się dalej wymieniać) zrobiły by tego questa o wiele lepiej (oczywiście jeżeli nampierw dobiją ten swój 17 lvl) Gz dla teama H*j w d*pe reszcie (Tobie też). |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
btw. odpadkiem jestes ty... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Zbanowany
|
![]() To po cholerę ładował się z nimi na questa? Równie dobrze po drodze mogli go wykołować, ale widać chęć posiadania DH zwyciężyła i się z nimi wybrał. Szkoda tylko, że dał dupy na całej linii i pokazał kim jest.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Zbanowany
Data dołączenia: 25 01 2006
Lokacja: Brzeg
Stan: Niegrający
Imię: Lord Duszlik
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 120
Skille: 95
Poziom mag.: 21
|
![]() Tak Dharel padł i ma większe doświadczenie n/c Maka też padł i też ma doświadczenie to czemu miał słuchać Dharela skoro go tam nie było (nie będe mówił że Thorlo sam nie umi podejmować decyzji, wsumie to że jeszcze nie wszedł moge zrozumieć ale to że nie chciał blokować respu na dhq to już nie).
To że Dharel tam był to nie znaczy że ma doświadczenie, ja tam nie byłem i pewnie jeszcze pare osób a wiemy co tam jest jak tam jest itp. pozdro. |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 12 2005
Lokacja: Piła
Gildia: Thumbs up
|
![]() Cytuj:
Jestem odpadkiem o0 powiedz coś mądrzejszego jak sugerujesz ,że coś zle powiedziałem to popraw mnie . 17 lvl mówisz? gratuluje osiągnięć i nie mierz innych swoją miarą. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Zbanowany
Data dołączenia: 08 08 2005
Lokacja: Głuchołazy
Imię: Ceriux
Świat: Pandoria
Poziom mag.: 8
|
![]() 10:25 Thorol Puny [105]: nieprzezyje
10:25 Iris Lightbringer [102]: nierozumiesz 10:33 Makaveli Thug [154]: zuc chociaz jeden Analfabetyzm ludzi, ktorzy maja po 20 kilka lat mnie przeraza. Panowie moze warto troche popracowac na pisownia? Ceri~ Ostatnio edytowany przez Dzik Dzik Tadzik - 14-01-2007 o 13:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2005
Lokacja: Nowa Ruda
Imię: Old Maka
![]() |
![]() Cytuj:
Pozatym, mialem tam wejsc kiedy TP bedzie otwarte, taka byla umowa, ze wybije all jesli bedzie TP otwarte, niestety knightom sie nie udalo i stalismy 30 min proszac Tharola o to zeby wszedl pierwszy i stal tylko te 2 sekundy, nie moja wina ze sa ludzie z ktorymi nie da sie dogadac ani nic ustalic, powody tego typu "nigdy tam nie bylem, nic nie widzialem" sa smieszne... Nie piszcie ze mialem zsolowac dhq, bo tak nie bylo, na Candii byly 3 Dhq we wszystkich trzech jako jedyny bralem udzial, chociaz w dwoch ostatnich w cale nie musialem, zreszta Tharol umial podziekowac mowiac "do tej pory Cie szanowalem..."
Neostrada - Najlepszy dostawca internetu, dla ludzi lubiacych kupowac blessy. http://i17.photobucket.com/albums/b7...os/kick111.jpg Ostatnio edytowany przez Makaveli of Chaos - 14-01-2007 o 16:06. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
Redaktor
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() To napisał Scobel z Altaron Team. Ostatnio edytowany przez Scobel - 14-01-2007 o 19:20. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 12 2005
Lokacja: Częstochowa
Imię: Knight'elemental
Świat: Shanera
Poziom: 43
Skille: 77/76
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Moja bezbłędność ponownie zdominowała te wyrzutki.
Drogi Mroku, Nivry wiedziałem, że niepopełnię błędu pisząc o was w moim poprzednim poście. Tak jak przypuszczałem, moja wypowiedź tak was przeraziła (odkryliście swoje prawdziwe Ja), że musieliście mi zaprzeczyć. Jedank pamiętajcie: Pozostanę niewzruszony, nie obchodzicie mnie. Całkowicie leję na to co do mnie piszecie i jest mi to obojętne. Jednak wy pragneicie zadośćuczynienia i zemsty. Pisząc takie proste, powtarzam: PROSTE wypowiedzi jak ta: HAHAHA 17LVL?LMAO....Nie znasz moich charow/skilla ,a gadasz..n/c...zal mi cie. btw. odpadkiem jestes ty... -zastanówcie się: czy wy jesteście naprawdę inteligentni? czy wy sądzicie, że górujecie? czy myślicie, że te wasze wypowiedzi zmienią mój pogląd na was? mylicie się... tym sposobem obniżliście się do pierwotniaków zamieszukjących naszą planetę przed milionami lat... Myślę, że powinniście się zmienić.... Najwyższy czas... NAJWYŻSZY CZAS! Wierzę w was.... pozdrawiam Tomek |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 12 2006
Lokacja: Zielona Góra
|
![]() Boze.. Jak tak czytam niektore komentarze, to az zal dupsko sciska.. Po co te klotnie? Zrobili jak zrobili, maja DH i tyle.. Wszyscy sa zajebiscie madrzy prawiac swoje teorie tutaj.. Jakbyscie mieli stanac przed tym TP to byscie sie w gacie zesrali.. Taka jest prawda.. (oczywiscie nie wszyscy)
@Topic Gratz Panowie! |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#58 |
Zbanowany
Data dołączenia: 09 11 2006
Lokacja: Konin
Imię: Fensen
Gildia: We Watch With Closed Eyes
Świat: Keltera
Poziom: 60
Skille: xx/xx
Poziom mag.: 51
|
![]() Thorol to nie czasami Acc Buyer ? ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Guest
|
![]() Boshe Thorol sam zrobil tego acc i zamknijcie juz z tym pyski dzieci nawet w zyciu tam nie byly ciekawe co by wyscie czuli?
![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Czy jestes inteligentny skoro nawet nie potrafisz zacytowac innej wypowiedzi? Polski mam slaby,dlatego malo pisze-i przez znajomosc go nie taka jaka bym chcial-musze pisac "skrotwo"... Po 1. skad znasz lvl mojej postaci? Skoro my sie nie znamy? Po 2. skad wiesz jak zachowalem sie na dhq? Po 3. skoro innych oceniasz ,to dlaczego we wlasnym jezyku piszesz zjadajac litery? |
|
![]() |
![]() |