|
Notki |
Magia Magiczne zaklęcia, runy, potężni magowie. Tutaj wszystko o magii w Tibii |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2006
Lokacja: Kraków
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Bartholdi
Profesja: Elder Druid
Gildia: Fatal Ilusion
Świat: Astera
Poziom: 95
Skille: --/26
Poziom mag.: 64
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
podsumowujac: spedzamy nad gra tyle samo czasu, przy czym ja mam: -duzo wyzszy level -troche wyzszy mlv -duzo wiecej kasy sugeruje wiec ze spedzajac w swiecie tibijskm tyle samo czasu ja bede miec lepsza postac. Ostatnio edytowany przez bartii10 - 17-01-2007 o 11:59. |
||
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() Infer~ - poza tym, że pieprzysz waść głupoty, to lvl daje 2%, a mlvl 3%. Przy czym w czasie robienia przez Ciebie mlvlu ja będę miał dodatkowe 2-4% z lvlu i bliżej do kolejnych 3% z mlvlu.
Zresztą, w/e, za dużo razy to pisałem, jak ktoś za głupi i tak nie zrozumie. EOT.
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2004
Lokacja: Opole
|
![]() @Up
ale gdybys wbil ten 38 lvl on tez by wbil wiekszy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Guest
|
![]() oplaca ci sie jesli zwroci sie za blanki
|
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 01 2007
Lokacja: rzeszów
Imię: atus abea
Profesja: Druid
Świat: jamera
Poziom: 15
|
![]() cuż mam
![]() (jeżeli sprzedajesz bp) to za jednego bierzesz 50gp,a blank rune kosztuje 20gp.dotego dolicz czas jaki będziesz potrzebował do zregenerowania many,i niewielki z tego zyski. |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 09 2005
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Secura
|
![]() Nie opłaca się teraz robić run. Magic lvl będzie szybciej rósł przy expie i kasa z tego lepsza. 2 w 1. Dla niedowiarków spróbuje to tak przedstawić:
M ~ W M+m > M M+m ~ W1 W1 > W M - posiadana mana m - mana dostarczona przez manafluidy W - wzrost magic lvl bez expa W1 - wzorst magic lvl expiąc Jeżeli expimy bez manafluidów to zachodzi równość. Ostatnio edytowany przez Klucha - 19-01-2007 o 18:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 01 2007
Świat: Arcania
|
![]() Ja tam mam 21 druta i robie ihy dobrze na nich zarabuiam i m lvl dorbze bije
sprzedalem juz kolo 13 bp a sam ze 3 zuzylem ale wole uhy uzywac na ihah mam juz 26 m lvl tylko najgorsze ze tera takie lagi sa na niemieckich servach nie wiem czym spowodowane i nie chce mi sie zbytnio z takimi lagami grac ![]() powiedzcie moze jak wiecei keidy te algi sie skoncza. ja uwazam ze oplaca sie robic ihy chodzby dlateog ze m lvl leci i ja sellam je po 1k 900 gp nie mniej i nie wiecej ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Guest
|
![]() Jak wyzej ktoś wspominał na dzisiejszej tibi nie opłaca się robić runek bo:
1. Nie zawsze mamy pewność że ktoś je kupi 2. Duzo czasu na to sie traci i słabo sie zarabia A co do tematu to nie rób ihów tylko exp z manasami albo bez (jak wolisz) i czerp przyjemność z gry ![]() See you in tibia... ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 01 2007
Lokacja: Kazordoon
Stan: Na Emeryturze
Świat: Refugia\Kyra
Poziom: 45+
Skille: tajne
Poziom mag.: xx
|
![]() Ja zrobiłem 7 BP IH-ow i na 18lvl mam 19mlvl.Ih-y sprzedaje lub sam zuzywam na 15 lvl sobie berserka
![]() ![]() __________________________________ Pozrdo dla Vademekium ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 01 2007
Lokacja: Legnica
Imię: Helth Crus
Świat: Furora
![]() |
![]() Moim zdaniem rób ihy będziesz robił je robił sellał po 1k zbierzesz na lepsze eq lub będziesz mf'y kupywał i będzie dobrze
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2007
Lokacja: J-w
|
![]() Rób ihy nawet dla samego M-lvl dodatkowo bedziesz mial jeszcze kase za backpacki albo spokojniejsze zycie xD
Smakował Ci obiad? Nie wszystkich na niego stać. www.pajacyk.pl Wejdź tam i kliknij w brzuszek Pajacyka, a pomożesz nakarmić głodne dziecko. To nic nie kosztuje ani nie boli, a ktoś dzięki Tobie nie będzie dziś głodny. |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jeżeli chcesz byc drutem na hunty typu tomby dragi rob ihy przydadza sie
![]()
![]() |
#53 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 01 2007
|
![]() Pwnie że masz robic !!!
![]() Przydadzą sie nawet dla ciebie napewno nie raz uratuja twoje życie Możesz też je sprzedawać ![]() A pozatym m lvl rośnie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 07 2005
Lokacja: Gdańsk
Imię: Bax Of Death
Gildia: Black Hawks
Świat: Isara
Poziom: 27
Skille: ...
Poziom mag.: 8+
![]() |
![]() ihy? :/ raczej nie... w sklepie mozna za 1k chyba kupić.... Czyli : musisz sprzedawac za mniej niz 1k i do tego na blanki ci schodzi 200 gp :/
17:51 Hajeva [14]: buy 10k for 1k 12:54 Lenack Aneiter [19]: SELL KANAPKA Z HELLMANSEM 15:28 Raphollas [16]: 11:03 Yu si Orszabal. gazu do gobilow jak do glesta goblin cave 18:44 Terrus [12]: Ja i piotrus jestesmy zebraczkami z carlin. Kto ma duze serce niech nam pomoze... poszukujemy pieniendzy i jedzeniajestesmy glodni i bezdomni , mieszkamy w depo kto nam pomoze. prosze. |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 09 2006
Stan: Na Emeryturze
Świat: Secura
|
![]() Ihy są potzrebne ale w małych ilociach
![]() ![]()
![]() |
#56 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Profesja: Knight
Świat: nonPvP
Poziom: 25
Skille: 65/65
Poziom mag.: 4
|
![]() @"mlv lepiej rośnie w czasie expa"
Tak, zwłaszcza jak pójdę na zapchane expowisko po południu gdy mam lagi -.- |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Guest
|
![]() Według mnie sie opłaca
![]() Sam właśnie robie Bp of Ih dla mojegi Knighta ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Użytkownik forum
|
![]() Czy ktos moglby mi wytlumaczyc co to sa te ihy i uhy?? Wszyscy o nich gadaja a ja nawet nie mam pojecia co to jest!!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2006
|
![]() @up
Widze że zaczynasz ![]() a UH to runa dużego leczenia(tak jak czar exura vita) ![]() @topic : Czy wszystkie polaczki to newbie-nooby ![]() ![]() ![]() ROBIĆ uhy i ihy podczas expienia ![]() przeciez od razu się wam soule odrobią, runki sprzedacie(poco druidom Uhy Ihy kiedy ma ją exure gran i exure vite?!)więc kasa z hunta + kasa z runek!Ja robie runki podczas huntu i plawie sie w kasie ![]() ps ![]() ![]()
![]() |
#60 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 01 2007
Lokacja: Venore
Imię: Pavel Knights
Profesja: Knight
Świat: Luminera
Poziom: 48
Skille: 76/74
Poziom mag.: 5
|
![]() A moze on gra na nowym swiecie gdzie kazdy gp sie liczy ... kazdy ma swoj sposub na zarabianie
|
![]() |
![]() |