|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2007
Lokacja: W domu
Stan: Początkujący
Imię: Elynny Luntin
Profesja: Sorcerer
Gildia: Brak
Świat: Harmonia
Poziom: 8
|
![]() Dobra, nie daliście mi spokoju, więc wam powiem:
Specjalnie prolog jest opowiadany normalnie a nie w obrazkach ![]() Next part już wkrótce! Pozdro, Szymor~
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2007
Lokacja: W piekle pomiedzy Sezem, a Drakonem
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() @Szymon
Wiesz co? Zaciekawiłeś chyba niektórych swoim fake'iem ![]() @topic Czekam na next part ^^ Chcem zobaczyć czy się poprawi hcoć troszku ![]() @down Jak to nie? W podpisie masz ^^
Trylogia "Shrek, Osioł, Fiona..." - Zakończona Treasure of death - Zakończony Syn Marnotrawny - Niedokończony Notka Ostatnio edytowany przez DracoR - 01-02-2007 o 12:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up:
Lol? Ja już mam globus i gąbkę zrobioną w klasie xP I mówie wam, ta część będzie lepsza pod względem graficznym... Pozdro, Szymor~ @Dracor: Co za forum... Nie mogę dać ci noci ![]() @Dracor No tak, ale piszę ze nie mam uprawnień ![]() @Edit: Część dłuższą zamierzam zrobić, więc za szybko ona nie będzie =/
Ta sygnatura przekroczyła dopuszczalne limity określone w regulaminie Ostatnio edytowany przez Szymorferooor - 01-02-2007 o 15:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 01 2007
Lokacja: Jaka Kolacja??
Imię: Tuptusiowy
Gildia: Włatcy Móch
Świat: Honera
Poziom: 20
Skille: 18/20
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() Ściany być fe!!
![]() ![]() p.s. chyba powinno być " Kal says: " a nie " Kal mowi" ale jak kto woli P.s.2 sorry że się tak czepiam a nie robie sam faków. Otóż rzadko dorzucam czasem coś do mojego fake p.t. "bialy wybraniec" a poza tym pracuje nad nowym rodzajem faków ale o tym sza ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
|
![]() Oj, oj.. Muszę dodać baardzo gorącą, i świeżą część. Miałem zrobić dłuższą, ale coś mnie podkusiło by dać na forum
![]() 1. Wow.. 5+2 =? To strasznie trudne jest... Oceniać globusik i gąbeczkę!!! :S ![]() 2. Kal chodzi ![]() ![]() 3. ![]() 4. ![]() 5. ![]() 6. ![]() 7. ![]() 8. ![]() 9. Przyznaje- brzydko wyszla mi ta wizja. ![]() 10. ![]() 11. ![]() Comments plax! Pozdro, Szymor~
![]() |
#46 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 01 2005
Lokacja: Guild Wars
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Oerta Fallen
Gildia: Mroczna Armia [MROK]
Świat: Guild Wars: P
![]() |
![]() Wiesz pewnie co o tym sądze:
Klasa jest brzydko zrobiona,i czemu stoją na krzesłach??Jakieś karaluchy chodzą po podłodze i się ich boją?? świeczka wygląda jak jakieś gówno pomalowane na fioletowo a globus(chyba)nie ma podstawki.Co to ma być coś zielonego pod tablicą,jakiś radioaktywny płyn?!! W screenie drugim jest biurko ale w reszcie ich nie ma...Jakieś duchy tu są!! Te napisy obok screenu są na żywca ściągnięte z gansty(czy jak to się tam nazywa,bo zapomniałem ;p)Gdybyś ładnie chociaż wkleił,ale nie....... Co to ma być na 8 screenie obok ściany???!!! Wizja,sam przyznałeś,do dupy. Nic nie czytałem więc fabuły nie oceniam. Grafika:2/10(za to że w miarę równo wkleiłeś.) Ostatnio edytowany przez Oerta - 01-02-2007 o 17:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: Rabka-Zdrój
![]() |
![]() Brzydkie. Bardzo brzydkie.Fabularnie nie jest źle. Ciężko ocenić..
5/10...
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 11 2006
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Eee... Szymon ajmij się lepiej tym fake'iem, a nie tworzysz piramidke ze mna na PW
![]() Co do fake'a to tak... Klasa nawet ładna, ale ta gąbka i globus jak jakieś gówna wglądają ^^. Na 8 obrazku coś się pojawilo kolo sciany ^^ Co to? ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2006
Lokacja: Polska
Wpisy bloga: 1
Imię: Arkwan Tock
Profesja: Druid
Świat: Askara
Poziom: 13
Skille: brak
Poziom mag.: 11
|
![]() HAahahahahhaha Ares do kozy!
![]() Gąbka i globus są naprawdę brzydkie. Darker i pradawne imie?!Imie sprzed 2 tygodni! ![]() ![]() 6\10
![]() |
#51 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 01 2007
Lokacja: Jaka Kolacja??
Imię: Tuptusiowy
Gildia: Włatcy Móch
Świat: Honera
Skille: 18/20
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() CO TO ZA GąBECZKA??? gdybyś zrobił tą gąbeczkę kwadratową i w mniej krzykliwym kolorze było by dobrze. Co to jest ten globus? to to niebieskie z napisem "mili sie" ? w takim razie gdzie świeczka? i jeszcze raz moja rada: Zapamiętuj tła bo każdy obrazek ma inny układ rzeczy
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
|
![]() No nie no, dobiliscie mnie -.-
Na globusie pisze My Isle... No nie wiem czy ten fake mi wyjdzie =/ Pozdro, Szymor~
![]() |
#53 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 06 2006
![]() |
![]() Gąbka i globus? Nie mogleś chociaż globusa z tibii wziąść? MNMiWM.
A ten outfit uczniów to chyba z fake tego co teraz w supporcie jest (Thor'a of Heaven?) "Villao story". Pozwolił Ci? A o tym, że za oknami jest niebiesko a w lewym dolnym rogu widać deski za ścianą lepiej nie wspominać :(.
![]() |
#54 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2005
Imię: Songo of Astera
Gildia: Aktualnie brak :(
Świat: Astera
Poziom: 25
Skille: 10/21
Poziom mag.: 35
![]() ![]() |
![]() Widziałem troche fakeów na tym forum i muszę powiedzieć że troche się poprawiłeś z tym fake'iem od pierwszej części. Owszem ta gąbka troche dziwnie wygląda i ten globus tak samo. No ale wiem że każdy jakoś zaczyna i dlatego ocena podrosła(ze względu na poprawe no i żeby zachęcić
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Użytkownik Forum
|
![]() @KalasantyX:
Gościu, outfity uczniów były w spritach o.O @topic: Dzięki za komentarze ;] jutro next part postaram się zrobić. Pozdro.
![]() |
#56 |
Użytkownik Forum
|
![]() +Uwielbiam Super Hero
+Nie ma narazie żadnych magicznych itemków -Szkoła "Sterna"? Naoglądałeś się "Oban Star Racers" czy jak? -Źle sklejone ściany przy szkole. -Gąbka i globus wyglądają jak gówna za przeproszeniem -Dlaczego 2 ławki się dopiero pojawiły kiedy oni weszli?!(Porównajcie pierwszy i drugi obrazerk trzeciej części) Od teraz oceniam w skali szkolnej: Masz 3+(Przeciętny z plusem) |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Tronic
Usiehahahaha ![]() ![]() @Szymon Weś zrób to chociarz w tydzien zanim dasz tu...
![]() |
![]() |
#59 |
Użytkownik Forum
|
![]() @DracoR:
Ale ja w sobotę wyjeżdżam.. @Tronic: Szkola sterna? Musze powiedziec, ze lubie Obana, no i nie miałem co wybrac ![]() a tamte lawki, to nie zauwazylem, bo zapomnialem je dodac na pierwszych :/ Po za tym to nie fake o super hero ![]() @topic: Jutro wyjeżdżam, więc fake spróbuje dzisiaj zrobić. @Down: Ehh.. No dobra. Będe robił z tydzień. Ale jak modki skasują temat to...<dżołk>
Ta sygnatura przekroczyła dopuszczalne limity określone w regulaminie Ostatnio edytowany przez Szymorferooor - 02-02-2007 o 17:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 01 2005
Lokacja: Guild Wars
Imię: Oerta Fallen
Gildia: Mroczna Armia [MROK]
Świat: Guild Wars: P
![]() |
![]() Nie!Nie!
Nie rób w jeden dzień na odpi***dol się!!! Zrób w tydzień(nawet po przyjeżdzie),ale nie w jeden dzień,bo fake będzie wyglądał jak kupa(czyli jak teraz) Moja osobista rada,z własnego doświadczenia to wiem |
![]() |
![]() |