|
Notki |
Magia Magiczne zaklęcia, runy, potężni magowie. Tutaj wszystko o magii w Tibii |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 12 2006
Lokacja: Warszawa
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Vorta Dragon
Profesja: Sorcerer
Gildia: Polish Black Dragons
Świat: Luminera
Poziom: 26
Skille: Dobre
Poziom mag.: 26
|
![]() To powinien byc czar dla sorca poniewaz on jest magiem ofensywnym a drut defensywnym a jak chcecie jakies ruwnowagi to morze jakis czar po kturym nietraci sie zycia przez jakis czas (dla druta).
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Zbanowany
|
![]() @up: wyjdź... przestań grac w Tibię i zacznij się trochę uczyc, bo popełniasz takie błędy, że aż żal du** ściska... Masz 26lvl(facc), to nawet gdyby ten czar był dla sorców, to i tak go nie będziesz mógł używac...
To mnie rozwaliło najbardziej: 1. Elektryczna Doda Antica Topic: Mam 61 druida i bardzo bym chciał jakiś ofensywny czar porównywalny do UE ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
|
![]() nom, ciekawe o ile szybciej by się expiło MDW jakby mógł nawalać seryjki z UE ;P
dla druida - czar ofensywny (nie żeby odrazu super evul mocny) na około 40lv i jakiś słaby leczący innych czar dla facc (druid jest po to żeby leczyś innych jak zawsze ale na faccu niemoże tego robić zbyt tanio, sorce są poto żeby nawalać ofensywą i mogą to robić na faccu ;/ ) sami pomyślcie, jakby facce mogły wyjść z teamem żeby wspomódz hunta leczeniem to by było raczej mniej botterów, ale niestety ceny za uhy mogą wzrosnąć a tak pozatym, między 30 a 40lv ścigałem się z kolegą na expa, ja drut a on pall, bez trudu mnie wyprzedził w szybkości bicia expa, i to bez waste (on mógł bez waste expić na dragach i poh, nawet gs rozwalał ^^) ale niewiem jak to później jest z pallami ;] Ostatnio edytowany przez rezydent - 05-03-2007 o 09:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2006
Lokacja: Kozienice
Imię: Van'Er
Profesja: Knight
Gildia: Teleubiski
Świat: Candia
Poziom: 18
Skille: 50+/50+
Poziom mag.: 3
|
![]() Cytuj:
Wyjdz kup se słownik ortograficzny to pogadamy -.- @topic Według mnie to powinien byc czar dla druta, mam frienda druta (106) i widze jak on expi only dragi ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#45 |
Guest
|
![]() jeżeli chodzi o wyrównanie profesji to ja jestem za tym żeby knight był ulepszony ale żeby nie osłabiali sorca
![]() tylko ulepszali knighta |
![]() |
![]() |
#46 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2007
Lokacja: Łódź
Stan: Na Emeryturze
Imię: Knight-bloker
Gildia: Lubie solo
Świat: Celesta
Poziom: 87
Skille: 81/80
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
of, poh, d lair czy nawet BK mogą nawalać w team i jest good. A na czym ma expić taki sorc 70 - 80 FACC? nabijasz level przez miesiąc... na dragach z HMM waste, hity zupełnie nieporównywalne do energy strike, żeby pobić BK to zupełne waste bo bez pacc magowie nie mają opłacalnych ataków fizycznych... Poexpij sobie 80 sorcem na facc, i 80 knightem i czy tu trzeba kogokolwiek ulepszac? Chyba maga...
11:13 Artun Klono [8]: ej mistrzu dasz cos a jak nie to moge byc twoim kumplemczy mistrzu niejestem tego godzien 08:23 Euti Shar [9]: kto mi za uwa |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2006
Lokacja: Carlin
Imię: Sorcerer fire glut
Gildia: White Dragon
Świat: Guardia
Poziom: 42
Skille: --/23
Poziom mag.: 47
|
![]() Jezu, to poco gracie paladynem, drutem i knightem jak stękacie że sorc ma za dobrze? Kto wam kazał grać tymi profesjami jak wam się nie podoba to se zmieńcie profesje, co do topica to ten napis jest już od b.dawna. A co do ludzi mówiących że niby drut miał dostać ten czar to g.prawda bo jak już to, armagedon był by czarem ofensywnym jakiego używają sorcowie a nie druidzi. I teraz masa odpowiedzi piszesz tak bo masz sorca. Pozatym w swoim doświadczeniu z tibią grałem każdą profesją i piszcie sobie co chcecie ale mnie to gie obchodzi...
[GUILD]White Dragon[/GUILD] Gildia ![]() [CHAR]Sorcerer fire glut[/CHAR] Główna postać 42 [CHAR]Druid fire glut[/CHAR] 28 Lvl [CHAR]Paladyn fire glut[/CHAR] 13 Lvl [CHAR]Rookstayer fire glut[/CHAR] 13 Lvl |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Nebula
|
![]() Cytuj:
Wyobrazasz sobie sorca z armagedonem i Ue? I tak ma za duzo, na 100% mu tego nie dodadza |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
heal friend? mass healing??... no może ale nawet jeśli to porównać to : wszysto u sorca i druta jest mniejwiecej takie same tylko, że : facc :sorc ma około 4 czary ofensywne o ile sie niemyle a drut : eee... może se chyba uhy przed depo porobić--- pacc: sorc dostaje ue , druid już dostaje coś leczącego ("defensywnego") więc przy facc to chyba niezbyt fair między tymi profesjami... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2007
Gildia: Starlight
Świat: Antica
Poziom: 34
Poziom mag.: 4
|
![]() Druid ma "parę" czarów ofensywnych, ale słabych. Sorc ma UE, pall power i infernal bolty, knight ma magic sworda, a druid poison storm. A co z tym poison storem zrobisz jakiemuś potworowi? Wyobrażacie sobie druida na Annihilatorze walącego poison storma? Wg. mnie Armagedon powinien być dla PACC druida. Wtedy różnica pomiędzy druidem a sorcererem stopniała i druid by był nie tylko do leczenia.
Żegnam. Ostatnio edytowany przez draenei - 13-03-2007 o 22:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 | ||||
Zbanowany
Data dołączenia: 26 08 2006
Lokacja: Port Hope
Stan: Zbanowany
Imię: Zrywna Szkapa
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Almost
Świat: Nerana
Poziom: 36
Skille: Wypas;p
Poziom mag.: 40
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Suma summarum - Sorc wali z magii ofensywnej, drut jest ziomkiem, który zawsze cię uleczy, ma vis (duża zaleta), pallek ma infernale, arbalistę, knight ma arcane staff, sca, avengera Facc = malutko możliwości (CIPsoft traktuje to jako zestaw startowy, no bo mówiąc szczarze - jakie możliwości ma facc? - żadne) Pacc = coraz więcej możliwości (Cip~ musi zachęcać ludzi do kupna pacca - np. jeśli odblokowaliby jakieś czary paccowe dla facców, dajmy na to Haste, byłaby to totalna porażka bo pacc nie miałby przewagi, a taką musi posiadac - oczywiste) |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 03 2005
Lokacja: Śląsk
Świat: Aldora
![]() |
![]() Bzdura. Druid to postać do leczenia i na bank nie dostanie żadnego uber-ofensywnego spella..
![]() |
#55 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2006
Lokacja: Sanok
Profesja: Elder Druid
Świat: Julera
Poziom: 55
Poziom mag.: 51
|
![]() @UP
Skoro tak mówisz, to sorc jest postacią do atakowania. Zabrać mu wszystkie czary leczące. A co? Drut nie może, to czemu sorc może? Knightowi zabrać wszystkie czary, i uważasz, że wtedy będzie ok? |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 05 2006
|
![]() Sork jest bardziej umagiczniony od Knighta i palla... Usuń czary leczace sorka to usun tez u pallow i knightow...
TABLICA JEST OD DAWNA!!! NIE POSTAWILI JEJ ŻEBY POINFORMOWAĆ O WPROWADZANIU RÓWNOWAGI WŚRÓD PROFESJI!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Zbanowany
Data dołączenia: 17 01 2007
Lokacja: planeta ziemia
Profesja: Rookstayer
Gildia: noobs and newbies
Świat: Ziemia
Poziom: 999
Skille: 999/999
Poziom mag.: 99
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2007
Lokacja: Konin
Gildia: Dzieci Azbestu
Świat: Danera
|
![]() Szczerze mówiąc, to Druid mógłby miec jakieś ofensywne czary... bo z sorcem ma małe szanse (to też zależy od pvp gracza)... Gram elderem i też czasem chciałbym kogoś "trzepnąc" z czegoś mocniejszego, a nie tylko SD i bursty(tak teraz podczas wojny).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Użytkownik Forum
|
![]() no, na początku ten temat był o tablicy ale teraz to jest od balansacji druida do sorca ;]
usunąć exura vite sorcowi, albo dodać czar leczący (facc) dla druta (tak żeby można było innych graczy leczyć mniejszym kosztem niż zużycie uha) |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 04 2006
Lokacja: Trumna
Stan: Niegrający
Imię: Nijak
Świat: Ni
Poziom: 1
Skille: 99/99
Poziom mag.: 1
![]() |
![]() Do wszystkich, którzy rozmawiają tu na temat co by chcieli do ich profesji w następnych updateach...
WON DO TEMATU O PROFESJACH! |
![]() |
![]() |