![]() |
#41 |
Zbanowany
|
![]() @Aphydion: ty sie kurwa za to znasz na dissach muhahaha jak juz to vision skopiowalo Moleste z piosenka "powrot" jak nie sluchasz piosenek i dissow to co o nich mozesz wiedziec BYE
@topic: Lepsze tekst lepsza muza ale tez troche sciagniete a szczegolnie podklad hehe |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 | |
Guest
|
![]() @UP
Myślisz ze jak sobie wrzucisz w avatar Hemp Gru to jestes wielki kozak ? słuchalem dużo Dissów ![]() Cytuj:
![]() /P0zdrowienia Dla Ciebie. Ostatnio edytowany przez Aphydion - 10-02-2007 o 22:45. |
|
![]() |
![]() |
#43 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2006
Lokacja: Koronowo
Stan: Niegrający
Skille: 1337666
|
![]() Tak wogule kto to spiewal? : o
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 03 2006
Lokacja: Wa-wa
Imię: Hestrial
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Thoria
Poziom: 137
Poziom mag.: 71
|
![]() lepsze od vision bo all txt wasz
![]() w sumie rymy z glowa ; ) ale za krotkie i za duzo przeklenstw w pewnym momencie ![]()
![]() |
#45 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
BUHAUAHuhbhahuHUHuhbuhuHuhUHUHuhahuHhhahauahUHAhuH AUHhahUAHAhauhAUHAUahahUAHHahUAHuhauhHAHHahHAHa
![]() |
![]() |
#46 | ||
Zbanowany
Data dołączenia: 31 10 2005
Lokacja: Jak najdalej od ciebie
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Rege of Harmonia
Profesja: Paladin
Gildia: Bunch of Brothers
Świat: Harmonia
Poziom: 150
Skille: 96/75
Poziom mag.: 23
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
I TEN DISS I TAMTEN TO GÓWNIANE XERO nie kibicuje ani vision ani duską mam to w dupie ale jak słysze takie hiphopolowe dissy to mi sie nóż w kieszeni otwiera . . . |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Zbanowany
|
![]() @Aphydion: Duzo dissow to mozesz sluchac ale jak nie slcuhasz hh to chuja mozesz wiedziec bo nie all teksty sa z disow pozatym pomliles wykonawcow muahahha
a i spytaj sie tego twojego kumatego ziomka skad to skopiowal ;] Ostatnio edytowany przez Browarrior - 10-02-2007 o 23:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 04 2005
Lokacja: Poznan
Imię: Baron von Persevon
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Saphira
Poziom: 65
Poziom mag.: 55
|
![]() Dokladnie to nie wiem ale Diss vision
Pisal Ima i Zwidek a "rapowal" To Yeebak 1 i drugi owner |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 11 2006
Lokacja: Polska
|
![]() Boże co za shit = |
![]() |
![]() |
#51 |
Zbanowany
Data dołączenia: 17 12 2005
Lokacja: Warszawa-> Mokotów
Imię: Szu Warlord
Profesja: Elite Knight
Gildia: Legendary Phoenixs
Świat: Harmonia
Poziom: 107
Skille: 97/97
Poziom mag.: 7
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
"imargam to ciota zrobil go lamus" GAHAHHAHGahaghhahaHAH "l:ezysz kurwo?" hahahah pwnd ! |
|
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 02 2007
Lokacja: Bielsko Biała/Beskidzkie
Stan: Na Emeryturze
Imię: Noobasek :/
Profesja: Sorcerer
Gildia: Walymy
Świat: Obsidia/Selena
Poziom: 1+
Skille: 19
Poziom mag.: 27
|
![]() Jestescie żalosni jadac sobie po rodzicach/miastach itd.
połowa z was obraza dusków/vision nie znajac ich. ![]() Co wam pomoze w tej grze obrazanie rodziców czy czegokolwiek co nie ma zwiazku z ta GRĄ A mówiac komus "jestes c*pa w rl" spojrz na siebie?!. @topic:Fajny Podklad... Pozdro dla tych co traktuja ta gre z dystansem. =* ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Legnica
|
![]() JUNIR, w kawalku duskines tylko pare urywkow jest skopiowanych, reszta ich... tylko niech ktos jeszcze napisze kto to konkretnie spiewal
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 01 2007
Lokacja: Ustron
Stan: Początkujący
Imię: Lord Driud Placho
Profesja: Druid
Świat: Rubera
Skille: 16
Poziom mag.: 21
![]() |
![]() O wiele lepsze od Vision ,a co ten frajer mowil na Bielsko (imagram)? Jak ma jakis problem to mozna zalatiwc...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 08 2006
Lokacja: Tomaszów Mazowiecki
Profesja: Elder Druid
|
![]() Podklad nic orginalnego - "Poppin Them Thangs" - G unit.
Co do ludzi wypowiadajacych sie o tych "dissach", wiekszosc z was to dzieci, ktore jaraja sie lerkiem, mezem, verba itp.. i mysla, ze sa bog wie jacy hip-hopowcy. Oceniacie jedynie z gory (np. ten i tamten jest lamusem, bo sieje pa, zamiast oceniac ten "utwor"). W tym "kawalku" nie znalazlem ani jednego pancza, grama techniki, nie mowiac juz o jakimkolwiek flow (zreszta i tak 95% z was nie wie o czym ja tu pisze). Kopiowanie slow od innych PRAWDZIWYCH artystow to juz kompletne dno.
![]() |
#57 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 02 2006
Imię: Theatos Kyth
Profesja: Elite Knight
Gildia: Hellpike
Świat: Refugia
Poziom: 90
![]() |
![]() Tak ten diss jest zajebiscie prostacki ale oni sami napisali tekt a vision zeskanowalo all z molesty i tylko zamienili niektore slowa ...
na chuj sie nadajecie i w grze i w rymach, tylko skanowac umiecie nóby Prosze macie tekst molesty : Refren: Najwyższy czas Znów obrać wspólna droge wkońcu rozliczyć się z każdym wrogiem Najwyższy czas Znów przywrócić równowagę wiesz nie jesteśmy tu przez przypadek Najwyższy czas Znów obrać wspólna droge wkońcu rozliczyć się z każdym wrogiem Najwyższy czas znów przywrócić równowagę bo my jesteśmy tu przez przypadek Pelson: Myśląc że to koniec popełniłeś wielki błąd bo co powiesz dziś gdy wracamy na front co wracamy pseudo rap zalicza glebe Molesta jeden joint, czterech torebek ej królu mam dla ciebie komunikat przykro mi lecz z twojego tronu lipa do domu wypad powczuwaj się przed lustrem ja dam ludziom styl nim na zawsze usne oni gdy słyszą Moleste mówią - respekt dlatego wciąż tu gram wciąż tu jestem moje pięć minut co trwa już dekade przetrwałem choć wiele żmij pluło jadem powiedz kiedy, potraktowałem to jak biznes kiedy choć raz poszedłem na łatwizne co, miałes swoje dni chwały ale o nich dziś zapomnij właśnie się wali twój pomnik Wilku: Kto tworzy rap gre a kto jest tylko pionkiem kto dał ci "ELO" kto zjarał pierwszą piątke WDZ ziomkiem Bilu bity więc co jest uwaga Molesta wraca do studia gnoje w*****one dzieciaki nie tracą zajawki pamietasz osiedlowe akcje poczuj zapach trawki drogą z ławki do klatki i z klatki na ławki trafić za kratki za zawartość dziurawki bzdurom kurwa to jest chore znów dostaje korby bądz spokojny wilk nie wychodzi z formy bo hip hop to nie gówno tak jak werba czy norbi nie będe nie skromny jeśli powiem oprzytomnij podwórko daje miłość ja odpłacam tym samym styl warszawskich ulic roz*******a membrany wciąż nastukany ej ty weź to doceń te koncery, melanże i nie przespane noce Ref. Vienio: Dla nich są ważne tylko hasju pliki Molesta niszczy hip hopu prymityw Skandal pamiętasz kto cię wychował działamy na nich jak terapia szokowa od nowa niszczą zamiast to budować trudno jest nawet ich sklasyfikować szukają treści ale jej nie ma a cena wiedzy to za wysoka cena tylko złudzenia i tani entuzjazm którego napewno nie możemy uzać Ewenement pluje na rap zacofany mój plan to pokrzyżowac ich plany my na przekór nie ulegamy modom idąc do przodu wyznaczona drogą kultura dawno udzieliła nam gwarancji Molesta obniża próg tolerancji Włodi: Elo! gra wraca do starych zasad pewnie lamusom to przestanie się opłacać Tak, Molesta hardkor na stówe pamiętasz koncerty i bujki pod klubem? my ulice na twarzach ty póder na buzi ej! wygolony pudel nie w*****aj ludzi to jest wjazd z hitem żaden luzik to powrót ekipy która zapał twój ostudzi to czterech typów nie blask blichtru to prawdziwy rap z ulicznego syfu ty patrz komu ufasz pa patrz komu ufasz banany chcą być nami a to tylko kamuflarz napisali nekrolog dla nas i dla rapu to masz tu dziciaku powrót z zaświatów radio trąbi że rap umarł jak umarł to tu masz powrót zombi 4, kumasz? Ostatnio edytowany przez Born 2 play - 11-02-2007 o 11:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Zbanowany
Data dołączenia: 11 11 2006
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Calmera
![]() |
![]() Jedno słowo opisujące tą piosenke - 'ŻAL'
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Zbanowany
Data dołączenia: 10 10 2005
Profesja: Knight
|
![]() bym musial sie polozyc na ziemi zeby znizyc sie do poziomu tego utworu. Ten kto "rapowal" niech wpierw idzie do stomatologa bo z tego seplenienia ciezko cos skumac
![]() Hail Vision ![]() Signed Nagan |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2006
Lokacja: ...
Profesja: Royal Paladin
Świat: Fortera
|
![]() hah dobre dobre ;d