![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 10 2006
Lokacja: Iłża
Świat: Już nie tibia
|
![]() Z natury nie lubie kogos komentowac.
Według mojego zdania większość prac ołówkiem... to takie twoje "pierwsze bazgroly" :/ jedna graficzka tabletem nawet mi sie podobala to drzewo? Wiem jak sie tworzy graf. komputerowe i wiem ile czasu one zajmują. Mase pracy przed tobą. Jabym byl profesjonalistą a nim nie jestem to bym polecil ci cwiczenie "kreski" --- bierzesz kartke A4 i zamalowujesz ja calą kreskami... potem bierzesz kolejną az dochodzisz do 50tej kartki i uznajesz ze to za malo. Ja tak robilem przez jakies 2 miesiące. ![]() Staraj sie w swoje prace wkladac wiecej profesjonalizmu... zamiast rysowac na lekcji w zeszycie proponuje pracę w domu. I nie zgodzę sie z wypowiedzią "Evinio" >> "dla mnie wyglądają one jak rysunki osoby zupełnie pozbawionej zmysłu artystycznego i talentu" Nie uznaje czegos takiego jak talent. Uwazam ze podstawy rysunku mozna osiągnąc cięzką pracą i cwiczeniem. pozdrawiam. Nikodem Ostatnio edytowany przez Nelo - 28-11-2007 o 21:14. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 11 2006
Stan: Niegrający
|
![]() @2up nie musisz wcale
![]() @up owszem wiekszosc powstala z pierwszych 10 kresek postawionych na chybil trafil i tylko ogolnego zarysu co bym chcial stworzyc. ![]() ![]() *tak wiem ze broni nie trzyma sie za magazynek - trudno bylo latwiej i nie chcialo mi sie tego poprawic. ![]() a to zbior roznych bzdetow rysowanych od wczoraj tak bez wiekszego pomyslu na cos konkretnego dlatego tez tworzylem w jednym pliku, pozatym sprawdzalem jak mi idzie z kolorem i tu chyba zrobilem jakis postep niewielki ale zawsze. Fdomkach? o.O nei wiem co to ale jesli chodzi o te 2 u gory po lewo to owszem z glowy =P Wormsy... wsumie pogralbym sobie znow w armagedon xd Ostatnio edytowany przez Extermis - 04-01-2008 o 16:23. Powód: brak P w poprawic _-_ |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
|
![]() No teraz te nowe nawet mi sie podobają... cos w nich jest.
te ludziki w tych fdomkach rysowane byly z głowy? czy wzorowane na czyms? Kojażą mi sie z Wormsami ![]() nie wiem dlaczego... moze dlatego ze neidawno w nie nawalalem z bratem
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
|
![]() Byla koncepcja czegos wiekszego jak zwykle skonczylo sie na braku checi do dalszej pracy.
![]() a tu zeby nie wrzucac tylo 1 pracy, to poczatek gifu na informatyke jaki mam zrobic dopiero jakeis 45 kaltek i sie ucina nagle sadze ze jeszcze z 2 tyle bedzie, no i jeszcze kwestia potem koloru i ustawienie czasu czego ejszcze nie robilem. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
|
![]() ![]() ![]() ![]() nie koncze neichce mi sie. @down powiedzmy =p deykacja to kiepskie slowo poprostu ktos komus podrzuca pomysl ;s / dzieki ;] Ostatnio edytowany przez Extermis - 31-01-2008 o 21:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
|
![]() robisz postepy...
mniemam ze ta ostatnia praca zadedykowana jest radixowi? ![]()
![]() |
#47 |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 11 12 2004
Lokacja: Forgotten Land
|
![]() Bez dedykacji?! FOCH!
No i nadal nie rozumiem, po co mu ten sandał (ze stopą), skoro bazgroli pazurkiem? xD No i twarz tego biednego mnicha - ciapajka ![]() Ten gryf pacnął węża? Dobrze widzę? Trochę wąż do węża nie podobny, ale rysunek jest ok xD Troszkę płaskato, ale jest ok.
![]() Pieśń II: Honor Niech ktoś zawoła, że broda hańbą jest A hańbą dla mnie będzie, go o głowę nie skrócić Niech ktoś zwątpi w prawość mych braci, Niech bogom swym dziękuje, jeśli kalectwem go tylko oszpecę, Bo wstydem jest nie szanować Tego co dla innych święte. Słabością jest duma, jeśli Honorem i szacunkiem w ryzach nie trzymana. Rozważania tego, co mianem zabójcy okrzyknięty, Który czuje, a los dla niego jedyny... |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
|
![]() Double ale co poradzisz...
Wczorajsza zabawa praktycznie samymi filtrami ![]() To grwa 3in1 ktos podsyla Ci 3 zdjecia a Ty je jakos scalasz, skrzydla dupnie wyszly ale chuj mialem orla wilka i zyrafe na pcozatku jesli nei widac ![]() ![]() A to z dzis, toche sie przy tym nabawilem ale wsumie nie wyszlo zle. przed i po ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Extermis - 22-02-2008 o 00:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 11 12 2004
Lokacja: Forgotten Land
|
![]() Zabawa filtrami ma zeza.
Żyrafy nie oceniam, bo to tylko pozlepiane. Drzwi... Gdyby wszystkie czaszki były jakości Twojej pierwszej, to byłoby prawie idealnie ![]()
![]() Pieśń II: Honor Niech ktoś zawoła, że broda hańbą jest A hańbą dla mnie będzie, go o głowę nie skrócić Niech ktoś zwątpi w prawość mych braci, Niech bogom swym dziękuje, jeśli kalectwem go tylko oszpecę, Bo wstydem jest nie szanować Tego co dla innych święte. Słabością jest duma, jeśli Honorem i szacunkiem w ryzach nie trzymana. Rozważania tego, co mianem zabójcy okrzyknięty, Który czuje, a los dla niego jedyny... |
![]() |
![]() |