|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na emeryturze
|
![]() Cytuj:
Zmień avasta na AntiVir Personal (za free) + polecam outpost firewall pro (30 dni triala, ale w dzisiejszych czasach jest sporo seriali ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 02 2007
Lokacja: Gdańsk/Płock
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 07 2005
Lokacja: Wa-wa
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Furora
|
![]() Zmien Avasta na mozg.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Najdziwniejsze jest to, że większość uważa adres IP za coś tak strasznie wartościowego. A wystarczy pomyśleć o pierwszym lepszym serwerze który ma stałe IP i do tego podane do publicznej wiadomości. Mnie osobiście nieraz bardzo bawi czytanie forum.tibia.pl - szczególnie postów o "hakierowaniu" i pochodnych. Ludzie dywagują i wypowiadają się na temat w którym z powodu wiedzy niejako nie powinni się byli nigdy wypowiedzieć. Peace Pamiętajcie, że ludzie którzy reprezentują ponadprzeciętny poziom wiedzy w działach Security/Hacking nigdy nie zniżą się do zabierania dzieciakom konta z jakiejś tam TIBII |
|
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 01 2007
Lokacja: Venore
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Pavel Knights
Profesja: Knight
Świat: Luminera
Poziom: 48
Skille: 76/74
Poziom mag.: 5
|
![]() Ludzie dobrze sie czujecie ?
Obecnie jeden adres IP moze posiadac rownoczesnie do 1000 osub albo wiecej ... co nie bardzo pozwala na rozlaczenie na raz 1000 osub za pomoca jednego programu ... moze twoj kompel znal twoj adres MASK czy jakos tak juz nie pamietam a jak bojicie sie haka przez gg to w ustawieniach mozna wpisac ip jakie ma sie wyswietlac przy sprawdzaniu danych Pozdro |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2005
Lokacja: Płock/Toruń
![]() |
![]() A ja wciąż czekam na rozłączenie...
![]() |
![]() |
#47 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na emeryturze
|
![]() Cytuj:
Nie znasz się? To się nie wypowiadaj. Adres IP mozna ukryć na różne sposoby, ale nie można sobie ot tak ustawić, aby wyświetlał się taki, a nie inny, dla różnych serverów/hostów/whatever. Owszem, możesz być w osiedlówce i mieć adres taki sam jak inni ludzie, ale jeśli się nie mylę, to w takich przypadkach atakowanie konkretnego hosta jest trochę trudniejsze. @topic Tutaj masz ranking z sierpnia 2006r. (chyba najbardziej aktualny, jaki udało mi się znaleść). Z darmowców najlepszy jest AntiVir. KLIK |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Zbanowany
Data dołączenia: 11 02 2007
Lokacja: 127.0.0.1/localhost
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
|
![]() Nie no, ja mam nie publiczne IP więc przez Gadu trudniej to zobaczyć, gdyż piszę jedno IP. To nie tak duży problem zobaczyć czyjeś IP, ale też nie proste :S Przed hackerem mało rzeczy was uchroni tymbardziej gdy to evul.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 09 2006
|
![]() W jaki sposób za pomocą Ethereal'a mogę rozłączyć kogoś? Prosze o wskazówki w obsłudze programu
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
|
![]() omg... moj ziomek mial ten program, zeby on sie nie trudzil podalem mu moje ip... i kupa ^^ nie mogl ^^ nie mialem kicka... nic nie bylo
![]() @topic... hmmm... mow za siebie jak pisalem na wyzej ja jestem "bezpieczny" ; ]
jak zwykle przemawial, mowil albo pisal... moze nawet spiewal (dobra zamknij sie wreszcie) Von Grube Jajo pzdroO 4 all, cYa in da Tiolet 13:20 Geno Deru [8]: jetses trentwy HAIL DANCING SHADOWS!!! ![]() ![]() ![]() Even if I wasnt in that Guild I Love THEM : ) ~~HI~~ ~~BYE~~ |
![]() |
![]() |