|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Szydłowiec
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 5*
Skille: 7*/7*
Poziom mag.: 6
|
![]() @up Ty wiesz co piszesz? znaczy to ,ze ktos w 3 sekundy musial powiedzieć ,,nick ziomka",reszta wyszukać go na battle(było dużo noobów więc przypuszczam ,że było ciężko) i uderzyć sd.
![]() ![]()
Tibia .. ssie Twoja dusze gdy biegniesz po lvl i loot. Zaslania Ci oczy na swiat, otworzy dopiero gdy stracisz kogos bardzo bliskiego. Nie u¿ywaj tych slów . bo naprawde Go zranisz , a potem zatracisz samego siebie. Wracasz do niej bo jest rozrywka ale co jest jej celem ? 100 lat zycze Wam ! bo przez Tibie tracisz dziecinstwo. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2007
|
![]() Cytuj:
ROTFL LOL i wiele więcej... Jakie battle ?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!? Zaznaczyli go na normalnym ekranie a potem Hotkey i koleś leży omfg... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Jak z Sdka recznie nie potrafisz strzelac to twoj problem-.- Tylko z Hot trzeba na*****ac?pffF? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 03 2006
|
![]() hahaha noobki poprostu nie graja tyle w tibie zeby pamietac czasy bez cipbota i nie wiedza o tym ze mozna walic sd bez hotkeya i battle
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2006
Stan: Na Emeryturze
Świat: RL
|
![]() @LaRrYxX
masz ale nie całkiem ;] wiem że można powiedzieć i w tym samym czasie cała gildia uderzy w jednego z sd, tak na przykład było na prawdziwym open battle na Isarze Swe vs Pl gdzie Bapupa podawał nick kolesia odliczał i na 1 każdy w niego strzelał tylko że tam było cały czas widać osobę w którą akurat atakują i każdy miał czas na użycie runki a tutaj Ymy wychodził na ekran na dosłownie 2-3 sec gdzie jest niemożliwe że nagle jeden powie że atak na Ymy i cała gildia w przeciągu 1 sec w praktycznie tym samym czasie użyje sd |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2006
|
![]() Dobra walka tyle powiem.
![]() Btw: Jest jakiś powód tej wojny? Bo ja nie w temacie a ciekawy jestem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
|
![]() @ Milten
2 - 3 sekundy to dużo , a przynajmniej wystarczająco żeby powiedzieć sam nick a po sekundzie dojdzie do innych i leci sd w ciągu ułamka sekundy Uwierzcie mi Nie Było żadnego bota ;> Serio ! pokazał się magiq w prawym górnym rogu , nic nie dostał ale już każdy miał nacelowane przeszedł 1 kratke do nas po skosie i wtedy wiedzieliśmy że nam nie ucieknie i poleciało w niego 10 sd btw. Bravo milten że się opanowałeś bo 99% n00bków odpowiedziało by postem typu "Nie masz Racji Kurwo Mieli Bota i huj !!!!11" i za to cię szanuje ;> Aberattio przedupiło z Vision a ich lider Magrami poszedł poskarżyć się do Taifuna Ostatnio edytowany przez LaRrYxX - 17-03-2007 o 11:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 02 2007
Lokacja: Łódź
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Meteonka
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Chosen Ones
Świat: Aldora
Poziom: 68
Poziom mag.: 60
![]() |
![]() haha :> i co w zwiazku z tym? przynajmniej nie jestem jakims maniakiem
![]()
![]() |
#50 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#51 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 19 06 2006
Lokacja: Bochnia
Stan: Zbanowany
Imię: Small Mike
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Titania
Poziom: 32
Skille: 18/22
Poziom mag.: 41
|
![]() Cytuj:
Ale bota wcale nie muszą mieć. Na wojnie typki czekaja z use sd tylko na jakiegoś dusska bez utamki!! Pchniętego przez kolegów z rl lub z serwera, którzy jeszcze w wojnie nie mogąć brać udziału!! Chyba nie widzieliście jakiegoś 100+ jak gra na rl gdy ma pvp typy maja takie zdolności manualne że jak zejdą do roomu z 4 demonami jebna ue i nie padna bo mogą być szybsi od 3 demonów A wychodzicie do roomu z 4 cycami i macie screen: You are dead. Tak serio to dział filmy jest chyba najbardziej burzliwym działem na forum xDD |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
|
![]() @ up
Right !!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 09 2006
Lokacja: WLKP
Stan: Początkujący
Imię: Shinano Kagaq
Gildia: Spritekillers
Świat: Polska
Poziom: 192
Skille: 100+
Poziom mag.: 25
|
![]() Vision jak zwykle lamersko gra i potem kozaczy... NC noob'z
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Użytkownik Forum
|
![]() Pokazałeś Swoją Inteligencje Pachołku Taifuna...
|
![]() |
![]() |