|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 09 2004
Imię: Reynevan
Profesja: Paladin
Gildia: Arach-Tinilith
Świat: Secura
Poziom: 95
|
![]() Cytuj:
![]() A co do przeczenie starym wartosciom tibii to mysle ze to troche za dalekie wnioski, ale dzieki za taka ocene i nie wykluczam ze masz racje. Chyba nie wiesz jak staruszki z tibii potrafia wypowiadac sie na forum ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2004
|
![]() Dr. Omader jako jeden z nielicznych udzieliles sensownego komentarza. Wkoncu jestes moderatorem
![]() ![]()
#43 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2004
|
![]() Cytuj:
Hehe wiem ,wiem ![]() Lepiej nie tu są dzieci ![]() pozdrawiam
![]() |
#44 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 08 2004
|
![]() Pierwszy team ktory zrobil anihilatora na Danubii nie uzywal macro.
|
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2004
Lokacja: Piekło
Stan: Na emeryturze
Imię: Apocalipsa
Profesja: Royal Paladin
Świat: Nova
Poziom: 63
Skille: 93+/75+
Poziom mag.: 19
![]() |
![]() lol smiesza mnie wszystkie wasze wypowiedzenia
@Paladinka: Irux z Nova wykonal questa bez macro naprzyklad... Lv to nie wszystko, liczy sie osobowosc a nie level... ty mi smierdzisz strasznym noobem... Nawet nie umiesz sie wyslowic bez tzw. "łaciny" Wiesz wykonywales quest na macro i jaka z tego przyjemnosc? dla ciebie liczy sie tylko level i skille itd.. gdzie przyjemnosc z samej gry? pewno zostawiasz char na exicie i nawalasz cala nocna macrosie... brak mi slow.. zal mi ciebie @Drom Mylisz sie i widac ze tutorem to ty juz nie bedziesz ![]() nie powinienes jako mod trzymac zadnej ze stron i nie bluzgac innych i sugerowac pomylke ![]() @Wiekszosc forum Fajnie lizecie mu tylek pewno codziennie ma czysty... @Miejszosc forum Przyznaje wam racje... nie mozna czerpac przyjemnosci z gry oszukujac.. PEACE Yours Apocalipsa
#47 |
Zbanowany
Data dołączenia: 04 02 2004
|
![]() Jak to czytam to smutno mi sie robi na duszy.
Po pierwsze - mimo wszystko gratulacje dla Pala i Vete, makro makrem, wciaz liczy sie nagroda. Jezeli cie to zainteresuje, ekipami ktore zrobily Annihilator bez makra (na pvp) to nasi koledzy z Danubii - Walky, Valise, Belth i Shta, oraz ekipa sorcow z Antici (imion nie pamietam). Z was wszystkich, ktorzy odpowiedzieli w tym temacie, jedyny sensowny jest chyba Rey. Szacunek dla Ciebie, ze pomimo tych wszystkich idiotow, ktorzy rzeczywiscie tylko liza dupe Paladince, mowisz to co myslisz. Wszyscy wiemy jaki poziom reprezentuja soba Polacy na Tibii (a juz w szczegolnosci ci skretyniali high-lvle, ktorzy mysla ze caly swiat do nich nalezy bo maja lvl 100). Pala, w dupie mam ze masz 100-ktorystam lvl, jestes zwyklym gowniarzem i powerabuserem, gowno wiesz o swiecie. Wydaje ci sie ze zawsze wszyscy beda sie toba podniecali tak ja te noobki na tibia.pl. Mam nadzieje ze w koncu ktos ci skopie porzadnie dupsko w rl (choc nie doslownie). Btw, pozdrow swoich "ziomow" i miejcie dobry "brecht" z tego posta. Choc watpie ze cokolwiek zrozumiecie. PS. "oczywiscie macro jest zle ale w przypadku takiego questa..." lol, drom, powiedzialbym co mysle na ten temat, ale pewnie wtedy usuniesz posta ;] |
![]() |
![]() |
#48 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Może kiedyś zrobie taki lvl w co wątpię.Nie będę tutaj bluzgał że sam jesteś żałosny bo jestem z góry na przegranej pozycji(patrz lvl) Czy jeśli jedna drużyna zrobi ainhalatora to mogą wejść następne 4 osoby czy dopiero po savie serva?? |
|
![]() |
![]() |
#49 | ||
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
Na koniec uwazam ze piszac o macro zrobiles to mimowolnie, czyli nie to ze chciales wprost powiedziec uzywam macro tylko dla Ciebie to tak oczywista i polaczona z tibia rzecz, ze nawet nie zwrociles na to uwagi. Ok to Twoja sprawa ja wyrazam tylko swoje opinie, a to ze teraz wiekszosc na tibii sie z Ciebie smieje ze tak sie wkopales to tez nie moja sprawa . Dla mnie EOT jesli chodzi o Twoja osobe. Cytuj:
"oczywiscie macro jest zle ale w przypadku takiego questa..." - no coz to zdecyduj sie, jako moderator tego forum powinienes raczej prezentowac bardziej zdecydowane i jasne poglady szczegolnie co do takich wspomagaczy w tibii ![]() Pozdrawiam |
||
![]() |
![]() |
#50 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Brzydgoszcz, Fordograd
Profesja: Knight
Świat: RL
|
![]() Ja osobiscie na anihilatorze nie byłem, ale wiele slyszalem. Moim zdaniem najtrudniejszym elementem jest wybór upominku
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2004
Lokacja: Piekło
Imię: Apocalipsa
Profesja: Royal Paladin
Świat: Nova
Poziom: 63
Skille: 93+/75+
Poziom mag.: 19
![]() |
![]() @Rey
Masz racje jestem z toba ![]() ![]() ![]()
#53 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
![]() Dzieki za slowa poparcia dla Ciebie i Blejz-a. |
|
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 07 2004
Lokacja: Olecko
![]() |
![]() Hehe...Gratz!Dopiero teraz pisze bo wczesniej kur.. nie mialem netu pier....nego!A co do macro to nie mozna zrobic tego questa bez niego
![]() Olecko Rlz!! ![]() ![]() ![]()
#55 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 04 2004
|
![]() z tego co wiem to dla pala~~ sie makro spiepr*ylo i dla blokera tez, to pala zalozyl tarcze i recznie sie uhowal (jako palladyn z demonem na klacie to jest naprawde niezly wynik) wiec odwalcie sie od niego ;p btw gratz ;] to juz 4 polakow chyba ;p
|
![]() |
![]() |
#56 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 08 2004
Imię: Adash Karste
Świat: Furora
![]() |
![]() hmm ludzie annihilatora bez macro to jest zarabiscie trudno zrobic. Maly zaciach myszki, maly lag i juz Cie ni ma. Dla mnie tylko istnieje jedna grupa ludzi ktora moze dokonac wyczynu zrobienia annihilatora bez macro. Kolesie z wedlug mnie najleposzym pvp w tibii - Del'Toro.
|
![]() |
![]() |
#57 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
co do DT, oni uzywali nieslawnego TibiaBota, za co czesc z nich (na pewno Diego) dostala potem bana. takze twoja historia sie nie sprawdzila. |
|
![]() |
![]() |
#58 | ||
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
|
||
![]() |