Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Multimedia > Zdjęcia

Notki

Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 19-09-2004, 15:26   #41
Rey
Użytkownik forum

Data dołączenia: 19 09 2004

Imię: Reynevan
Profesja: Paladin
Świat: Secura
Poziom: 95
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez gagatek
@ rey
Nic osobistego ale przyjrzyj się swojemu ostatniemu postowi,przeczytaj go uważnie i wyciagnij wnioski.
Popisywanie się retoryką nie zmienia faktu ze zmieniasz dyskusję w zwyklą pyskowkę , co przeczy temu co napisałeś o wartosciach w starej tibii
pozdrawiam
Ok moze i masz racje, ale tylko odpowiadam na ostre slowa. Po prostu stosuje sie do Twoich wskazowek "nic na siłę! - weź większy młotek! "
A co do przeczenie starym wartosciom tibii to mysle ze to troche za dalekie wnioski, ale dzieki za taka ocene i nie wykluczam ze masz racje. Chyba nie wiesz jak staruszki z tibii potrafia wypowiadac sie na forum Bede musial tutaj Odynca i Willa sciagnac.
Rey jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 19-09-2004, 15:29   #42
Evenement
Użytkownik Forum

Evenement's Avatar

Data dołączenia: 15 09 2004

Domyślny

Dr. Omader jako jeden z nielicznych udzieliles sensownego komentarza. Wkoncu jestes moderatorem . Zabrzmialo to nawet jak maly wyklad. Ale prezynajmniej inteligetna wypowiedz na tym forum to niestety coraz wieksza rzadkosc . (Bez obrazy do uzytkownikow ale ja tylko stwierdzam fakty)
stary 19-09-2004, 15:32   #43
gagatek
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 13 08 2004

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rey
Chyba nie wiesz jak staruszki z tibii potrafia wypowiadac sie na forum Bede musial tutaj Odynca i Willa sciagnac.

Hehe wiem ,wiem
Lepiej nie tu są dzieci

pozdrawiam
stary 19-09-2004, 15:49   #44
Paladinka
Użytkownik Forum

Paladinka's Avatar

Data dołączenia: 28 02 2004
Lokacja: Olecko

Stan: Na Emeryturze
Imię: Paladinka
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Bad Boyss
Świat: Danubia
Poziom: 170
Paladinka ma numer GG 1234567
Domyślny hehe

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rey
No no no umiesz kojarzyc fakty Nigdy nie przestaniesz mnie zadziwiac. GRATZ. Twoja inteligencja az blyszczy w Twoich postach ...
Tak snie o tym quescie, czytasz w moich myslach jak w otwartej ksiedze.

LOL czyli prawdziwny ziomal z Ciebie hehehe. No coz skoro dostarczam Tobie i Twoim ziomalom z rl tyle zabawy to chyba nie moge Cie zawiesc . Tak bardzo zazdroszcze Ci levelu i Twojego IQ i to nawet nie wiesz jak. Na szczescie zaczynalem grac w czasach jak istniala tylko antica i nova i nie liczyl sie level tylko to co sie reprezentuje wlasna osoba. A u Ciebie z tym krucho ... A co do Twojego levelu to zeby jeszcze ilosc przekladala sie na jakosc ...

Jak miales macro do zakladania tarczy to chyba logiczne jest ze reszta spraw tez byla oprogramowana. Pewnie ktorys z Twoich ziomali z rl Ci to pisal . A moze i nie , a pozniej ludzie dziwia sie ze tyle hackow na tibii ...

A tak BTW, znajdz chociaz chwile czasu na przeczytanie tego co napisales a nie zmuszasz wszystkich do deszyfracji Twoich wypocin. Chyba ze slowa "porpostu" ,"peirdoli" znajduja sie w slowniku ziomali a ja nic o tym nie wiem. Inni tez to czytaja i moglbys im okazac troche szacunku ...

Pozdrawiam i czekam na Twoje 'sciete' riposty.
no comment po 1 to nie ja zaczelem sie zucac jak gowno w trawie do czegos czego tu umiescilem a umiescilem ss aby ludzie wiedzieli ze poalk zrobil ten quest a ty wnikasz w takie szczeguly jak amcro POPROSTU ZALOSNY JESTES... nawet nie bede slow marnowac na ciebie.. bo szkoda polityku
Paladinka jest offline  
stary 19-09-2004, 15:50   #45
Krox
Użytkownik forum

Data dołączenia: 25 08 2004

Domyślny

Pierwszy team ktory zrobil anihilatora na Danubii nie uzywal macro.
Krox jest offline  
stary 19-09-2004, 16:14   #46
Togashi Yokuni
Użytkownik Forum

Togashi Yokuni's Avatar

Data dołączenia: 23 02 2004
Lokacja: Piekło

Stan: Na emeryturze
Imię: Apocalipsa
Świat: Nova
Poziom: 63
Skille: 93+/75+
Poziom mag.: 19
Togashi Yokuni ma numer GG 6105270
Domyślny

lol smiesza mnie wszystkie wasze wypowiedzenia
@Paladinka:
Irux z Nova wykonal questa bez macro naprzyklad...
Lv to nie wszystko, liczy sie osobowosc a nie level... ty mi smierdzisz strasznym noobem...
Nawet nie umiesz sie wyslowic bez tzw. "łaciny"
Wiesz wykonywales quest na macro i jaka z tego przyjemnosc? dla ciebie liczy sie tylko level i skille itd.. gdzie przyjemnosc z samej gry? pewno zostawiasz char na exicie i nawalasz cala nocna macrosie... brak mi slow.. zal mi ciebie
@Drom
Mylisz sie i widac ze tutorem to ty juz nie bedziesz
nie powinienes jako mod trzymac zadnej ze stron i nie bluzgac innych i sugerowac pomylke
@Wiekszosc forum
Fajnie lizecie mu tylek pewno codziennie ma czysty...
@Miejszosc forum
Przyznaje wam racje... nie mozna czerpac przyjemnosci z gry oszukujac..
PEACE
Yours Apocalipsa
stary 19-09-2004, 16:19   #47
blejz
Zbanowany

Data dołączenia: 04 02 2004

Domyślny

Jak to czytam to smutno mi sie robi na duszy.
Po pierwsze - mimo wszystko gratulacje dla Pala i Vete, makro makrem, wciaz liczy sie nagroda.
Jezeli cie to zainteresuje, ekipami ktore zrobily Annihilator bez makra (na pvp) to nasi koledzy z Danubii - Walky, Valise, Belth i Shta, oraz ekipa sorcow z Antici (imion nie pamietam).

Z was wszystkich, ktorzy odpowiedzieli w tym temacie, jedyny sensowny jest chyba Rey. Szacunek dla Ciebie, ze pomimo tych wszystkich idiotow, ktorzy rzeczywiscie tylko liza dupe Paladince, mowisz to co myslisz. Wszyscy wiemy jaki poziom reprezentuja soba Polacy na Tibii (a juz w szczegolnosci ci skretyniali high-lvle, ktorzy mysla ze caly swiat do nich nalezy bo maja lvl 100).
Pala, w dupie mam ze masz 100-ktorystam lvl, jestes zwyklym gowniarzem i powerabuserem, gowno wiesz o swiecie. Wydaje ci sie ze zawsze wszyscy beda sie toba podniecali tak ja te noobki na tibia.pl. Mam nadzieje ze w koncu ktos ci skopie porzadnie dupsko w rl (choc nie doslownie). Btw, pozdrow swoich "ziomow" i miejcie dobry "brecht" z tego posta. Choc watpie ze cokolwiek zrozumiecie.

PS. "oczywiscie macro jest zle ale w przypadku takiego questa..."
lol, drom, powiedzialbym co mysle na ten temat, ale pewnie wtedy usuniesz posta ;]
blejz jest offline  
stary 19-09-2004, 16:21   #48
PiXik
Zbanowany

PiXik's Avatar

Data dołączenia: 08 03 2004
Lokacja: Rybnik

Imię: Sir Pix
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Paladinka
zycze powodzenia w przyszlosci i prawdopodobnie nie nabijesz takiego lvl ale jezeli taki cud zaintnieje to zycze ci powodzenia a annihilatoze bez macra hehehe jak bedziesz mial 180 lvl to moze przezyjesz palkiem hehe czekam na twoj super filmik jak zrobiswz go bez macra ...zalosne
A więc mówiłem że sorcerer na 130lvlu powinien zrobić questa a raczej x4 130lvl sorcererowie.Po 2 jakbym grał 4 lata jedną postacią to każdy chcąc nie chcąc zrobiłby 180lvl jeśli tylko niemiałby za często lagów kicków frezów.
Może kiedyś zrobie taki lvl w co wątpię.Nie będę tutaj bluzgał że sam jesteś żałosny bo jestem z góry na przegranej pozycji(patrz lvl)
Czy jeśli jedna drużyna zrobi ainhalatora to mogą wejść następne 4 osoby czy dopiero po savie serva??
PiXik jest offline  
stary 19-09-2004, 16:21   #49
Rey
Użytkownik forum

Domyślny

Cytuj:
no comment po 1 to nie ja zaczelem sie zucac jak gowno w trawie do czegos czego tu umiescilem a umiescilem ss aby ludzie wiedzieli ze poalk zrobil ten quest a ty wnikasz w takie szczeguly jak amcro POPROSTU ZALOSNY JESTES... nawet nie bede slow marnowac na ciebie.. bo szkoda polityku
Ok. Tak wnikam w "amcro" co kolwiek to jest. No i widzisz na koniec doszlismy do tych samych wnioskow.
Na koniec uwazam ze piszac o macro zrobiles to mimowolnie, czyli nie to ze chciales wprost powiedziec uzywam macro tylko dla Ciebie to tak oczywista i polaczona z tibia rzecz, ze nawet nie zwrociles na to uwagi. Ok to Twoja sprawa ja wyrazam tylko swoje opinie, a to ze teraz wiekszosc na tibii sie z Ciebie smieje ze tak sie wkopales to tez nie moja sprawa . Dla mnie EOT jesli chodzi o Twoja osobe.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dr. Omader
Powiedziales ze przeceiz przed polakami mozesz sie przyznac, ale napewno znajda sie idioci co beda chodzic i rozpowiadac "a bo on jest lama i na macro jechal", co jest zalosne bo przeciez wszyscy(poza non-pvp) jechali na macro na tym quescie. Szacunek za to ze zrobiles tego questa i za to ze sie przyznales do macro, oczywiscie macro jest zle ale w przypadku takiego questa...

To smieszne ale jak ktos sie przyzna do tego na tym quescie to go ludzie zjada ze sie przyznal, jak znowu napisze ze on bez macra i ze on nie cheatuje to tez go zjada i napisza ze klamie bo nie ma szans na to zeby bez macra przejsc. Tak wiec ludzie zastanawiajcie sie zanim cos napiszecie bo czego by ktos nie napisal to zawsze sie ktos przyczepi...

I jeszcze uwaga moja jako moderatora do Rey i do Paladinka... moglibyscie zaprzestac tej bezsensowanej klutni czy sam mam ja zakonczyc...? :>
Nigdy nie napisalem ze jest lama ze na macro jechal tylko ze tak sie wyglupil bezsensownie siebie wsypujac.
"oczywiscie macro jest zle ale w przypadku takiego questa..." - no coz to zdecyduj sie, jako moderator tego forum powinienes raczej prezentowac bardziej zdecydowane i jasne poglady szczegolnie co do takich wspomagaczy w tibii

Pozdrawiam
Rey jest offline  
stary 19-09-2004, 16:28   #50
blejz
Zbanowany

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez pawelekthedruid
Czy jeśli jedna drużyna zrobi ainhalatora to mogą wejść następne 4 osoby czy dopiero po savie serva??
rzecz jasna, dopiero po savie.
blejz jest offline  
stary 19-09-2004, 16:40   #51
Khan
Użytkownik Forum

Khan's Avatar

Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Brzydgoszcz, Fordograd

Profesja: Knight
Świat: RL
Domyślny

Ja osobiscie na anihilatorze nie byłem, ale wiele slyszalem. Moim zdaniem najtrudniejszym elementem jest wybór upominku .
Khan jest offline  
stary 19-09-2004, 16:48   #52
Togashi Yokuni
Użytkownik Forum

Togashi Yokuni's Avatar

Data dołączenia: 23 02 2004
Lokacja: Piekło

Imię: Apocalipsa
Świat: Nova
Poziom: 63
Skille: 93+/75+
Poziom mag.: 19
Togashi Yokuni ma numer GG 6105270
Domyślny

@Rey
Masz racje jestem z toba masz racje rowniez co do willa i odyna jak beda online to ich sprowadze na te forum nie troche powiedza na ten temat tak jak potrafia
stary 19-09-2004, 17:01   #53
Rey
Użytkownik forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Togashi Yokuni
@Rey
Masz racje jestem z toba masz racje rowniez co do willa i odyna jak beda online to ich sprowadze na te forum nie troche powiedza na ten temat tak jak potrafia
He he he. Co racja to racja. Moze przybeda tutaj na goscinne wystepy I pewnie mnie tez zrugaja, Odyn mi jeszcze nie wybaczyl sprawy z zerkami.
Dzieki za slowa poparcia dla Ciebie i Blejz-a.
Rey jest offline  
stary 19-09-2004, 17:13   #54
Szuuki
Użytkownik Forum

Szuuki's Avatar

Data dołączenia: 20 07 2004
Lokacja: Olecko

Szuuki ma numer GG 2532193
Domyślny

Hehe...Gratz!Dopiero teraz pisze bo wczesniej kur.. nie mialem netu pier....nego!A co do macro to nie mozna zrobic tego questa bez niego .Jeszcze graz GZ!

Olecko Rlz!!
stary 19-09-2004, 17:29   #55
Elmin
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 20 04 2004

Domyślny

z tego co wiem to dla pala~~ sie makro spiepr*ylo i dla blokera tez, to pala zalozyl tarcze i recznie sie uhowal (jako palladyn z demonem na klacie to jest naprawde niezly wynik) wiec odwalcie sie od niego ;p btw gratz ;] to juz 4 polakow chyba ;p
Elmin jest offline  
stary 19-09-2004, 17:38   #56
Adash
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 12 08 2004

Świat: Furora
Adash ma numer GG 3532616
Domyślny

hmm ludzie annihilatora bez macro to jest zarabiscie trudno zrobic. Maly zaciach myszki, maly lag i juz Cie ni ma. Dla mnie tylko istnieje jedna grupa ludzi ktora moze dokonac wyczynu zrobienia annihilatora bez macro. Kolesie z wedlug mnie najleposzym pvp w tibii - Del'Toro.
Adash jest offline  
stary 19-09-2004, 17:46   #57
blejz
Zbanowany

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Adash
hmm ludzie annihilatora bez macro to jest zarabiscie trudno zrobic. Maly zaciach myszki, maly lag i juz Cie ni ma. Dla mnie tylko istnieje jedna grupa ludzi ktora moze dokonac wyczynu zrobienia annihilatora bez macro. Kolesie z wedlug mnie najleposzym pvp w tibii - Del'Toro.
i co z tego ze jest go trudno zrobic? tibia to gra, dobrzy gracze robia takie rzeczy samodzielnie, inni (tak jak pala) oszukuja bo nie umieja sobie poradzic.
co do DT, oni uzywali nieslawnego TibiaBota, za co czesc z nich (na pewno Diego) dostala potem bana. takze twoja historia sie nie sprawdzila.
blejz jest offline  
stary 19-09-2004, 17:49   #58
Dan the Automator
Dobo Srobo

Data dołączenia: 23 07 2003

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Adash
hmm ludzie annihilatora bez macro to jest zarabiscie trudno zrobic. Maly zaciach myszki, maly lag i juz Cie ni ma.
Bo quest ma być wyzwaniem, a nie tylko zgarnięciem nagrody.

Cytuj:
Dla mnie tylko istnieje jedna grupa ludzi ktora moze dokonac wyczynu zrobienia annihilatora bez macro. Kolesie z wedlug mnie najleposzym pvp w tibii - Del'Toro
Nawet nie wiesz jak bardzo się mylisz ;>
Dan the Automator jest offline  
stary 19-09-2004, 18:03   #59
donov
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Stu
@Rey: pokaż mi JEDNĄ osobę, która wykonała Annihilatora bez makra... Obejrzyj sobie parę filmików - z reguły przed wejściem do komnaty wszystkie postacie "regulują" sobie szybkość uhania itp.

Mała poprawka: jedną osobę na serwerze PvP, bo o tym shicie na non-PvP nie mówię, tam dla sorców to nie jest żaden quest tylko spacerek po sprzęt:-)

Pozdrawiam serdecznie.
Cytuj:
a ty jestes pewnie ten kretyn z tibia.de po 1 powiedz mi kto zorbil ten quest bez macro buehe zalosny jestes i tyle... ty tam nigdy nie bedziesz wiec se mozesz tylko w snie snic takie cos hehe a w to co piszesz to nawet nie wnikam bo mam gleboko w dupie.. mam nie zdradzac przez polakami jak to bylo?? po to tu posty robie a ze ty jestes takim po*******onym przychlastem to nie moj problem juz ale nadajesz sie na miano KACZUSIA z danubi tez byl taki glupi a juz nie gra hehe
Diego Del'Toro, Mediota Del'Toro @ Isara
Walkor, Valise, Belth, Shtahet @ Danubia

~
donov jest offline  
stary 19-09-2004, 18:16   #60
Nekro
Użytkownik forum

Data dołączenia: 18 09 2004
Lokacja: Kraków

Nekro ma numer GG 4506584
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Togashi Yokuni
lol smiesza mnie wszystkie wasze wypowiedzenia
@Paladinka:
Irux z Nova wykonal questa bez macro naprzyklad...
Lv to nie wszystko, liczy sie osobowosc a nie level... ty mi smierdzisz strasznym noobem...
Nawet nie umiesz sie wyslowic bez tzw. "łaciny"
Wiesz wykonywales quest na macro i jaka z tego przyjemnosc? dla ciebie liczy sie tylko level i skille itd.. gdzie przyjemnosc z samej gry? pewno zostawiasz char na exicie i nawalasz cala nocna macrosie... brak mi slow.. zal mi ciebie
@Drom
Mylisz sie i widac ze tutorem to ty juz nie bedziesz
nie powinienes jako mod trzymac zadnej ze stron i nie bluzgac innych i sugerowac pomylke
@Wiekszosc forum
Fajnie lizecie mu tylek pewno codziennie ma czysty...
@Miejszosc forum
Przyznaje wam racje... nie mozna czerpac przyjemnosci z gry oszukujac..
PEACE
Yours Apocalipsa
Jestes bardzo smieszny w tym co mowisz!!! Bo po pierwsze chyba nigdy nie zrobisz takiego lvl i tymbardziej bys anihilatora bez macro niee zrobil bo to zbyt trudne!!!!Sam pewnie kiedys tibiaGG uzywales.

Ostatnio edytowany przez Nekro - 19-09-2004 o 18:17.
Nekro jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania