![]() |
#41 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 11 11 2006
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Calmera
![]() |
![]() Buehehe wstyd i jeszcze raz wstyd dla taifa
![]() ![]() edit: Cytuj:
![]() Ostatnio edytowany przez MagField - 29-03-2007 o 18:37. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2006
Lokacja: Szczecin
Profesja: Elite Knight
Świat: Celesta
Poziom: 65+
Skille: 75/70+
Poziom mag.: 6
|
![]() @2up
Zanim byś walnął jednego mort hura to w Ciebie już by uderzyły z 4 SD więc wątpię, że byś kogoś ubił ;] W sumie dobrze Taifun zrobił, że oddał(?) komuś eq/runki bo będzie je miał na walkę w której by miał jakieś szanse no i Vision nie ma fraga( ![]() Go Go Vision niech wiaterek se z Oracle pogada ;]
![]() |
#43 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 03 2007
|
![]() Nie wiedziałem, że taifun to kamikadze...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2005
Lokacja: Grodzisk Maz.
Stan: Na Emeryturze
Imię: Akatedih
Profesja: Druid
Świat: Secura
Poziom: 42
Skille: 16/23
Poziom mag.: 50
|
![]() 4 SD by dostal zanim wave walnie? Myslisz, ze taifun nie ma stone skinow? :>
4 sd to nic. On ma prawie 10k manashielda.Moglby walnac pare wave lub utani gran hur i wiac po prostej walac wave jak ktos mu stanie na drodze. Zawsze mialby jakas szanse. Vision nie ma satysfakcji? Ja tam widze, ze sa tak potezni, ze nawet 280 MS z nimi nie walczy tylko woli sie sam zabic. Mogli by czesciej po niego biegac ![]() ![]() Nowa technika walki w tibii. Robisz massloga, a cala gildia wroga biegnie na byle co i deada, 'zebys nie mial satysfakcji' ![]() 1 na 20? Sam sie tak wystawil, mogl nie isc na demony liczac, ze vision go nie dorwie :> Nie byl sam, koledzy dali logout -.- Czemu Taifun nie wejdzie do gry. Podbiegnie do byle jakiego red skulla z Vision i go z UE nie trzepnie? Widzieliscie jak wracali z demonow? 100+ MS lecial bez manashield z skullem? Podbiega i UE. Nie ma goscia.. to tyle w temacie mojego zdania o prowadzeniu walki. Czemu Duskiness nie robia tak jak Wizav skoro sa tacy boscy, a Vision to noobki? 3 sorcow idzie, wali UE i wieje..
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2006
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
|
![]() Heh ;p Widze ze Vision coraz lepiej ;D gRatz ;]
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2005
Lokacja: Płock/Toruń
![]() |
![]() To smutne...i piękne zarazem heh, te tematy z furory to dobre spamowisko heh
Mówi się "wrócić z tarczą lub na tarczy" a nie "zejść", zejść to można ale śmiertelnie ; )
![]() |
![]() |
#47 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2007
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2005
Lokacja: Lublin
Stan: Niegrający
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Na chuj mi ? xD
Świat: Harmonia
Poziom: ^.^
![]() |
![]() tak miedzy nami to film troche do dupy widac tylko jak 1 typa ubili przy annihi a reszty NIC niewidać tylko wszyscy piszą : TAIFUN DED BY DEMON i kurde nawet niewszedł ten koleś tam gdzie tajfun byl... i czemu uciekał z 3k many od demona up jak ja miałem 800 many na 70 lvlu na utamce i mnie demec bił tam to sobie go z sd biłem dopiero potem uciekłem up taki troche śmieszny film niby wiadomo o co chodzi a tego na filmie niema xD
@Edit ale jednak mimo wszystko kazdy ma swoje racje w tej wojnie więc niech sie leja ja sie niebęde wtrącał do spraw ich serwa ;]
Best solo: Demon Best team: behemoth życie jest jakie jest i trzeba sobie radzić ![]() Ostatnio edytowany przez Wielki Mancyz - 30-03-2007 o 18:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#51 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2005
Imię: Kermit'Demolka
Profesja: Royal Paladin
Gildia: AIE
Świat: Xerena
Poziom: 118
|
![]() No no ladnie gzz for vision
![]()
What happened to you You've played the victim for so long now in this game What i thought was true It's made of fiction and i'm following the same But if I try To make sense of this mess I'm in I'm not sure where I should begin I'm falling, I'm falling |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik Forum
|
![]() możliwe, ale prędzej byś padł..
![]() |
#55 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 05 2006
Lokacja: Scotland/Aberdeen or Elbląg/Poland
Imię: Adii Getes
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Eyes of Darkness
Świat: Xantera
Poziom: 110
Skille: 99/76
Poziom mag.: 20
![]() |
![]() Do tych co myślą że by walczyli.
Nie walczylibyście gdybyście byli na jego miejscu. Nie chciał dać im frajdy z fraga - nie co dzień zabija się 280 MSa. Zresztą zaraz znowu pojawily by sie kawałki w stylu " Petro, mam dla ciebie komunikat, przykro mi lecz z 300-setki lipa." |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2005
Lokacja: Lublin
Stan: Niegrający
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Na chuj mi ? xD
Świat: Harmonia
Poziom: ^.^
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#58 |
Użytkownik Forum
|
![]() dlatego grasz na n-pvp, bo sobie w trudnych sytuacjach na pvp nie mogłeś poradzić,
"jak myślisz że jak grasz na pvp to kozak" Wcale tak nie uważam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 02 2007
|
![]() Kurwa boruta jaki ty madry jestes... Co mial zrobic Tafiun jak szli na niego z Vision ? Czekac z chlebem na was i oddac fraga? On nie jest taki glupi zeby walczyc przeciwko ilus tam od was i wolal pasc od demca niz oddac wam fraga... P.S jezeli uwazasz to sa samobojstwo to dziwie sie tobie jaki ty jestes,\
|
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Guest
|
![]() rehost plx, gyd wchodze na tamtego linka pojawia sie normalna storna, nie ma nic do sciagniecia
|
![]() |