|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#42 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 10 2003
|
![]() Ja na Lunarze uzborimlem 5 polaków za free : scale armor , drvawen shield , morning star,brass legs,bow,soldier helmet . Ostanio uzbrołem kolesia o nazwie Rap lord w całkiem dobry sprzęd jak na 8 lvl .
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 09 2003
|
![]() Ja pomogłem już kilku polakom zreszta jeśli mam czas to pomagam nietylko polakom
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 10 2003
![]() |
![]() Ja zawsze pomagam polakom... niby za co mam im nie pomagać
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 09 2003
|
![]() ja pomagam dajac itemy albo jak mialem kiedys druida {sprzedalem;P}to jak jakis polak mial malo zyc to go uhowalem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Dinozaur
Data dołączenia: 27 08 2003
Stan: Niegrający
|
![]() 8) Ja pomagam polakom w każdej sytucaji, jak ma slaby sprzęt nie ma liny lopaty albo ide z nim na hunta zeby mogl jak najszybciej osiagnac wyzszy lvl 8)
--- Inny Polak To Jak Brat |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2003
Lokacja: Białystok
|
![]() Newbe pomagam
Noobow ignoruje Jak widze PL outfit to mnie odzoca (or nick w stylu "rozdziewiczacz" etc...)
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2003
|
![]() Ja koledze polakowi dałem bardzo dorbe uzbrojenie jak na jego poziom a później(po miesiącu mojej przerwy w Tibie) miał wyższy poziom...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2003
Lokacja: Zielonki
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Rob Dragula
Profesja: Knight
Gildia: Polish Soldiers
Świat: Nerana
Poziom: 32
Skille: 60/58
Poziom mag.: 3
![]() |
![]() Pomagałem nie raz polakom w potrzebie. M.in. dawałem kase, przedmioty. Ale nietylko nim. Normalnym, zagranicznym graczom równierz. Odpłacająmi tym że również pomagają.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2003
Lokacja: Szczecin
Imię: Ulfgar Lionseul
Profesja: Elite Knight
Gildia: Last Vampires
Świat: Solera
Poziom: 112
![]() |
![]() Polaków się najfajniej zabija ... ;D
fajnie krzyczą (no plx, what's rat ?, NO!!!! etc.) najlepsza zabawa jak podejdzie taki ziom na jakims 15 lv i ci rata ubije do trejna, ubijesz se go a potem krzyczy na całe miasto ze jestes pk, i wszyscy go zabiją ... a potem pisze pożegnalny post na forum ... ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2003
![]() |
![]() Ja takze pomagam
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2003
|
![]() Hyhyhy 8) zgodze sie z przedmowca
Widze Polaka na redzie - SD plx Widze Polaka bez liny w koplani - lure guard plx ![]() Widze Polaka na macro lub mc - Ctrl+Z A tak na powaznie. Prawda jest taka, ze wsrod PL jest niestety najwiecej noobow. Jesli widzie kogos kulturalnego to daje mu sprzet, pomagam. Jednak nigdy nie patrze na narodowosc. Znam wspanialych rodakow z tibi, niestety jesli chodzi o % osob zachowujacych fason to POLSKA jest na samym koncu. Pomimo tego, ze duzo jest pojebow z metka SWE to wlasnie najwieksze hamowy odwalili mi rodacy - to o czyms swiadczy :rolleyes: Pozdrawiam wszystkich |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 12 2003
Stan: Na Emeryturze
Świat: Arcania
|
![]() Sądze że każdy pomógł Polakowi
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 10 2003
|
![]() ja duzo razy pomoglem polakom
![]() duzo razy uham ludzi jak widze kolo depo goscia ktury sie burnuje na czerwonym lub sie truje albo ktos go leje nie koniecznie polaków...dalem kilka razy jakies drobne i tanie zeczy np. dark helm ,scale,dwarfen,xbowa,bowa Czasami nakarmie jakiegos polaka ;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 01 2004
![]() |
![]() Hehe
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 11 2003
![]() |
![]() Ja pomagam wszystkim i w mare moich możliwości jeżeli chodzi o prośby typu: ropnąć do góry, nakarmić, teleport, itp...
Jak mam dać jakieś itemy to daje jeżeli chodzi o jakieś śmieci typu: spears, crossbow, cale arm, dwarven shield itp. Pomagam ludziom którzy mają czerwone czaszki wrucić do świątyni w tempie expresowym (bo w świątyni najbezpieczniej ![]() I jak mam czas i trafi sie jakis newbie to w miare moich możliwości mówie co tam by chciał wiedzieć... Ale jeżeli chodzi o jakiegos pk co niema jeszce red skull to sie niemieszam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 10 2003
Lokacja: Latchorzew
![]() |
![]() WOW!!!! Nie spodziewałem się że będzie tyle wyświetleń i odpowiedzi (ale nic).
Od siebie dodam, że ja zawsze (kiedy nadarzy sie okazja) pomagam Polakom. Daje kase, przedmioty, jedzenie i itp i itd. Zawsze pomogę i zawsze wyjaśnię.
![]() |
#58 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 12 2003
|
![]() Cytuj:
A jak chodzi o pomaganie... pomagam kazdemu kto mi się nie naraził i potrafi o to poprosić a nie się pomocy domagać... przynajmniej w dziczy, w mieście mi się nie chce. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Fallen Angel
|
![]() Ja tak!
Kiedys pomoglem polakowi zabic pk. Co prawda prawie nas zabil zabil i pogonił ale co tam! ![]()
![]() |
#60 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2004
Lokacja: Tam i siamXD
![]() |
![]() Pomoglem juz wielu,ale chcialbym zauwazyc ze nie tylko polakom.A tak wogóle to mam też chęć "pomóc"paru dzieciakom zeby zrozumiały ze znęcanie się nad muszkami nalezy leczyc.Najlepiej terapią wstrząsową. 8)