|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
Pokaż wyniki sondy: Czy chciałbyś/aś, aby w Polsce była legalizacja marihuany? | |||
Tak. |
![]() ![]() ![]() ![]() |
12 | 20.00% |
Nie. |
45 | 75.00% |
Nie mam zdania. |
3 | 5.00% |
Głosujących: 60. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2005
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() |
||
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 07 2005
Lokacja: Dark Zone
Świat: Nebula
|
![]() Ej ludzie wyluzujcie. Jezeli ktos jara to jego wybor... Przeciez nikt Was nie zmusza do kupna marihuany nawet jak bedzie na legalu
"GDYBYS BYL, CHOC W POLOWIE CZLOWIEKIEM JAK LUDZIE, KTORYMI GARDZISZ TEN SWIAT BYLBY LEPSZYM MIEJSCEM!" Wlochaty "Każdy chce, by jego prawda była tą jedyną. Bo przecież moja racja jest najmojsza, prawda? Daleko nam wciąż do otwartych społeczeństw, które rozumieją, że ludzie są różni, wyznają różne wartości, chcą w życiu różnych rzeczy." Marta Wawrzyn/ pardon.pl |
![]() |
![]() |
#43 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Jestem przeciwko legalizacji... Już widzę tych kolesi z mojej szkoły popalających zamiast papierosów trawkę za kioskiem przy szkole... Koszmar... @2up: zapalisz szósty, siódmy, ósmy, dziewiąty i tak już ciągle... Nie przestaniesz... No, chyba że już teraz to zatrzymasz, wtedy masz szanse. @up: Nie wiem czy przy marihuanie też można palić biernie, ale zdaje mi się, że raczej można... A jeżeli można, to przez osoby palące na ulicach można robić to nieświadomie...
![]() Ostatnio edytowany przez Nikast Shynix - 07-04-2007 o 19:33. |
|
![]() |
![]() |
#44 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() Cytuj:
Legalizacja - tak, promocja - nie. Nie mowiac juz o tym, ze odpowiednio kierujac dystrybucja moznaby ograniczyc szara strefe, i wplywy ze sprzedazy przeciez wcale nie takiej strasznej uzywki moglyby zasilic np budzet panstwa ( akcyza ) zamiast portfeli ludzi od dragow.
![]() Ostatnio edytowany przez Vil - 07-04-2007 o 19:30. |
|
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() Jestem na nie. Ale marihuana w czystej postaci i małych ilościach ma też zalety - zapobiega miażdżycy naczyń krwionośnych, spowalnia rozwój AIDS u osoby z wirusem HIV i 'cośtam jeszcze' czego nie pamiętam.
![]() |
#46 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
No wiadomo, że jakby byla legalizacja to dostęp do tylko pełnoletnich ludzi... Ostatnio edytowany przez Granteon - 07-04-2007 o 19:36. |
|
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up: No może z tą wagą nie miałem racji...
A co do 18 lat: papierosy i alkohol też są od 18 lat. A ja jakoś widzę przy swojej szkole osoby palące papierosy, a potem widzę ich z plecakami na przerwach w szkole... Więc... @down: Szczerze współczuję.
![]() Ostatnio edytowany przez Nikast Shynix - 07-04-2007 o 19:40. |
![]() |
![]() |
#48 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 06 2006
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Kwestia dość wątpliwej szkodliwości była ruszana w temacie 'Narkotyki'. A ja oczywiście jestem za legalizacją
![]() ![]() Cytuj:
@down Jest nielegalna, a i tak latają... Nie żebym popierał (poprawcie antybluzgator plx ![]()
![]() Ostatnio edytowany przez Khalak - 07-04-2007 o 19:44. |
|
![]() |
![]() |
#49 |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 01 2007
Lokacja: Białystok
![]() |
![]() Nie.
Gdyby to gówno było legalne, to w Polsce 10 latki latałyby ze skrętem w gębie. Tak jak teraz z piwem i fajkami. |
![]() |
![]() |
#50 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Dlaczego odrazu "gówno"? Kolejna osoba, która nie ma o tym żadnego pojęcia tylko wyczytała z neta jakie to goźne i w ogóle... Ostatnio edytowany przez Granteon - 07-04-2007 o 19:48. |
|
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
|
![]() Najpierw musiałaby ich złapać...
![]() |
#52 |
UnlimitedWarnWorks
Data dołączenia: 14 01 2004
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() No to pokazales, ze sie nie znasz. Marihuane mozna hodowac bez gleby. Zlewka z odpowiednimi chemikaliami zastepuje glebe w produkcji.
|
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() Cytuj:
@2x down: miałeś na myśli '3x up' ; )
Ostatnio edytowany przez Lasooch - 07-04-2007 o 20:02. |
|
![]() |
![]() |
#55 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2005
|
![]() Mam nadzieje, że nigdy nie zalegalizują marihuany. To by był idiotyzm jakiego mało. Szczerze "gratuluje" użytkownikom marihuany. Niszczcie sobie zdrowie
![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
Użytkownik Forum
|
![]() @2up: Żeby jeszcze przez CH...
Cytuj:
![]() |
![]() |
#57 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Gdzies tam no niewiem gdzie
Wpisy bloga: 1
Imię: BuBel i Cahreo!111oneone
Profesja: Elite Knight
Gildia: Bubel i caherero
Świat: Bubel i caherer
Poziom: Lol
Skille: 9999/99
Poziom mag.: -1
|
![]() Stanowcze nie. Bym nawet zabronil papierosow. Nie potrzeba nam kolejnego gowna.
@downdowndown : Nie nie jest najlepiej. Po prostu to jest moje zdanie. Niecierpie dymu z papierosow a jak by taki rastaeloziom by mi buchnal gandzią to chyba bym żygnął PS : mam uczulenie na papierosy XD
Ostatnio edytowany przez Str4t0s - 07-04-2007 o 20:02. |
|
![]() |
![]() |
#59 |
UnlimitedWarnWorks
Data dołączenia: 14 01 2004
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() Czlowieku, lata badan, relacje ludzi po uzaleznieniu, to wszystko swiadczy o tym, ze marihuana to GOWNO.
|
![]() |
![]() |
#60 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 04 2007
|
![]() Jestem za legalizacja trawki.
Duzego uszczerbku w zdrowiu ona nie robi, a wlasciwe z niej korzystanie poprawia status zdrowia i jest "niemalze nieszkodliwa". Czemu niby bysmy nie mieli jej legalizowac? Bo Giertych tak powiedzial? Bo zrobila z Holandi grupe dragmasterow? Panstwo sadzac po przepisie g0wno wiedzialo o szkodliwosci tej uzywki. Spytacie sie mnie "a dlaczego papierosy sa legalne jezeli sa bardziej szkoldiwe?". Otoz dlatego, ze wiekszosc spoleczenstwa palila papierosy i glupstwem bylo by tego im zabranianie. Holandia zaczela od legalizacji trawki i skonczyla marnie. Jednak same uzywki nie wykluczaja faktu iz nie przez trawke spadla na dol lecz przez zla kontrole nad tymi uzywkami. Nie chce by trawka byla calkowicie zlegalizowana. Chce tylko by panstwo na tym zarobilo i mialo lepsze ulice. (chyba) Sam oczywiscie nie biore uzywek jednak nie rozumiem czemu bysmy mieli nie legalizowac i ograniczac tych slabszych rzeczy? Dzieki temu spoleczenstwo siegnelo by po to, a papierosy ktore zabily setki istnien zostaly by odrzucone na bok. P.S Chce dodac jeszcze, ze ten nalog jeszcze nikogo nie usmiercil mimo tak dlugiego istnienia. The end Zakazany owoc ciagnie. Ostatnio edytowany przez Honasolo - 07-04-2007 o 20:01. |
![]() |