Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Inne > O wszystkim i o niczym

Notki

O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;)

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 14-04-2007, 11:37   #41
Vil
eX Moderator

Vil's Avatar

Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki

Vil ma numer GG 3989309
Domyślny

moj arsenal obejmuje jednoreczny topor 2k4 +2, +6 przeciwko postaciom o zlym charakterze i mieszkancom Nowej Huty.

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 14-04-2007, 12:34   #42
joey
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 09 06 2004

Stan: Niegrający
Domyślny

Ja byłem świadkiem, jak mój kumpel dostał nożem po ryju (pociągnięcie). W sumie, to sobie zasłużył, ale to się działo w szkole
joey jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 14-04-2007, 12:49   #43
Glamri
Krzyżak

Glamri's Avatar

Data dołączenia: 15 07 2004
Lokacja: Zewsząd!!! /m/ Liczba postów: Nie powiem Głupie pomysły: Za dużo Imię: Krzysio

Stan: Na Emeryturze
Imię: Glamri
Profesja: Knight
Gildia: -
Świat: Hiberna
Poziom: 23
Skille: 75/75
Poziom mag.: 4
Glamri ma numer GG 2728942 Glamri ma login Tlenu glamri@tlen.pl Send a message via Skype™ to Glamri
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez spider-bialystok Pokaż post
O patrz, ja jestem caly dzien poza domem, a nikt nie byl jeszcze tak glupi by probowac mnie okrasc czy pobic. Zamiast kupowac kose czy kastet lepiej sie zapisac na silownie, bo wychudzony, zgarbiony sucharek sam sie wrecz prosi, by ktos go zaczepil.
Ja chodzę wyprostowany i mam blisko 2 metry wzrostu, jednak jestem chudy. Proszę się by ktoś mnie zaczepiał? Wątpię. A jednak niektórzy czasem to robią... -.- Co za kretynizm. Twierdzenie, że można kogoś bić za to jakiej jest postury świadczy o niezłym trybie rozwoju intelektualnego. -.-
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kellerman Pokaż post
@up ;
tak wiem ale co z tego i tak połowa posiadaczy broni tego nie przestrzega m.i. ja ;d i mam to gdzieś możecie mi na łeb zwalić od groma policji i tak sejfu nie kupie ;d
Mieszkając w Polsce i kupując broń (przy posiadaniu oczywiście na nią licencję) godzisz się na obowiązujące w tym kraju prawa. Zachodzi tu "umowa", która polega na tym, że Ty możesz mieć broń, ale wymaga się od Ciebie odpowiedniego przestrzegania zasad jej użytkowania i przestrzegania. Nie wywiązując się z tej umowy (na którą sam przystałeś wyrabiając sobie pozwolenie na broń i kupując ją) jednym słowem bimbasz sobie na polskie prawo i jesteś przestępcą.

Ostatnio edytowany przez Glamri - 14-04-2007 o 12:55.
Glamri jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 14-04-2007, 12:51   #44
matiiii
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 27 05 2006
Lokacja: Giżycko
Wpisy bloga: 1

Świat: Broa
matiiii ma numer GG 3908545 Send a message via Skype™ to matiiii
Domyślny

Mam pięści, którymi rzadko się posługuje bo nie lubię się bić. Mój arsenał to piła łańcuchowa w piwnicy i siekiera. (wszystko do drzewa)
inni przecież się nie znają - to jest najważniejsze.
Niechaj nasze forum nigdy sie nie skończy
a kto źle o nas napisze, szybko go wykończym...
matiiii jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 14-04-2007, 12:56   #45
Mad-Sin
Użytkownik Forum

Mad-Sin's Avatar

Data dołączenia: 17 01 2007
Lokacja: In the coffin...

Mad-Sin ma numer GG 4619816
Domyślny

Ktoś tam mówił o strachu w momencie zagrożenia.

Zawsze odczuwasz strach... pytanie czy właśnie popłaczesz się i spanikujesz, czy zamienisz go w destrukcyjną moc!

Miałem jedną sytuację aczkolwiek śmieszną.

Szedłem z kumplem przez miasto i napadł na nas jakiś typek z kosą. Cała sytuacja się zakończyła, gdy agresor skończył z tą swoją kosą w swoim udzie
stary 14-04-2007, 13:39   #46
Kellerman
Użytkownik Forum

Kellerman's Avatar

Data dołączenia: 12 04 2007
Lokacja: New York

Imię: John Doe
Profesja: Elite Knight
Świat: Antica
Poziom: 79
Skille: -,.,-
Poziom mag.: 7
Kellerman ma numer GG 5857403
Domyślny

@Glamiri owszem ale do połowy 2008 roku mogę owalać polskie prawo...
Jeśli nie masz stałego miejsca zamieszkania ,i nie jesteś w pełni zarejestrowanym polakiem...to możesz jeszcze mieć pistolet w dupie pod poduszką gdzie tylko sobie chcesz i jesli komuś wyżądził bym krzywdę w polsce to z tego co się domyślam odpowiadałbym przed polskim sądem z amerykańskim prawem...cuś takiego...

@Vil Czyżbyś grał w gry z systemem d20
podejżewam że grasz albo w baldurs gata albo Dnd(Dungeons and dragons)

Zabiłem twojego brata a może pomogłem rozbić twoje małżeństwo?nie ważne co zrobiłem napisz mi notkę

JAK WIDZĘ RIPPERA TO MNIE ŻAL ZŻERA.

Ostatnio edytowany przez Kellerman - 14-04-2007 o 13:50.
Kellerman jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 14-04-2007, 13:52   #47
PiXik
Zbanowany

PiXik's Avatar

Data dołączenia: 08 03 2004
Lokacja: Rybnik

Imię: Sir Pix
Profesja: Royal Paladin
Domyślny

Cytuj:
O patrz, ja jestem caly dzien poza domem, a nikt nie byl jeszcze tak glupi by probowac mnie okrasc czy pobic. Zamiast kupowac kose czy kastet lepiej sie zapisac na silownie, bo wychudzony, zgarbiony sucharek sam sie wrecz prosi, by ktos go zaczepil.
tak tak i ch*j trafi w dupe twoją muskulaturę jak wyskoczy sucharek z kosą, odpowiednie umięśnienie nie daje tak dużo jakbyś tego chciał(chyba że u Ciebie w mieście Spider xD)pozatym kozacy chodzą w kilku osobowych grupach ,rzadko chodzą samodzielnie. Tak więc jeśli jestem stosunkowo niski i chudszy a żyje to cud xD?(oraz nigdy mnie nie okradziono ani pobito?)
@topic: Kiedyś tam w przyszłości jak będzie troszkę czasu to będę próbował sobie postrzelać i rozerwać się na strzelnicy(nie dosłownie) bo jeszcze jakieś pare lat temu strzelałem sobie w buteleczki z wiatróweczki.
Co do akcji- co jakiś czas na dyskotece(a raczej w pobliżu)znajdują się debile posiadający nóż na szczęście większość jeśli kogoś dziabnie to nie śmiertelnie albo zostaje dopadnięta przez bramkarzy;]
PiXik jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 14-04-2007, 13:56   #48
Dr.Unknown
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N

Świat: Secura
Dr.Unknown ma numer GG 3815114 Send a message via Skype™ to Dr.Unknown
Domyślny

Cytuj:
pozatym kozacy chodzą w kilku osobowych grupach ,rzadko chodzą samodzielnie.
Raczej frajerzy, jak ktoś jest kozakiem to wsparcia nie potrzebuje.
Dr.Unknown jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 14-04-2007, 14:01   #49
Glamri
Krzyżak

Glamri's Avatar

Lokacja: Zewsząd!!! /m/ Liczba postów: Nie powiem Głupie pomysły: Za dużo Imię: Krzysio

Glamri ma numer GG 2728942 Glamri ma login Tlenu glamri@tlen.pl Send a message via Skype™ to Glamri
Domyślny

Cytuj:
@Glamiri owszem ale do połowy 2008 roku mogę owalać polskie prawo...
Jeśli nie masz stałego miejsca zamieszkania ,i nie jesteś w pełni zarejestrowanym polakiem...to możesz jeszcze mieć pistolet w dupie pod poduszką gdzie tylko sobie chcesz i jesli komuś wyżądził bym krzywdę w polsce to z tego co się domyślam odpowiadałbym przed polskim sądem z amerykańskim prawem...cuś takiego...
Z łaski swojej nie przekręcaj mojego nick name'u. Glamri, Glamri, Glamri, Glamri, Glamri, Glamri, Glamri, Glamri, Glamri, Glamri, Glamri, Glamri, Glamri, Glamri, Glamri, Glamri, Glamri, Glamri, Glamri, Glamri, Glamri, Glamri, Glamri, Glamri, Glamri, Glamri, Glamri, Glamri, Glamri, Glamri, Glamri, Glamri, Glamri, Glamri, Glamri, Glamri, Glamri, Glamri. Już zapamiętałeś? Następnym razem czytaj uważnie to co czytasz. Popracuj jeszcze nad ortografią. Masz podobno 25 lat i tak słabo stać z ortografią swojego ojczystego języka? Wstyd! A z tego co ja się orientuję samo przebywanie na terenie tego kraju obowiązuje Cię do przestrzegania wszystkich panujących tutaj praw. Więc nic do żadnego 2008 r tylko od chwili przekroczenia granicy godzisz się na to, że będziesz przestrzegał obowiązującego tu prawa. I co ma piernik do wiatraka? To, że nie jesteś na stałe zameldowany w miejscu swojego zamieszkania nic nie współgra z tym, że posiadasz broń. Mimo wszystko trzymasz ją na stałe w jednym miejscu gdziekolwiek byś nie mieszkał (oczywiście poza chwilami gdy ją przenosisz).

Ostatnio edytowany przez Glamri - 14-04-2007 o 14:03.
Glamri jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 14-04-2007, 14:02   #50
Walekifa
Użytkownik Forum

Walekifa's Avatar

Data dołączenia: 30 08 2004

Walekifa ma numer GG 8714993
Domyślny

Mnie też nigdy nikt nie pobił,ani nie okradł,mimo iż miałem kilka niemiłych spięć,bo się o to nie proszę. Nie chodzę zwężony i nie przechodzę na drugą stronę ulicy jak idzie przede mną jakiś kozak,czy frajerzy. No i mam dobre układy na górze : D Myślę że to jest najważniejsze.

http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126

Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła?
http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841-
Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!!
Walekifa jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 14-04-2007, 14:11   #51
spider-bialystok
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Bialystok

Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Glamri Pokaż post
Ja chodzę wyprostowany i mam blisko 2 metry wzrostu, jednak jestem chudy. Proszę się by ktoś mnie zaczepiał? Wątpię. A jednak niektórzy czasem to robią... -.- Co za kretynizm. Twierdzenie, że można kogoś bić za to jakiej jest postury świadczy o niezłym trybie rozwoju intelektualnego. -.-
Z punktu widzenia przecietnego dresika to calkiem logiczne. Jesli ma do wyboru goscia niskiego, 170cm, ale nawet lekko przypakowanego, a prawie 2 metrowego chudzielca, to mniejszym ryzykiem bedzie zaczepienie tego wysokiego i chudego. Przeciez tacy kozacy wybieraja osobe ktora bedzie dla nich latwiejszym, a nie trudniejszym celem.
stary 14-04-2007, 14:16   #52
Glamri
Krzyżak

Glamri's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Z punktu widzenia przecietnego dresika to calkiem logiczne. Jesli ma do wyboru goscia niskiego, 170cm, ale nawet lekko przypakowanego, a prawie 2 metrowego chudzielca, to mniejszym ryzykiem bedzie zaczepienie tego wysokiego i chudego. Przeciez tacy kozacy wybieraja osobe ktora bedzie dla nich latwiejszym, a nie trudniejszym celem.
Tak się jednak składa, że ten 2 metrowy chudzielec ma dużą przewagę nad przeciętnym dresiarzem. Ma długie ręce więc ma możliwość przytrzymania go na dystans, nosi glany i trenuje (właściwie trenował) dosyć intensywnie koszykówkę. Mówię o swoim własnym przykładzie, gdyż nawet tzw ABS'y mnie zaczepiały, a jednak żadnej bójki nie przegrałem (nigdy też nie uciekałem). Ale nie chodziło mi w tamtej wypowiedzi o to jakie, kto ma szanse tylko sama idea bicia kogoś z takich powodów jest idiotyczna. Gratuluję Ci jakże światowych poglądów na poziomie.
stary 14-04-2007, 14:44   #53
Kellerman
Użytkownik Forum

Kellerman's Avatar

Domyślny

Moim zdaniem spirder po prostu uważa się za jakiegoś wielkiego kibola czy jakoś tak co z tego że chodzisz na siłownie i tak co 5 polak by ci nakopał
łączycie się w kilku osobowe grupy i startujecie to tzw. jak to powiedziałeś garbatego chudzielca to nic dziwnego że przegra...
Wiesz widzi 5 cwaniaków i boi się własne życie wystartuj do takiego sam...
każdy ma posturę jaką ma i wiesz jeden zwastuje komuś przybytek na dupie i jest chudy a drugi jest umięśniony i zrobi to samo...
W walce oprócz mięśni liczy się zdrowy rozsądek

Zabiłem twojego brata a może pomogłem rozbić twoje małżeństwo?nie ważne co zrobiłem napisz mi notkę

stary 14-04-2007, 15:43   #54
Dark Sven
Użytkownik Forum

Dark Sven's Avatar

Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem

Domyślny

@Kellerman
Mniej więcej 1/4 postów w tym temacie to twoje posty. Popracuj nad ortografią i przeczytaj to.

Cytuj:
nie przejmuj się ortografię mam dobrą...
Ehe.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lasooch Pokaż post
Schowajcie się wszyscy, mam w piwnicy T-55.
A ty co? Drugi Korektor :>?

A ja tam żadnej broni nie mam. Bo i po co mi?
- Nie wszyscy mogą być mądrzy, panie oberlejtnant – rzekł Szwejk tonem głębokiego przekonania. – Głupi muszą stanowić wyjątek, bo gdyby wszyscy ludzie byli mądrzy, to na świecie byłoby tyle rozumu, że co drugi człowiek zgłupiałby z tego.
Dark Sven jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 14-04-2007, 15:48   #55
Fiszbin
Zbanowany

Fiszbin's Avatar

Data dołączenia: 24 01 2005
Lokacja: Świebodzin

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez __DARK_SVEN__ Pokaż post

A ja tam żadnej broni nie mam. Bo i po co mi?
No bo jak spotkasz grupę napakowanych spajderów-białychstoków to masz przesrane.
Fiszbin jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 14-04-2007, 16:00   #56
Kellerman
Użytkownik Forum

Kellerman's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Fiszbin Pokaż post
No bo jak spotkasz grupę napakowanych spajderów-białychstoków to masz przesrane.
Muhauhahu xD świetne podsumowanie dnia...

@__DARK_SVEN__

Dzięki ale nie potrzebuję pracować nad moją ortografią...radzę sobie z nią całkiem dobrze...tak i właśnie przez to że 1/4 postów w tym temacie są moje
wale tyle byków bo staram się odpisywać na bieżąco ;d
A co do mojej interpunkcji to fakt nie stawiam zbyt wiele przecinków a raczej ;d więcej "..." tylko czasem szkoda mi się zastanawiać nad tym gdzie stawić przecinek a sens zdania pozostanie i tak ten sam...
to znaczy czasami to ma znaczenie po po jego wstawieniu sens zdania się diametralnie zmienia ;d ale kiedy będzie taka potrzeba to go napiszę ;d

stary 14-04-2007, 16:39   #57
spider-bialystok
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Bialystok

Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Glamri Pokaż post
Ale nie chodziło mi w tamtej wypowiedzi o to jakie, kto ma szanse tylko sama idea bicia kogoś z takich powodów jest idiotyczna. Gratuluję Ci jakże światowych poglądów na poziomie.
Nie wyrazalem swoich pogladow tylko przedstawialem punkt widzenia dresikow-kozakow z wiejskich dyskotek. Jesli ktos jest wychudzony, zgarbiony i boi sie patrzec w oczy, to jest zaczepiany czesto. Mam takiego kumpla, 175cm wzrostu i 53kg wagi, wiecznie zgarbiony i na dodatek ma piskliwy glos. Zaczepiaja do nawet 11 latki. Chyba nie trudno sie domyslic z jakiego powodu. Brak pewnosci siebie + mizerna postura. Probowalem mu pomoc i wyciagalem na silownie, ale szybko stracil zapal, a na sile nikomu nie pomagam.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kellerman
Moim zdaniem spirder po prostu uważa się za jakiegoś wielkiego kibola czy jakoś tak co z tego że chodzisz na siłownie i tak co 5 polak by ci nakopał
łączycie się w kilku osobowe grupy i startujecie to tzw. jak to powiedziałeś garbatego chudzielca to nic dziwnego że przegra...
Mylisz sie, ja nie musze sie bic ;] Nigdy nie jestem zaczepiany na ulicy, sam tez nikogo nie zaczepiam, kibolem nie jestem, nawet nie interesuje sie pilka nozna, trenuje capoeire, akrobatyke i chodze na silownie dla wlasnej przyjemnosci i ambicji zbudowania ladnej sylwetki, bynajmniej nie typu napakowanego grubasa. Wspolczuje ludziom, ktorzy musza miec przy sobie bron by czuc sie bezpiecznie. Ja tego nie potrzebuje.
stary 14-04-2007, 16:46   #58
Dark Sven
Użytkownik Forum

Dark Sven's Avatar

Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem

Domyślny

Pożyczcie mi wiatrówkę. Bo mi jakiś wieśniak w swoim starym VW podjechał pod okno i mi tekno puszcza.

Nowa broń -KURZE jaja ;]
- Nie wszyscy mogą być mądrzy, panie oberlejtnant – rzekł Szwejk tonem głębokiego przekonania. – Głupi muszą stanowić wyjątek, bo gdyby wszyscy ludzie byli mądrzy, to na świecie byłoby tyle rozumu, że co drugi człowiek zgłupiałby z tego.
Dark Sven jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 14-04-2007, 16:49   #59
MasteR Driv3r
Zbanowany

MasteR Driv3r's Avatar

Data dołączenia: 31 07 2005
Lokacja: Jelenia Góra

Imię: Nvm
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Nvm
Świat: Amera
Poziom: 172
Skille: -/-
Poziom mag.: 82
MasteR Driv3r ma numer GG 6484638 MasteR Driv3r ma login Tlenu tictac-maniac6@tlen.pl
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez __DARK_SVEN__ Pokaż post
Pożyczcie mi wiatrówkę. Bo mi jakiś wieśniak w swoim starym VW podjechał pod okno i mi tekno puszcza.

Nowa broń -KURZE jaja ;]
Może lepiej od razu granat albo C4
MasteR Driv3r jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 14-04-2007, 16:49   #60
Rethfing on Aldora
Użytkownik Forum

Rethfing on Aldora's Avatar

Data dołączenia: 29 05 2005
Lokacja: Knurów

Rethfing on Aldora ma numer GG 2007389 Send a message via Skype™ to Rethfing on Aldora
Domyślny

Mnie też nigdy nie zaczepili na ulicy, może przewaga wzrostu + zdeterminowana mina w stylu "chcesz o tym porozmawiać?" mnie uratowała? xD
Zastanawiam się kto ma większe szanse zostać zaczepionym, ktoś kto idzie przygnębiony, patrzy się w ziemie czy ktoś idący pewnym krokiem śmiało spoglądających na tych którzy mogliby się okazać potencjalnymi oprawcami?
Rethfing on Aldora jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania