|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2004
Lokacja: Gdańsk
![]() |
![]() A czemu forever są uzależnieni od wyniku??
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2004
|
![]() Ale mam podjarke
Jednym slowem I LOVE THIS STUFF Character information Name: Jincox Starsky Former Names:Jincox The Vzla Sex:male Profession:Royal Paladin Level:45 World:Hiberna Residence:Ab'Dendriel Last login:29.09.2004 18:29:57 CET Comment: Hello to all what esten seeing this char. Good at end(purpose) my char I want to dedicate it specially to zenuf, Zetome, Bafipowe and to geforce-xfx I had to change to this world for which they they all were my corduroys. I want that they know that my goal is to be the best xD My royal(real) friends : Topo Stress Froy Vnzl Puticavzla Xefutemi My brother : Zetomit-Boquita Kracked ozz Account Status ![]() Character deaths 29.09.2004 13:08:20 CET Killed at Level 46 by Ginuf and by Podpalacz 26.09.2004 23:33:30 CET Killed at Level 48 by Lifely Sorcerer Pozdro ;]] |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 06 2004
Lokacja: Whitestock ;]
|
![]() GRATZ Podpalacz
![]() Bilbo12 ja robie skille ty mlvl i ruszamy dokopać tym bucom z Redrum. Nie ma mowy, żeby ktoś nam huntował Podpalaczy ![]() A to link do statystyk wojny (Arcand go prowadzi i niech zaktualizje wreszcie ;p) http://icecube.wroclaw.net.pl/war.txt |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2004
Lokacja: Częstochowa
![]() |
![]() Dajcie screeny plx !
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Imię: Bykuu Mawr
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Dark Purples Faster Turtles
Świat: Arcania
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Bezdomny z Gor Krańca Swiata
![]() |
![]() ech pierona tyle ludu ze sie prosi o ue...
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 03 2004
Lokacja: Wygnajewo
|
![]() siema . Ja duzo tez slyszalem o tej wojnie ... jesli cos pomylilem to nie komentujcie zle bo troche juz nie pamietam... w tej poslkiej gildi jest moich dwuch kumpli z RL (Zacharjasz & Konstancjusz) jak slyszalem to nasi wygrywaja bo zabili ich wiecej ...
ja tez niedawno gralem na Hiberni mialem nicki: Elder fighter , Kioshumitsu , Croyan'Mage ale juz niewiem co z tymi postaciami jest ... ale pozdro dla moich kumli z hiberni : Moons mage , Masterek Balla , Zacharjasz , Konstancjusz , oraz dla tych o ktorych zapomnialem bo jest ich wielu tylko ze nie pamietam nicku...Piozdro dla all i ziomow z Hiberny |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Białystok
![]() |
![]() Hmmmm,wyslalem dla lifely sorcerer kilkanascie uhow i kilka sdkow cos kolo 2k,juz jest jakis czas po wojnie i jakos mi sie nie odwdzieczyl...jak cos do niego pisze-nie odpowiada...i wez pomagaj polakom...
![]() |
#50 |
Guest
|
![]() ladne ladnie, a mnie to nikt niekocha?:>
|
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2004
Lokacja: Kraków
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Isara
![]() |
![]() heh.... niech na test servie zrobią taką zbiurke....Ingek i Cachero tylko wejdą w ich środek...*****vo gran mas vis i papa.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 09 2004
|
![]() Hail Archonts!!!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Guest
|
![]() wojan wojna i po wojnie.
fenek zapraszamy do bielska na popijawe ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 03 2004
Lokacja: Wawa
Stan: Usunięty
Imię: Dalanthi
Profesja: Elite Knight
Gildia: Vision<long time ago...>
Świat: Furora
Poziom: 108
Skille: 88/80
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() lol siedzielismy wszyscy w depo bo co mielismy robic ? wyjsc i ic sie z tym tlumem ? Padl masterek bala bo sie logna przed depo i padudar w taki sam sposub... Potem ganialismy fire lock
![]() |
![]() |
![]() |