|
|
#43 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 12 2006
Lokacja: Tychy
|
Pozdro z Tychów Bartek of demon(Kuba of Rat) i dla ludzi z Bełchatowa. @ Gamm~ Dj fajna sprawa
życzę powodzenia w graniu.__________ Najlepsza Azura była wtedy gdy grali Szwedzi. |
|
|
|
|
#44 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 07 2006
Lokacja: Poznań
Stan: Na emeryturze
Imię: Tosik Tepek(Emilek :))
Profesja: Knight
Gildia: Defenders Of Fangorn
Świat: Azura
Poziom: 33
Skille: 64/62
Poziom mag.: 5
|
To Tegax miał do mnie wpaść ;] I nadal pamiętam. Co do Corsa, to cały czas bywam na przyjaźni, grając w piłkę czy to siedząc z kumplami, a on grzeje dupe w chacie bo na osiedlu nikt go nie lubi z tego co wiem. A co do Ciebie Fate~ już pisałem, spotkamy się kiedyś napewno, nie musze jeździć ;]
|
|
#46 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 12 2006
Lokacja: Tychy
|
Od czegoś trzeba zacząć
![]() |
|
|
|
|
#48 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2005
Lokacja: Bełchatów/ Kraków
Imię: Bartek of Demon
Poziom: 70
|
Who the hell is Bartek of Demon ? 0.o Pozdro również Tychy
![]() W ostatni weekend, przy okazji meczu wpadł do nas 'pan Zordan' i 'pan Poll', a jak opowiadali o tych kawiarenkowych przygodach, to mało co zębów nie połknąłem ze śmiechu ^^. Ale o sikach Tępaka nie wspominał nikt... Peace.
|
|
#49 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 10 2006
Stan: Niegrający
Imię: Old Kula Szef
Profesja: Elder Druid
|
Ekhm Pozdro dla Bełchatowa... Qba:*"Świnka skarbonka _/" Oki 4ever :* i Krystian:* 3mcie sie tam,mam cichą nadzieję kiedyś sie "styknąć"
Pzdr^^Ps.Gammbler nie mam zamiaru sie tu kłócić ani Ci ubliżać więc daruj już sobie ;] Mr. "DJ" ![]() |
|
|
|
|
#50 | |
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
Gammbler ... Hej Hej DJ ! Łapiesz z nami fazę ! Hej Hej DJ ! Za chwilę głośno wszyscy razem ! Hej Hej DJ ! Czego chcieć dziś więcej ? Nie ma na co czekać w górę wszystkie ręce ! Na na na na, dobry DJ tutaj gra ! (tutaj gra DJ Gammbler!) chr chr chr ![]() Pozdrawiam ...
_/Wanted 20:20 Sir Pinio: sandra mokra ma, gdy heg jej buzi da Obraźliwa to jest Twoja morda. : ) |
|
|
|
|
|
#52 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 10 2006
Stan: Niegrający
Imię: Old Kula Szef
Profesja: Elder Druid
|
Tzn w jakim sensie :>?
|
|
|
|
|
#53 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 07 2006
Imię: Tosik Tepek(Emilek :))
Gildia: Defenders Of Fangorn
Poziom: 33
Skille: 64/62
Poziom mag.: 5
|
Cytuj:
Tak wogle to ja nigdy nie powiedzialem do ciebie przez Pan lol jesli juz to moze chudy szczawiu zrobiony w.... !! i nie pier*** glupot,bo naprawde zbiera ci sie grrr, jestem ciekaw co powiesz jak juz sie spotkamy ku**, juz nie bedzie "Mamo,prosze ratuj....." do kana nigdy nie powiedzialem przez pan tylko Kanik a z reszta huj cie to obchodzi !!! ![]() aha i jeszcze jedno ty pracowales w kaffe? hahahahah chyba ja zrobiles raz kompa to dali ci posiedziec z 2h i taki byl tego final lol hahahahh ![]() Zawsze byles gnebiony tam, jak widziales polla to bylo " ja tam nie wejde ja sie boje, robie w majtki" wiec co masz do powiedzenia ? Pozdro Dla Pana cORSA <- ops chyba z malej :/
|
|
|
#55 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2004
Lokacja: Szczecin
Stan: Na Emeryturze
|
Kurcze dawno mnie tu nie było ale widze że nic nie straciłem. Nadal ten sam żałosny poziom wypowiedzi, banda rozpieszczonych dzieciaków których nie kontolują rodzice, wypowiada sie o Tibii łącząc ją z życiem prywatnym. Połowa z was jest tak mocna w gębie że mogłaby góry przenosić
Zobaczymy kto się będzie śmiał po maturze albo testach gimnazjalnych, tam możecie pokazać jakie to z was "kozaki", bo że tak powiem każdy ma równe szanse, wszystko sie odbywa na tych samych zasadach. Poza tym poprzez Tibie nie zarobicie na "chleb". Swojego czasu też w nią grałem ale nie odbiła sie tak negatywnie na moim zachowaniu jak u niektórych z was. Zreszta ktoś musi tu napisać coś konstruktywnego Można by tu cały esej napisać ale nie chce mi sie, mam ciekawsze rzeczy do roboty. Tak więc wszystkim piszącym jakieś egzaminy życze powodzenia a później sie przekonamy komu ta gra zaszkodziła a komu nie. Pozdrawiam, Dan~ ![]() |
|
|
|
|
#56 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2006
Lokacja: Wilkasy
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: nje wjem
Świat: AZURA
Poziom: hmm
Skille: bylo 98
|
Cytuj:
AHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA A TY CO NIBY DALES W TYM LINKU ![]() |
|
|
|
|
|
#57 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2006
Lokacja: Wilkasy
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: nje wjem
Świat: AZURA
Poziom: hmm
Skille: bylo 98
|
Cytuj:
Troszke mi ciebie zal poco straszysz ich na rl da ci to cos ? |
|
|
|
|
|
#58 | |
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
![]()
_/Wanted 20:20 Sir Pinio: sandra mokra ma, gdy heg jej buzi da Obraźliwa to jest Twoja morda. : ) |
|
|
|
|
|
#59 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2005
Lokacja: Bełchatów/ Kraków
Imię: Bartek of Demon
Poziom: 70
|
Nie matura, lecz chęć szczera, Dan
![]() Jak nie teraz... To za rok B]
|
|
#60 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 05 2006
Imię: Saxeboze Ar'Sol
Profesja: Paladin
Poziom: 69
Skille: 87/71
Poziom mag.: 19
|
@Tegax
;* @Napletek Wow, co za kozak! Taki z ciebie szczur że aż żal trutkę wystawiać, raz z miotły pizgnąć w pysk i nima Ja byłem w caffe te kilka razy i za każdym razem Cors siedział i kompa grzał za free więc nie rozumiem dlaczego miał by się bać Polla. Czasem nawet był sam i kafeji pilnował więc te bajki o złym smoku Corsem zwanym to ci chyba mamunia na dobranoc opowiada.@Danrag Thx, za tydzień maturka Ledwo niemca na 2 wyciagnąłem ![]() @Cors Gratulacje zostania absolwentem ZSK ^^
13:53 Eldo Dage [22]: napisz mi sell fire axe i c shld 13:53 Eldo Dage [22]: po angielsku |
|
|