![]() |
#41 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2005
Lokacja: Nowa Ruda
Stan: Na Emeryturze
Imię: Old Maka
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Candia
![]() |
![]() [quote==Pekin=;1389553]
Cytuj:
![]() Nie podniecaj sie tak ze manson nagral 15 plyt, bo to jest naprawde nie wiele, biorac pod uwage "glupie show" jakie odpierdziela, sam osobiscie znam wiele zespolow ktore wydaly duzo wiecej plyt od niego i napewno lepszych plyt. Sam slucham hiphop ale mam duze pojecie na temat "dobrej" muzyki. Masz podpis , ze Manson itp to dobra muzyka, a sluszales Dire Straits? Pink Floid?, czy chociaz nasz Polski Dżem? Nie chce sie klocic o muzyce bo to sprawa gustu, ale jesli chodzi o to co jest lepsze pod wzgledem nagrania, wokalu itp to jestem pewien ze Dire Straits bije twojego Mansona na leb, na szyje... @Pramus Te dwa kawalki sa nieoficjalnymi remixami Pierwszy to Akon, Notorious and Pac - "Ghetto", slyszalem pare roznych takich remixow, akona z pac'iem, Drugi kawalek pochodzi z tej "nieoficjalnej plyty - Pac's Life" 2pac - untouchable swizz beatz remix ft._bone_thugs-n-harmony Jesli do nastepnego filmiku bede wzucal cos z Pac'a to bedzie raczej to cos z nieoficjala, poniewaz te kawalki sa lepsze do video, nie chce zanudzac kogos, California, Hit'em up, czy czyms bardziej znanym. Jednak na kompie mam niewiele miuzy, sam osobiscie slyszalem ok 40 plyt Pacca (same nieoficjalne) plus ok 20 oficjalnych, zreszta jest czesc plyt ktora niebyla wydana u nas w Polsce i zadne Sony, czy inne wytwornie o nich nie wiedza.
Neostrada - Najlepszy dostawca internetu, dla ludzi lubiacych kupowac blessy. http://i17.photobucket.com/albums/b7...os/kick111.jpg Ostatnio edytowany przez Makaveli of Chaos - 26-04-2007 o 15:43. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Zbanowany
Data dołączenia: 20 04 2007
Stan: Niegrający
Imię: Rembik
Profesja: Knight
Gildia: Pizza Maker's
Świat: Galana
Poziom: 105
|
![]() hahahah
widze ze niezabardzo umeisz sie poslugiwac Windows Movie Maker.Chocby na pocztaku ta gazetka bez zdjecia tlyko neiebiskie tlo.... ale wieze ze wezneisz te slwoa do serca i sie podszkolsiz,ale itak nice Gz |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Filmik nawet niezły. Nuta wpada w ucho i jest przyjemna 9/10.
@ci co mówią, że to nudne a czego wyście chcieli? /durny joke mode on jak wbija bana przez puszczenie ue przed dp carlin? /durny joke off.
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | ||
Tupac Legacy
Data dołączenia: 05 12 2004
Lokacja: Olsztyn
Imię: Midurion
Profesja: Elder Druid
Świat: Furora
![]() |
![]() Cytuj:
Osobiscie polecilbym remix "My Life" z Outlaws oraz pare kawalkow ze zfake'owanej plyty rozpowszechnianej jako "Pac's Life".
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 04 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tyrfas Erin
Profesja: Knight
Świat: Aldora
Poziom: 45
|
![]() Film podobał mi się. Mimo wszystko, muzyka stworzyła odpowiedni klimat. Mimo iż jestem zwolennikiem muzyki raczej ostrej, tj. system of a down~, podobała mi się.
I skoro już o muzyce, można prosić nazwę nuty? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2005
Lokacja: Wolsztyn
|
![]() Nie wiedzę w nim nic "zajebistego". Nudny...
![]()
![]() |
#49 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2005
Lokacja: Nowa Ruda
Imię: Old Maka
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Candia
![]() |
![]() Cytuj:
niestety tak to juz jest ![]() pzdr
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 02 2006
Lokacja: Świat>Polska
|
![]() Powiem tyle .. że jakbym był ślepy i słuchał bym tylko filmiku.. to by już było 10/10 ;D
"Only god can jugge me" |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 03 2007
Lokacja: Zadupie
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Michael Izzor
Profesja: Elder Druid
Gildia: Dark Souls
Świat: Nerana
Poziom: 40
Skille: 14/21
Poziom mag.: 45
|
![]() Filmik ładny, ale nudny;] ,a moge zapytać całkiem z innej beczki... dlaczego przestałeś grać na pandorii?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2005
Lokacja: Wolsztyn
|
![]() Cytuj:
Może następny będzie lepszy ^^ btw. wg mnie 2. post był taki pozytywny ze względu na "twój lvl", tak to już jest ![]() pzdr
![]() |
![]() |
#53 |
Guest
|
![]() Fajny filmik i muzyka mila dla ucha ;d
|
![]() |