|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2003
Lokacja: In a Galaxy Far, Far Away...
![]() |
![]() tekst sam w sobie byl prosty za to pytania do niego byly strasznie chujowe imho ;>
a temat 1 czyli ziarno w dziadach ![]() granicy nie czytalem, nie bylo mnie na lekcjach kiedy byla omawiana, przedwiosnia prawie nie pamietam... wiec wybor byl oczywisty ![]()
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2005
Lokacja: Thais
Imię: Priestess of Cthulhu
Profesja: Elder Druid
Świat: Secura
Poziom: 74
Skille: 22/27
Poziom mag.: 73
|
![]() Hum...
co do CR to uważam że był średnio-trudny, no i ta okropna punktacja, wszędzie po 1 pkt, a w zadaniu kilka przykładów do podania. Nie wiem jak oni to będą liczyli, pewnie za 2 poprawne odpowiedzi dadzą ten jeden punkt. Jeśli chodzi o tematy, to wybrałam 2 (kreacje matek i ich relacje z dziećmi). Fajny temat, dobrze się pisało, prawie zabrakło miejsca ^^' Także sądzę, że do zaliczenia :> Podrawiam, Prs
![]() |
#43 |
Rangers lead the way
Data dołączenia: 25 02 2005
Imię: Kojotes Jano
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Brigade
Świat: Astera
Poziom: 140
Skille: 99/73
Poziom mag.: 23
|
![]() A jak rozszerzeni?
![]() Był średni tekst o dziennikarstwie + całkiem trudne pytania do niego, a w cześci pisemnej porównanie obrazów prowincji na podstawie fragmentów ksiązek dodatkowych (nie lektury!) albo analiza wiersza ![]() Imo czesc rozszerzona na poziomie trudnym lub średnio-trudnym, ale raczej nie narzekam ![]()
Wejdź tutaj >> http://www.swcombine.com << Ostatnio edytowany przez Kojotes - 04-05-2007 o 14:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 09 2005
Stan: Niegrający
Imię: Edek Rozprowacz
Profesja: Rookstayer
Gildia: AvE MoR
Świat: Aurea
Poziom: 44
Skille: xx/xx
Poziom mag.: xD
|
![]() Miodzio !
Tekst był prosty ale pytanie delikatnie powiedziawszy lekko poje**e ? Przynajmniej temat mi przypasował Dziady III =] już nie będę potrzebował amnestii ;D. @down +75% ? Moim priorytetem było zdanie polaka ;]. Ja już na 99% jestem pewny że maturę zdałem i dostałem się na studia tam gdzie chce.
Nic dodać nic ująć N/C Ostatnio edytowany przez Edek Rozprowacz - 04-05-2007 o 17:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2005
Lokacja: Tarnów, Bochnia, Limanowa, Stary Sącz, Dębica - róznie
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Lol, ja dziadów nie pamiętałem, only przedwiośnie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 11 2003
![]() |
![]() Po co tyle gadac? I tak nie zdacie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 08 2005
Lokacja: Przasnysz
|
![]() Jak sobie myśle o maturze, to boje się, że nie będe wstanie nic zrobić na Polaku, bo mi dowalą jakąś beznadziejną lekturę.
No i fizyki troszkę się boje, bo pokrętna jest strasznie. Z tego co widziałem, to jest tam dużo więcej haczyków i szczegółów niż np. w macie. Ktoś się orientuje czy i jaka będzie nowa matura? Słyszałem coś, że nie będzie części ustnej + rozszerzenie będzie połączone z podstawką (ale dobrze że nie teraz, bo mniej dni z lekcjami by wypadło). |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mhm, dzięki
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
eX Moderator
Data dołączenia: 07 08 2005
Lokacja: www.tibiaspy.com
Wpisy bloga: 2
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Almighty Friends
Świat: Secura
Poziom: 170
Skille: 96/75
Poziom mag.: 23
|
![]()
![]() |
![]() |
#51 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() poczekajcie na pierwsze kolosy na studiach .. taka mala matura co 2 tygodnie.
![]() |
#52 |
Guest
|
![]() i jak poszlo ?:>
|
![]() |
![]() |
#53 |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Blondynka
|
![]() Mi chyba dobrze
![]() ![]() (zdawalam podstawowa ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 01 2007
|
![]() Ja troszeczkę zawiedziony. Czytanie ze zrozumieniem było z pozoru łatwe, ale dałem plamę, nie interpretując dobrze kilku pytań. Chciałbym startować na dziennikarstwo, więc temat jak znalazł
![]() Druga część też pozornie prosta. Dwa epickie teksty, dwa obrazy prowincji- znajomość lektur niepotrzebna, znajomość epok też nieszczególnie. Przeczytałem przykładowe wypracowanie na stronie CKE i nieco załamalem rączki, bo miejscami trzeba było zwyczajnie przytoczyc dany fragment i napisac, ze narrator wyraża przez niego negatywny stosunek do prowincji - coś jak postawić przed kimś radio i powiedziec, że sluzy do sluchania muzyki - a doszukiwalem się motywów utopii, sensualizmów i Bog wie jeszce czego. Czas rozplanowałem źle i na 5 minut przed końcem nie miałem jeszcze skonczonej interpretacji , a już trzeba było sensowne wnioski wysnuć... I jak tu 26 trafnych wskazań int. wypisać? Napisałem ponad półtorej strony, ale moim pismem byłbym w stanie Pana Tadeusza przetworzyć na wersję kieszonkową. Ciekawe doświadczenie, z niecierpliwością czekam na angielski ![]()
Fuck you, I won't do what you tell me... Ostatnio edytowany przez Thot - 05-05-2007 o 02:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Użytkownik Forum
|
![]() 75% + / zadowolony jestem
![]() Angielskiego nic się nie boje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2006
![]() |
![]() Jak u was maja sie sprawy z angielskim, ponad 3/4 maturzystów wybrało właśnie ten język, wiec wnioskuje iż na tym forum jest podobnie.
Jaki poziom zdajecie i czy czujecie sie na silach ??
![]() |
#58 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 09 2005
Imię: Edek Rozprowacz
Profesja: Rookstayer
Gildia: AvE MoR
Świat: Aurea
Poziom: 44
Skille: xx/xx
Poziom mag.: xD
|
![]() @up
Angol podstawowy nie potrzebuje rozszerzenia na Politechnike. Tylko by mi to punktacje zaniżyło a tak liczę na +90% (na Polibudzie rozszerzenie się nie liczy a przelicznik Giertycha w tym przypadku jest trochę hu***y) |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Guest
|
![]() Z matmy 95% a z fizyki 93%. Cienko jak na mnie.
|
![]() |