|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
Pokaż wyniki sondy: Jaka według ciebie, wersja Tibia jest najlepsza? | |||
Tibia 7.4 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
32 | 30.77% |
Tibia 7.5 |
17 | 16.35% |
Tibia 7.6 |
26 | 25.00% |
Tibia 7.8 |
2 | 1.92% |
Tibia 7.9 |
27 | 25.96% |
Głosujących: 104. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#43 |
Guest
|
![]() Ja zacząłem grać od 7,4 i uważam że ta wersja jest najlepsza
podobało mi się w niej: uhy od 11lvl sd od 15lvl brak souli brak staminy szybsze łowienie ryb lepsze boty Super knight outfit dla pacc ALE I TAK NAJLEPSZY BYł TEN KLIMAT KTóREGO W OBECNEJ tIBII NIEMA nie podobało mi się: słabsza grafika kilka outfitów Panie przebacz mu bo nie wie co czyni. Ostatnio edytowany przez CzesioMS - 12-05-2007 o 09:30. |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2006
|
![]() 7.6 była dla mnie najlepsza. Od niej zaczynałem i chciałbym znowu te stare outfity.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 01 2007
Lokacja: Exiva me :S
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Mboc
Profesja: Knight
Świat: Azura
Skille: 65/65
Poziom mag.: 5
|
![]() No to byly czasy... Tibia 7.1 byla najlepsza
niebylo tych hotkeyow... to jest ku*wa jak jakis bot -.- Mialem tam jakiegos qumpla... 80 ms~ mial 15 charow pod domkiem 5ciu robilo uhy a reszta sdki i 5 ktore robily Hmmki a tak to sam robil explo/GFB. Tez sam mialem sorca 16 LvL i 47 mlvl a eq to zajebiste bo tak ciongle hmmki i sdki palilem ![]() Chce tibie 7.1 :/:/
ReAd ThIs iN 45 SeCoUnDs ![]() ![]() ![]() äüö HaHa po niemieczku xD nie pszeczytasz!! 16:24 Szaman Med'Kaze [11]: zapisz mie na chwile na pacc Noob plz |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 11 2004
|
![]() Także uważam, że 7.1 była najlepsza. te outfity, te beholdery, te krzaki i drzewa. Po prostu ta grafika miała swoją magię i czar. No i jak już powiedział Xantro te otsy ;p Nigdy nie zapomnę tych pierwszych otsów RPG, które wtedy nazywały się "Survivale" i na wszystkich była ta sama mapa ; )
O niee, przez ten temat zebrało mi się wspomnienia starych czasów. Kiedy to ja dzielny i odważny knight na 20 lv ze skillami 50/45 w plate secie, spike swordzie i tym pięknym dwarven shieldzie, razem z moimi kolegami : druidem 13 lv (który miał już swoje hmmy i uhy) i jakimś palkiem poszliśmy pierwszy raz na dwarfy soldiery! Jak to po drodze opowiadaliśmy różne mity i legendy o tych mocarnych potworach. A gdy zeszliśmy na drugi poziom z dwarfami i rotami dwójka ~40 lv. zlurowała guarda, rzuciła na rope spota od cholery śmieci i tak się zakończyła nasza przygoda z huntem w kopalni. Ostatnio edytowany przez Glacial - 12-05-2007 o 10:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 09 2005
Stan: Niegrający
Imię: Edek Rozprowacz
Profesja: Rookstayer
Gildia: AvE MoR
Świat: Aurea
Poziom: 44