Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Multimedia > Filmy

Notki

Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 27-05-2007, 03:53   #41
Pekind
Zbanowany

Data dołączenia: 05 05 2007
Lokacja: Chorzów

Stan: Niegrający
Świat: Celesta
Domyślny

@up Robilismy to z nodow =D jak to powiadają "Jest Waste , Jest Zabawa"
A ten pan 2x up to nagraj swoj pewno 8 lvl zrolowales na demona nie ;D?
Pekind jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 27-05-2007, 12:38   #42
FarowRime
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 30 11 2005

Profesja: Paladin
Świat: Julera
FarowRime ma numer GG 8296900
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rosan Pokaż post
Hmm ja poprostu wiem ... Nie masz czym sie pochwalic to poprostu krytykujesz innych . Ze spamowalem m walami ? Moja sprawa , nie prosilem o krytyke filmu , pozatym stac mnie na takie waste to o co Ci chodzi ?Btw nadodatek myslisz ze tylko ty umiesz bic hight lvle?

Name: Wily'Avatar
Sex: male
Profession: Elite Knight
Level: 108
World: Celesta

Apr 20 2007, 04:32:27 CEST Died at Level 110 by a dragon

P.S. Koles nie afczyl nie bloczyl mi niczego.

<zdjęcie>

Tez go znam tylko jakbys nie zauwazyl on byl w venore na swampach ;|
TibiaBot NG plx? widać to po nazwie backpacka w ktorym jest kasa pisze wyraźnie "gold - backpack" a to jest jedna z funkcji TibiaBot NG ktoś w dalszych postach mówil, ze on nie używa Bota... A widać wyraźnie że używa
FarowRime jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 27-05-2007, 13:00   #43
Duke Dran
Użytkownik Forum

Duke Dran's Avatar

Data dołączenia: 23 08 2005

Duke Dran ma numer GG 13923094
Domyślny

Moja babcia juz by to lepiej zrobila. xd
Duke Dran jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 27-05-2007, 15:28   #44
Pekind
Zbanowany

Domyślny

@up nastepny "Noobowart Krytyk"
stary 05-06-2007, 07:47   #45
Rosan
Użytkownik Forum

Rosan's Avatar

Data dołączenia: 12 09 2005
Lokacja: Białystok

Profesja: Elder Druid
Gildia: Recon
Domyślny

Obiecalem ze zdechnie !

Name: Fanek Kusiciel
Profession: Druid
Level: 39

Jun 05 2007, 01:20:42 CEST Died at Level 40 by a beholder

@Ten Pan co jego babcia potrafi lepiej

A umie ona zrobic tak ?

+ do tego

Name: Kaer Shein
Former Names: Bar Onion
Profession: Elite Knight
Level: 67
Residence: Liberty Bay

Jun 05 2007, 05:58:17 CEST Died at Level 68 by a toad

No i ofc Tibia.cam

Na tibicam.com sie nie zmiescilo bo ma 2,3~ wzuce na Rapid, UnBase i co tam jeszcze

Rapid:

http://rapidshare.com/files/35304995...art_2.rec.html

UnBase:

http://www.unbase.com/n/8605534535

@Speedy share w obecniej chwili mi sie nie laduje ~ jakby nie chodzily obydwa linki dam puzniej edit~

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ShadowSSJ2 Pokaż post
O-ja-pierdolę! Wiekszej amatorszczyzny nie widziałem nigdy! 97lvl, a nic nie umie, zero pojęcia o trapowaniu. 1/10.
Zal mi tylko jednego. Prawie kazdy mówi "amator~" ale hmm co do czego ty nie ratujesz dupy kolegom ty nie idziesz na kamikadze starajac sie uhnac kumpla przy czym mozesz sam pasc? Gadacie i gadacie ... ale okej zapraszam do postowania w tym temacie swoich fragów . Pokazcie na co was stac . Moze i jestem amatorem, ale robie to na co mi internet pozwala i czas.

@Ten pan co twierdzi ze robie uhy na bocie

Widzailes?Przylapales mnie na tym ? Nie?- Nie gadaj glupot ....

@Ten pan od bota ~
Tak to ng. Brawo Magellanie odkryles brazylie. A wiesz czemu ? Za lenowy jestem do choo... Pana zeby otwierac dragi i zbierac z nich gp.

Ostatnio edytowany przez Rosan - 05-06-2007 o 07:55.
Rosan jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 05-06-2007, 08:08   #46
Djkwaku
Użytkownik Forum

Djkwaku's Avatar

Data dołączenia: 27 03 2006

Domyślny

@up

ten trap toadów robi wrażenie , gz.
stary 05-06-2007, 08:16   #47
Yeetro
Guest

Domyślny

czym tu sie podniecac ze jakiegos 40 lvla zabili co mu sie niechcialo grac i se cave bota ustawil i poszedl dymac panienke

zal mi was
  Odpowiedz z Cytatem
stary 05-06-2007, 08:30   #48
Rosan
Użytkownik Forum

Rosan's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Yeetro Pokaż post
czym tu sie podniecac ze jakiegos 40 lvla zabili co mu sie niechcialo grac i se cave bota ustawil i poszedl dymac panienke

zal mi was

Nastepny krytyk ... 40lvl zobaczyl, 91 nie -.-' jak juz mówilem . Pokaz co potrafisz ... chociaz u Ciebie to latwiejsze - ty masz pvp i sd :s widzisz ja w przeciwienstwie do Ciebie sie mecze z potworkami .
stary 05-06-2007, 09:06   #49
Hoxiu
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 26 09 2004

Domyślny

To, że nie chwale się fragami to nie znaczy, że ludzi nie zabijam, jakoś nie czuję potrzeby wsadzania screenów na forum. Ja nie zabijam caveboterów, tylko przeważnie ludzi, którzy normalnie expią. Loot z około tygodnia zabijania na dwarf guardach:
-2x g legs
-dsm
-bohy
-crus
-b robe
-bs
-2x f axe
-dużo różnych śmieci...
możliwe, że o czymś zapomniałem, ale trudno

Nie wszystko jeszcze sprzedałem, niektóre rzeczy nosze na sobie, w banku mam 170k ( a miałem 30k długu... )

Max lvl jaki padł - 57 czy tam 60 knight. Loot który podałem up zostal zdobyty tylko prze_ze_mnie* bez pomocy przyjaciół. Jak biegałem z kumplami to też ładne fragi były ale wtedy akurat nic nie spadło

Aktualnie gram ~60lvl paladyn, facc

Felipe:
Wybacz, ale ta próba trapa jest taka amatorska... - powtarzam to po raz 10 i w końcu sie z tym będziesz musiał pogodzić. Nie powinieneś wstawiać tu takiego filmu, a jeżeli już to musisz liczyć się z negatywnymi komentarzami, a nie ripostować - taki mądry to zrób lepszą - akurat w tym nie byłoby problemu, ale nie kręcę filmów, bo mi tibia sie crashuje czasami przy tibicamie :s Widziałem twoje inne fragi i dopiero po obejrzeniu ich nieco zmieniłem zdanie o tobie

pozdro

* - słownik podaje 2 formy, nie wiem, która jest prawidłowa

Ostatnio edytowany przez Hoxiu - 05-06-2007 o 09:39.
Hoxiu jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 05-06-2007, 14:27   #50
Rosan
Użytkownik Forum

Rosan's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Hoxiu Pokaż post
To, że nie chwale się fragami to nie znaczy, że ludzi nie zabijam, jakoś nie czuję potrzeby wsadzania screenów na forum. Ja nie zabijam caveboterów, tylko przeważnie ludzi, którzy normalnie expią. Loot z około tygodnia zabijania na dwarf guardach:
-2x g legs
-dsm
-bohy
-crus
-b robe
-bs
-2x f axe
-dużo różnych śmieci...
możliwe, że o czymś zapomniałem, ale trudno

Nie wszystko jeszcze sprzedałem, niektóre rzeczy nosze na sobie, w banku mam 170k ( a miałem 30k długu... )

Max lvl jaki padł - 57 czy tam 60 knight. Loot który podałem up zostal zdobyty tylko prze_ze_mnie* bez pomocy przyjaciół. Jak biegałem z kumplami to też ładne fragi były ale wtedy akurat nic nie spadło

Aktualnie gram ~60lvl paladyn, facc

Felipe:
Wybacz, ale ta próba trapa jest taka amatorska... - powtarzam to po raz 10 i w końcu sie z tym będziesz musiał pogodzić. Nie powinieneś wstawiać tu takiego filmu, a jeżeli już to musisz liczyć się z negatywnymi komentarzami, a nie ripostować - taki mądry to zrób lepszą - akurat w tym nie byłoby problemu, ale nie kręcę filmów, bo mi tibia sie crashuje czasami przy tibicamie :s Widziałem twoje inne fragi i dopiero po obejrzeniu ich nieco zmieniłem zdanie o tobie

pozdro

* - słownik podaje 2 formy, nie wiem, która jest prawidłowa
No to teraz widzisz ty zabijasz na pvp .... a ja sie mecze na non-pvp, to co ty robisz z tym co ja to nie ma porównania wiec ;-) wiec nie mów ze to amatorszczyzna
stary 05-06-2007, 15:15   #51
Fonevv
Guest

Domyślny

gz trapa na toadach, ale raczej go rascioch zrobil xD

@edit
sry nie ogladalem filmku ;p razem zrobiliscie sry

Ostatnio edytowany przez Fonevv - 05-06-2007 o 15:24.
  Odpowiedz z Cytatem
stary 05-06-2007, 17:18   #52
Hoxiu
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
No to teraz widzisz ty zabijasz na pvp .... a ja sie mecze na non-pvp, to co ty robisz z tym co ja to nie ma porównania wiec ;-) wiec nie mów ze to amatorszczyzna
OMG, w ktorym momencie napisalem ze gram na PVP ? GRAM NA HARMONI ... ROTFL, nie wyobrazam sobie grania na pvp, nie wyrobilbym sie, w pierwszy dzień bana bym złapał -.-

Aha no i przeczytaj mój zedytowany post na celesta.pl
stary 05-06-2007, 18:08   #53
ShadowSSJ2
Zbanowany

Data dołączenia: 31 03 2006
Lokacja: Warszawa

Stan: Usunięty
Imię: Pwnzor
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Morgana
Poziom: 46
Poziom mag.: 50
ShadowSSJ2 ma numer GG SSIJ^^
Domyślny

Cytuj:
Nastepny krytyk ... 40lvl zobaczyl, 91 nie -.-' jak juz mówilem . Pokaz co potrafisz ... chociaz u Ciebie to latwiejsze - ty masz pvp i sd :s widzisz ja w przeciwienstwie do Ciebie sie mecze z potworkami .
Przepraszam, mistrzu, ale my tu mamy oceniać twoje fragi, a nie ty nasze. Jeśli większość myśli, że te pierwsze to była amatorka, to to ich zdanie i wrzucając ten plik tutaj, masz się liczyć z ich opinią, a nie wymuszać 'dawanie' swoich filmów. Te nowsze screeny, to musze ci przyznać - miłe zaskoczenie, ale wrcając pamięcią do pierwszego fraga, to nie chce myśleć, ile mogłeś się męczyć z nimi d;
ShadowSSJ2 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 06-06-2007, 00:38   #54
Rosan
Użytkownik Forum

Rosan's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ShadowSSJ2 Pokaż post
Przepraszam, mistrzu, ale my tu mamy oceniać twoje fragi, a nie ty nasze. Jeśli większość myśli, że te pierwsze to była amatorka, to to ich zdanie i wrzucając ten plik tutaj, masz się liczyć z ich opinią, a nie wymuszać 'dawanie' swoich filmów. Te nowsze screeny, to musze ci przyznać - miłe zaskoczenie, ale wrcając pamięcią do pierwszego fraga, to nie chce myśleć, ile mogłeś się męczyć z nimi d;
Przepraszam "misczu" napisalem gdzies "Comment plx?"
stary 06-06-2007, 07:43   #55
Hoxiu
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Przepraszam "misczu" napisalem gdzies "Comment plx?"
omggg, nie rozumiesz, ze jeżeli pokazujesz ten film publicznie ( czyli uploadujesz i wsadzasz na forum - dajesz nam go oglądać ) oznacza to, ze mamy go ściągać i komentować, BO JEST WARTY OBEJRZENIA! Inaczej chyba byś go nam nie dawał, rajt ? TO ZROZUM. Gdybyśmy nie komentowali - ten film ściągnęło by 10 osób i byłby on już parę stron w tyle ( a jest na pierwszej teraz ). Kiedy ktoś Ci daje swój film oglądasz go i nic sobie z niego nie robisz? Nie, bo ten ktoś daje film po to, żeby go ocenić, PROBLEM W TYM, ŻE TY CHCESZ TYLKO POZYTYWNE KOMENTARZE, a jeździsz po tych, którym się nie spodobało.

Proszę Cię bardzo, nie udostępniaj już więcej filmów ze swojego elo zabijania ludzi na non-pvp, bo robisz z tematu kłótnię. Cytujesz każdy post i musisz się za wszelką cenę wybronić, mimo to, że film Ci się kompletnie nie udał - ty się do tego nie przyznasz, tylko każesz nam nagrywać lepszy ... NAJS. Skończ z tym i cya

jak chcesz mi coś wytłumaczyć, BO JA NIE ROZUMIEM, to na pw

Ostatnio edytowany przez Hoxiu - 06-06-2007 o 09:19.
stary 06-06-2007, 11:05   #56
Rosan
Użytkownik Forum

Rosan's Avatar

Domyślny

Cytuj:
omggg, nie rozumiesz, ze jeżeli pokazujesz ten film publicznie ( czyli uploadujesz i wsadzasz na forum - dajesz nam go oglądać ) oznacza to, ze mamy go ściągać i komentować, BO JEST WARTY OBEJRZENIA! Inaczej chyba byś go nam nie dawał, rajt ? TO ZROZUM. Gdybyśmy nie komentowali - ten film ściągnęło by 10 osób i byłby on już parę stron w tyle ( a jest na pierwszej teraz ). Kiedy ktoś Ci daje swój film oglądasz go i nic sobie z niego nie robisz? Nie, bo ten ktoś daje film po to, żeby go ocenić, PROBLEM W TYM, ŻE TY CHCESZ TYLKO POZYTYWNE KOMENTARZE, a jeździsz po tych, którym się nie spodobało.

Proszę Cię bardzo, nie udostępniaj już więcej filmów ze swojego elo zabijania ludzi na non-pvp, bo robisz z tematu kłótnię. Cytujesz każdy post i musisz się za wszelką cenę wybronić, mimo to, że film Ci się kompletnie nie udał - ty się do tego nie przyznasz, tylko każesz nam nagrywać lepszy ... NAJS. Skończ z tym i cya

jak chcesz mi coś wytłumaczyć, BO JA NIE ROZUMIEM, to na pw

Ucisz sie juz. Nie potrzebuje comment na + ... Wkleiłem filmik aby pokazac co sie u nas dzieje. Jak juz Ci powiedzialem i napisalem pare postów up "zapraszam do wklejania ss/filmików z waszych fragów " takze wiec jak taki ktos jak ty czytac nie umie wiec sorry winetu. Takze wytlumaczeniem nie jest to ze ""bo mi tibia sie crashuje czasami przy tibicamie" , moze wiesz czemu sie tak dzieje? tez to mialem ale porostu jak nagrywam wylaczam bota a ty zapewne nie

TAKŻE WIĘC LUDU ZAPRASZAM DO WKLEJANIA SS/FILMIKóW ZE SWOICH FRAGOóW W TYM TEMACIE
stary 06-06-2007, 18:28   #57
Hoxiu
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
TAKŻE WIĘC LUDU ZAPRASZAM DO WKLEJANIA SS/FILMIKóW ZE SWOICH FRAGOóW W TYM TEMACIE
nie wypali, na tym forum jest zbyt wielu przeciwników lurowania itp... Poza tym, jest to supported tibia fansite, a lurowanie/trapowanie/asdcotamjeszcze jest zabronione i karane banami :d

a jak juz to w podforum "zdjęcia"
stary 06-06-2007, 19:09   #58
Pekind
Zbanowany

Domyślny

Cytuj:
nie wypali, na tym forum jest zbyt wielu przeciwników lurowania itp... Poza tym, jest to supported tibia fansite, a lurowanie/trapowanie/asdcotamjeszcze jest zabronione i karane banami :d

a jak juz to w podforum "zdjęcia"
Tak... Jesteś bardzo doskonaly... i lekko stuknięty... Filmy "podforum" zdjecia... Nie no mogę Cię dotknac?

A po drugie... Felip~ Nie chciał żeby komentowali tego filmiku...Chciał pokazac co się dzieję na świecie Pvp...

Chciałbym widziec twoje "EvulBloker"

Nieudalo nam sie? To zajebiemy nastepnym razem... Tak jak widac fanek Kusiciel padł... Ludzie ktorzy bootuja są normalnymi noobami... niektorzy maja "AutoAlarm" BleBleBle... on mial pecha i 2 razy padł...

Fanek kusiciel i Pasa ilma siedzieli tam przez pare dobrych miesięcy...

Kolega który pierwszy raz grajac w Tibie , zapytał mnie dlaczego 40 lvl expi na swamp trollach... Gm na no-pvp sa naprawde bardzo , ale to bardzo zadko...

a że to grozi banem... to jego sprawa? Może napiszesz na tibia.com post że felipe~ "lurujePotworki" na "booterów"

Ja uważam ze booterów trzeba tępic, co to jest za gra , jak ktos bootuje... on też łamie reguły Tibi... Wiec booter...

Gm musi "Zlapac za rękę" żeby zbanowac "lurera"

Rascioch , zostaje sprawdzany 3-4 razy w ciagu dnia przez GM'ów
I co? bana niema...

Więc ziom... nie podoba sie? wyjazd!
stary 07-06-2007, 00:52   #59
Hoxiu
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pekind Pokaż post
Tak... Jesteś bardzo doskonaly... i lekko stuknięty... Filmy "podforum" zdjecia... Nie no mogę Cię dotknac?

A po drugie... Felip~ Nie chciał żeby komentowali tego filmiku...Chciał pokazac co się dzieję na świecie Pvp...

Chciałbym widziec twoje "EvulBloker"

Nieudalo nam sie? To zajebiemy nastepnym razem... Tak jak widac fanek Kusiciel padł... Ludzie ktorzy bootuja są normalnymi noobami... niektorzy maja "AutoAlarm" BleBleBle... on mial pecha i 2 razy padł...

Fanek kusiciel i Pasa ilma siedzieli tam przez pare dobrych miesięcy...

Kolega który pierwszy raz grajac w Tibie , zapytał mnie dlaczego 40 lvl expi na swamp trollach... Gm na no-pvp sa naprawde bardzo , ale to bardzo zadko...

a że to grozi banem... to jego sprawa? Może napiszesz na tibia.com post że felipe~ "lurujePotworki" na "booterów"

Ja uważam ze booterów trzeba tępic, co to jest za gra , jak ktos bootuje... on też łamie reguły Tibi... Wiec booter...

Gm musi "Zlapac za rękę" żeby zbanowac "lurera"

Rascioch , zostaje sprawdzany 3-4 razy w ciagu dnia przez GM'ów
I co? bana niema...

Więc ziom... nie podoba sie? wyjazd!
1. Felip gra na świecie non-pvp, nie pvp. "Chciał pokazac co się dzieję na świecie Pvp..."
2. Jakbyś zobaczył mój "evulbloker" to byś mnie miesiąc prosił o nagrywanie kolejnych filmów
3.Boże człowieku, naucz się czytać ze zrozumieniem ... Ja nie jestem przeciwko lurowaniu itp... tylko jest to zabronione przez cipsoft, a jak przez cipsoft to na forum tutaj też. Widze datę twojej rejestracji - miesiąc na tym forum, po przeczytaniu twojego postu myślę, że tyle samo grasz w tibie ...
4.Co do tego, że rzadko gm jest na serwerach non-pvp. Fakt - było tak, ale miesiące temu. Teraz gm jest co 2 dni, jak nie codziennie. Jesteś jakiś po#$@, najpierw mówisz, że rascioch jest parę razy dziennie sprawdzany, a pare linijek wyżej, że gm wbija na świat non pvp bardzo rzadko.
5.I to co mnie najbardziej poraziło - pisze się BOT a nie BOOT, tylko nie mów, że będziesz pisał jak ci sie podoba, bo mnie żal zje :O Jeszcze mówisz, że nie lubisz botterów. Połowa twoich kumpli ma bota, jakaś część z tego zostawia postać na runemakerze lub nawet cavebocie - ale to są twoi kumple i mogą używać bota.

cya i obyś w końcu wyzdrowiał
------------------------------------------------------------
@down
bo ja mam prawo krytykowac film ktory mi sie nie podoba... A co do umieszczania filmów tutaj: jak ktos nagra/znajdzie fajny film z lurowaniem to i tak stworzy nowy temat. Ze screenshotami jest inaczej. Dlatego uważam, że umieszczanie filmów z trapami ( itp ) w tym temacie nie wypali.

Ostatnio edytowany przez Hoxiu - 07-06-2007 o 09:59.
stary 07-06-2007, 03:57   #60
Pekind
Zbanowany

Domyślny

@hoxiu Zalosny jestes mowisz ze Felipe~ krytykuje? hmm?? wlasnie ze nie.. ty krytykujesz
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania