|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
Pokaż wyniki sondy: Homoseksualizm? | |||
Tak! |
![]() ![]() ![]() ![]() |
8 | 10.39% |
Zwisa mi to ;-) |
45 | 58.44% |
Nie!! W żadnym wypadku! |
24 | 31.17% |
Głosujących: 77. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Bezdomny z Gor Krańca Swiata
![]() |
![]() jezeli chodzi o mnie to juz mowilem... mnie to wisi i powiewa... sa hetero, moga byc homo... wolna amerykanka...
re up: przemodlilismy glowke? juz raz polska rzadzila solidarnosc, raz aws... jakos nie wspominam tych czasow zbyt dobrze...
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2004
Lokacja: Wrocław
|
![]() @atkus:
Niemówie tutaj jaki buł rząd, kto jest lepszy, a kto gorszy, tylko mowie, że partie lewicow, ktore dojda do władzy maja duze prawdopodobienstwo o wprowadzeniu tych reform z homoseksualizmem. Prawica tego nie zrobi, poniewaz prawica ma inny "system wartosci" niz lewica |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Bezdomny z Gor Krańca Swiata
![]() |
![]() no coz... dochodzi do tego, ze moze dojsc do "wylania dziecka z kapiela". najwazniejsza jest ustawa o homoseksualizmie, natomiast niewazne sa inne ustawy i poczynania politykow... tak... jezeli mial bys brac to pod uwage malzenstwa homoseksualistow i poprawienie jakosci gospodarki oraz brak malzenstw homoseksualistow i pogorszenie stanu gospodarki, to mam to odczytac w ten sposob, ze u ciebie cel uswieca srodki?
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2004
Lokacja: Wrocław
|
![]() @atkus
Nie oto mi chodzilo, tylko mowilem laikom jak sytuacja sie przedstawia z prawica i lewica! Teraz to do tego co napisales: Poczynania polityow: SLD kradło bardzo wiele, niektorzy nalezeli do Mafii a na dodatek lewica niedba o tradycje i wartosci, które (DLA MNIE) sa wazne. Rozumiem, że ktos powie, że za czasów Buzka i MAzowieckiego tez sie kradło, ale powiem tyle SLD to KOMUCHY i tyle. Co dziennia po kilka razy ogladam dzienniki i wiem jedno - napewno w zyciu niebede glosowal na lewice. PS: polepszenei gospodarki to jest tylko na papierku. Nic sie niezmienilo w mojej, moich znajomych sytuacji. A osiedle wyglada jak wygladało. Jest tyle samo żuli, co było i wywózka śmieci też tyle samo w tygodniu sie odbywa. Ostatnio edytowany przez Nightwalker - 03-10-2004 o 21:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2004
Lokacja: Stargard
![]() |
![]() Ehhh...
Ja jestem na tak, nie uważam aby homoseksualizm lub Biseksuksalizm. Nie powino to być karalne. Jeżeli chcą brać ślub niech przekonają Polaków... Nie uda się to pewnie bo jesteśmy nietolerancyjni. Oczywiście każdy ma własne zdanie i pod rzadnym pozorem nie myślcie, że coś zarzucam. Myślę tak: Wybrali taki styl życia, więc niech żyją !