|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 05 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Melanica
Profesja: Royal Paladin
Świat: Keltera
Poziom: 55
Skille: 83/68
Poziom mag.: 14
|
![]() @up
co do ip, w.g mnie uzytkownicy neo chyba sa bezpieczni, poniewaz tam ip zmienia sie co wlaczenie programu, czy to prawda, ( jestem newbie w tych sprawach ![]() pozdro
|
![]() |
#42 |
The Witcher
|
![]() @up - Tak, w neostradzie masz przydzielane dynamiczne IP. Za każdym razem jak się logujesz (łączysz z neo), twoje IP jest inne.
We all want to help one another, human beings are like that. We want to live by each other's happiness, not by each other's misery. We don't want to hate and despise one another. In this world there is room for everyone and the good earth is rich and can provide for everyone. The way of life can be free and beautiful. But we have lost the way. Speech by Charlie Chaplin from "The Great Dictator" |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 04 2007
Lokacja: Płock
Świat: RL
|
![]() Cytuj:
AV jest zbędny. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Zbanowany
Data dołączenia: 19 06 2006
Lokacja: Bochnia
Stan: Zbanowany
Imię: Small Mike
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Titania
Poziom: 32
Skille: 18/22
Poziom mag.: 41
|
![]() own tibia jest chyba wykrywalna jak sie jottim przeskanuje??
wiec panda/kaspeki też wykryją avas chyba tylko napisze że jest niebezpieczeństwo ale jaki wir tam jest to już nie napisze |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2005
|
![]() Do tych ktorzy mowia ze nieda sie hacknac bez keylogera...
Program Brutus. Wiecej nie bede dodawac ale aby hacknac przez niego tez trzeba wiedziec ocb w informatyce , gdyz sam program niewystarczy. |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2006
Lokacja: Wrocław
|
![]() "Najsłabszym zabezpieczeniem komputera jest człowiek"
Z tym stwierdzeniem zgadzam się zupełnie. Ja sam próbowałem zrobić keyloggera, nie jest to łatwa rzecz, ale jaka satysfakcja ![]() Ofc wysłałem go z gadu-gadu mojej siostry do jej kolegi, który oczywiście się na to nabrał. Ja sam nawet nie ruszyłem jego postaci, tylko z zabawą śledziłem co ona robi i robiłem niespodzianki w stylu "po wylogowaniu się w carlin znajdowałem się w thais". Po jakiś czasie mi się to znudziło, więc usunąłem keyloggera. Mi samemu było szkoda żeby koleś tracił to, nad czym pracował kilka miesięcy. Ja bym nie miał sumienia hackować kogoś, keylog napisany własnoręcznie był dla mnie nowym doświadczeniem i dowiedziałem się, jak on pracuje. Dzisiaj gram sobie spokojnie w tibię dla zabawy, w końcu ona ma dawać przyjemność. Dla mnie satysfakcją jest zdobywanie nowych skilli, eq i lvla. I tego się trzymam. Pozdro. |
![]() |
![]() |
![]() |
Necross_Elite |
Ta wiadomość została usunięta przez Hegemmon.
Powód: konto hakiera
|
![]() |
#48 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 04 2007
Lokacja: Płock
Świat: RL
|
![]() Ta, zwłaszcza tego keya nikt nie ściągnie, którego masz w podpisie (tak, sprawdziłem).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 04 2007
Stan: Na Emeryturze
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Guest
|
![]() Ogólne pytanie co do tematu : Jak oni to robią ?
Odpowiedź : Cofnij się o 6 stron i przeczytaj co ludzie piszą i jak wygląda ich "wiedza" a odpowiedź znajdzie się sama. |
![]() |
![]() |
#51 |
Zbanowany
|
![]() jeszcze słówko odemnie do tego buca co ma keybohy w podpisie bohy daja 20 lvl szybkości
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Zbanowany
|
![]() Jak oni to robia?
Wiec tak, 100+ lvl nie nabieraja sie na strony z botami... to by byla glupota. Najlepszym sposobem jest wlamanie sie przez ip na komputer. Niby latwe sie wydaje a nie wiele osob z tibi to potrafi.Wiem jak to sie robi ale do tego potrzebne jest pare rzeczy. |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 05 2007
|
![]() Gówno mnie obchodzi jak hakerzy hakują 100lv+ ale jest tyle pier***onych skryptów na www w javie script, fajne boty z kejlogiem , kejlog w jpegu (ciekawe czy to jeszcze działa), taa ciekawe czy ktoś nie wymyśliłjuż klienta tibia od razu z kejlogiem (pewnie tak), a MS IE ma tyle dziur że "można przeglądć internet z komputera, i komputer z internetu, ch**e tylko czekają na twoje ajpi, pier****ć ich wszystkich, taka zabawa "kto ma lepszego kejloga" musi się skończyć
owntibia - tak wysłać do cipsoft niech sprawdzą a haki zgłaszać na policję, przeglądać portale aukcyjne bo ch*** z pewnością chcą sprzedać twoją postać (zwróci im się zakup "programu do odzyskiwania zgubionych haseł"), próby sprzedaży postaci zgłaszać adminom allegro |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Użytkownik Forum
|
![]() moim zdaniem jednym ze sposobow aby zmniejszyc ryzyko hacka jest posiadanie linuxa gdyz nie chodza na nim pliki . e x e nie wiem jak jest z innymi rozszerzeniami typu . s c r
"Szanuj się...." Ostatnio edytowany przez heineken - 22-05-2007 o 22:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Użytkownik forum
|
![]() Ciekawe... jak działa tibia pod linuxem, nigdy nie sprawdzałem, ale spróbuje tylko że mi się karta grafiki uszkodziła i teraz nie uruchomię linuxa
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez noobtopro - 22-05-2007 o 23:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja tez jeszcze nie mialem doczynienia z tibia pod linuxa nie wiem czemu ludzie sie nie decyduja na ten system operacyjny ma wiele zalet i byc moze bedzie mial przewage nad windowsem (o ile juz nie ma)
![]() |
#59 |
Użytkownik forum
|
![]() Chcecie hakować czy się zabezpieczyć, w googlach poszukać trzeba, debile skrypty podstawiają pod swoje stronki rozpowszechniają boty z kejlogami, nawet ktoś chcę wcisnąć poradnik (tylko cytuję) w formacie scr (z jakimś-tam-ch**-wie-jakim-warem, tzn malware itd)
Ostatnio edytowany przez noobtopro - 23-05-2007 o 20:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Zbanowany
|
![]() daje tu jak wyglądał jeden plik (dałem shakować sobie konto z 4 lvl)
miał nazwe system***** i ikonke folederu miałem też plik gadu gadu***** i normalnie w procesach wyłączyłem pote jeszcze hijackthis zfixowałem Scan taken on 24 May 2007 13:08:09 (GMT) A-Squared Found nothing AntiVir Found nothing ArcaVir Found nothing Avast Found nothing AVG Antivirus Found nothing BitDefender Found nothing ClamAV Found nothing Dr.Web Found nothing F-Prot Antivirus Found nothing F-Secure Anti-Virus Found nothing Fortinet Found nothing Kaspersky Anti-Virus Found nothing NOD32 Found nothing Norman Virus Control Found nothing Panda Antivirus Found nothing Rising Antivirus Found nothing VirusBuster Found nothing VBA32 Found Trojan-PSW.Win32.Tibia.aj a tutaj ten plik skanowany http://www.virustotal.com/ AhnLab-V3 no virus found AntiVir no virus found Authentium no virus found Avast no virus found AVG no virus found BitDefender no virus found CAT-QuickHeal no virus found ClamAV devel no virus found DrWebno virus found eSafe suspicious Trojan/Worm eTrust no virus found Ewido no virus found FileAdvisor No threat detected Fortinet no virus found F-Prot no virus found F-Secure no virus found Ikarus T3.Trojan.Win32.VB.anm Kaspersky no virus found McAfee no virus found Microsoft no virus found NOD32v2 no virus found Norman no virus found Panda Suspicious file Prevx1 V2 05.24.2007 no virus found Sophos 4.17.0 05.23.2007 no virus found Sunbelt 2.2.907.0 05.24.2007 no virus found Symantec no virus found TheHacker no virus found VBA32 Trojan-PSW.Win32.Tibia.aj VirusBuster no virus found Webwasher-Gateway Win32.ModifiedUPX.gen (suspicious) pozdro |
![]() |
![]() |
![]() |
Adi-Guliver |
Ta wiadomość została usunięta przez Hegemmon.
Powód: kl
|