![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 05 2007
Lokacja: Bogatynia
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Elite Czarrak
Profesja: Elite Knight
Gildia: Old Camp
Świat: Elera
Poziom: 130
Skille: 92/88
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() No no ladny loocik, i rekordzik
![]() Pozostaje nam czekac na 400 lvl xddd |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 03 2005
Lokacja: Wrocław
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Guardia
Poziom: 44
Poziom mag.: 45
|
![]() Wiem że tibia to nie wszystko, ale jak czytam posty niektórych to widać że żal Wam dupę ściska. Jeśli nienawidzisz MDW i wszystkich z levelami wyższymi niż Twój to sie po prostu nie odzywaj. Jeśli chcesz nim pogardzić to po prostu olej ten temat i sie nie wypowiadaj, tyczy sie to osób które piszą "Aaaa MDW ma 554134 owneruw i to noob, niema rl life i cap z niego". Nie jest on dla mnie autorytetem, ale nie mam nic do niego. Jak chce to niech sobie expi, na 100% nie jest on noobem, a i ownerów też wielu niema bo już by bana miał, oczy całego tibijskiego świata są na niego zwrócone. W sumie fajnie że bije kolejne rekordy, ma najwyższy lvl - cieszę się z tego. Życzę mu powodzenia itp.
@zthradil Wybacz, ale jesteś ślepy?! To nie jest temat do żalenia się na knightów. @edit No i nie ma kolegi który nakręcał gadkę.
<unknown> jak bedzie po angielsku 'Jezus Chrystus na smierc skazany'? <kitty> 'Jesus Christ Prison Break'? Ostatnio edytowany przez Times - 20-05-2007 o 11:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 05 2006
Lokacja: Zielona Góra
Stan: Na Emeryturze
Imię: Loth Rakan
Gildia: Crystal Kingdom
Świat: Harmonia
Poziom: 149
Skille: 101/100
Poziom mag.: 8
|
![]() Heh dzieci, co drugie z was rodzice powinni zamknac w szafie i nie pokazywac nikomu. To co wypisujecie nawet nie jest smiechu warte.
Cytuj:
![]() ![]() @topic Pewnie daloby rade wiecej expa wbic ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Zbanowany
Data dołączenia: 20 04 2007
Stan: Niegrający
Imię: Rembik
Profesja: Knight
Gildia: Pizza Maker's
Świat: Galana
Poziom: 105
|
![]() Tedunio,ty dostałeś name lock i teraz ams znick achow elaw? bo neiwiem jak to teraz jest
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 09 2006
Lokacja: Zza Krzaka
Świat: Aurea
|
![]() Zaczynacie mnie powoli w*****ać. Czemu mówicie że MDW ma tylu ownerów? Bo tyle expa wbija dziennie? Czy jest jakiś inny powód?? MDW jak na 10 ownerów to mało jest online, prawie tyle samo co ja, mimo tego że nie sharuje. U niego wystarczą 4h expa na Garomie na demcach żeby wycisnąć 2kk expa dziennie. Jeśli jesteście aż tak zazdrośni to pożalcie sie rodzicom, że nigdy nie będziecie mieli wyższego lvlu od niego. ZAL.BR!
http://www.pskonejott.com/otc_displa...+dragon+wielki Macie linka do strony Pjkonejotta, zobaczcie ile on jest online, i przestańcie pierdolić smuty...
![]() |
#47 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2007
|
![]() Cytuj:
Smieszny jesteś...
![]() |
![]() |
#48 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 04 2006
Lokacja: Węgorzewo
Profesja: Royal Paladin
Świat: Selena
Poziom: 60
Poziom mag.: 15
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 07 2006
Imię: Somella
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Defenders of Ulthuan
Świat: Secura
Poziom: 127
Poziom mag.: 71
|
![]() Imponujacy wynik i imponujacy loot
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2006
Lokacja: W biednym kraju
Imię: Jack Tortoise
Świat: Menera
Poziom: 65
Skille: 76/74
Poziom mag.: 6
|
![]() Także bym chciał wiedzieć tedunio czy ten twój nowy nick to Achon Elaw bo pewności nie mam, to tak na marginesie
![]() ![]() @topic : Ładny loot, tylko jestem ciekaw czy poda ktos ile wyciagneli innych mniej wartosciowych itemow i ile wyszlo kasy po sprzedaniu tego djinnom ![]()
![]() |
#51 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2006
Imię: Trod
Profesja: Elder Druid
Świat: Candia
Poziom: 68
|
![]() Cytuj:
Zaraz ktoś napisze "Zazdrościć pixeli?". To nie graj w te pixele. @topic Gratz rekordu.
You see yourself. You are an elder druid. ![]() Retired: 12 maja 2007 15:05 GM Borceforth Candia [2]: Trod your name seems fine to me |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 04 2007
Imię: Plawgo
Poziom: 16
Skille: 63/64
Poziom mag.: 5
|
![]() Pewnie wiekszosc z Was doznaje orgazmu gdy Mateusz wbija kolejny lvl.
Roz*******a mnie ilosc postow ktore powstaja, pewnie jeszcze przez tydzien noobsy beda smarowac po forum. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 09 2005
Lokacja: Zielona Gora
Imię: Suspectus on Unitera
Gildia: Death Ruthless
Świat: Unitera
Poziom: 52
Skille: 73/72
![]() |
![]() @Topic
Gz I tyle jak MDW chce grać tyle to niech se gra jego sprawa Użytkowników czytających ten temat: 80 (zarejestrowanych: 38, gości: 42) Kollumb, Rev'ico, Hellraiser, Lotress, Lazek, Rithien, Dazux, Snagoth, Lipton'ek, Mateusz Majchrzyk, Buwaak, Plawgo, Sir szofer, domin3x, Ryoko, Michalusik, Fure, Salmonek, Pismeiker, Misieeek, Sallim, almisael, Adrian!, ElPrzemeQ, Terrey, Toornax, Blakall Shinekryon, skazi, Hitheon, Damian_poz, Ros'har, lipus17, Bols, Szymoneczek, Hu'Hu Jeden SS a Tyle Typa ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2005
Stan: Niegrający
Świat: Aurora
|
![]() Mateusz Dragon Wielki got 14,141,141 XP
Congratulations MDW. Jedyne co mi się nie podoba w MDW to opis w commencie.
Ostatnia wizyta: 21-01-2008 o 20:41 |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 04 2007
Lokacja: Kielce
Imię: Stare dobre czasy
Świat: Candia
|
![]() Cytuj:
Mam pomysł, napisze temat o twoim przypadku szeroko cofniętego niedorozwoju, w ten sposób nooby beda smarować Ciebie. Do wszystkich kretynów co im żal d.. ściska i uważają że MDW dzieli konto. Nie znam go i mogę tylko powiedzieć że jeśli dzieliłby konto w " 10 ownerów" jak wy to twierdzicie to by już dawno dostał bana, tym bardziej że jako jeden z nielicznych jest dobrze obserwowany przez odpowiednie osoby i bardzo szybko by się to wydało. Jeśli chodzi o ten wyczyn to uważam że chłopaki postawili sobie jednorazowy cel wbicia przez MDW rekordu zdobytych punktów doświadczenia. I posty typu "no life" to jest po prostu zazdrość. MDW jest studentem jak każdy wie, a swój wolny czas spędza przed Tibią, wcale nie dłużej od pozostałych tibijczyków. Podsumowując proszę szanujących się użytkowników tego Forum o racjonalne podchodzenie do komentowania danych osób. Tym bardziej że każdy ma swoje życie i niech się zajmie sobą a nie ocenia życia innych, w jaki sposób je spędzają itp.... Ostatnio edytowany przez Hu'Hu - 20-05-2007 o 13:02. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Użytkownik Forum
|
![]() Achon Elaw to tedunio (mial kiedys commenta (name lock on 200lvl))
P.S przeczytajcie od tylu ^^ Achon Elaw --- Wale .... btw. nie bede sie wypowiadal na ten temat...
![]() |
#57 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 04 2007
Imię: Plawgo
Poziom: 16
Skille: 63/64
|
![]() Cytuj:
(1)Ty ziom widze, ze masz jakies znajomosci, albo jestes lepiej poinformowany niz inni, moze gadales z geieemem ? (2)Nie wszyscy maja wywieszone jego zdjecie na lozkiem, i kim on jest dla Ciebie, jezeli twierdzisz, ze kazdy wie ze on jest studentem? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2006
Lokacja: Warszawa
Gildia: Lost Warriors
|
![]() Mateusz pospsuł chyba marzenia Strycnine'a po kojenym rekordzie expa gratz.
Tera juz wiem czemu mpa jest takie tanie pff.. ![]()
![]() |
#59 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 05 2007
Lokacja: Nowa Ruda
Imię: Coronel Lorix
Profesja: Royal Paladin
Świat: Astera
Poziom: 103
Skille: 87+2 PA
Poziom mag.: 20
|
![]() Nawet jeśli pare osob gra ( w co wątpie ) tym charem to mówicie to z zazdrości -.- . Ja mu szczerze gratuluje pobicia rekordu < rozpisalem sie xS
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 09 2006
Lokacja: Sopot
Świat: Berylia
|
![]() Cytuj:
Moze nie jest zerem ale wkoncu no pvp. Dla Taifuna Respekt bo taki lvl i pvp+ ładne dymy robi =)
19:59 Suren Thers [32]: kurwa 2 strylaz m wal yostaluz 18:07 Ramzes Sorcek [3]: kto gra w play? |
|
![]() |
![]() |