![]() |
#41 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2006
Lokacja: Kraków
Imię: Koti Conqueror
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Silent Hill
Świat: Selena
Poziom: 180
Skille: 104
Poziom mag.: 24
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2006
Imię: Koti Conqueror
Gildia: Silent Hill
Poziom: 180
Skille: 104
Poziom mag.: 24
|
![]() A no wlasnie podalem 9 powodow dlaczego dolaczylem do wojny, nawet szwedzi z fraternity przyznali ze jednak sa powazne, ale pan macavelli reportnal posta bo uzylem tam slowa 'pollacks' oczywiscie nie dostalem zadnego ostrzezenia bo od razu zaczalem rozmawiac z GMami. Za 10 dni bede senior tutorem wiec lepiej patryk uwazaj co piszesz na forum
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 12 2005
Lokacja: Bielsko-Biała _/
Stan: Niegrający
Imię: Maciek
Świat: Prawdziwy
Poziom: Co?
Skille: Wtf??
Poziom mag.: o0
|
![]() Koti opcja edytuj nie gryzie!
Ktoś napisał że im życie uprzykrzacie~ Cytuj:
@Tych co najlepiej wiedzą o war; Dołączcie do niej, a racja nie możecie macie ~20 lvl =| Ostatnio edytowany przez Ushka - 23-05-2007 o 08:43. Powód: =| |
|
![]() |
![]() |
#44 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2006
Lokacja: Wrocław
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Paladin
Gildia: Nazgul
Poziom mag.: 16
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 04 2007
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 150
Poziom mag.: 75
|
![]() JA DOLACZYLEM DO TEJ WOJNY BEZPODSTAWNIE, NIE DALISCIE MI NAWET JEDNEGO POWODU ABYM STANAL PRZECIWKO WAM. NIE PLANOWALISCIE NA MNIE ATAKóW, NIE JEZDZILISCIE PO MNIE, TEN SCHNAPIE CHYBA SOBIE COS UBZDURAL.
|
![]() |
![]() |
#46 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2007
|
![]() Cytuj:
Na każdym servie, gdzie jest wojna znajdzie sie taki ktoś jak ty, który mysli, że jest pro bo walczy po stronie wroga Polaków. |
|
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
|
![]() @SCHNAPIE
Ja też nie miałam powodu dołaczac do wojny, przeciez wcale mnie nie zabili na 80 lvlu. I to niechcacy ![]() Nikt po mnie nie jezdzil cala wojne ani nikt mnie nie atakowal pare razy od kiedy wbilam setke ;D Nikt tez nie szukal reasonow w reasonach, zeby mnie dojechac. Macavelli zawsze byl uber przyjacielski wobec mnie, jestem po prostu okropna, przez to ze dolaczylam do wojny, musialam podwoic wizyty u psychoanalityka :/ Btw. dlaczego jestem wrogiem polakow, jesli postawilam sie macavellemu. No mamoooooo!!! ![]() Poza tym wszystkim jednak, trzeba przyznac, ze ostatnia bitwa byla bardzo zaciekla i wyrownana. Oczywiscie dopoki nasi najci nie weszli na schodki =d ![]() Victory! ![]()
Speeecial Ed, his momma dropped him dropped him on his head, now he's not so bright instead he's a little bit special!!!! BLAAAA ![]() ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Channel saved at Mon Sep 03 00:36:44 2007 00:12 Master Macavelli [108]: chcesz to mozesz zaplacic 300k 00:12 Master Macavelli [108]: i dolaczyc do nas 00:13 Master Macavelli [108]: z tym, ze dajesz nam passy ************************************ Dżaper rox |
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Wrocław- West Coast
Imię: BURNIASTY
Gildia: wstydze się podać
Poziom: 102
![]() |
![]() I tu również głupi człowiek.
#50 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2007
|
![]() Nie wiem jak mam się odnieść do twojego posta. Może uzasadnisz, dlaczego jestem głupim człowiekiem?
@ Orius Nie powiedziałem, że to jest wojna pl vs swe i daruj sobie te "śmieszne" teksty w stylu "HEY, CAN U GIMME K SET? ME WAS HACKAT! LOST MPA :\ ME LVL 11!! :/" |
![]() |
![]() |
#51 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2006
Lokacja: Wrocław
Profesja: Paladin
Gildia: Nazgul
Poziom mag.: 16
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
#52 |
Guest
|
![]() @ Xyriela
Moze byla tak zacieta bo nie strzelałas sd ? jakbys cos strzeliła moze by bylo inaczej xD Ostatnio edytowany przez lekkopodsuszonatwarzyczka - 23-05-2007 o 21:24. |
![]() |
#53 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2005
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 04 2007
Poziom: 150
Poziom mag.: 75
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Wrocław- West Coast
Imię: BURNIASTY
Gildia: wstydze się podać
Poziom: 102
![]() |
![]() @ Tevah
Zawsze znajdzie się taki ktoś, kto myśli, że jest pro bo wie wszystko o wszystkich i o wszystkim.
#57 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2005
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
Kinda signed aew. |
|
![]() |
![]() |
#58 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 03 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Frindly Frind
Gildia: Integrity
Poziom: 311
Skille: 108/87
Poziom mag.: 29
|
![]() Om Em Dzi jak to czytam to płakać mi się chce ze śmiechu =/ Noobki mające 20 lvle nie siedzące z nami nigdy na vent nie mające kolegów od nas z guild uważają się za pro ivul masta graczy =/
PS. Xyriela ten post i te chary Blada Xyriela itd to nie moja robota =( Niestety nie jestem tak pomysłowy =(( |
![]() |
![]() |
#59 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Knurów k/Gliwic
![]() |
![]() Cytuj:
EHEHEhAHEH!H |
|
![]() |
![]() |
#60 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2007
Świat: tam i tu
|
![]() Mnie nie irytuje to że walczycie przeciw polakom tylko to że walczycie reka w reke z ludzimi ktorzy prawie na kazdym kroku nasmiewaja sie z polaków( najbardziej chodzi o ekipe ze słowenii/słowacji ?) a jak polakow to i chyba was no chyba ze wy nie pochodzicie z polski.
@Koti Konqueror Jestem studentem II roku STOSUNKÓW MIĘDZYNARODOWYCH o specjalnosci polityka europejska, wydział humanistyczny. Ostatnio edytowany przez Jackess - 24-05-2007 o 11:37. |
![]() |