![]() |
#21 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 05 2007
Stan: Początkujący
Profesja: Sorcerer
Świat: Celesta
Poziom: 90
|
![]() Cytuj:
Nie wiem czy ujalem wszystko co chcialem bo jestem lekko rozszczepany i nie umiem formowac mysli ale to tak z grubsza tyle.
|
![]() |
#22 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2007
Świat: tam i tu
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 06 2006
Stan: Na Emeryturze
Świat: Selena
|
![]() Ciekawe czy jakby Cruoris ubiło Kotiemu jakiegoś frienda to czy dołączyłby do Fraternity?
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 05 2007
Świat: Selena 4ever
|
![]() Cytuj:
Co cie to wogule obchodzi po ktorej stronie walczy koti czy ktokolwiek inny to jest ich sprawa i tyle ... ![]() ![]() Ja jestem za freternity osobiscie ale lubie kotiego i i xyriele (<3 xD) i sznuje ich decyzje i niech tak zostanie jak oni sami postanowili i h** was to powinno obchodzic a jak wam niepasuje to zmiencie serwa jezeli sie obawiacie wladzy CRU~~ nad Seleną . PS: Sry za bledy ale pisze posty w afekcie i staram sie przekladac mysli na forum i pisze szybko zeby nic nie zapomniec. Pozdrawiam Djinn de'Moon Aha jeszcze raz prosze o udostepnienie jakis filmikow z war ![]() |
|
![]() |
![]() |
#25 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 05 2007
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
|
![]() a co ja zaczałem z tym patriotyzmem??????????????????? dijn de'moon tak to jest ich sprawa taaaaaa jest a to forum jest do tego by to kometowac jak ci nie pasuje to ciąg sie z tąd. a co mnie obochdzi ze lubisz kotie głąbie ? własnie widac z jakimi analfabetami oni trzymaja. taaa przekładanie mysli na forum ladnie powiedziane ale ci to sprawia trudnosc <HA HA> do tego bede tu pierdol** co mi sie podoba bo mam taki kaprys. co do dzieciaka to chyba miał byc jakis żart baby? |
![]() |
![]() |
#27 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Wrocław- West Coast
Imię: BURNIASTY
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: wstydze się podać
Poziom: 102
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ponawiam prośbę o jakiekolwiek filmy z tego opena, mogą być nawet kręcone jakimś 6 lvl z paraliżem ;] Byleby tylko cała akcja została ujęta...
|
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2007
|
![]() Filmu nie ma na tibicam, poszukaj gdzie indziej, albo spytaj się kogoś kto był na OB. Akcję kręcił Healek, ale za dużo tam nie widać.
|
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 01 2007
Lokacja: Częstochowa
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Balu kiler
Gildia: Ultimation
Poziom: 95
Poziom mag.: 61
|
![]() Ta Wojna miała na celu wyrzucenie Nocturnów z Servera. To się jak narazie nie udaje ponieważ takie istnieją taie cioty jak Schnapie, Burniasty, Koti Conqueror, Xyriela. Quetha jedynie można zrozumieć. Niestety walka Polaków ze Szwedami zamieniła się w Pl/Swe na Swe/Pl i to jest przykre bo nie o to tu chodziło. Nie lubię na kogoś najeżdzać kurde no serio nie lubie ale to co zrobił Koti to jest już przesada. Zdecydował się walczyć razem z Ultimation wciągając do gildi pare dosyć istotnych osobistości. Osobiście słyszałem jego słowa na Ventrilo : Jak ktoś się wypłaci to bedziemy go kurwa bić i tyle ( coś w tym stylu ) . Po jakimś czasie chłopakowi coś zaświtało że przecież on jest kumplem Evalora i reszty i nie może przeciwko nim walczyć. Zapłacił ... Zrobił z siebie pośmiewisko. Nagle przyszedł i czas na dołączenie do Cruoris, bo już mu się expić nie chciało i wymyślił jakieś głupie powody związane z Xyrielą. Seryjnie miałem cię za kumpla Koti ale postąpiłeś tak żałośnie, że ciężko o tym w ogóle mówić bo się płakać chce jak się o tym pomyśli.
Co będzie dalej? Wojna będzie trwała i zapewniam że nawet ze względu na dojście nowych memberów do Cruoris Selena zobaczy Open Battle i to nie jeden. Wojna się nie skończyła i chociaż jesteśmy na straconej pozycji, będziemy uprzykrzać życie naszym wrogom jakimi bez wątpienia jest ekipa Wratha. |
![]() |
![]() |
#32 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 05 2007
Stan: Początkujący
Profesja: Sorcerer
Świat: Celesta
Poziom: 90
|
![]() Cytuj:
I to koniec tematu Kotiego, nie jestem jego adwokatem, wyrazilem tylko swoja obiektywna opinie.
![]() |
#33 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2007
|
![]() Cytuj:
Ale mnie rozbawiles ![]() Jezeli Cru~ wygra wojne, to Ty tez zmienisz server. Wparuje Ci kilka razy Dany lub Puge na tombe/guardy/dragi i bedzie pay bohs, a potem i tak padniesz. A to ze znasz Kotiego czy Xyriele nic Ci nie pomoze. A moze Ty poprostu lubisz placic i miec exp limity co? |
|
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2005
Lokacja: polack
Stan: Usunięty
Gildia: Pl brothers in caves of hunt
Świat: selena/xerena
Poziom mag.: 45
![]() |
![]() Niewykonalne, nawet jakby przegrali to czesc posprzedaje chary, kupia je nowe pojeby i wszystko zacznie sie od nowa tylko z nieco nizszymi lvlami.
20:24 Iyan Xoder [14]: lol btw, old pl Szarancz or new swe one? |
![]() |
![]() |
#35 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2006
Lokacja: Wrocław
Profesja: Paladin
Gildia: Nazgul
Poziom mag.: 16
|
![]() Cytuj:
Napinacz? Cytuj:
Cytuj:
![]()
http://img20.imageshack.us/img20/31/grypek666qb8.png UWAGA! Nie Klikaj Tutaj bo to cię wciągnie ![]() Ostatnio edytowany przez Grypek - 22-05-2007 o 23:49. |
|||
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ludzie, dlaczego ktoś ma być za Polakami, tylko dlatego, że jest Polakiem?
Przecież to nie potop szwedzki ;D To gra w której ma się znajomych i z nimi się zadaje. Pl, br, swe, slo? I tak wszyscy gadają po angielsku. Albo probują ![]() Fraternity to gildia pl? Zaraz, zaraz... Na ostatnim open battle szwedow z Fraternity bylo ze 2 razy więcej niż wszystkich Polaków biorących udział w bitwie. Jak można mieć komuś za złe, jeśli postawił się Macavellemu, temu nieudacznikowi, który kupił sobie program do hackowania i świeci noobkom itemami po oczach, obiecuje złote góry, a tymczasem jego ziomy muszą wypłacać sie z wojny bo ich już na wojnę nie stać. Na każdym kroku jestem atakowana przez jakieś nooby tekstami o sprzedawaniu się swe. To nie swe, to moi znajomi od początku gry. Nie zamierzałam dołączać do wojny, ale [CHAR]Master Macavelli[/CHAR] zmusił mnie do tego ciągłymi atakami, zastraszaniem, nieprzyjemnym zachowaniem. Poza tym, gra jak gra. Wygrają Ci co lepiej umieją w nią grać. Seriously, Truly yours, Xyriela ![]()
Speeecial Ed, his momma dropped him dropped him on his head, now he's not so bright instead he's a little bit special!!!! BLAAAA ![]() ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Channel saved at Mon Sep 03 00:36:44 2007 00:12 Master Macavelli [108]: chcesz to mozesz zaplacic 300k 00:12 Master Macavelli [108]: i dolaczyc do nas 00:13 Master Macavelli [108]: z tym, ze dajesz nam passy ************************************ Dżaper rox |
![]() |
![]() |
#38 |
Guest
|
![]() Jesli maja wygrac Ci co umieja grac to ty nie wygrasz =((((((((( nie gadaj tu znowu o takim czyms ze trzymasz ze swe od poczatku itp bo wszyscy wiemy jak lizalas im dupe i dlaczego jestes w wojnie tylko dzieki quethowi nic ci nie robia mam nadzieje ze pokazesz sie z jak najchujowszej strony na koljnych akcjach tylko moze nie strzelaj juz tak duzo sd btw. przyznaj sie ale teraz tak szczerze ile sd strzeliłas na tym openie i wogule czy cos zrobilas?i czy mialas pzta
|
![]() |
#39 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2006
Lokacja: Kraków
Imię: Koti Conqueror
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Silent Hill
Poziom: 180
Skille: 104
Poziom mag.: 24
|
![]() Cytuj:
![]() Jak Alfis zabijal moich znajomych to liderzy fraternity sie tylko smiali ![]() |
|
![]() |
![]() |
#40 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2006
Lokacja: Kraków
Imię: Koti Conqueror
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Silent Hill
Poziom: 180