|
|
#41 | |
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
![]() @do tych co mowia ze pkowanie psuje "community" i wogole duze straty jak sie padnie Duele Pk dla mnie to rozrywka i zabawa , a ze cipsoft wymyslil sobie az taka strate expa i itemow po padnieciu to juz nie wina graczy / tych co cie zabili @kelt wierz mi ze teraz znowu nie wkladaja az tak duzo czasu w expienia , gdzie nie przejdziesz tam mozesz spotkac botera ![]() @Sirvan~ "Ale po co się znęcać nad słabszymi???" Zgodze sie , na slabszych nie , ale gdy zabijesz wyzszy lvl od siebie to juz jest cos . Zgadzam sie z princess~ zabijanie h lvli jest fajne ![]() A wracajac do zdarzenia wczorajszego na askarze , ide sobie 12 lvlem nagle za mna idzie 26 i stavia Fire Devila i mnie leje .. No to bylo pk pelne podziwu z mojej strony XDDD Co do pk , hmm ja przyzwyczajony do innych bardziej profesjonalnych (jak to tak mozna nazwac ) pk akcji , no ale nie jest zle. Pozdrawiam Ostatnio edytowany przez Driger - 07-11-2007 o 13:23. |
|
|
|
|
|
|
|
|
#42 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2007
Lokacja: Pod mostem
Stan: Niegrający
Profesja: Knight
Świat: Askara
|
@up
Masz rację, kiedy pisałem tamtego posta to byłem początkujący.. Ubicie hlvla daje satysfakcję, jednak dalej czuję niesmak do random pk... Ja jeśli już atakuję pierwszy, to tylko rsa, ewentualnie wsa. Ale ostatnio nie gram w Tibię bo od kiedy padłem 2 razy i 15 godzin skilla szlag trafił (nie używam bota, więc nabijanie skilla to dla mnie spore poświęcenie czasu), to nie mam ochoty już w to grać. Szkoda czasu na skillowanie ![]()
Ostatnio edytowany przez SirVanTheKnight - 11-11-2007 o 16:27. Powód: Literówka xD |
|
|
|