Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Nebula

Notki

Nebula Wydarzenia ze świata Nebula

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 17-06-2007, 23:04   #41
Sowqu
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 02 03 2006

Imię: Sowqu
Profesja: Elite Knight
Gildia: SW
Świat: nebula
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Finix Pokaż post
@Sowqu
Na oknach to ty niewatpliwie sie znasz. Nie moge sie juz doczekac az mnie zabijesz swoim mieczykiem... Tylko uwazaj by nie wyjsc 1 sqm poza PZ bo wlasnie Tinti to zrobil
pewnie pamietasz co ci w tibi powiedzialem o "oknie" o twym oknie jakie je masz , tylko czy dasz rade chodzic ze potluczonym "oknem" w tylku a z tego co tez ci mowilem to pewnie pamietasz ze zajmuje sie czyms innym w rl w pracy
Sowqu jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 17-06-2007, 23:39   #42
Dregar
Użytkownik Forum

Dregar's Avatar

Data dołączenia: 14 02 2006
Lokacja: Wrocław

Domyślny

btw.
Name: Arthas of nebula
Jun 16 2007, 20:10:10 CEST Killed at Level 191 by Lord Arcticus
Dregar jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 19-06-2007, 08:31   #43
Driger
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 22 04 2007

Imię: Driger
Gildia: Animowcy
Świat: Real
Poziom: 666
Skille: Anime
Poziom mag.: 69
Domyślny

Missclick missclick ? Zazdrosc zazdrosc ? xD .. Na nebuli puki jest vu niczego nie mozna byc pewnym xd
Driger jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 19-06-2007, 13:56   #44
lycha_ziom
Użytkownik Forum

lycha_ziom's Avatar

Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Szydłowiec

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 5*
Skille: 7*/7*
Poziom mag.: 6
Domyślny

@driger nie wiesz jak to sie stalo to sie zamknij -.-
Nie u¿ywaj tych slów . bo naprawde Go zranisz , a potem zatracisz samego siebie.

Wracasz do niej bo jest rozrywka ale co jest jej celem ? 100 lat zycze Wam ! bo przez Tibie tracisz dziecinstwo.
lycha_ziom jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 19-06-2007, 14:21   #45
Webi
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 15 03 2005

Domyślny

Ja wiem, kaziu se siedzial na arcticusie i przytrzymal za dlugo hotkey ueka, a artas pewnie myslal ze kaziu nie ejst taki glupi i sie nie vitnal. Ot co.
stary 20-06-2007, 01:04   #46
Driger
Użytkownik Forum

Domyślny

Lycha_ziom .. soryy ziooom .. wybaczysz mi ten moj wybryk ? .. wes plis bo skocze mostu

No to sie rozkrecilo fragowaniie .. haha sw owned po raz drugi .. pierwszy owned byl calej gildi jak heiks padl pewnie kazdy ten filmik widzial , jak nie to polecam .. warty obejrzenia ;D

Co do wojny mam nadzieje i mysle ze ordo nie bedzie takie glupie zeby pomagac sw i ff .. mogli przecierz wam pomoc w wojnie , a tego nie zrobili , po co wy macie im teraz pomagac jak i tak z niektorych gadek osob wynika ze dovbrze wam sie wiedzie na waszych nowych servach ;p

Gz 200 lvl .. CElandia .. Ladnie uwieczniliscie ta chwile przecudnie fragujac NEUTRALNYCH ..
stary 20-06-2007, 01:24   #47
Uszatek_Jacek
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Driger Pokaż post
Lycha_ziom .. soryy ziooom .. wybaczysz mi ten moj wybryk ? .. wes plis bo skocze mostu

No to sie rozkrecilo fragowaniie .. haha sw owned po raz drugi .. pierwszy owned byl calej gildi jak heiks padl pewnie kazdy ten filmik widzial , jak nie to polecam .. warty obejrzenia ;D

Co do wojny mam nadzieje i mysle ze ordo nie bedzie takie glupie zeby pomagac sw i ff .. mogli przecierz wam pomoc w wojnie , a tego nie zrobili , po co wy macie im teraz pomagac jak i tak z niektorych gadek osob wynika ze dovbrze wam sie wiedzie na waszych nowych servach ;p

Gz 200 lvl .. CElandia .. Ladnie uwieczniliscie ta chwile przecudnie fragujac NEUTRALNYCH ..
Nie buntuj stary ordo na sw bo i tak to nic nie da. Bylo minelo. Ludzie mieli swoje powody zeby nie dochodzic do wojny strach czy tez kumple w obu gildiach. Jesli teraz vu wygra to juz nie kupisz nuttelli w żabce i nie bedziesz lizal wzdluz rowu bo cie nie beda potrzebowali. Dlatego radze pomagac sw czy innym " freedom fighterom " noob charami czy wogole w jakis sposob bo wtedy juz sobie nie pogracie. Zreszta wizja przyszlej nebuli ksztaltuje sie od bardzo dawna. Gdzie sie nie pisze na prv mowia o vu ze robia pa itp. Dziecko przy wladzy - koniec swiata. ( rozne mutacje vu )

Pozdrawiam
  Odpowiedz z Cytatem
stary 20-06-2007, 01:32   #48
TheDwarf
Użytkownik Forum

TheDwarf's Avatar

Data dołączenia: 03 02 2006

Stan: Początkujący
Profesja: Royal Paladin
Świat: Arcania
Poziom: 142
Domyślny

Tak, tak nikt nie dolaczal do ordo bo ich nie lubil, tymczasem prawda jest taka:
- czesc ludzi (w tym moja skromna postac) podczas tamtej wojny miało 50 lv~
- czesc ludzi bała sie wojny
- czesc ludzi miala kumpli tu i tu
- czesc ludzi nie zdawala sobie sprawy do czego jest zdolne VU

Teraz nadszedl czas wziecia miecza w dlon i walki z wrogiem, az do ostatniego 50k na blessy...
TheDwarf jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 20-06-2007, 01:55   #49
Uszatek_Jacek
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez TheDwarf Pokaż post
Tak, tak nikt nie dolaczal do ordo bo ich nie lubil, tymczasem prawda jest taka:
- czesc ludzi (w tym moja skromna postac) podczas tamtej wojny miało 50 lv~
- czesc ludzi bała sie wojny
- czesc ludzi miala kumpli tu i tu
- czesc ludzi nie zdawala sobie sprawy do czego jest zdolne VU

Teraz nadszedl czas wziecia miecza w dlon i walki z wrogiem, az do ostatniego 50k na blessy...
dokladnie mozna przytoczyc cytat " albo my albo oni " i przydupasy.
  Odpowiedz z Cytatem
stary 20-06-2007, 02:17   #50
NiewiemJakiNickWymyslic
Użytkownik forum

Data dołączenia: 12 05 2007

Domyślny

@Driger

Taksamo sw moglo doloczyc wtedy do ordo jak i do vu wez to pod uwage i niebuntuj jak juz ktos tam wyzej napisal

Krótkowzroczność niektorych mnie rozwala LOL
NiewiemJakiNickWymyslic jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 20-06-2007, 03:12   #51
Dedalek
Użytkownik Forum

Dedalek's Avatar

Data dołączenia: 09 03 2005
Lokacja: Gdynia

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Obsidia
Poziom: 145
Domyślny

Będziecie szczęśliwsi, jak dowiecie się z jakich przyczyn SW nie dołączyło do Ordo?

Zadziwia mnie jedna rzecz. Kiedyś, kiedyś, Sowqu wpadl na ts'a Ordo i zaczął mówić jaką to zgraną ekipę z nich stworzy. Powodem tego były słowa Xaemusa, że Sowqu jest nikim. Teraz Sowqu zdecydował się rozpocząć wojnę z pomocą Xaemusa. Wybuch wielkiej miłości czy małżeństwo z rozsądku?

"Don't forget the success of others doesn't lessen your skills, and jealousy doesn't increase it either"
Brixx
Dedalek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 20-06-2007, 03:19   #52
Kapitan Chrupek
Użytkownik Forum

Kapitan Chrupek's Avatar

Data dołączenia: 22 08 2006
Lokacja: Białystok

Profesja: Elder Druid
Świat: Nebula ofc.
Skille: 666/69
Kapitan Chrupek ma numer GG 2266236
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dedalek Pokaż post
Będziecie szczęśliwsi, jak dowiecie się z jakich przyczyn SW nie dołączyło do Ordo?

Zadziwia mnie jedna rzecz. Kiedyś, kiedyś, Sowqu wpadl na ts'a Ordo i zaczął mówić jaką to zgraną ekipę z nich stworzy. Powodem tego były słowa Xaemusa, że Sowqu jest nikim. Teraz Sowqu zdecydował się rozpocząć wojnę z pomocą Xaemusa. Wybuch wielkiej miłości czy małżeństwo z rozsądku?
teraz to oni sobie moga... pogadać...
"Jeszcze raz powtarzam macie moje slowo ze nie bedzie tepienia przegranej strony, oczywiscie My jako VU mamy troche wieksze prawa i tak jest Hidek na kazdym servie, ale jak ktos sie wyplaci to jest normalnym graczem. Wiec jak ktos chce to zapraszam z powrotem na nebule starych ludzi ktorzy kiedys zalapali hunta"
Kapitan Chrupek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 20-06-2007, 11:54   #53
Safe
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 25 03 2007
Lokacja: Szczecin

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: VO
Świat: Nebula
Poziom: 140
Skille: oO/Oo
Poziom mag.: 70
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kapitan Chrupek Pokaż post
teraz to oni sobie moga... pogadać...
a Wy... popisac
Safe jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 20-06-2007, 15:37   #54
Artas
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 17 06 2007

Domyślny

Cytuj:

Next Asslicker?
A co do Ordo
A chuj ci do tego co oni będą robić?
Jeżeli dojdą to wybieraj sobie nowy cel lizania
Bo VU jest już wylizane do granic możliwości
Artas jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 20-06-2007, 19:11   #55
Driger
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Artas Pokaż post
Next Asslicker?
A co do Ordo
A chuj ci do tego co oni będą robić?
Jeżeli dojdą to wybieraj sobie nowy cel lizania
Bo VU jest już wylizane do granic możliwości
A no mam po co lizac dupy .. co .. moze jak podlize sie vu to pomoga mi w rlu robic animacje ? LOL .. wes pod uwage ze ja nie gram , a ten twoj topic co do mnie to byl strasznie dziecinny i bez rzadnego sensu XD

A po drugie po co mam komus lizac w grze .. bo co ? ma wysoki lvl ? Czesto sie jednak zdarza ze ci z mniejszymi lvlami sa o wiele bardziej spoko do pogadania niz te high lvlowe bucyfony ;]

Nigdy nie bylem za vu .. fakt ze kilka osob tam szanowalem i nadal szanuje (coniektorzy juz nie w vu) ale nie zmieni faktu ze na wojnie bylem za ordo gdyz mialem tam dobrych qmpli i kliku RLi .. tak wiec gupia gra jak dla mnie nie moze spowodowac ze bede spostrzegal ludzi tak w rlu jak zachowuja sie w grze .. Co nie moge pogratulowac pierszemu 200 lvlowi na nebuli bo juz lize ? Bo co vu jest gorsze od innych grajacych w tibie ? Moze i mnie kilka osob denerwuje tam ale nie bede wyzywal ludzi od (h*jow itp) przez jakas gre i jak sie w niej zachowuuja LOL .. Wszyscy sie kochac nie bedziemy ale jakies granice dobrego wychowania sa ..

@ do tych co powiedzieli ze bunntuje

Jestesmy w polske , i jak narazie mozemy sie wypowiadac co myslimy i to nie jest karalne , i puki tak bedzie bede pisal co chce , gdzie chce , i kiedy chce i mam wasze jakies tam dopowiedzenia czy cos gleboko w ..

Ostatnio edytowany przez Driger - 20-06-2007 o 19:24.
stary 20-06-2007, 19:27   #56
Artas
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
A no mam po co lizac dupy .. co .. moze jak podlize sie vu to pomoga mi w rlu robic animacje ? LOL .. wes pod uwage ze ja nie gram , a ten twoj topic co do mnie to byl strasznie dziecinny i bez rzadnego sensu XD

@ do tych co powiedzieli ze bunntuje

Jestesmy w polske , i jak narazie mozemy sie wypowiadac co myslimy i to nie jest karalne , i puki tak bedzie bede pisal co chce , gdzie chce , i kiedy chce i mam wasze jakies tam dopowiedzenia czy cos gleboko w ..
Jak nie grasz to po co się wypowiadasz?
Nie lubie takich osób które pierdolą głupoty bo tak kolega z z pierwszego piętra powiedział a on ma 21 lvl i zrobił już dezert kłest(a kolega z 4go piętra powiedział że ma Hydra Helmet)
Jak nic nie wiesz to się nie wypowiadaj.
stary 20-06-2007, 21:47   #57
Sushirs
Użytkownik Forum

Sushirs's Avatar

Data dołączenia: 15 03 2007
Lokacja: Polska

Stan: Usunięty
Profesja: Elite Knight
Świat: Nebula
Poziom: 155
Skille: 93/87ek
Domyślny

@up. Hydra helmet??
Sushirs jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 20-06-2007, 21:48   #58
Driger
Użytkownik Forum

Domyślny

Moge sie wypowiadac ;] i ty mi tego nie zabronisz ;] moj kolega juz wbil 330+ lefel i teraz moge grac u niego na serverze bo mam pro i kto mnie zabije ma hunta dlatego nie gram na nebuli bo za duze tam jest PA .. Frodo kazal mi placic za nic a Sam mnie zjechal do reda i dlatego wole grac tam gdie moj kolega wysoki lefel

A tak sie sklada ze cos wiem .. gralem tu od czasu wojny phyrexian i rebrith az do viribus ordo takze swoje wiem ..
stary 21-06-2007, 09:44   #59
Artas
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Moge sie wypowiadac ;] i ty mi tego nie zabronisz ;] moj kolega juz wbil 330+ lefel i teraz moge grac u niego na serverze bo mam pro i kto mnie zabije ma hunta dlatego nie gram na nebuli bo za duze tam jest PA .. Frodo kazal mi placic za nic a Sam mnie zjechal do reda i dlatego wole grac tam gdie moj kolega wysoki lefel

A tak sie sklada ze cos wiem .. gralem tu od czasu wojny phyrexian i rebrith az do viribus ordo takze swoje wiem ..
Ja tu gram od pierswzego dnia kiedy ten server wyszedł dla facc ^.-
A jeżeli grasz tak długo to po twoich wypowiedziać jednak widać że mało się orientujesz.
stary 21-06-2007, 09:47   #60
Kartoflak
Użytkownik forum

Kartoflak's Avatar

Data dołączenia: 20 06 2007
Lokacja: Londyn

Imię: Anusiak
Profesja: Rookstayer
Świat: Mars
Poziom: 13
Skille: 31/28
Poziom mag.: 2
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Artas Pokaż post
Ja tu gram od pierswzego dnia kiedy ten server wyszedł dla facc ^.-
A jeżeli grasz tak długo to po twoich wypowiedziać jednak widać że mało się orientujesz.
Kogo to obchodzi ze grasz od 1 dnia serva.
Musiales opuscic server i nic sie juz tu nie zmieni
Kartoflak jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania