![]() |
#41 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2006
Lokacja: Wrocław
|
![]() btw.
Name: Arthas of nebula Jun 16 2007, 20:10:10 CEST Killed at Level 191 by Lord Arcticus
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Szydłowiec
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 5*
Skille: 7*/7*
Poziom mag.: 6
|
![]() @driger nie wiesz jak to sie stalo to sie zamknij -.-
Tibia .. ssie Twoja dusze gdy biegniesz po lvl i loot. Zaslania Ci oczy na swiat, otworzy dopiero gdy stracisz kogos bardzo bliskiego. Nie u¿ywaj tych slów . bo naprawde Go zranisz , a potem zatracisz samego siebie. Wracasz do niej bo jest rozrywka ale co jest jej celem ? 100 lat zycze Wam ! bo przez Tibie tracisz dziecinstwo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 03 2005
|
![]() Ja wiem, kaziu se siedzial na arcticusie i przytrzymal za dlugo hotkey ueka, a artas pewnie myslal ze kaziu nie ejst taki glupi i sie nie vitnal. Ot co.
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
|
![]() Lycha_ziom .. soryy ziooom .. wybaczysz mi ten moj wybryk ?
![]() ![]() No to sie rozkrecilo fragowaniie .. haha sw owned po raz drugi .. pierwszy owned byl calej gildi jak heiks padl pewnie kazdy ten filmik widzial , jak nie to polecam .. warty obejrzenia ;D Co do wojny mam nadzieje i mysle ze ordo nie bedzie takie glupie zeby pomagac sw i ff .. mogli przecierz wam pomoc w wojnie , a tego nie zrobili , po co wy macie im teraz pomagac jak i tak z niektorych gadek osob wynika ze dovbrze wam sie wiedzie na waszych nowych servach ;p Gz 200 lvl .. CElandia .. Ladnie uwieczniliscie ta chwile przecudnie fragujac NEUTRALNYCH .. |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Pozdrawiam |
|
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 02 2006
Stan: Początkujący
Profesja: Royal Paladin
Świat: Arcania
Poziom: 142
|
![]() Tak, tak nikt nie dolaczal do ordo bo ich nie lubil, tymczasem prawda jest taka:
- czesc ludzi (w tym moja skromna postac) podczas tamtej wojny miało 50 lv~ - czesc ludzi bała sie wojny - czesc ludzi miala kumpli tu i tu - czesc ludzi nie zdawala sobie sprawy do czego jest zdolne VU Teraz nadszedl czas wziecia miecza w dlon i walki z wrogiem, az do ostatniego 50k na blessy... |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 05 2007
|
![]() @Driger
Taksamo sw moglo doloczyc wtedy do ordo jak i do vu wez to pod uwage i niebuntuj jak juz ktos tam wyzej napisal Krótkowzroczność niektorych mnie rozwala LOL |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 03 2005
Lokacja: Gdynia
Stan: Na Emeryturze
Imię: DEDMICZ OF HELLZ
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Polska Rzeczpospolita Ludowa
Świat: Obsidia
Poziom: 145
|
![]() Będziecie szczęśliwsi, jak dowiecie się z jakich przyczyn SW nie dołączyło do Ordo?
Zadziwia mnie jedna rzecz. Kiedyś, kiedyś, Sowqu wpadl na ts'a Ordo i zaczął mówić jaką to zgraną ekipę z nich stworzy. Powodem tego były słowa Xaemusa, że Sowqu jest nikim. Teraz Sowqu zdecydował się rozpocząć wojnę z pomocą Xaemusa. Wybuch wielkiej miłości czy małżeństwo z rozsądku? |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2006
Lokacja: Białystok
Imię: Kapitan-Chrupek
Profesja: Elder Druid
Gildia: Viribus Unitis
Świat: Nebula ofc.
Poziom: 666
Skille: 666/69
Poziom mag.: 69
![]() |
![]() Cytuj:
"Jeszcze raz powtarzam macie moje slowo ze nie bedzie tepienia przegranej strony, oczywiscie My jako VU mamy troche wieksze prawa i tak jest Hidek na kazdym servie, ale jak ktos sie wyplaci to jest normalnym graczem. Wiec jak ktos chce to zapraszam z powrotem na nebule starych ludzi ktorzy kiedys zalapali hunta" |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2007
|
![]() Cytuj:
A co do Ordo A chuj ci do tego co oni będą robić? Jeżeli dojdą to wybieraj sobie nowy cel lizania Bo VU jest już wylizane do granic możliwości |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
A po drugie po co mam komus lizac w grze .. bo co ? ma wysoki lvl ? Czesto sie jednak zdarza ze ci z mniejszymi lvlami sa o wiele bardziej spoko do pogadania niz te high lvlowe bucyfony ;] Nigdy nie bylem za vu .. fakt ze kilka osob tam szanowalem i nadal szanuje (coniektorzy juz nie w vu) ale nie zmieni faktu ze na wojnie bylem za ordo gdyz mialem tam dobrych qmpli i kliku RLi .. tak wiec gupia gra jak dla mnie nie moze spowodowac ze bede spostrzegal ludzi tak w rlu jak zachowuja sie w grze .. Co nie moge pogratulowac pierszemu 200 lvlowi na nebuli bo juz lize ? Bo co vu jest gorsze od innych grajacych w tibie ? Moze i mnie kilka osob denerwuje tam ale nie bede wyzywal ludzi od (h*jow itp) przez jakas gre i jak sie w niej zachowuuja LOL .. Wszyscy sie kochac nie bedziemy ale jakies granice dobrego wychowania sa .. @ do tych co powiedzieli ze bunntuje Jestesmy w polske , i jak narazie mozemy sie wypowiadac co myslimy i to nie jest karalne , i puki tak bedzie bede pisal co chce , gdzie chce , i kiedy chce i mam wasze jakies tam dopowiedzenia czy cos gleboko w .. Ostatnio edytowany przez Driger - 20-06-2007 o 19:24. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Nie lubie takich osób które pierdolą głupoty bo tak kolega z z pierwszego piętra powiedział a on ma 21 lvl i zrobił już dezert kłest(a kolega z 4go piętra powiedział że ma Hydra Helmet) Jak nic nie wiesz to się nie wypowiadaj. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 03 2007
Lokacja: Polska
Stan: Usunięty
Imię: Sushirs'Cry / Diodor
Profesja: Elite Knight
Gildia: Children of War <3
Świat: Nebula
Poziom: 155
Skille: 93/87ek
|
![]() @up. Hydra helmet??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Użytkownik Forum
|
![]() Moge sie wypowiadac ;] i ty mi tego nie zabronisz ;] moj kolega juz wbil 330+ lefel i teraz moge grac u niego na serverze bo mam pro i kto mnie zabije ma hunta dlatego nie gram na nebuli bo za duze tam jest PA .. Frodo kazal mi placic za nic a Sam mnie zjechal do reda i dlatego wole grac tam gdie moj kolega wysoki lefel
A tak sie sklada ze cos wiem .. gralem tu od czasu wojny phyrexian i rebrith az do viribus ordo takze swoje wiem .. |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
A jeżeli grasz tak długo to po twoich wypowiedziać jednak widać że mało się orientujesz. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 06 2007
Lokacja: Londyn
Imię: Anusiak
Profesja: Rookstayer
Gildia: Ziomy z pierdla