|
Notki |
Updates Forum zawiera wszelkie informacje o najnowszym update oraz pod fora z informacjami o byłych update. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#42 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 07 2007
Lokacja: NiE WieM
Stan: Początkujący
Profesja: Royal Paladin
Świat: Calmera
Poziom: 25
Skille: 70/57
Poziom mag.: 9
|
![]() Nikt nie wspomniał o nowych spellach dla knight'a i paladyn'a
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 05 2007
Lokacja: Płock
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Dzis expiac na DC z assasina wylocilem 4 viper star. Maja one 28atk. nie wymagaja lv, grafika taka jak throwning stary tylko ze te sa zielone.
@edit z assasinow wypada 0-6 nowych gwiazdek (viper star) ale takze wypada wiecej sthrowning star (za jednym razem wylocilem 13) Ostatnio edytowany przez Mleczak - 07-07-2007 o 18:41. |
![]() |
![]() |
#44 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2007
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Nerana
|
![]() Nie wiem czy ktoś nie pisał, ale zobaczyłem na "Foldzie" jak mój "najt" zostawia ślady na śniegu.... ?
Ostatnio edytowany przez MasterMorduk - 25-07-2007 o 13:56. |
|
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 03 2006
Lokacja: Kalisz
Profesja: Sorcerer
Świat: Zanera
|
![]() @up
O sladach wiadomo bylo juz dosyc dawno, pojawily sie na test servie ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2006
Lokacja: W biednym kraju
Imię: Jack Tortoise
Profesja: Elite Knight
Świat: Menera
Poziom: 65
Skille: 76/74
Poziom mag.: 6
|
![]() Dzisiaj po huncie na chakoyach odkryłem że mammoth whooper :
11:02 You see a mammoth whopper (Atk:30 Def:15). It can only be wielded properly by players of level 20 or higher. It weighs 45.00 oz. Made from a mammoth's legbones, it is one of the favoured weapons among barbarians. Wypada nie tylko z chakoya tribewardena, ale także z toolshapera ![]()
#47 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2006
|
![]() Hmm, jeszcze Water Elemental w podziemiach Foldy.
|
![]() |
![]() |
#48 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2007
Profesja: Elder Druid
Gildia: Zastrzeżone przez lidera - sorry
Świat: Nerana
Poziom: 44
Skille: co cie?
Poziom mag.: 38
|
![]() Cytuj:
Pamietam jedno bardzo mądre zdanie: W życiu jak w tibii wszystko co piekne jest płatne. I nie ma sie co dziwic każdy musi z czegoś żyć nawet Cipy chociaż niektórzy myślą że nie są ludzmi bo ,,Kazdy nastepny udate jest coraz gorszy znecaja sie nad nami!!!!1111111oneoneone itd." Ja zauwazyłem że piszac do Kruzaka Basilisk (kolega mi przypomniał o nim i co upek chodze do kruzaka i pytam go o nowe informacje) to on nic mi nie odpowiada. Wiem zaraz byscie napisali sprobuj napisac jeszcze raz moze blad zrobiles ale ja pisalem jzu z milion razy bazilisk,basilisk,bassilisk i basillisk,bassillisk i nic moze to jakis bug a moze Cipsoft postanowil wykluczyc legende o zdobyciu DSL ![]() Z góry Thanks.
Niestety muszę odejść.Na zawsze.Tibia mi się znudziła i jak widzę wasze wypowiedzi 1bp na 12h to mnie skręca. Jesteście tak samo zepsuci na umyśle jak Tibia. Ocknijcie się ! Ostatnio edytowany przez Rotherdamie - 20-09-2007 o 22:38. |
|
![]() |