Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Multimedia > Filmy

Notki

Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 11-10-2004, 22:33   #41
Wezu666
Użytkownik forum

Data dołączenia: 23 07 2004

Cool Abdul

Nie chodziło mi o to że ma lipę drrakon na Titanii ode mnie , bo mu gówno bym zrobił , ale od pewnej gildii...
Wezu666 jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 11-10-2004, 22:36   #42
Josibu
Użytkownik Forum

Josibu's Avatar

Data dołączenia: 19 10 2003

Domyślny

a nie rozumiesz ze on ma ich w dupie?
Josibu jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 11-10-2004, 23:31   #43
Koko
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 07 06 2004

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Abdul
OMFG! analfabeto idz sie troche pouczyc zasad ortografi pierdzielcu.... NO FUCKIN' COMMENTS!

Slepy czy glupi? on sam PKowal nikt go nie hacknol.... a zabicie polaka to nie sztuka bo i tak nigdy nie nosza ze sobia run a PvP to kazdy bo do d**y (przyklad 92 royal bez SD ani UH biegal -.- llub 60 ktorys sorc z pol BP SD i bez uh....)

Drakkon powinienes sie bac niedlugo jego 20 lvlowiec ciebie dorwie~ run drakkon run!

omfg... stul ze pysk deklu... "polak polaka to juz hanba!" omfg... zabic szweda jest 20 razy trudniej niz polaka... bo polak to zazwyczaj shareowany n00b
o.0 a co to mr. dRRAKON sobie stworzył drugie konto na forum czy ty jesteś jego piętaszkiem ? Wlasnie to ze drrakon zabija polakow swiadczy o tym ze ten film jest nedzny.Pozatym przyjrzyj się na swoje poprzednie posty.Totalna głupota, naprawdę nie masz czym kozaczyć nubku.

Ostatnio edytowany przez Koko - 11-10-2004 o 23:34.
Koko jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 11-10-2004, 23:37   #44
Bongozzpl
Użytkownik Forum

Bongozzpl's Avatar

Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: :O

Imię: ~
Profesja: Elite Knight
Domyślny

Hhaha drrakon pare filmikow i ten i jestes gwiazda haha a co to za ludzie pisza polak polaka a jak swe zobacza to sraja w majtki lescze ! bez komentarza
Bongozzpl jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 12-10-2004, 00:33   #45
SkiLo
Użytkownik Forum

SkiLo's Avatar

Data dołączenia: 05 12 2003
Lokacja: Kalisz, Łódź

Domyślny

moze ktos to wrzucic na jakis normalny serwer bez limitow?

Hail LoV !!!
SkiLo jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 12-10-2004, 14:07   #46
Drrakon
Użytkownik forum

Data dołączenia: 10 10 2004

Domyślny

mm, filmy byly nagrywane nad ranem wiec patrzylem na Liste ONLINE a nie na to czy ktos jest polakiem czy kim kolwiek innym interesowal mnie lvl a nie kraj
tak btw, dlaczego na zadnej z wojen nie byliscie takimi patryjotami jak teraz?
tylko obstawialiscie wszyscy razem pzty nc plebs zamknijcie ten topic

Ostatnio edytowany przez Drrakon - 12-10-2004 o 14:10.
Drrakon jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 12-10-2004, 15:40   #47
rr_pwned
Użytkownik forum

Data dołączenia: 09 10 2004

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Josibu
a nie rozumiesz ze on ma ich w dupie?
dokladnie

pamietam tak z 3 miechy temu jak drrakon byl na jednej z 1 stron expa
teraz to juz troche dalej ale widze ze itak sieje groze pamietam go z 40+ i red skullem to byla groza
rr_pwned jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 12-10-2004, 17:40   #48
Abdul
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 21 09 2003
Lokacja: Wroclaw

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Koko
Wlasnie to ze drrakon zabija polakow swiadczy o tym ze ten film jest nedzny.nubku.
w00t w00t w00t! OMFG! idz poplakac sie do mamusi i naskarz jej ze polak bije polakuff~ "pszecierz ty jestez patryjiotom!"

Cytuj:
nubku.
"Mkay" im so scared~
Abdul jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 12-10-2004, 18:31   #49
Koko
Użytkownik Forum

Domyślny

E musiałeś długo nad tym myśleć sądząc po twoich innych postach. Masz chyba poziom EQ=-1.BRAVISSIMO, gdyby były "+" to bym ci go dał ;]
stary 12-10-2004, 19:11   #50
Abdul
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
E musiałeś długo nad tym myśleć sądząc po twoich innych postach. Masz chyba poziom EQ=-1.BRAVISSIMO, gdyby były "+" to bym ci go dał ;]
nima poziomu "EQ" jest IQ lul
posty ci sie nei podobaja bo nie sa "patryjotyczne" ? czy dlatego ze jade debili i polmozgow takich jak ty?
stary 12-10-2004, 19:19   #51
Koko
Użytkownik Forum

Domyślny

Nom jest IQ ale ty najwyrazniej posiadasz EQ pfff. Koncze ta rozmowe bo do niczego ona nie dobrowadzi, a ty przeciez nie mozeszmarnowac czasu, wiec smigaj umoralniac n00bw baba.
stary 12-10-2004, 19:33   #52
Abdul
Użytkownik Forum

Domyślny

Koko jestes przykladem polaka ktory swoje zyciowe ambicje prubuje przelac na gre. Tibia jest gra a nie zyciem wiec swoje super patryjotyczne ambicje zostaw osobom ktore umieja je wykorzystac bo przez takich jak ty wieksozsc graczy zaczyna myslec ze najgorszymi graczami sa polacy bo jak sie bija gildie i np w jednej jest duzo polakow to ty wczynasz rasistowskie pogladady. Zrozum ze w tibi jak duza czesc polakow walczy w wojnie to nie przeciwko wszystkim SZWEDOM tylko gildi a ty bys chetnie od razu wszczynal wojny miedzy nacjami. I tak ejst ze wszystkim dobrze jest jezeli polak zabije szweda i br ale jezeli ktos inny zabije polaka to musi byc wojna ..... zalosne

Ostatnio edytowany przez Abdul - 12-10-2004 o 19:47.
stary 12-10-2004, 21:04   #53
Disco Bear
Użytkownik Forum

Disco Bear's Avatar

Data dołączenia: 14 08 2004

Domyślny

Zadajcie sobie pytanie : ilu na waszym świecie macie qmpli nie pochodzących z Polski

Jeśli wyjdzie wam, że niewielu to zadajcie sobie drugie pytanie : Czy jest to spowodowane tym, że:
1) sa idiotami
2) nie możecie sie z nimi dogadać

Po odpowiedzie na to pytanie okaże sie dlaczego wiekszośc z was nie lubi swe,br, espano,de. Jest to spowodowane tym, że mówią oni w niezrozumiałym dla was "dialekcie" (jezyku angielskim).

Znam w tibi wielu ludzie nie pochodzących z Polski i zapewniam was że 90% z nich to spoko "ziomki"

Tibia to tylko gra i "zwisa, dynda i powiewa" mi z jakiego on jest kraju, jeśli moge sie z nim dogadać po angielsku.

Ostatnio edytowany przez Disco Bear - 12-10-2004 o 21:06.
Disco Bear jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 12-10-2004, 21:28   #54
Abdul
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Xasagi
No filmik fajny.. Ale bez obrazy ale troche Cie po****ło żeby zabijać POLAKÓW. Idz na szwedów, niemców lub innych gadów tylko nie POLACY Eh..
OMFG! chlopie idz sie powies najlepiej albo zmadzyj!! bo takich debili to i tak juz za duzo jest w polsce i na swiecie... naprawde takich wlasnie jak TY trzeba tepic a nie szwedow itp. bo wlasnie dzieki takim jak ty powstaja nowe "wojny" z podtekstem rasistowskim...
stary 12-10-2004, 21:33   #55
Koko
Użytkownik Forum

Domyślny

Abdul:chyba nie znasz sytuacji jaka panuje od titanii. gdy tylko szwedzi zobacza polaka ze skullem to go leja, gdy kilka druidow w Ab stoi sobie pod dp to oni od razu ich leja i mowia odrazu ze mc. Wogole przejrzyj sobie forum tibia.com i zobacz ile jest tam skarg na szwedow i to nie tylko pisanych przez polakow. Moze na innych swiatach jest inaczej, nie wiem. Nie chodzi mi tu o zadne rasistowskie poglady bo szwecja jako kraj jest dla mnie taka sama jak wszstkie inne. Np. niedawno pod depo jeden gosc mowil ze go zabili za skulla podczas drogi do ab z lootbagiem. Jakis zlodziej chcial mu go zabrac, to ten go zaatakowal, zaraz wpadli szwedzi i po polaku. Takich przypadkow na titanii jest wiele. Aha! Mówiąc szwedów nie chodziło mi o wszystkich ale właśnie o tych hamów!

Ostatnio edytowany przez Koko - 12-10-2004 o 21:42.
stary 12-10-2004, 21:47   #56
Aversin
The Witcher

Aversin's Avatar

Data dołączenia: 02 03 2004
Wpisy bloga: 1

Stan: Na Emeryturze
Aversin ma numer GG 2615286
Domyślny

@ Abdul - Czy jedyne co ty potrafisz robić to wyzywać innych użytkowników na forum ??
Przykłady z twoich postów: "Zamknij ryj psie ty skonczyles podstawowke?" "nei draznij frajeze." "analfabeto idz sie troche pouczyc zasad ortografi pierdzielcu"
.. i ostatni cytat z twojego postu .. dedykowany specjalnie dla Ciebie: "chlopie idz sie powies najlepiej albo zmadzyj!! bo takich debili to i tak juz za duzo jest w polsce i na swiecie". Jak nie masz sie gdzie wyżyć to kup sobie worek treningowy a nie wchodzisz na forum i wszystkich wyzywasz ..
We all want to help one another, human beings are like that. We want to live by each other's happiness, not by each other's misery. We don't want to hate and despise one another. In this world there is room for everyone and the good earth is rich and can provide for everyone. The way of life can be free and beautiful.
But we have lost the way.
Speech by Charlie Chaplin from "The Great Dictator"
Aversin jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 12-10-2004, 21:48   #57
Abdul
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Abdul:chyba nie znasz sytuacji jaka panuje od titanii. gdy tylko szwedzi zobacza polaka ze skullem to go leja, gdy kilka druidow w Ab stoi sobie pod dp to oni od razu ich leja i mowia odrazu ze mc. Wogole przejrzyj sobie forum tibia.com i zobacz ile jest tam skarg na szwedow i to nie tylko pisanych przez polakow. Moze na innych swiatach jest inaczej, nie wiem. Nie chodzi mi tu o zadne rasistowskie poglady bo szwecja jako kraj jest dla mnie taka sama jak wszstkie inne. Np. niedawno pod depo jeden gosc mowil ze go zabili za skulla podczas drogi do ab z lootbagiem. Jakis zlodziej chcial mu go zabrac, to ten go zaatakowal, zaraz wpadli szwedzi i po polaku. Takich przypadkow na titanii jest wiele. Aha! Mówiąc szwedów nie chodziło mi o wszystkich ale właśnie o tych hamów!
na titani wiem co sie dzieje bo tam gralem... i mam tam kumpli i wiem jaka jest sytuacja i jakos nigdy nie slyszalem aby to "szwedzi ci zli" robili non swtop jakies rozpierduchy typu bicie polakow only~ dlaczego zawsze narzekacie "o to swe zrobic blabla..." juz ponoc na elysii,danubi,aldorze,titani,valori itd. itp. niemieckich servach szwedzi bija polakow tylko.... pomyslcie co mowicie omfg a zabic za skulla to normalna rzecz... un-justified kill i jeszcze moze cos fajengo wypadnie tak na kazdym servie jest ffs apropos skad wiesz ze byli to szwedzi a nie np dunczycy.finlandczycy,niemcy,francuzi,brazylijczyc y itp. itd.? zawsze tylko swe swe i swe jest winne a polacy to aniolki .... przestancie narzekac bo to juz jest w****iajacy na max'a

@pebe83
szczerze? wchodze na tibia.pl tylko i wylacznie aby sie posmiac z bezmyslnych postow i aby troche pojechac n00bow... bo ile mozna ogladac postow w ktorych co 2 slowo to blad ortograficzny i to znaczny albo jak ktos wali debilizmy z cyklu ***ac swe lub "pomuc" "hodz" "muwilem" ......... az mnie leb boli jak czytam tych analfabetow... i nacjonalistow

Ostatnio edytowany przez Abdul - 12-10-2004 o 21:52.
stary 12-10-2004, 21:55   #58
Koko
Użytkownik Forum

Domyślny

YYy widzę że nie dojdziemy do porozumienia bo juz mamy inne zdanie o whiteskullach...Mówisz że trzeba i warto zabijać white skulli bo jakis fajny loocik wyleci? LoL, życzę ci powodzenia w przypadku gdy trafisz na jakiegos typka który ma wtyki. Jednak nie zmienię zdania po twoim poście, nie znasz chyba do końca titanii ;/

Niestety trafiłeś chyba w złe miejsce bo to forum nie od wyzywania ale służące do dyskusji, a co do ortografii to sam nie grzeszysz poprawnością

Jeszcze jedno.Dlaczego podczas oglądania filmów Tibicam gdy szwedzi pkuja widzę "lets hunt polak albo pl"? Chyba nie każdy polak jest n00bem tak jak i nie każdy br, a takie teksty mówią wysokolvlowi szwedzi. Ja tym nie sugeruje zeby bic szwedow za takie teksty, ale pokazuje ze oni maja lekcewazace nastawienie do nas

Ostatnio edytowany przez Koko - 12-10-2004 o 22:03.
stary 13-10-2004, 07:35   #59
Aversin
The Witcher

Aversin's Avatar

Data dołączenia: 02 03 2004
Wpisy bloga: 1

Stan: Na Emeryturze
Aversin ma numer GG 2615286
Domyślny

Trochę masz racji Abdul .. Czasem sam mam ochte zabić kilku Polaków, ale serwer mi nie pozwala -> Secura. Jak się stoi pod depo i słychać rozmowe 13-14 latków wyglądającą pierwszy: daj hlebuw; drugi: to hoć .. to można mieć wątpliwość co to będzie z Polską za kilkanaście lat. Potem wyrastają tacy ludzie w czerwono-białych krawatach .. albo takie panie co to mają ****iki w oczach i znają pana Anana Kofana. Niestety taka prawda, że bardzo dużo Polaków nie umie po polsku pisać .. a co dopiero po angielsku.
Co do tego potriotyzmu .. to jest śmieszne. Znałem kiedyś Brazylijczyka .. i koleś był fajniejszy od wielu Polaków. Jak dla mnie takie traktowanie Polaków jak jakiejś wyższej rasy, której nie można zabijać jest śmieszne .. wielu z nich powinno zginąć i to nie raz a może nauczyliby się gry zgodnie z zasadami.
We all want to help one another, human beings are like that. We want to live by each other's happiness, not by each other's misery. We don't want to hate and despise one another. In this world there is room for everyone and the good earth is rich and can provide for everyone. The way of life can be free and beautiful.
But we have lost the way.
Speech by Charlie Chaplin from "The Great Dictator"
Aversin jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 13-10-2004, 09:28   #60
Abdul
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez pebe83
Trochę masz racji Abdul .. Czasem sam mam ochte zabić kilku Polaków, ale serwer mi nie pozwala -> Secura. Jak się stoi pod depo i słychać rozmowe 13-14 latków wyglądającą pierwszy: daj hlebuw; drugi: to hoć .. to można mieć wątpliwość co to będzie z Polską za kilkanaście lat. Potem wyrastają tacy ludzie w czerwono-białych krawatach .. albo takie panie co to mają ****iki w oczach i znają pana Anana Kofana. Niestety taka prawda, że bardzo dużo Polaków nie umie po polsku pisać .. a co dopiero po angielsku.
Co do tego potriotyzmu .. to jest śmieszne. Znałem kiedyś Brazylijczyka .. i koleś był fajniejszy od wielu Polaków. Jak dla mnie takie traktowanie Polaków jak jakiejś wyższej rasy, której nie można zabijać jest śmieszne .. wielu z nich powinno zginąć i to nie raz a może nauczyliby się gry zgodnie z zasadami.
Wiekszosc moich Tibianskich przyjaciol to brazylijczycy,dunczycy i szwedzi prawie wogule nie kumpluje sie z polakami (no moze z paroma ale to juz old good kumple) i ja sie z toba zgadzam w 100% duzy plusik dla ciebie =)

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez koko
Jeszcze jedno.Dlaczego podczas oglądania filmów Tibicam gdy szwedzi pkuja widzę "lets hunt polak albo pl"? Chyba nie każdy polak jest n00bem tak jak i nie każdy br, a takie teksty mówią wysokolvlowi szwedzi. Ja tym nie sugeruje zeby bic szwedow za takie teksty, ale pokazuje ze oni maja lekcewazace nastawienie do nas.
ja widzialem z 50? filmikow PK i nigdy nie zauwazylem takiego tekstu typu "lets go hunt polacks" kazdy pkuje kto sie nawinie pod reka a ze akurat zazwyczaj bez run biegaja high lvlowi polacy i brazyliczycy to ja sie nie dziwie PKing to PKing to niema znaczenia czy jestes swe,br,fr,ger,pl czy eng chociaz znajda sie tez i wyjatki... i powiedz mi czemu ale to czemu gdy sa owjny gildia vs gildi i dajmy na to ze w jednej gildi jest duzo polakow a w drugiej duzo szwedzow itp narodowosci to automatiko na forum ktos wali temat "wojna pl vs swe! czeba ih za***adz!"

No nie grzesze poprawnoscia ale nie wale takich oczywistych bledow jak "muwilem" "hlebkuw" "hoc" "ic z tad" "pomuc"itp. itd. nie raz zdarzy mi sie walnac gafe ale to raczej dlatego ze posty pisze szybko i nie lukam na bledy a nieraz jak mi sie literka przestawi typu "nei" lub cos podobnego to wynika z szybkiego pisania i RACZEJ nie robie tak oczywistych bykow jak wiekszosc...

Ostatnio edytowany przez Abdul - 13-10-2004 o 09:30.
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania